• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
normal doğum içn çok bence de indirim falan isteyin. normal doğum yapanlar sen doğuruyorsun zaten onlar hiç bişi yapmıyorlar diyolar. benim sezeryan mecbur yine burada mecbur 2 gece yatırıyorlar sezeryan olunca 2bin civarı sanırsam bizimde... tam konuşmadım henuz

normal doğum doktor için sezeryandan daha yorucu, hem stresi daha çok hem de eğer doğumun başından geliyorsa daha uzun süre kalıyor, benim doktor normal olsaydı en başından gelicem 10 saatse 10 saat orada olcam demişti, son dk gelen doktorlar da var tabi onlara bişey diyemem

canım doğum 1600 müş +500 epidural içinmiş..bazen çok pahalı diyorum bazende ömrümde kaç kere doğurcam suit odada bile kalıyım diyorum:KK46:.artık yaklaştıkça konuşurum doktorla.

canım hastane konforluysa değerse kesinlikle kalın, ben de kalmıştım hiç pişman olmadım, 3,5 sene önce 2500 vermiştim ne bel ağrısı kaldı( biçok arkadaşımda kaldı epidural sezeryan sonrası) ne bir ağrım oldu ne sezeryanımda sorun, doktorumun da etkisi var ama hastane ekibi de çok önemli. sonraki davranışları emzirmene yardımları vs çok önemli.. sütüm için öyle güzel şeyler söylemişlerdi ki bana çok destek olmuşlardı, bir de lohusa şerbeti, rezene çayı vs getirmişlerdi.. hastane bence önemli..

Canım Türkiye'de doğum Yapacağınız için çok şanslısınız. Ben burda bir tanıdık doktora gidiyorum en indirimli haliyle 10bin dolara anlaştım :KK43::KK43::KK43: bu arada normal doğum fiyatı bu..

aman Allahım o ne ya.. burada da yüksek ama o kadar da değil.. hangi ülkedesiniz? o fiyata trye gidip gelinir bi de doğum yapılır:))) ben olsam bu ihtimali düşünebilirdim:)

annişler selam ☺️ bn ergenliğe dönmüş gbiyim.. alnımda sivilce çıktı.. bi de gögüs boşluğum ve sırtımda da sivilceler var çok enteresan.. bnm gbi sivilcelenen var mı? ☺️
Olmaz mı:( sırtım kollarım sivilce dolu bide nasıl kaşınıyor ama kaşıyamıyorum çünkü acıyor. Umarım en kısa sürede geçer...

Canm tek ihtiyaclari duzen bence onu sagladktan sonra uysal bebis olurlr insallah :)
Ay benim gözüm korktu he okurken ne yapıcaz biz bu minişlerle :)
Gerçi ben ikizler burcu büyüttüm ama bilemedim şimdi zaten benim doğum tam ağustos olucak 20 27 arası alırız dedi drum.
Şaka bir yana tabide herşeyin başı sağlık eğiticez artık ne yapalım :KK66:

Şuan iyi gibiyim ama olmazsa dr. Çık devam ederse ben gidicem.
Ama şöyle birşeyde okudum doğuma haozrlık için sırt ağrıları olabilirmiş belkide normal bilmiyorum ki.

Günaydın annişler, yine yoğun bir haftanın içindeyiz doğum konusunda fiyat araştırması yapan arkadaşlar olmuş bende gittiğim hastane ile görüştüm normal sezeryan 2000 tl epidural artı 350 dediler ama doktorla doğum konusunda hiç konuşmadık c.tesi ikili testimiz var doktorumdan memnunum ama evime yakın özel üniversite hastanesi var kafamda soru işareti kalırsa orayı da denemeyi düşünüyorum hayırlısı olsun hepimiz için....

Merhaba kizlar dunnkontrole gittim cok sukur hersey yolunda benim minigimede cinsiyet tahmini yaparmisiniz

Eklentiler

• 20150302_185103.jpg
    20150302_185103.jpg
    98 KB · Görüntüleme: 105
merhaba arkadaşlar aldığımız özellikle büyük parçaların(arabaların, pusetlerin, beşiklerin vs.) markalarını da paylaşalım da birbirimize fikir olsun ben henüz hiçbirine karar veremedim maalesef ama aldıkça yazacağım:confused:

Ben önce kendime alışveriş yapcam
xenforo-smilies-kk48.gif
Kıyafetler sıkıyor artık yavaştan :)
Bebek için de 6.cı ayda başlıycaz..
Yapacağımız en güzel alışveriş olacak sanırım hepimizin de :)

aman Allahım o ne ya.. burada da yüksek ama o kadar da değil.. hangi ülkedesiniz? o fiyata trye gidip gelinir bi de doğum yapılır:))) ben olsam bu ihtimali düşünebilirdim:)

Canım amerikada yaşıyorum. Bende düşündüm ama sonra vazgeçtim son aylarda uçağa binmek zor oluyo. Sonra bir de geri gelmesi var minicik bebekle. Evine Alışsın istiyorum. Bir de yol sırf Gidiş 16 saat sürüyo çok yıpratıcı oluyo. 7 saatlik zaman farkına alışmak da uzun sürüyo. O nedenle dedim burda yapayım. Yakında bir sigorta Değişikliği yapmak istiyoruz eğer olursa 4000 dolara düşüyo doğum masrafı. InşAllah olur ya..

Back