- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
Benim oglumun adida metehan canim
Cok severek ben koydum adini
Simdi 4 yasinda
benim de oğlumun adı mete:)
sizinki de çok hareketli mi:) bazen diyorum acaba yanlış ad mı koyduk diye:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim oglumun adida metehan canim
Cok severek ben koydum adini
Simdi 4 yasinda
normal doğum içn çok bence de indirim falan isteyin. normal doğum yapanlar sen doğuruyorsun zaten onlar hiç bişi yapmıyorlar diyolar. benim sezeryan mecbur yine burada mecbur 2 gece yatırıyorlar sezeryan olunca 2bin civarı sanırsam bizimde... tam konuşmadım henuz
canım doğum 1600 müş +500 epidural içinmiş..bazen çok pahalı diyorum bazende ömrümde kaç kere doğurcam suit odada bile kalıyım diyorum.artık yaklaştıkça konuşurum doktorla.
Canım Türkiye'de doğum Yapacağınız için çok şanslısınız. Ben burda bir tanıdık doktora gidiyorum en indirimli haliyle 10bin dolara anlaştımbu arada normal doğum fiyatı bu..
Olmaz mıannişler selambn ergenliğe dönmüş gbiyim.. alnımda sivilce çıktı.. bi de gögüs boşluğum ve sırtımda da sivilceler var çok enteresan.. bnm gbi sivilcelenen var mı?
![]()
Ay benim gözüm korktu he okurken ne yapıcaz biz bu minişlerle :)
Gerçi ben ikizler burcu büyüttüm ama bilemedim şimdi zaten benim doğum tam ağustos olucak 20 27 arası alırız dedi drum.
Şaka bir yana tabide herşeyin başı sağlık eğiticez artık ne yapalım
Şuan iyi gibiyim ama olmazsa dr. Çık devam ederse ben gidicem.
Ama şöyle birşeyde okudum doğuma haozrlık için sırt ağrıları olabilirmiş belkide normal bilmiyorum ki.
Daha iyi canm anlayark davranirsn nd guzel onu:)abbow yandık o zaman ben basak bebiiş başak :) :)
Ben kıza benzettım sankiMerhaba kizlar dunnkontrole gittim cok sukur hersey yolunda benim minigimede cinsiyet tahmini yaparmisiniz
Sağol canım yok trafik kazası değil iş yerine gelirken kar yağıyodu ayağım kaydı düştüm karnım yere gelmesin diyede omuzumu verdim altıma köprücük kemiğim kırılmışçok geçmiş olsun nasıl oldu? trafik kazası mı?
ben kız istiyorum herkes erkek gibi diyo doktorumda bi çıkıntı var ama erkek diyemem kesin 6 nisanda soylerim dediBen kıza benzettım sanki
erkek mi neMerhaba kizlar dunnkontrole gittim cok sukur hersey yolunda benim minigimede cinsiyet tahmini yaparmisiniz
aman Allahım o ne ya.. burada da yüksek ama o kadar da değil.. hangi ülkedesiniz? o fiyata trye gidip gelinir bi de doğum yapılır:))) ben olsam bu ihtimali düşünebilirdim:)