- 3 Aralık 2014
- 916
- 1.294
- 83
- 30
Teşekkür ederim. İnşallah canımAyy çok tatlı olmuş :)
Güle güle giysin minnoşun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim. İnşallah canımAyy çok tatlı olmuş :)
Güle güle giysin minnoşun![]()
bnm biraz düzeldi gibi.. özellikel gögüs ve sırttakiler baya azaldı.. ama alnımda hala bikaç tane duruyor :) çok komik liseli ergenler gibiyiz :))Olmaz mısırtım kollarım sivilce dolu bide nasıl kaşınıyor ama kaşıyamıyorum çünkü acıyor. Umarım en kısa sürede geçer...
bende sivilcelerden bıktım... helede kolum sırtım ve göğüslerimbnm biraz düzeldi gibi.. özellikel gögüs ve sırttakiler baya azaldı.. ama alnımda hala bikaç tane duruyor :) çok komik liseli ergenler gibiyiz :))
hayırlı günler arkadaşlar.bende sizler gibi inşallah eylül annesi olacağım.aranızda eskişehirde olup doktor yada hastane tavsiye edebilecek arkadaşlar varsa yada bilgisi olan , paylaşırsa çok sevinirim.
Benim gibi yurtdışında yaşayıp halen bebeğini bir kere bile göremeyen var mıburda kurallar böyle ve bebeğim tek mi ikiz mi onu bile bilmiyorum daha.iki hf sonra ikili test için ultrasona girecem bir de 18-20. haftalarda detaylı organ taraması için ultrason var.başka da yokkk.resmen nefret ediyorum bu ülkeden
Çok doluyum çok
Benimde minigimin cinsiyetine tahmin kizlar pleaseayrica burun kanamamda devam ediyor. Tansiyon mu cikacak ne
Kızlar cinsiyet tahminlerinizi bekliyorum heycanla... doktor dedi ama yüzde seksen dedi. Sizce benim miniğim erkek mi kız mı :) bu arada Allahıma sükür ufak bi lekelenmem olmuştu ama korkulck bişey değilmiş zaten. İyi bebğim hamd olsun. Yorum bekliyorum sizden :)
memoriala gidiyorum ben canım 4500 normal doğummuş+500 epiduralkizlar ankarada doğum fiyati alanlar yazarsa sevinirim ....
Ayyy bilmiyorum ki doktor %80 erkek dedi. Pipi gördüm dedi amaCanım sevimli bir kız bence çünkü bayağı paralel duruyo sanki :)
Ben 14.hatıratınayım hissettiğimi düşünüyorum.sağda ni solda mi anlıyorum.benimde ikinci bebek belki ondan erken hissediyorumdurbu arada ikinci gebelikte daha erken hissediliyor dediler ama daha 12. haftadayım ara ara pıtpıt hissediyorum bebiş mi acaba gaz mı hala emin değilim ama :)
evet ya bende 12 ci haftadan beri hissediyorum ama zaten gaz ayırt ediliyor ya böyle çok zayıf pıt diye bir şey ki az kaldı haftaya daha güçlü hissederiz. ben oğlumu 16 mı 17 mi neydi ilk tekmesini hissediğimde hemde ne tekme :)bu arada ikinci gebelikte daha erken hissediliyor dediler ama daha 12. haftadayım ara ara pıtpıt hissediyorum bebiş mi acaba gaz mı hala emin değilim ama :)
Ayyyy çok güldüm yaaa
Ayyy bilmiyorum ki doktor %80 erkek dedi. Pipi gördüm dedi amatabi kesin değil
Bencede erkek gibiBenim icinde cinsiyet tahmininde bulunur musunuz ?Eki Görüntüle 1439112