• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ben de geçen hafta aynı sorunu yaşıyordum elma yediğim zaman sorun yaşamadığımı farkettim, hergün 1 elma yiyorum şimdi. bulantıma da iyi geliyor, akşamları yemek yiyemediğim için peynir ekmek elma yiyorum.. bir de hareketini artırmak da etkili, hareketsiz kalıyorsan 20 dk kadar yürümeye çalış canım..
evet yürüyüş iyi geliyor cnm evde tur atıyom :) bu arada bitti dediğim bulantılar geri geldi :(

kızlar merhaba, dr dan geliyorum. 12. haftada dr bebeğin cinsiyetine %90 erkek diyordu şimdi 14+1 görünüyorum kız olabilir diyor :) odasını maviye boyadık şimdiden ama bakalım 16. haftaya kadar kesinleşir herşey :) nisan ayına ayrıntılı ultrason için gün almamı istedi. onun haricinde herşey yolunda çok şükür.

hanımlar bel ağrınız oluyor mu ?
birden saplanan bel ağrım var, korkutuyo beni..
sol bacağımdan belimin çukuruna bağlanan bir yer var sanki,
yatakta sağımdan soluma dönemiyorum :KK61:

hanımlar bel ağrınız oluyor mu ?
birden saplanan bel ağrım var, korkutuyo beni..
sol bacağımdan belimin çukuruna bağlanan bir yer var sanki,
yatakta sağımdan soluma dönemiyorum :KK61:

aynısı bendede oldu cnm hala da oluyor. nedeni ise vücudum alt bölgesi kendini doğuma hazırladığı için içerdeki kaslar gevşiyor bu da ağrılara neden oluyor. internette de detaylı yaxıyor zaten cnm

o zaman ilden ile değişiyor olmalı.ben samsun da yaşıyorum, bende ikili test için devlet hastanesine gittim.doktor ikili test yapmadıklarını sadece ense kalınlığına bakıp bir ay sonra üçlü test yapacağını söyledi.
canım bende samsundayım hangi hastaneye gidiyosun?

aynısı bendede oldu cnm hala da oluyor. nedeni ise vücudum alt bölgesi kendini doğuma hazırladığı için içerdeki kaslar gevşiyor bu da ağrılara neden oluyor. internette de detaylı yaxıyor zaten cnm
cumartesi büyük temizlik yaptım, camlara kadar..
sonra saplandı ağrı,
vicdan azabından ölüyorum iki gündür..
akşama kontrolüm var, sorcam inşallah..
sizlere danışayım dedim varmı ben gibi diye

cumartesi büyük temizlik yaptım, camlara kadar..
sonra saplandı ağrı,
vicdan azabından ölüyorum iki gündür..
akşama kontrolüm var, sorcam inşallah..
sizlere danışayım dedim varmı ben gibi diye

ben de yeni eve taşınıyorum ve kendimi çok yordum. bel ağrılarım vardı 2 ye katlandı özellikle geceleri yürüyemez hale geldim. bugün dr a gidince rahatladım

Bende kızım olursa Güneş adını koymayı düşünüyorum. Erkek ismine ise henüz karar veremedik. Şiddet içeren bir anlami olmasın istiyoruz. Yinede henuz secemedik.

Aslında kızım da oğlum da olsa Güneş ismini koymak istiyordum ama erkek olursa eşim istemiyor, o yüzden erkek ismi arıyoruz ama gerçekten erkek ismi bulmak daha zormuş, alternatifler daha az. Hem modern bi isim olsun, hem telaffuzu hem anlamı güzel olsun istiyoruz ama tam karar verebilmiş değiliz henüz.

canım bende samsundayım hangi hastaneye gidiyosun?
ben kadın doğuma gidiyorum.özeldeki çoğu doktoru araştırdım.arkadaşımda doktor,onun tavsiyesine uyarak kadın doğumdan bir doktor seçtim.sen hangi doktora gidiyorsun?

çok şaşırdım şimdi,samsun büyükşehir olduğu için ikili test yapılması gerekiyor haklısın.birdahaki muayenemde bunu soracağım ve dilekçe yazacağım,teşekkürler...

kızlar merhaba, dr dan geliyorum. 12. haftada dr bebeğin cinsiyetine %90 erkek diyordu şimdi 14+1 görünüyorum kız olabilir diyor :) odasını maviye boyadık şimdiden ama bakalım 16. haftaya kadar kesinleşir herşey :) nisan ayına ayrıntılı ultrason için gün almamı istedi. onun haricinde herşey yolunda çok şükür.
canım insan üzülsemi sevinsemi bilemiyo.hayırlısı olsun inşallah.bende şuan hiç bişey alamıyorum değişir diye.en iyisi 16. haftaya kadar beklemek sanırım.

canım insan üzülsemi sevinsemi bilemiyo.hayırlısı olsun inşallah.bende şuan hiç bişey alamıyorum değişir diye.en iyisi 16. haftaya kadar beklemek sanırım.

kendimi 12. haftadan beri erkeğe o kadarrr alıştırdım ki çok büyük süpriz oldu. bakalım belki 16. haftada yine erkek der :)))) sağlıklı olsun da gerisi hiç önemli değil herşey hallolur

ben kadın doğuma gidiyorum.özeldeki çoğu doktoru araştırdım.arkadaşımda doktor,onun tavsiyesine uyarak kadın doğumdan bir doktor seçtim.sen hangi doktora gidiyorsun?

çok şaşırdım şimdi,samsun büyükşehir olduğu için ikili test yapılması gerekiyor haklısın.birdahaki muayenemde bunu soracağım ve dilekçe yazacağım,teşekkürler...
ben anadolu hastanesinde zehra hanıma gidiyorum.bu hafta zehra hanım medikal parka transfer oldu tabi bende.aslında doğum evi en güzeli ama doğumun mesai saati dışında olursa doktorun gelmiyormuş nöbetçi doktor bakıyomuş.o yüzden tercih etmedim.

çok şükür canım gecen sene yasadım bos gebelik çok şükür bu sene nasip etti Rabbim
Cok sukur canim. Ya ben o korkuyu atamadim uzerimden daha once hic dusuk, bos yada kimyasal gebelik gecirmedim bu ilk gebeligim. Ama bebegimi ultrasonda gorunce ilk bi kac gun cok mutlu oluyorum sonra uzun sure goremeyince Allah korusun sanki bisey olucakmis gibi geliyor. 2 hafta once gordum en son suan meraktan ölüyorum.

kendimi 12. haftadan beri erkeğe o kadarrr alıştırdım ki çok büyük süpriz oldu. bakalım belki 16. haftada yine erkek der :)))) sağlıklı olsun da gerisi hiç önemli değil herşey hallolur[/QUOTE
Cnm işte o yüzden ben de bilmiş bilmiş yazıyorum ama:) 12. Haftalara kimse aldanmasın, 16. Hafta kesin sonuç. Insan ister istemez öyle şartlanıyo, erkek önce belli olur diye erkek dendi mi hemen inanıyoruz ama organları inanılmaz benziyor 3 aylıkken

ben anadolu hastanesinde zehra hanıma gidiyorum.bu hafta zehra hanım medikal parka transfer oldu tabi bende.aslında doğum evi en güzeli ama doğumun mesai saati dışında olursa doktorun gelmiyormuş nöbetçi doktor bakıyomuş.o yüzden tercih etmedim.
anladım canım,zehra hanımdan da memnun olan çok ama samsun da şuan en iyi kadın doğumcu 5 adet üçü özelde zaten.şimdilik hiçbirşey belli değil benim de ama sezeryana karar verirsek doktorum nöbetini ayarlayacak inşallah.

merhabalar kızlarrrrrrrrrr, nasılsınız ?keyifler yerindedir inşallah. benim bulantılar çok şükür ki azaldı. minnakım da kız olacakmış. doktorum çatlaklar için gögüsten dize kadar krem önerdi başla dedi.bide kalsiyum ilacı verdi ek olarak. nesquikli süt içiyordum kesinlikle katsısız içmeye çalış dedi. sütü de pek sevmem :110:öööööle işte. 16. hafta da tekrar gel dedi. alışverişe gelince de marka ismi vermeyim ama gdip dayanamayıp alışveriş yaptım küçük küçük tulumlar nasıl tatlı nasıl. annelik maşallah çok güzel bi duygu rabbim bizlere nasip ettiği için hamd etmeliyiz.

denicem cnm çok teşekkür ederim.

Ben de çok sıkıntı çekiyorum bu kabızlıkla ilgili, incir kayısı vs hiçbiri işe yaramıyor, kullandığım decavitten kaynaklandığını düşünüyorum bu durumun. Doktoruma söyledim magnesie calcinee die bi ilaç verdi, açıkçası kullanıpta bağırsaklarımı tembelliğe alıştırmak istemiyordum ama geçen gece mecburen içtim ve işe de yaradı. Doktoruma bebeğe zararı olmaz di mi dedim, 3 ayı doldurduğun için kullanabilirsin rahatlıkla dedi, doktoruna sorup dene istersen, çok geçmiş olsun

Back