- 10 Ocak 2015
- 623
- 576
- 18
bende dün akşam yoğun bir başağrısı yaşadım.önceden de migren atakları geçirirdim zaten.dün sadece parolla iki saat içinde geçti bende çok şaşırdım.bu aylarda normalmiş evet.inşallah yaşamayız bi daha.normalde başım agrıdığında majezikle bile zor geçerdi
bu ağrıyı hamilelikte yaşayınca el kol bağlanıyo tabi ama bu hafta baş ağrıları olağanmış heralde dimi kızlar
Okuyunca benim yazmıştım diye Endişe ettim resmen aynı Duyguları yaşıyoruz Dr kız derse inanmayabilirim çevremdeki herkeste bende erkek hissediyoruz ama nedense kız ismi hazır bizdede ama erkek ismi hiç bilemiyorum ne koyarız bakalım cinsiyeti ne en çokta bana malum olup olmadığını merak ettiğim için Öğrenmek istiyorum yoksa ilk bebeğimiz yani farketmez kız erkek Hayırlısıbana doktor kız derse yine de inanamayabilirim, neden bilmiyorum ama o derece erkek hissediyorum, hamile olduğumu bilenler de senin oğlun olacak diyorlar, bakalım hayırlısıkız olursa ismi belli ama erkek ismi hala bulamadık
o bitcekbakalım ne başlıcak:))) aslında çok heyecanlı:)bende dün akşam yoğun bir başağrısı yaşadım.önceden de migren atakları geçirirdim zaten.dün sadece parolla iki saat içinde geçti bende çok şaşırdım.bu aylarda normalmiş evet.inşallah yaşamayız bi daha.
Bende 11+3teyim bulantı ve yorgunluk bu hafta geçti diye şükrederken dün gece baş ağrısı başadı sabaha kadar geçmeyince sabah acile gitmek zorunda kaldık
serum taktılar parol ve bulantı ilacı karısık.oksijen bağladılar falan.
rahatladım ama işe gidemedim tabi.rapor almaya çalışmak da bir hengameydi ama onu yazmıcam şimdi.
bende dün akşam yoğun bir başağrısı yaşadım.önceden de migren atakları geçirirdim zaten.dün sadece parolla iki saat içinde geçti bende çok şaşırdım.bu aylarda normalmiş evet.inşallah yaşamayız bi daha.
gelen gideni aratıyor ama.... hoş benim bulantımda geçmedi hala bugün 4 kez cıkardımo bitcekbakalım ne başlıcak:))) aslında çok heyecanlı:)
bence pilates de yapabilirsin hamileler için olan, ben de başlayacağım 13.haftayı bekliyorum
ayyy demeee... en kötüsü o dönemdi benim için..çok şükür geçti. inşallah seninkide çabucacık geçsin..hemen geçsingelen gideni aratıyor ama.... hoş benim bulantımda geçmedi hala bugün 4 kez cıkardım
evet insan içemiyor..hele ben o düşük tehlikesinden sonra hiç içemiyorum..bugün başağrısı benimde tavan yapmış durumda. doktor minoset içebilirsin dedi ama ben hala inatla içmiyorum.
Allaıhım sağlık versin böyle böyle güçleniyoruz öyle düşünelim.. Allahım şifa versin...hamileliğin başından beri 3 defa kusmuştum
bugün ardarda 3 kez kustum malesef.
baş ağrısı beni bitirdi
bende inatla ilaç içmiyorum içmemeye gayret ediyorum ama serumla sonuçlandı işte malesef.
baş ağrısından sonra ne cıkacak bende merak ediyorum doğrusu :)
:))) maşallahh, bana da soruyolar,sence diye:)) ama ben bilemiyorum, hissedemiyorum, hissiyatımı kaybettimp şaka bi yana çin takvimine falan baktıysan etkilenmişsindir. benimde çin erkek diyor, eş dost kız diyor:)) bende ikiside kabulüm diyorum:))))))))sağlıkla:**
Okuyunca benim yazmıştım diye Endişe ettim resmen aynı Duyguları yaşıyoruz Dr kız derse inanmayabilirim çevremdeki herkeste bende erkek hissediyoruz ama nedense kız ismi hazır bizdede ama erkek ismi hiç bilemiyorum ne koyarız bakalım cinsiyeti ne en çokta bana malum olup olmadığını merak ettiğim için Öğrenmek istiyorum yoksa ilk bebeğimiz yani farketmez kız erkek Hayırlısı
CNN OTE="yesil_erik_, post: 39668514, member: 653962"]ayyy pardon, ben de baya açıklama yapmışım şişliği hissetmemle ilgilicinsiyet konusunda da neden erkek hissettiğimi bilmiyorum ama emin gibiyim erkek olacağına
normal plates mi canım hamile plates videosu varsa nette onlara da bbkarım
evet canım ben özellikle doktorumun tavsiye ettiğini aldım arctic sea epa,dha omega 3 fiyatı 84 tl idi yanlış hatırlamıyorsam.evet ben her ikisini de tüketiyordum, bulantılardan dolayı alamıyorum bu ara, inşallah devam edeceğim. öyle 3-5 cevizle olmaz malesef, hepsinin yeri de ayrı hepsi lazım. balık kelimesini dahi kullanamıyorum ben şuanda bile kötü oluyorum, ne zaman yiyebilir hale gelebilirim hiçbir fikrim yok ama en azından hapa devam edeceğim. haplara da dikkat etmek gerek, temiz denizlerde yetişmiş olması ağır metal içermemesi kapsülünün helal olması ve epa+dha değerlerinin yüksek olması, ayrıca omega 3 ün saf olması çok önemli.. omega 6 ile birlikte satılanlar var, fiyatlar bu kriterler yüzünden değişiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?