2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
gllzrtahmin 39667726 .!.:
Kızlar epeydir girmiyorum foruma nasılsınız sayfa baya ilerlemiş okuyamadım.bu gün doktora gittiim cinsiyeti ögrenmek için söyledi çok şükür kızım vardı bide oğluşum olucak nasipse :)
Bu haftadaki tahminler tutuyomu sence.çökerken degilmi

Bu haftadaki tahminler tutuyomu sence.çökerken degilmi
doktorum önce erken dedi baktı %95 erkek dedi sonra yüzde bir yanılma payı düşünürsek %99 erkek hatta %100 dedi benle aynı hamile olan arkadasımda ögrendi.hatta benden küçük haftalardada ögrenen arkadaşlar olmuş forumda :)
bilmiyorumki bende en başından erkek hissediyodum hayırlısı olsun saglıklı sıhhatli gelsin inş hepimizin evladı :)

Ben gecen hafta sordum dr a cınsıyetını daha erken dedı.. Haftaya yıne gıdıcem bakalım blkı bellı olur,..bulantıları gecmeyen varmı 1aydr yatıyorum ne halım var ne nesem....mıdem hep karısık bı hal ıcınde :(

Ben de Eylül annesiydim ama bebeğimin kalbi durduğu için aldırdım 1 hafta önce :KK61: Yardım edin kızlar aklıma geldikçe çok kötü oluyorum :KK61:
Cokkkkk geçmiş olsun :( seni cok iyi anlıyorum, daha onceki hamileligim dusukle bitmistu. Ama kendini toplaman lazim, sonucta herseyin hayırlısı. .. ben dusukten sonra içim cok acimasina rağmen şükürler olsun demiştim. Belki hayırsız bir evlat olacaktı, belki altandan kalkamayacagim sağlık sorunları. ... bu hamileligimde de düşük riski var ve ben hala hayirlisi neyse o olsun diyorum... moralini yuksek tutan insanlarla görüş ve kafani dagitacak bebeği dusunmeyecegin seyler ile uğraş lutfen... arada bir yürüyüş de iyi geliyor, dusuncelerden uzaklasmak icin....

kızlar ben daha ikili test yaptırmadım 12. haftamdayım ne zamana kadar zamanı vardı? gündüzleri iş yerınde vaktım olmuyo arastıramadım hastane aksamlarıda unutuyorum. yaptıranlar işlem uzun suruyomu bilgi verirmisiniz???

[QUOcnm "ofpufafratafresmost: 39668772, member: 567217"]Ben gecen hafta sordum dr a cınsıyetını daha erken dedı.. Haftaya yıne gıdıcem bakalım blkı bellı olur,..bulantılöyle gecmeyen varmı 1aydr yatıyorum ne halım var ne nesem....mıdem hep karısık bı hal ıcınde :KK43:[/QUOTE]
Var cnm ben ölüyorum resmen.5 kilo vermismiki haftada.isin ilginci bulantm 10. Haftada basladi epey gec.sanrm baya sureck.bundan onceki gebelikte 10 kilo vermstm.umarm oyke olmzz

kızlar beölçümleri ili test yaptırmadım 12. haftamdayım ne zamana kadar zamanı vardı? gündüzleri iş yerınde vaktım olmuyo arastıramadım hastane aksamlarıda unutuyorum. yaptıranlar işlem uzun suruyomu bilgi verirmisiniz???
Hayir cnm kan veriyosn uzun surmuyo.bide ultrasonla bebegin olcumkeri yapiliyo.en son 14. Hafta.ama en uygun zamn 12. Hafta diye biliyom

ayyy pardon, ben de baya açıklama yapmışım şişliği hissetmemle ilgili :KK48::KK48: cinsiyet konusunda da neden erkek hissettiğimi bilmiyorum ama emin gibiyim erkek olacağına :KK51:
:))) maşallahh, bana da soruyolar,sence diye:)) ama ben bilemiyorum, hissedemiyorum, hissiyatımı kaybettim:pp şaka bi yana çin takvimine falan baktıysan etkilenmişsindir. benimde çin erkek diyor, eş dost kız diyor:)) bende ikiside kabulüm diyorum:))))))))sağlıkla:**

canım doktor vitamin başladı mı? bağışıklığın zayıflamış olabilir mi?

bugün gittim doktora. randevum yarın diye biliyodum ama bugunmüş. vitaminler bugun başladı 10. haftanın içindeyim. demir de yazdı. demir değerlerim çok düşük çıktı erken başlatalım dedi. daha önce grip bile bilmezdim. anllatım doktora iyileşemedim diye. bebeğinin yan etkisi bu senin için dedi. ama bunlar dışında bebeğimin kalp atışlarını duydum .pıtır pıtır :KK68: çok şükür bebeğim iyiymiş grip falan umrumda olmadı ondan sonra zaten. iki hafta sonra ikili test için gidicem bidaha. :)

Ben gecen hafta sordum dr a cınsıyetını daha erken dedı.. Haftaya yıne gıdıcem bakalım blkı bellı olur,..bulantıları gecmeyen varmı 1aydr yatıyorum ne halım var ne nesem....mıdem hep karısık bı hal ıcınde :KK43:
9+5 haftalığım ilk zamanlar daha iyiydim bulantılarım vardı ama gün geçtikçe daha kötü oldum
midem çok bulanıyor,hiç bir şey yiyemiyorum,günde 1 öğün bişiler atıştırırsam aç aç dolanıyorum
meyve iyi geliyor sadece,yemek yemeyi özledim.

CNN OTE="yesil_erik_, post: 39668514, member: 653962"]ayyy pardon, ben de baya açıklama yapmışım şişliği hissetmemle ilgili :KK48::KK48: cinsiyet konusunda da neden erkek hissettiğimi bilmiyorum ama emin gibiyim erkek olacağına :KK51:[/QUOTE]
Cnm cin tkvm tuttumuu

gllzst: 39667726 .!.:
Kızlar epeydir girmiyorum foruma nasılsınız sayfa baya ilerlemiş okuyamadım.bu gün doktora gittiim cinsiyeti ögrenmek için söyledi çok şükür kızım vardı bide oğluşum olucak nasipse :)

Çin takvimi tuttumu sende

Kizlarr benimde basim cok agriyo gozlerime vuruyo gunduz gece. :KK43: normalde m tansiyonum benimde hep dusuktu oncesinde simdi ac karnina doktora gidiyorm 12cikiyo bi kerede tokkenmi olctursem ya bide tansiyon aleti yok evde esim cok olcerim diye almadk ama hep dusmustr diye Ayran icip belkide cikartiyorm :/

canım tabi bilmeden bişey içme, önce ölçtür, aslında her eve lazım, bizde de yok almak lazım

kızlar bugun doktora gittim eylül ün ilk annelerinden olmama ragmen cinsiyeti öğrenemedim halaa, bugun ters duruyordu pek hareketli değildi dr hafif bi çıkıntı var ama bir şey diyemiyorum dedi, haftasonu kızılcahamam a gidecektik dr havuza girebilir miyim dedim kesinlikle hayır dedi enfeksiyon düşük riskine ve erken doğuma sebep oluyormuş, 8.ayda tatil düşünüyorz dedim denize girebilirsin dedi havuz riskli dedi, zayıflamak için yüzmeye gitmeyi düşünüyordum çok kilo aldım dedim yürüyüş yap dedi

bence pilates de yapabilirsin hamileler için olan, ben de başlayacağım 13.haftayı bekliyorum

kızlar yarın randevum var çok heyecanlıyım. ikili testte yapılcak. cinsiyetide söyler inşallah.13.haftada öğrenen baya oldu çünki.söylemezse bir ay daha merak içinde kalcam. inşallah herkes sağlıklıdır.tabi bebişlerde.

Back