2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Sağol cnm inş hepimiz hayırlısı ile kucaklarımıza alalım yavrularımızı.
Savha sen nasılsın bu arada? kanama olayları devam ediyor mu? Benim sürekli maalesef ama tehlikeli bir durum yoktur herhalde. Yakında kontrolüm olacak.

Cinsiyet tahmininde bulundu dün doktorum erkeğe benziyor dedi oysa çin takviminde kız çıkıyor yüzük falında kız çıkıyor ve herkez kız olcak diyor kız ismi bile hazır ama dün doktor erkek gibi dedi bi işaret koydu bende eşimde inanmiyoruz şimdilik okadar çok kıza alismistik ki erkekolmadığınıa hala eminiz:KK46: gerçi ilk bebekte olsa son bebekte olsa cinsiyeti fark etmez sağlıklı olsun yeter

Mrh. dün akşam doktorum %99 kız dedi ama bugün ikili test için gittiğim özel hastanede daha çok küçük cinsiyeti belli değil dedi 2 ayrı doktor ultrasyonda baktı bugün cinsiyet belli değil diyorlar kafam karıştıı ne zaman kesinleşirki teşekkürler şimdiden :)

Mrh. dün akşam doktorum %99 kız dedi ama bugün ikili test için gittiğim özel hastanede daha çok küçük cinsiyeti belli değil dedi 2 ayrı doktor ultrasyonda baktı bugün cinsiyet belli değil diyorlar kafam karıştıı ne zaman kesinleşirki teşekkürler şimdiden :)
16. Haftaya kadar beklenmesi en saglikli sonucu verir bence

Selam kızlar, ay ben de cinsiyeti çok merak ediyorum ama çok güzel böyle de, 1 ay sonra hepimiz öğrenicez heyecan kalmıycak:) ben hiçbişey hissetmiyorum ama rüyamda hep kızım oluyo. Bugün saçımı boyattım o kadar iyi geldi ki, benim Dr um ilk 3 ay bile boyatabilirsin demişti yazıları var internette bakabilirsiniz Prof Mithat Erenus

çoğumuzun başağrıları başlamış çıldırıcam dünden beri geçmeyen başağrısı sersem sersem dolaşıyorum bu durum hormonların yükselmesiyle beyne kan akışının fazla olmasından kaynaklanıyormuş.ışık cok rahatsız ediyorr evde güneş gözlğuyle dolaşıcam artık.ilaç kullanıyormusunuz

çoğumuzun başağrıları başlamış çıldırıcam dünden beri geçmeyen başağrısı sersem sersem dolaşıyorum bu durum hormonların yükselmesiyle beyne kan akışının fazla olmasından kaynaklanıyormuş.ışık cok rahatsız ediyorr evde güneş gözlğuyle dolaşıcam artık.ilaç kullanıyormusunuz

bana minoset önerdi doktor. çekinmeden içebilirsin dedi. bende bilgisayara bakıyorum tüm gün. migren ağrısı gibi çok şiddetli bi ağrı dün akşamdan beri ölcem sanki ağrıdan

Evet cekilmez derecede hem de hic gecmiyo sanki gun boyu ozellikle aksamlari artiyo benimki:(( ilac almiyorum israrla kendime eziyet ediyorum ama sabredicem kararliyimmm...

bana minoset önerdi doktor. çekinmeden içebilirsin dedi. bende bilgisayara bakıyorum tüm gün. migren ağrısı gibi çok şiddetli bi ağrı dün akşamdan beri ölcem sanki ağrıdan
benım haftaya doktor randevum derin nefes almaya karanlık odada yatmaya masaj yapmaya özen gösteriyorum doktoruma sormadan ialç almak istemiyorum sabır sabır

Evet cekilmez derecede hem de hic gecmiyo sanki gun boyu ozellikle aksamlari artiyo benimki:KK43:( ilac almiyorum israrla kendime eziyet ediyorum ama sabredicem kararliyimmm...
evet hiç geçmiyor canım derin derin burundan nefes alıp ağızdan veriyorum sankı bıraz ıyı geliyor gibi bide boyun bölgeme omuzlarıma alnıma masaj yapınca rahatlar gibi oluyorum ılık suyla duş yapmayı denicem

Ben azra koymayi düşünüyorumdum ama dün doktor erkek gibi diyince şaşırdım kaldım napcagimi aslında en iyisiymis hem erkeğe hem kıza olucak isim bulmak cinsiyeti hakkında tahmin varmı doktordan

Ben azra koymayi düşünüyorumdum ama dün doktor erkek gibi diyince şaşırdım kaldım napcagimi aslında en iyisiymis hem erkeğe hem kıza olucak isim bulmak cinsiyeti hakkında tahmin varmı doktordan
haftaya doktor kontrolum o zaman 12 haftalık olucaz bakalım tahmınde bulunacakmı.ilk ben kız olursa melisa diyordum erkeğede ege ismi falan sonra deniz neden olmasın dedik ama 16 hafta olmadan doktorun dediğine takılmayacagım cınsıyet konusunda

Back