2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canım bana doktor bu hafta %80 kız dedi , erkek olsa 12. hafta da kendini belli ediyor dedi. tezler doğru mu bilmem ama çirkinleştim yahuuuuu.

Kızlar doktorum beni 4martta çağrdı ozaman anlaşlrnı acaba cnsyeti .

öyle canım hayırlısı, bizde ailecek temmuz gibi antalya tarafında villa kiralayım tatil düşünüyoduk orda bahcede havuz oluyor denizede yakın bende orda bol bol yüzerim diye düşüyoordum bakalım hayırlısı

Canım benimde iki gün üstüste ağrıdı hatta burnum da kanıyordu. Doktora sordum normal diyor. Olabilir bazen diyor. Anlamadım bende ama sanırım korkulacak bir şey değil.

Canim boyle seyler oldugunda sen tansiyonunuda olctur.. Bak benim yuksekmis.. ve tuz birazda olsa hic kullaniyorum artik.. ozellikle 5.ayda tansiyon yuksekligi cikabiliomus ve gebelikte cok tehlikeliymis..

Benimde ayni sizinki gibi hergun sabah kalktigimda temizlerken kanadigini goruyorum ve bu durum haftalardir var...doktorlar normal karsiliyorlar gordugum kadariylada cogu kiside olduguna gore korkmamizi gerektircek bisey degil

Arkadaşlar naçizane tansiyonla ilgili en kötüsünü tecrübe etmiş bir insan olarak bu konuyu ciddiye almanızı tavsiye ederim.
Kimsenin doktorunu suçlayamam, ihmali olan kendi doktorumu bile suçlamadım herşeyin Allahtan geldiğine inanan bir insan olarak ama doktorlar da insanlar ve yoğunluğundan, dalgınlığından, acemiliğinden vs vs durumu fark edemedikleri oluyor. Çok güvendiğim doktorum haftalarca fark etmemişti mesela.

Bu yüzden; burnunda kanaması olan veya sık sık baş ağrısı çeken veya tansiyonu yüksek çıkmış olan arkadaşlarım.
Lütfen düzenli sabah akşam tansiyon takibi yapın. Ve lütfen kendi tansiyonunuza göre sonuç yüksek çıkıyor ise nefroloji bölümüne başvurun. Tedbir almak bizim elimizde, dönüşü olmayan sonuçlar başımıza geldiğinde ağlamak fayda etmiyor. Allah hepimize şifa versin.

kızlar cinsiyetii nezaman öğrendiniz doktorum bana 4 martta randevu verdı yanı 5 gün sonrraya inş öğrenirim =(

Bende oyle hissediyodum o yuzden hep erkek kiyafeti aldim album aldim ultrrasn icin erkek guluyodulr bi yandanda kiz ismi dusunuyodm erkek cikti

bana doktor kız derse yine de inanamayabilirim, neden bilmiyorum ama o derece erkek hissediyorum, hamile olduğumu bilenler de senin oğlun olacak diyorlar, bakalım hayırlısı kız olursa ismi belli ama erkek ismi hala bulamadık

kızlar cinsiyetii nezaman öğrendiniz doktorum bana 4 martta randevu verdı yanı 5 gün sonrraya inş öğrenirim =(
canım büyük ihtimal tahminde bulunur, ama bazen çok net görüyorlar özellikle erkekler hemen belli oluyor. hayırlısı olsun söylemezse sıkıştır biraz doktoru

nerden hissettinkii:))annelik mi:) benmde sol tarafımda meleğim sanırım.. korkunca yorulunca orası ağrıyor.minnaklarım yaaaaaaa:))

ilk haftalardan bu yana yorulunca vs sol tarafım ağrıyodu, şimdi de sancı girince sola giriyor, doktora sordum rahmin hafif sola doğru o yüzden o taraf ağrıyo normal dedi. Ben de elimle dokunduğumda, sol tarafın şiş olduğunu anlayabiliyorum, yani annelik duygusu gibi bi his deil fiziksel olarak hissedebiliyorum, eşim bile dokununca hissedebiliyor. Belki ilerleyen aylarda rahim büyüdükçe tüm alanda o şişlik hissi olacaktır, şimdiden bilemiyorum, ilk hamileliğim benim de

canım büyük ihtimal tahminde bulunur, ama bazen çok net görüyorlar özellikle erkekler hemen belli oluyor. hayırlısı olsun söylemezse sıkıştır biraz doktoru
tamam canım sagol geçen randevuda sıkıştrdm biraz ama söylemedi.. bide 2 li tarama testi ayrı bir ücreti mi oluyor??

Kızlar epeydir girmiyorum foruma nasılsınız sayfa baya ilerlemiş okuyamadım.bu gün doktora gittiim cinsiyeti ögrenmek için söyledi çok şükür kızım vardı bide oğluşum olucak nasipse :)

CNNOTE="gllzr92, post: 39667726, member: 649167"]Kızlar epeydir girmiyorum foruma nasılsınız sayfa baya ilerlemiş okuyamadım.bu gün doktora gittiim cinsiyeti ögrenmek için söyledi çok şükür kızım vardı bide oğluşum olucak nasipse :)[/QUOTE]
Cnm kesinmi dedi yoksa benzetimi.erken degilmi cinsiyet icinnn.bu haftalarda yanilma çok oluyomuss

hayır cinsiyeti demek istemiştim nerden hissetin diye canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…