- 1 Kasım 2012
- 415
- 123
- 83
göğüsler komikleşti dimiii:) bende bakamıyorum:))Bende se sivilce çıkıyor birde sol göğsümün ucunda delik oluştu
canım bana doktor bu hafta %80 kız dedi , erkek olsa 12. hafta da kendini belli ediyor dedi. tezler doğru mu bilmem ama çirkinleştim yahuuuuu.Selam kızlar ikili test için gidenler doktorunuz bebeginizin cinsiyetlerı hakkında yorum yaptılarmı kız olabılır diyenler varmı cünkü kıza pek yorum yapmıyolar genelde bende haftaya gidicem ne uzun bır ay geçti
olsun cnm yüzme başka spor yaparsın nasılsa önümüz bahar bol bol yürüyüşler bizi bekliyor.
bende öğrenedim henüz en mantıklısıda aslında 15 16 cı haftalarda öğrenmek daha garanti diğer kontrolde bebişler gösterirse öğreniriz inş.
Selam kizlar dun aksamdan beri gecmeyen basagrim var bugunde cok siddetli degil ama agri var uzaniyorum. Eczaneye gittim azonce tansiyonumu olcturdum 13e7cikti normalde hamile degilken dusuktu..eczaci kiz parol icebilirsin dedi. Bende yarin gidecegim doktora ulasmaya calistim ama malesef cikmadi..limonlu su yaptim tansiyo dussun diye uzaniyorum.. sizin onerileriniz tecrubeleriniz nedir. Tehlikeli bi durummu sizce ?? Yarin sabahta kontrolum var cok endiseliyim
Canım benimde iki gün üstüste ağrıdı hatta burnum da kanıyordu. Doktora sordum normal diyor. Olabilir bazen diyor. Anlamadım bendeama sanırım korkulacak bir şey değil.
Canim boyle seyler oldugunda sen tansiyonunuda olctur.. Bak benim yuksekmis.. ve tuz birazda olsa hic kullaniyorum artik.. ozellikle 5.ayda tansiyon yuksekligi cikabiliomus ve gebelikte cok tehlikeliymis..
Benimde ayni sizinki gibi hergun sabah kalktigimda temizlerken kanadigini goruyorum ve bu durum haftalardir var...doktorlar normal karsiliyorlar gordugum kadariylada cogu kiside olduguna gore korkmamizi gerektircek bisey degil
Evet Büyüdü sanki ben göğüslerimi çok beğenirdimmmgöğüsler komikleşti dimiii:) bende bakamıyorum:))
Bende oyle hissediyodum o yuzden hep erkek kiyafeti aldim album aldim ultrrasn icin erkek guluyodulr bi yandanda kiz ismi dusunuyodm erkek cikti
canım büyük ihtimal tahminde bulunur, ama bazen çok net görüyorlar özellikle erkekler hemen belli oluyor. hayırlısı olsun söylemezse sıkıştır biraz doktorukızlar cinsiyetii nezaman öğrendiniz doktorum bana 4 martta randevu verdı yanı 5 gün sonrraya inş öğrenirim =(
nerden hissettinkii:))annelik mi:) benmde sol tarafımda meleğim sanırım.. korkunca yorulunca orası ağrıyor.minnaklarım yaaaaaaa:))
tamam canım sagol geçen randevuda sıkıştrdm biraz ama söylemedi.. bide 2 li tarama testi ayrı bir ücreti mi oluyor??canım büyük ihtimal tahminde bulunur, ama bazen çok net görüyorlar özellikle erkekler hemen belli oluyor. hayırlısı olsun söylemezse sıkıştır biraz doktoru
benim doktorum acıbadem de canım ikili tarama için 65 TL verdik muayane hariçtamam canım sagol geçen randevuda sıkıştrdm biraz ama söylemedi.. bide 2 li tarama testi ayrı bir ücreti mi oluyor??
Slm bnde ikili test icin 40 TL verdim.ama ölçümleri yapmadi acaba sonuçlar cukinca mi yapackbenim doktorum acıbadem de canım ikili tarama için 65 TL verdik muayane hariç
:) yine sev onları:)Evet Büyüdü sanki ben göğüslerimi çok beğenirdimmm
hayır cinsiyeti demek istemiştim nerden hissetin diye canım..ilk haftalardan bu yana yorulunca vs sol tarafım ağrıyodu, şimdi de sancı girince sola giriyor, doktora sordum rahmin hafif sola doğru o yüzden o taraf ağrıyo normal dedi. Ben de elimle dokunduğumda, sol tarafın şiş olduğunu anlayabiliyorum, yani annelik duygusu gibi bi his deil fiziksel olarak hissedebiliyorum, eşim bile dokununca hissedebiliyor. Belki ilerleyen aylarda rahim büyüdükçe tüm alanda o şişlik hissi olacaktır, şimdiden bilemiyorum, ilk hamileliğim benim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?