Savha sen nasılsın bu arada? kanama olayları devam ediyor mu? Benim sürekli maalesef ama tehlikeli bir durum yoktur herhalde. Yakında kontrolüm olacak.Sağol cnm inş hepimiz hayırlısı ile kucaklarımıza alalım yavrularımızı.
16. Haftaya kadar beklenmesi en saglikli sonucu verir benceMrh. dün akşam doktorum %99 kız dedi ama bugün ikili test için gittiğim özel hastanede daha çok küçük cinsiyeti belli değil dedi 2 ayrı doktor ultrasyonda baktı bugün cinsiyet belli değil diyorlar kafam karıştıı ne zaman kesinleşirki teşekkürler şimdiden :)
teşekkür ederim artık sabredip beklicemm :)16. Haftaya kadar beklenmesi en saglikli sonucu verir bence
benımde basağrılarım başladıkizlar ben baş ağrısı için parol kullanıyorum iyi geliyor sizde dr size önerdiği ilaci kulanın bence baş ağrısı cekilmiyor
çoğumuzun başağrıları başlamış çıldırıcam dünden beri geçmeyen başağrısı sersem sersem dolaşıyorum bu durum hormonların yükselmesiyle beyne kan akışının fazla olmasından kaynaklanıyormuş.ışık cok rahatsız ediyorr evde güneş gözlğuyle dolaşıcam artık.ilaç kullanıyormusunuz
Evet cekilmez derecede hem de hic gecmiyo sanki gun boyu ozellikle aksamlari artiyo benimkiçoğumuzun başağrıları başlamış çıldırıcam dünden beri geçmeyen başağrısı sersem sersem dolaşıyorum bu durum hormonların yükselmesiyle beyne kan akışının fazla olmasından kaynaklanıyormuş.ışık cok rahatsız ediyorr evde güneş gözlğuyle dolaşıcam artık.ilaç kullanıyormusunuz
Ben düşünmeyi bitirip buldum bile ama kız ismi baktım bugüne kadar hep erkek olursa baştan araştırmaya başlamak lazımkızlar minnaklarına isim düşünen var mı ben düşünmeye araştırmaya başladım
benım haftaya doktor randevum derin nefes almaya karanlık odada yatmaya masaj yapmaya özen gösteriyorum doktoruma sormadan ialç almak istemiyorum sabır sabırbana minoset önerdi doktor. çekinmeden içebilirsin dedi. bende bilgisayara bakıyorum tüm gün. migren ağrısı gibi çok şiddetli bi ağrı dün akşamdan beri ölcem sanki ağrıdan
evet hiç geçmiyor canım derin derin burundan nefes alıp ağızdan veriyorum sankı bıraz ıyı geliyor gibi bide boyun bölgeme omuzlarıma alnıma masaj yapınca rahatlar gibi oluyorum ılık suyla duş yapmayı denicemEvet cekilmez derecede hem de hic gecmiyo sanki gun boyu ozellikle aksamlari artiyo benimki( ilac almiyorum israrla kendime eziyet ediyorum ama sabredicem kararliyimmm...
biz ismini deniz koymayı düşünüyoruz ister kız olsun ister erkek isim %80 belli :)Ben düşünmeyi bitirip buldum bile ama kız ismi baktım bugüne kadar hep erkek olursa baştan araştırmaya başlamak lazım
Kız olursa Beren ama erkekse hiç bilemiyorum yaakızlar minnaklarına isim düşünen var mı ben düşünmeye araştırmaya başladım
haftaya doktor kontrolum o zaman 12 haftalık olucaz bakalım tahmınde bulunacakmı.ilk ben kız olursa melisa diyordum erkeğede ege ismi falan sonra deniz neden olmasın dedik ama 16 hafta olmadan doktorun dediğine takılmayacagım cınsıyet konusundaBen azra koymayi düşünüyorumdum ama dün doktor erkek gibi diyince şaşırdım kaldım napcagimi aslında en iyisiymis hem erkeğe hem kıza olucak isim bulmak cinsiyeti hakkında tahmin varmı doktordan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?