2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
aahhh canım çok iyi anlıyorum seni malesef bende öyleyim kendi evimden tiksiniyorum.. inşallah biz de normale döneriz yakında.. geçer bulantılar ve tiksinmeler inşallah...
Ben 1 ay çektim bulantı yı ama dibine kadar yaşadım okadar kötü durumdayım tuz bile kokuyordu okadar yani ama 1 haftadır iyice kesilmeye başladı darısı başınıza

Canım benimde iki gün üstüste ağrıdı hatta burnum da kanıyordu. Doktora sordum normal diyor. Olabilir bazen diyor. Anlamadım bende ama sanırım korkulacak bir şey değil.
Canim boyle seyler oldugunda sen tansiyonunuda olctur.. Bak benim yuksekmis.. ve tuz birazda olsa hic kullaniyorum artik.. ozellikle 5.ayda tansiyon yuksekligi cikabiliomus ve gebelikte cok tehlikeliymis..

Allah sabır versin tez zamanda geçer inşallah ilk bebegin cinsiyeti neydi ben 2 oglum da hiç bundan gibi zorlanmamıştımda sabır biraz daha geçecek inşalah

Canim boyle seyler oldugunda sen tansiyonunuda olctur.. Bak benim yuksekmis.. ve tuz birazda olsa hic kullaniyorum artik.. ozellikle 5.ayda tansiyon yuksekligi cikabiliomus ve gebelikte cok tehlikeliymis..

Canım aksine benimki çok düşük çıkıyor. Dün sadece normal çıktı. Havalardan da olur diyo benim doktorum. Pek önemsemedi yani neden bilmiyorum.

Valla bu testi bende bilmiyrdum doktor kan uyusmazligi var deyince hemen istedi bu testi hatta bugun sonucunu aldim bana dedigi laf suydu gozun aydin zehirlenme olmamis..zaten testin sonucunu alana kadar icim icimi yedi cok sukur iyi bebisim

test ücreti ne kadardı canım

Kizceler biz inek sutu aldk tanidiktan 5ltrede ilk defa kaynattim ben annem yaprdi ama ben bilmiyorm simdi dolaba kaldrdam ne kadar surede tuketmek gerek :/ sizce dahami saglikli?
Cnm bende alıyorum süt yoğurt yapıyorum 1 litrede oğluma ayırıyorum içmesi için ama baya bi kısık ateşte 1 saat boyunca kaynatıyorum,ben hazır yoğurt asla yiyemem miğdemi bulandırıyo ama hamilelik öncesindeki bir durum bu ,annem bizi alıştırmamış hazır yoğurda ondan heralde

Canım hocaların genelde Nişantaşı'nda özel muayeneleri bende Rıza Madazlı'dan aldım randevu en iyisi o diyorlar gidecek olanlara belki bir fikir olur...Sen hangi hastaneye dewam ediyorsun canm
Canım ben or-ahayim özel balat hastanesine gidiyorum,5 yıl önce aynı doktorum hastanede olmadığı için beni şişlide fehmi yazıcıoğlu diye bir doktora yönlendirmişti baya güzel bakmıştı,şimdi ise hastanenin bünyesine detaylı makina gelmiş artık burada bakıyolar 210 tl civarı bişeydi sanırım hastalarına

Kizlar selam. Ohh güzel güzel gobisler cikmis. Ben küçük dilinizi yutmayin diye foto koymuyorum. Masallahi var. Sizinkiler kıvamında. Yalnız benimde burnumda kan pihtisi oluyor surekli. Yani kanamis ve kurumus. Basim agrimiyor. Ama geniz eti vardi doktor hamilelikte odem yapar dedi. Gece hic burnumdan nefes alamiyorum. Deniz suyu spreyi sıkıyorum. Ondan mi kaniyor ki varmi kanayan (aman olmasin diyerek )

doktor öyle söylediyse korkma.. benimki rahimde olduğu için korkuyorum inşallah büyümez ve doğum için sıkıntı oluşturmaz

Canım ben de Balat hastanesindeyim; Oğlumu da orda doğurmuştum çok şükür herşey yolunda gitti; Meltem Hn dayım çalışma saatlerinden dolayı bu sefer; oğlumda Nevin Hn daydım memnun kaldım
Bende nevin hanımdayım çok memnunum oğlumuda onda doğurmuştum 5 yıl önce
Benimde vardı ilk gebeliğimin ilk haftalarında ama bebek büyüdükçe geçer demişti doktorum geçmişti dert etme çok

Ben de Eylül annesiydim ama bebeğimin kalbi durduğu için aldırdım 1 hafta önce Yardım edin kızlar aklıma geldikçe çok kötü oluyorum

Ben de Eylül annesiydim ama bebeğimin kalbi durduğu için aldırdım 1 hafta önce Yardım edin kızlar aklıma geldikçe çok kötü oluyorum
Cnm geçmiş olsun çok inşallah biranönce tekarar hamile kalıp sevincine kaldığın yerden devam edersin,bizlerde diken üstündeyiz mağlesef heran herşey olabilir bazen spermlerin kalitesiLiğinden oan bebeğin rahimde yeterli alanı ayarlayamadığından ve bunu gibi pek çok nedenden dolayı bu tür olaylar sık sık yaşanıyor,dua et ki hamile kalabilmişsin yine kalmaman gereken bir durumun yok,benim görümcem kimyasal gebelik geçirmişti sperm tuttuğu gibi büyüyemediğinden kendiliğinden düştü 2 ay sonra tekrar hamile kaldı,düşük olayı tamamen geçtikten sonra hiç korunmadı hamile kaldı şimdi iyi çok şükür seninde olur merak etme üzülme allah yardımcın olsun tez zamanda mutlu haberlerini alırsın inşallah

Arkadaşım çok çok geçmiş olsun.. Ben de Kasımda boş gebelik geçirmiştim.. Operasyondan sonra hiç adet olmadan yeniden hamile kaldım.. İnş sen de en kısa zmnda yeniden hamile kalırsın.. Sağlıklı bebişlerimize kavuşuruz.. Sevgiler..

Ben naçizane profesyonel görüşümü paylaştım. İlk üniversiteyi gıda teknolojisi okudum ve süt fabrikasında da çalışmışlığım olduğu için özellikle koliform (yani hastalık etkeni olan) bakterilerin ev ortamında ocakta yavaş artan sıcaklıkta yok olmadığını ısı arttıkça kendilerine koruma duvarı oluşturabilen morfolojide olduklarını da aldığım gıda mikrobiyolojisi derslerinden biliyorum. Ayrıca o sütten profesyonel separatörlerler ayrılan mikrokirleri (ki hayvan dışkı partikülleri içerdiğini yaptığımız testlerde gördüğümde şok olmuştım) gördüğümde içim kalktı o mikro kirleri sizin evde yada sütü sağan kişinin görüp ayırabilmesi mümkün değil.
Göz görmeyince gönlünüz katlanır belki ama ben gördüm ve bildiğimi paylaştım. Sonuçta karar sizin.
Yararlı bakterilerin telafisini de probiyotik mayalı ürünlerle sağlayabilirsiniz. Sütten almanız şart değil kefir ve probiyotik yoğurt bu konuda ihtiyacınızı karşılayacaktır.

Bende nevin hanımdayım çok memnunum oğlumuda onda doğurmuştum 5 yıl önce

Benimde vardı ilk gebeliğimin ilk haftalarında ama bebek büyüdükçe geçer demişti doktorum geçmişti dert etme çok
Rabbimin izniyle küçülmüştür eminim... çünkü ağrı yapmıştı büyüdüğünde... çok şükür ağrı bitti

Canım.adına çok üzüldüm allahım kısa zamanda sağlıklı bebişler versin inş. Ne kadarlıktı bebiş? Sebep belli oldu mu canım?

Bir buçuk ay sonra bugün ilk kez yemek yaptım :) bulantılar oldukça azalıyor ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…