2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
bir arkadaşım var bu markayı kullanıyor ve cok memnun ama epey pahaliymis.. benim aklımda ya bu var ya da chicco nun travel sistem bir seti var.. yarı yarıya fark ediyormus ama.. Güle güle kullan inşallah canım
Cok tesekkurler canim cok arastirdim en cok bunu begendim kullanisli oldugundan tercih ettim daha guzeli senin bebisinin olsun canim:anneadayı:

Tedirgn oldum canm oyle yapalimda bitirelim bari :(
Canim kim ne derse desin guvenilir yerden aliyorsan acikta sut daha saglikli sonucta pakete giren seylerin icine neler giriyor bilmiyoruz.yogurt mayala sutlu tatli puding tarzi seyler yap ama dolapta 3 gunden fazla tazeligini korumaz afiyetlenic yarasin bebisine

teşekkür ederim önerileriniz için bunları da araştırıcam...bende bir de miyom var o yüzden doktor işini çok etraflıca araştırıyorum iyi bir doktor olması şart.. inşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz yavrularımıza..
benimde kistim var ve 6 cm olmuş şu anda:KK17:

Cnm bağcılar gibi bir yerden bahsediyorsun ve muayne ücreti 20 tl den bahsediyorsun tabiki kalabalık olur,zaten bağcılarda 5 kadından 4 tanesi mutlaka hamiledir kalabalık bir şehir,eğer yakınsan yine bağcılarda ama tam teşekküllü bir hastane ve gelmiş geçmiş oradaki en klas ve harika bir hastane medipol üniversitesi hastanesi oraya gitmeni tavsiye ederim,bağcılar meydandaki hiç bir tıp merkezi bana güven vermiyor,çoğu kadın bir şekilde sezeryan oluyor son anda yinede siz bilirsiniz.ben asla tercih etmem annem orada oturuyor bende önceden oturuyordun bir kere gitmiş değilim tabiki benim görüşüm.sağlıklı günler
canım sevtap hanımı kimseye değişmem...kesinlikle sezaryan yapmamaya çalışır çocuk ters olmadığı sürece... ve hastalarınada hep normal doğum yaptırmış bir doktordur

Kızlar iyi akşamlar, biz bebisimle büyümeye devam ediyoruz inşallah. :-) ama karnım bebişten hızlı büyüyor. Gazdan mıdır bilemedim ama son bir haftadır çok şiş. Benim gibi tesettürlü anne adayları ya da tecrübeli arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi? Hamile eteği almak istiyorum nereden alsam? Ya da pantolon üst mu alsam? Benim ilk. Kararsızlık var bu yüzden? Bu hafta alışverişe çıkacağım. Napsam bilmiyorum...

benimde kistim var ve 6 cm olmuş şu anda:KK17:
yumurtalıkta mı ? benim gebelikten 1 ay önce rahim tertemizdi.. büyük ihtimalle o ay doktorun verdiği östrojen hapı sebep oldu sanırım miyomuma.. hem işe yaramadı hem de miyoma sebep oldu büyümesinden korkuyorum inş. büyümez.. senin doktorun ne diyor

kızlar ikili testte kan sonuçlarını alan var mı inşallah hepimizin bebişleri sağlıklıdır. ben çok tedirginim...

Kızlar iyi akşamlar, biz bebisimle büyümeye devam ediyoruz inşallah. :-) ama karnım bebişten hızlı büyüyor. Gazdan mıdır bilemedim ama son bir haftadır çok şiş. Benim gibi tesettürlü anne adayları ya da tecrübeli arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi? Hamile eteği almak istiyorum nereden alsam? Ya da pantolon üst mu alsam? Benim ilk. Kararsızlık var bu yüzden? Bu hafta alışverişe çıkacağım. Napsam bilmiyorum...
ben de tesettürlüyüm göbeğim fazla olmadığı için şimdilik öncekileri rahat giyiyorum ama bende yavaş yavaş Fatih'ten bakmaya başlıcam... önümüz yaz olduğu için pamuklu tercih etmek gerekir diye düşünüyorum .. ayrıca ben elbise ve etek alıcam ama o noktada hangisi sana rahat gelirse onu tercih edersin...

canım teste gerek yokki kan grubmz dan çıkıyor ben 0 rh- eşim pozitif evlilik işlemleri için basvurunca bile uyarmıştılar 7. ayda aşı olcak mışım ilk gebelikde bebek kendini koruyormuş, bundan sonraki gebelikler için bu aşı galiba
Cnm kan uyusmazligi testi coombs ismi bebegin kaniyla senin kanin birbirine karismismi ona bakiliyrmus sayet karisirsa bebek anemi olyrmus yani karismasi problem tabi bebegin kanida negatifse sorun yok ben arastirdim nettenbak istersen..

Cnm kan uyusmazligi testi coombs ismi bebegin kaniyla senin kanin birbirine karismismi ona bakiliyrmus sayet karisirsa bebek anemi olyrmus yani karismasi problem tabi bebegin kanida negatifse sorun yok ben arastirdim nettenbak istersen..

bilmiyorum ki dr oyle bir şey söylemedi araştırayım biraz, zaten dr degiştrmeyi düşünüyorum

bilmiyorum ki dr oyle bir şey söylemedi araştırayım biraz, zaten dr degiştrmeyi düşünüyorum
Valla bu testi bende bilmiyrdum doktor kan uyusmazligi var deyince hemen istedi bu testi hatta bugun sonucunu aldim bana dedigi laf suydu gozun aydin zehirlenme olmamis..zaten testin sonucunu alana kadar icim icimi yedi cok sukur iyi bebisim

arkadaşlar merhaba 11+4 haftadayım boğazım şişti napsam iyi gelir ilaç kullanmak istemiyorum :KK43:
Canım geçmiş olsun önce; bol bol ılık su iç; Dr ma sormuştum içebilirsiniz demişti; taze zencefili soyup 1 limonu kabuğuyla ince ince doğrayıp kavanoza koyup üzerini örtecek kadar bal döküp dolapta bektebilirsin ve bu baldan suyuna ve Ihlamur Çayı'na 1 tatlı kaşığı koyabilirsin ben de hafta başında aynıydım bana çok iyi geldi canım; yani sen yinede druna zencefili sorabilirsin için rahat etsin canım

günlük pastorize almalisin canim pismemis sutte yavas isindigi icin saatlerce kaynatsan olduremeyecegin mikroplar ve tulbentle suzsende arindiramayacagin pislikler var. Brusella vs... den bahsetmiyorum bile.
süt ve süt ürünleri uzmanı konuştu ve defalarca izledim zahidede bir taşım kaynatmanız yeterli diye pastörize süttens açık süt ve ondan yapılan yoğurt sağlıklı olan.
özelikle paket sütler çok hızlı ısıtıp soğultulduğu için içindeki zararlı bakteriler kadar yarlı bakterilerde ölüyor.
paylaşmak istedim umarım yanlış anlaşılmaz.

O zaman balat derim,tabi beklentiler farklı,geçmiş olsun cnm

Benim bulantılar geçti derken iki gündür yine zortladı ve halsiz düşürdü iki gündür yatıyorum mağlesef:KK12:
Canım ben de Balat hastanesindeyim; Oğlumu da orda doğurmuştum çok şükür herşey yolunda gitti; Meltem Hn dayım çalışma saatlerinden dolayı bu sefer; oğlumda Nevin Hn daydım memnun kaldım

Kızlar bugün 12+1 çıktık ense kalınlığı 0.9 çıktı. Cinsiyet tahmini yapabilir misiniz bana?

Eklentiler

• IMG-20150226-WA0005.jpg
    IMG-20150226-WA0005.jpg
    53,9 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG-20150226-WA0001.jpg
    IMG-20150226-WA0001.jpg
    50 KB · Görüntüleme: 94
yumurtalıkta mı ? benim gebelikten 1 ay önce rahim tertemizdi.. büyük ihtimalle o ay doktorun verdiği östrojen hapı sebep oldu sanırım miyomuma.. hem işe yaramadı hem de miyoma sebep oldu büyümesinden korkuyorum inş. büyümez.. senin doktorun ne diyor
canım benim yumurtalık kisti... hamilelikten öncede vardı ama çok minikti... hamileyken kocaman olmuş... doktorum korkmana gerek yok kendiliğinden kaybolacak dedi...yarın randevum var... İNŞAALLAH kistim küçülmüştür

Kizceler biz inek sutu aldk tanidiktan 5ltrede ilk defa kaynattim ben annem yaprdi ama ben bilmiyorm simdi dolaba kaldrdam ne kadar surede tuketmek gerek :/ sizce dahami saglikli?
Sadece süt olarak tüketeceksen yarın Akşama kadar tüketmen gerek canım; ben de her hafta 5 lt alıyorum biraz ayırıp kalanını mayalıyorum; bence sen de yarına kadar tüketemicek gibiysen biraz ılıtıp yoğurt mayala bence; o zaman 1 hafta dayanıyor

Selam kizlar dun aksamdan beri gecmeyen basagrim var bugunde cok siddetli degil ama agri var uzaniyorum. Eczaneye gittim azonce tansiyonumu olcturdum 13e7cikti normalde hamile degilken dusuktu..eczaci kiz parol icebilirsin dedi. Bende yarin gidecegim doktora ulasmaya calistim ama malesef cikmadi..limonlu su yaptim tansiyo dussun diye uzaniyorum.. sizin onerileriniz tecrubeleriniz nedir. Tehlikeli bi durummu sizce ?? Yarin sabahta kontrolum var cok endiseliyim :KK43:
Canım benimde iki gün üstüste ağrıdı hatta burnum da kanıyordu. Doktora sordum normal diyor. Olabilir bazen diyor. Anlamadım bende :( ama sanırım korkulacak bir şey değil.

Back