2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bende se sivilce çıkıyor birde sol göğsümün ucunda delik oluştu

Günaydın kızlar bende sivilce çıkmadı aksine gören tenin daha çok beyazkamis güzelleşiyorsun oğlun olacak heralde diyorlar oğlum olursa kızların annelerin güzelliğini aldığı teorisi doğru cikacak

ne güzel yazmışsın anlatılmaz yaşanır :) gerçekten öyleydi.. evet bir arkadaşım da söyledi bundan sonra bölge bölge gösterir aynı tadı alamazsın diye.. tecrübelilerden öğreneceğimiz çok şey var :) bende biraz araştırdım elevitle ilgili olumsuz şeyler gördüm hep.. inşallah yoktur benim içtiğimde inan korka korka içiyorum insan ne yapacağını şaşırıyor :KK43: kefir marketlerde satılıyor bazı markaların, mayasını bulamam heralde ama hazır satılanlardan içsem olur mu ?? sağol canım tavsiyen için denemekte fayda var..

canım mayasını aktarlara sorabilirsin bulamazsan hazırlarını alırsın.. ben oğlum da elevit kullandım bilmiyordum ve aklıma dahi gelmemişti böyle bişey olabileceği.. Allah affetsin inşallah oğlumu olumsuz yönde etkilememiştir..

canım naneli sakız denedim dolgum düştü :) o yüzden dolgunun devamı düşmesin diye çiğnemiyorum.elma bana da iyi geliyor fakat ekşi elma seviyorum o da kabız yapıyor :KK43:bugün biraz daha iyiyim fakat yemek yiyemiyorum.yediğim tek şey yoğurt o da bitti :KK43: akşama kadar azar azar yiyip idare edecem artık. Rabbim yavrularımızı bağışlasın inşallah

ben de tam düzeliyor gibi oluyorum sonra yine kötü oluyorum, dün akşam hiçbişey yiyemedim öğleden sonra yemiştim en son.. bu sabah da zorla kahvaltı yaptım. sabah tartıda baktım 1,5 kilo almışım toplamda başından beri..

Dimi ama yaa artık alışverişleri pusetleri ne bilim küvetlerini minik minik patiklerini konuşalım yaa zaman çabuk geçsin

alışveriş süreci de zor valla, karar vermek çok zor oluyor bazen:)gidip de şöyle bi gezince insanın kafasını öyle karıştırıyorlar ki bebek arabası mı alıyorsun normal araba mı alıyorsun belli değil :-) kıyafet alışverişi çok keyifli ama hakkaten.. minik minik ciciler:KK46:

Selam kizlar dun aksamdan beri gecmeyen basagrim var bugunde cok siddetli degil ama agri var uzaniyorum. Eczaneye gittim azonce tansiyonumu olcturdum 13e7cikti normalde hamile degilken dusuktu..eczaci kiz parol icebilirsin dedi. Bende yarin gidecegim doktora ulasmaya calistim ama malesef cikmadi..limonlu su yaptim tansiyo dussun diye uzaniyorum.. sizin onerileriniz tecrubeleriniz nedir. Tehlikeli bi durummu sizce ?? Yarin sabahta kontrolum var cok endiseliyim :KK43:

tansiyon yüksekse 4 saat boyunca yüksek kalıyorsa Allah korusun sıkıntı olabilirmiş, yüksek çıkınca tekrar ölçtür canım düşmüş mü diye.. yediğin tuz miktarını azalt rafine tuz kullanma, ben de şu ödemlerden sonra tuzu tamamen kayatuzuna çevirdim daha iyiyim sanki..

Kizceler biz inek sutu aldk tanidiktan 5ltrede ilk defa kaynattim ben annem yaprdi ama ben bilmiyorm simdi dolaba kaldrdam ne kadar surede tuketmek gerek :/ sizce dahami saglikli?

süt olarak değil de yoğurt olarak tüketirsen süper olur canım, peynir de yapabilirsin, lor peyniri.. süper olur açık sütle. istersen tarif veririm.

ben hamilelikte pastörize sütün daha güvenli olduğunu hatırlıyorum sanki ama emin değilim.ilk bebeğimde cam şişede günlük süt olarak satılanlardan içiyordum.Ama yoğurt ve peynir yeterince yersen süte gerek yok ve daha sağlıklı.Bu sefer ev yapımı yoğurda ağırlık vermeyi düşünüyorum.

ah aah ankaradayken aoç 'nin mis gibi günlük sütlerini alırdım, burada da güya günlük süt alıyoruz ama günü geçince hiç bozulmuyor..:KK43:

Ay bilmiyormki canim bakiniyorm nete anlamadim hangisi saglikli ama sagilmis taze sut kaynatilmasi daha iyi degilmidir bilemedimki canim iyi diyosunda benm doktor gunde tam 1 ltre sut iciceksin diyo yoksa peynir yogurt yiyorm ama sute onem veriyo ondn:KK43:

günde 1 lt süt mü.. biraz çok değil mi ya? fazla süt kansızlık yapar ayrıca..

Kizlar selam. Ohh güzel güzel gobisler cikmis. Ben küçük dilinizi yutmayin diye foto koymuyorum. :KK53:Masallahi var. Sizinkiler kıvamında. Yalnız benimde burnumda kan pihtisi oluyor surekli. Yani kanamis ve kurumus. Basim agrimiyor. Ama geniz eti vardi doktor hamilelikte odem yapar dedi. Gece hic burnumdan nefes alamiyorum. Deniz suyu spreyi sıkıyorum. Ondan mi kaniyor ki varmi kanayan (aman olmasin diyerek:KK20: )
Benimde ayni sizinki gibi hergun sabah kalktigimda temizlerken kanadigini goruyorum ve bu durum haftalardir var...doktorlar normal karsiliyorlar gordugum kadariylada cogu kiside olduguna gore korkmamizi gerektircek bisey degil

günaydın bayanlar... ben yine grip oldum :( daha atlatalı bir hafta anca olmuştu :( dün izinliydim bugünde birdaha izin alamam heralde. :( her yanım dökülüyo sanki

Günaydın kızlar bende sivilce çıkmadı aksine gören tenin daha çok beyazkamis güzelleşiyorsun oğlun olacak heralde diyorlar oğlum olursa kızların annelerin güzelliğini aldığı teorisi doğru cikacak

oğlumda ilk zamanlar bir ara cildim çok bozuldu sanırım bağışıklığım düşmüştü, doktorum bile esprisini yapmıştı kız mı acaba diye:) sonra cildim bi düzeldi, saçlarım parladı, baktık ki oğlan:) kız annesi olan arkadaşlarımın istisnasız hepsinin yüzleri çok şişti hamilelikte, erkek annelerinde olmadı bu.. hatta bi arkadaşım oğlunda şişliği olmadı kızında oldu:) bence de doğru olabilir bu tez:)

günaydın bayanlar... ben yine grip oldum :KK43: daha atlatalı bir hafta anca olmuştu :KK43: dün izinliydim bugünde birdaha izin alamam heralde. :KK43: her yanım dökülüyo sanki

canım doktor vitamin başladı mı? bağışıklığın zayıflamış olabilir mi?

Allah sabır versin tez zamanda geçer inşallah ilk bebegin cinsiyeti neydi ben 2 oglum da hiç bundan gibi zorlanmamıştımda sabır biraz daha geçecek inşalah
Ilki erkek cnm
Bilmiyorm hic gecmicek gibi valla
Bu arada dun doktordaydim bebek gayet iyi hatta 1 hafta onden bile gidiyor
10+5 olmusuz

oğlumda ilk zamanlar bir ara cildim çok bozuldu sanırım bağışıklığım düşmüştü, doktorum bile esprisini yapmıştı kız mı acaba diye:) sonra cildim bi düzeldi, saçlarım parladı, baktık ki oğlan:) kız annesi olan arkadaşlarımın istisnasız hepsinin yüzleri çok şişti hamilelikte, erkek annelerinde olmadı bu.. hatta bi arkadaşım oğlunda şişliği olmadı kızında oldu:) bence de doğru olabilir bu tez:)

Bu kız olursa annenin güzelliğini alır anne çirkinleşir tezini ben de çok duydum.. Ama sivilce durumu farklı biraz sanki.. Çünkü yüzümden bakınca, bilmeyenler bile (tarama testlerimin sonucunu ve cinsiyeti öğrenene kdr yakınlarım dışında kimseyle paylaşmıyorum) sende bi güzellik var, gözlerin parlıyor, saçlarına ne yaptın fln diye soruyorlar :)) ama gögüs boşluğum ve sırtımda ufak ufak resmen ergenlik sivilceleri çıktı.. bikaç tane de alnımda var allahtan ufaklar kapatıcı ile hallediorum :) 13 martta 2li test kontrolüm var bakalım belki cinsiyetini de öğreniris.. ama en önemlisi güzelleşmişiz çirkinleşmişiz kızmış erkekmiş hiç farketmez.. Sağlıklı olsunlar hayırlı evlat olsunlar daha ne isteriz ki.. :)

tansiyon yüksekse 4 saat boyunca yüksek kalıyorsa Allah korusun sıkıntı olabilirmiş, yüksek çıkınca tekrar ölçtür canım düşmüş mü diye.. yediğin tuz miktarını azalt rafine tuz kullanma, ben de şu ödemlerden sonra tuzu tamamen kayatuzuna çevirdim daha iyiyim sanki..
Insallah bisi olmamistir canim simdi yoldayim hastaneye gidiyorum..Evet canim haklisinn tuz yok artik

annişler selam ☺️ bn ergenliğe dönmüş gbiyim.. alnımda sivilce çıktı.. bi de gögüs boşluğum ve sırtımda da sivilceler var çok enteresan.. bnm gbi sivilcelenen var mı? ☺️

Benimde boynumda ensemde falan çıktı :) yüzümde bişey yok ama boynum kızamık gibi kırmızı kırmızı

Back