- 17 Aralık 2014
- 168
- 88
- 43
- 34
hastane o işlere bakmıyor sanırım sağlık ocağı ilgileniyor aşı takip işleriyle...Bende bildirmedim hastane de yapmıyorlar mi aşıyı? Sağlık ocağında ki hemşirenin eli pek bi ağır :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hastane o işlere bakmıyor sanırım sağlık ocağı ilgileniyor aşı takip işleriyle...Bende bildirmedim hastane de yapmıyorlar mi aşıyı? Sağlık ocağında ki hemşirenin eli pek bi ağır :)
bende aynı durumdayım canım sırtmda faln var hormonlardan olsa gerek .:))))))annişler selambn ergenliğe dönmüş gbiyim.. alnımda sivilce çıktı.. bi de gögüs boşluğum ve sırtımda da sivilceler var çok enteresan.. bnm gbi sivilcelenen var mı?
![]()
ne güzel yazmışsın anlatılmaz yaşanır :) gerçekten öyleydi.. evet bir arkadaşım da söyledi bundan sonra bölge bölge gösterir aynı tadı alamazsın diye.. tecrübelilerden öğreneceğimiz çok şey var :) bende biraz araştırdım elevitle ilgili olumsuz şeyler gördüm hep.. inşallah yoktur benim içtiğimde inan korka korka içiyorum insan ne yapacağını şaşırıyorkefir marketlerde satılıyor bazı markaların, mayasını bulamam heralde ama hazır satılanlardan içsem olur mu ?? sağol canım tavsiyen için denemekte fayda var..
canım naneli sakız denedim dolgum düştü :) o yüzden dolgunun devamı düşmesin diye çiğnemiyorum.elma bana da iyi geliyor fakat ekşi elma seviyorum o da kabız yapıyorbugün biraz daha iyiyim fakat yemek yiyemiyorum.yediğim tek şey yoğurt o da bitti
akşama kadar azar azar yiyip idare edecem artık. Rabbim yavrularımızı bağışlasın inşallah
Dimi ama yaa artık alışverişleri pusetleri ne bilim küvetlerini minik minik patiklerini konuşalım yaa zaman çabuk geçsin
Selam kizlar dun aksamdan beri gecmeyen basagrim var bugunde cok siddetli degil ama agri var uzaniyorum. Eczaneye gittim azonce tansiyonumu olcturdum 13e7cikti normalde hamile degilken dusuktu..eczaci kiz parol icebilirsin dedi. Bende yarin gidecegim doktora ulasmaya calistim ama malesef cikmadi..limonlu su yaptim tansiyo dussun diye uzaniyorum.. sizin onerileriniz tecrubeleriniz nedir. Tehlikeli bi durummu sizce ?? Yarin sabahta kontrolum var cok endiseliyim![]()
Kizceler biz inek sutu aldk tanidiktan 5ltrede ilk defa kaynattim ben annem yaprdi ama ben bilmiyorm simdi dolaba kaldrdam ne kadar surede tuketmek gerek :/ sizce dahami saglikli?
ben hamilelikte pastörize sütün daha güvenli olduğunu hatırlıyorum sanki ama emin değilim.ilk bebeğimde cam şişede günlük süt olarak satılanlardan içiyordum.Ama yoğurt ve peynir yeterince yersen süte gerek yok ve daha sağlıklı.Bu sefer ev yapımı yoğurda ağırlık vermeyi düşünüyorum.
Ay bilmiyormki canim bakiniyorm nete anlamadim hangisi saglikli ama sagilmis taze sut kaynatilmasi daha iyi degilmidir bilemedimki canim iyi diyosunda benm doktor gunde tam 1 ltre sut iciceksin diyo yoksa peynir yogurt yiyorm ama sute onem veriyo ondn![]()
Benimde ayni sizinki gibi hergun sabah kalktigimda temizlerken kanadigini goruyorum ve bu durum haftalardir var...doktorlar normal karsiliyorlar gordugum kadariylada cogu kiside olduguna gore korkmamizi gerektircek bisey degilKizlar selam. Ohh güzel güzel gobisler cikmis. Ben küçük dilinizi yutmayin diye foto koymuyorum.Masallahi var. Sizinkiler kıvamında. Yalnız benimde burnumda kan pihtisi oluyor surekli. Yani kanamis ve kurumus. Basim agrimiyor. Ama geniz eti vardi doktor hamilelikte odem yapar dedi. Gece hic burnumdan nefes alamiyorum. Deniz suyu spreyi sıkıyorum. Ondan mi kaniyor ki varmi kanayan (aman olmasin diyerek
)
benim de başlarda oldu sonra geçti, oluyormuş normalmiş canım..annişler selambn ergenliğe dönmüş gbiyim.. alnımda sivilce çıktı.. bi de gögüs boşluğum ve sırtımda da sivilceler var çok enteresan.. bnm gbi sivilcelenen var mı?
![]()
Günaydın kızlar bende sivilce çıkmadı aksine gören tenin daha çok beyazkamis güzelleşiyorsun oğlun olacak heralde diyorlar oğlum olursa kızların annelerin güzelliğini aldığı teorisi doğru cikacak
günaydın bayanlar... ben yine grip oldumdaha atlatalı bir hafta anca olmuştu
dün izinliydim bugünde birdaha izin alamam heralde.
her yanım dökülüyo sanki
Ilki erkek cnmAllah sabır versin tez zamanda geçer inşallah ilk bebegin cinsiyeti neydi ben 2 oglum da hiç bundan gibi zorlanmamıştımda sabır biraz daha geçecek inşalah
oğlumda ilk zamanlar bir ara cildim çok bozuldu sanırım bağışıklığım düşmüştü, doktorum bile esprisini yapmıştı kız mı acaba diye:) sonra cildim bi düzeldi, saçlarım parladı, baktık ki oğlan:) kız annesi olan arkadaşlarımın istisnasız hepsinin yüzleri çok şişti hamilelikte, erkek annelerinde olmadı bu.. hatta bi arkadaşım oğlunda şişliği olmadı kızında oldu:) bence de doğru olabilir bu tez:)
Insallah bisi olmamistir canim simdi yoldayim hastaneye gidiyorum..Evet canim haklisinn tuz yok artiktansiyon yüksekse 4 saat boyunca yüksek kalıyorsa Allah korusun sıkıntı olabilirmiş, yüksek çıkınca tekrar ölçtür canım düşmüş mü diye.. yediğin tuz miktarını azalt rafine tuz kullanma, ben de şu ödemlerden sonra tuzu tamamen kayatuzuna çevirdim daha iyiyim sanki..
annişler selambn ergenliğe dönmüş gbiyim.. alnımda sivilce çıktı.. bi de gögüs boşluğum ve sırtımda da sivilceler var çok enteresan.. bnm gbi sivilcelenen var mı?
![]()