2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ben de Eylül annesiydim ama bebeğimin kalbi durduğu için aldırdım 1 hafta önce Yardım edin kızlar aklıma geldikçe çok kötü oluyorum

allah sabır versin cnm allah bir dert verdiyse dayanacak gücüde vermiştir dua et içini rahatlatıcaktır. herşey allahtan

Selam kızlar ikili test için gidenler doktorunuz bebeginizin cinsiyetlerı hakkında yorum yaptılarmı kız olabılır diyenler varmı cünkü kıza pek yorum yapmıyolar genelde bende haftaya gidicem ne uzun bır ay geçti

Öyle tabi zor eskiden herşeyî beğenirdim şimdî bakıyorum arada ama hiçbişey beğenemiyorum

günaydın hamiş hatunlar,sabah gelirken miss gibi güneş yüzümü yaktı,nasıl mutlu oldum anlatamam.bu mutlulukla doktora gidip ikili test yaptıracağım.kendimi motive etmeye çalışıyorum,iyi düşünmeye çalışıyorum.inşallah miniğim de en az benim kadar iyidir

evet ben de bi sonraki gidişimde sorucam doktora, çünkü 4 lü test yapıcam dediğinde henüz 2 li test sonuçlarım çıkmamıştı, belki sorunsuz çıktığını görünce yapmayalım der. Ya da yine de 4 lü test yapılması için mantıklı açıklaması var ve beni ikna ederse yaptırırım sanırım.

Kizlarr benimde basim cok agriyo gozlerime vuruyo gunduz gece. normalde m tansiyonum benimde hep dusuktu oncesinde simdi ac karnina doktora gidiyorm 12cikiyo bi kerede tokkenmi olctursem ya bide tansiyon aleti yok evde esim cok olcerim diye almadk ama hep dusmustr diye Ayran icip belkide cikartiyorm :/

Ayy ne bliyim canim oyle dedi valla kan ilaci verdi dengelick herhlde belki zayifm ya kemiklerm acisindandir

canım başka bi yorumunda tanıdıktan süt aldık vs demişsin, ilk gördüğümde yazamadım, şimdi yazayım dedim :) bana doktorum kesinlikle açık süt ve açık sütten yapılan şeyleri yasakladı, kesinlikle her şeyin pastörize, uht olsun dedi. Sütle pek aram yok ama evde yapılan yoğurdu aslında daha cok seviyorum ama şimdilik yemiyorum çok fazla.

Kizzlarr suan uzaniyorm elimi karnIma koydum ne goreyim sag tarafim dumduz sol tarafimda toplanmis nasl sismis bide erkn diceksinz ama erkek erken hissettirirmis ben pit pit atmalarini hissediyorm :)

Aayy napsamki onca sutuu

ben de 12+1 iken gittiğimde doktorum yorum yapmadı, henüz cok erken ama bir ay sonra geldiğinde söylerim dedi. Ben ısrarla erkek hissettiğimi söyledim, şu an ancak %51 erkek diyebilirim dedi ben de 1 ay nasıl bekleyeceğimi bilmiyorum, gerçekten zor geçiyor

Kizzlarr suan uzaniyorm elimi karnIma koydum ne goreyim sag tarafim dumduz sol tarafimda toplanmis nasl sismis bide erkn diceksinz ama erkek erken hissettirirmis ben pit pit atmalarini hissediyorm :)

ben pıt pıt atmalarını pek hissedemiyorum ama hep sol tarafta olduğunu farkediyorum, hem belirgin biçimde şiş görünüyo hem de elimle bastırınca sertlik geliyor , eşim de dokununca hissedebiliyor. Cinsiyet konusunda da erkek olduğuna o kadar eminim ki cinsiyetini merak etmiyorum diyebilirim, erkek kıyafetleri bile aldım doktorum kız derse cok sasırıcam

kızlar bugun doktora gittim eylül ün ilk annelerinden olmama ragmen cinsiyeti öğrenemedim halaa, bugun ters duruyordu pek hareketli değildi dr hafif bi çıkıntı var ama bir şey diyemiyorum dedi, haftasonu kızılcahamam a gidecektik dr havuza girebilir miyim dedim kesinlikle hayır dedi enfeksiyon düşük riskine ve erken doğuma sebep oluyormuş, 8.ayda tatil düşünüyorz dedim denize girebilirsin dedi havuz riskli dedi, zayıflamak için yüzmeye gitmeyi düşünüyordum çok kilo aldım dedim yürüyüş yap dedi

Bende oyle hissediyodum o yuzden hep erkek kiyafeti aldim album aldim ultrrasn icin erkek guluyodulr bi yandanda kiz ismi dusunuyodm erkek cikti

nerden hissettinkii:))annelik mi:) benmde sol tarafımda meleğim sanırım.. korkunca yorulunca orası ağrıyor.minnaklarım yaaaaaaa:))

olsun cnm yüzme başka spor yaparsın nasılsa önümüz bahar bol bol yürüyüşler bizi bekliyor.
bende öğrenedim henüz en mantıklısıda aslında 15 16 cı haftalarda öğrenmek daha garanti diğer kontrolde bebişler gösterirse öğreniriz inş.

kizlaarrr ben de şimdi geldim kontrolden. 2 li nin sonucunu aldık 8500 de 1 gibi bi risk çıkmış doktorum çok iyi dedi. 3 lu ye gerek yok dedi. Ben de bikaç gündür solda içten içe pit pit seyirme gibi hissediyordum. bugün doktorum bak bebeğin tam solunda dedi.. doğru hissetmistim yani cinsiyete 10 gün önce 2 li için gittiğimde % 60-65 kız demişti ama şimdi okadar hareketliydi ki göremedi bi şey. 1 ay sonra gel dedi. çok değil mi dedim.. iyi 3 hafta sonra gel bakalım dedi şimdilik böyle başladık yine bir sonraki randevu için gün saymaya

bugün artık 14 cü haftaya girdim aslında zaman su gibi biz her ne kadar geçmiyor desekte :)
az önce hemşiremiz aradı hastaneden çok şükür 2 li test sonucum temiz çıkmış. gelsin artık artık 16 mart beklemeye devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…