Ben de Eylül annesiydim ama bebeğimin kalbi durduğu için aldırdım 1 hafta önceYardım edin kızlar aklıma geldikçe çok kötü oluyorum
Öyle tabi zor eskiden herşeyî beğenirdim şimdî bakıyorum arada ama hiçbişey beğenemiyorumalışveriş süreci de zor valla, karar vermek çok zor oluyor bazen:)gidip de şöyle bi gezince insanın kafasını öyle karıştırıyorlar ki bebek arabası mı alıyorsun normal araba mı alıyorsun belli değilkıyafet alışverişi çok keyifli ama hakkaten.. minik minik ciciler
Ayy ne bliyim canim oyle dedi valla kan ilaci verdi dengelick herhlde belki zayifm ya kemiklerm acisindandirgünde 1 lt süt mü.. biraz çok değil mi ya? fazla süt kansızlık yapar ayrıca..
bu hafta gittiğimde özellikler sordum artık 3 lü testti çok güvenilir bulmadıklarını 2 li ve 4 lü taramanın daha sağlıklı olduğunu söyledi dr ayrıca 2 li temiz gelirse 4 lü yapmıyoruz dedi. biliyordum ama yinede sordum sonuçta 2 . ci gebeliğim.
şimdi tabi sen bilirsin ama 2 li normal çıktıktan sonra 4 5 li neyse ne gerek varmış onu çözemedim ki oğlumdada 3 lü tarama yapılmıştı ozamanda 2 li güvenilir değildi neyse aynı şeyleri ozaman gittiğim prof ta söylemişti yani sen bilirsin ama boşuna para ödemekten başka bir şey değil gibi geldi bana
Ayy ne bliyim canim oyle dedi valla kan ilaci verdi dengelick herhlde belki zayifm ya kemiklerm acisindandir
canım başka bi yorumunda tanıdıktan süt aldık vs demişsin, ilk gördüğümde yazamadım, şimdi yazayım dedim :) bana doktorum kesinlikle açık süt ve açık sütten yapılan şeyleri yasakladı, kesinlikle her şeyin pastörize, uht olsun dedi. Sütle pek aram yok ama evde yapılan yoğurdu aslında daha cok seviyorum ama şimdilik yemiyorum çok fazla.
Selam kızlar ikili test için gidenler doktorunuz bebeginizin cinsiyetlerı hakkında yorum yaptılarmı kız olabılır diyenler varmı cünkü kıza pek yorum yapmıyolar genelde bende haftaya gidicem ne uzun bır ay geçti
Aayy napsamki onca sutuu
Kizzlarr suan uzaniyorm elimi karnIma koydum ne goreyim sag tarafim dumduz sol tarafimda toplanmis nasl sismis bide erkn diceksinz ama erkek erken hissettirirmis ben pit pit atmalarini hissediyorm :)
Tatli yapayimm canim sagoll :)içini huzursuz etmedim inşallah ama doktor bana cok net biçimde söyledi, kesinlikle yasak dedi. Sen de eşine bişeyler yap, o içsin
ben pıt pıt atmalarını pek hissedemiyorum ama hep sol tarafta olduğunu farkediyorum, hem belirgin biçimde şiş görünüyo hem de elimle bastırınca sertlik geliyor , eşim de dokununca hissedebiliyor. Cinsiyet konusunda da erkek olduğuna o kadar eminim ki cinsiyetini merak etmiyorum diyebilirim, erkek kıyafetleri bile aldımdoktorum kız derse cok sasırıcam
nerden hissettinkii:))annelik mi:) benmde sol tarafımda meleğim sanırım.. korkunca yorulunca orası ağrıyor.minnaklarım yaaaaaaa:))ben pıt pıt atmalarını pek hissedemiyorum ama hep sol tarafta olduğunu farkediyorum, hem belirgin biçimde şiş görünüyo hem de elimle bastırınca sertlik geliyor , eşim de dokununca hissedebiliyor. Cinsiyet konusunda da erkek olduğuna o kadar eminim ki cinsiyetini merak etmiyorum diyebilirim, erkek kıyafetleri bile aldımdoktorum kız derse cok sasırıcam
olsun cnm yüzme başka spor yaparsın nasılsa önümüz bahar bol bol yürüyüşler bizi bekliyor.kızlar bugun doktora gittim eylül ün ilk annelerinden olmama ragmen cinsiyeti öğrenemedim halaa, bugun ters duruyordu pek hareketli değildi dr hafif bi çıkıntı var ama bir şey diyemiyorum dedi, haftasonu kızılcahamam a gidecektik dr havuza girebilir miyim dedim kesinlikle hayır dedi enfeksiyon düşük riskine ve erken doğuma sebep oluyormuş, 8.ayda tatil düşünüyorz dedim denize girebilirsin dedi havuz riskli dedi, zayıflamak için yüzmeye gitmeyi düşünüyordum çok kilo aldım dedim yürüyüş yap dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?