Canım maaşallah çok güzel ama erken değil mi dahaEvet bence de ben gittim dayanamadim pusetle bebek arabasi aldim kizlar yaaa erken biliyorum ama dayanamadimmm:)) bakinnnEki Görüntüle 1433126
Ya evet biliyorum cok erken yaaa napiyimmm dayanamadimmm:)) bi parca daha var ana kucagi gibi elektrikli sallaniyo ucune 2400 verdim canim tek tek bilmiyorum ama...Canım maaşallah çok güzel ama erken değil mi dahaGül'e Gül'e iyi günlerde binsin inş bebişin ne Kadar'a aldın bu arada?
arkadaşım ben 1 litre süt alıyorum onu da küçük kavanozlara (1 bardaklık olacak şekilde ayırıyorum) bölüp derin dondurucuya koyuyorum bir gün önceden dolabın altına koyuyorum böylece bana bir hafta yetiyor hem de tazeliği gitmiyor .öneririm sana daKizceler biz inek sutu aldk tanidiktan 5ltrede ilk defa kaynattim ben annem yaprdi ama ben bilmiyorm simdi dolaba kaldrdam ne kadar surede tuketmek gerek :/ sizce dahami saglikli?
Dogumdan sonrada oluyrmus iki kere yani bide kan uyusnazligi testi istedi mi benden istedi doktor
Evet bence de ben gittim dayanamadim pusetle bebek arabasi aldim kizlar yaaa erken biliyorum ama dayanamadimmm:)) bakinnnEki Görüntüle 1433126
Birlikte aldim canim bi parca daha var anakucagi o da hepsine 2400 verdimAynı ürünü bende yaza doğru almak istiyorum. birlikte mi aldın ve kaça aldın acaba
çokk güzellerr , bende 3 teker istiyorum.. ama çok pahalılardıEvet bence de ben gittim dayanamadim pusetle bebek arabasi aldim kizlar yaaa erken biliyorum ama dayanamadimmm:)) bakinnnEki Görüntüle 1433126
Ooo maşallah hızlısın güzelmiş sağlıkla kullansın inşallahEvet bence de ben gittim dayanamadim pusetle bebek arabasi aldim kizlar yaaa erken biliyorum ama dayanamadimmm:)) bakinnnEki Görüntüle 1433126
Aminnn canim insallah daha guzelleri senin olsunn:)çokk güzellerr , bende 3 teker istiyorum.. ama çok pahalılardı( Allahım sağlıkla içini doldurmayı nasip etsin:))
Canim kim ne derse desin guvenilir yerden aliyorsan acikta sut daha saglikli sonucta pakete giren seylerin icine neler giriyor bilmiyoruz.yogurt mayala sutlu tatli puding tarzi seyler yap ama dolapta 3 gunden fazla tazeligini korumaz afiyetlenic yarasin bebisineKizceler biz inek sutu aldk tanidiktan 5ltrede ilk defa kaynattim ben annem yaprdi ama ben bilmiyorm simdi dolaba kaldrdam ne kadar surede tuketmek gerek :/ sizce dahami saglikli?
Bende alamiyorum canim ama sabahlari yiyemiyorm aksam bal cikolata kadr agir degil inanteşekkür ederim
Birlikte aldim canim bi parca daha var anakucagi o da hepsine 2400 verdim
Canm bendem kan gelmşti tqm bir hafta kan görsen dha kötü olurdn herlde:)Aminnnn bide bende kahverengi lekelenme oldu 2 gundur yok sukur ama korkusu yetti bana her vc ye giderken korkudan oluyorum
Hakliisinz kizlar cok sagolun :*günlük pastorize almalisin canim pismemis sutte yavas isindigi icin saatlerce kaynatsan olduremeyecegin mikroplar ve tulbentle suzsende arindiramayacagin pislikler var. Brusella vs... den bahsetmiyorum bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?