2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
bende oyleydim canm esim eczaneye gitti ilac vermemis bal yesin demis araara bal yedim kasikla gecti simdi iyiyim tavsiye ederim ama yer yemez birz yumusatsada bi iki gune tam geciriyo hemen beklme :)
teşekkür ederim ama bulantilarim çok fazla balı ve tatlı olan hiç birşeyi ağzıma alamıyorum limonda tansiyon düşürüyo kaldım

Arkadaslar iyi aksamlar benim gibi esiyle kan uyusmazligi olan var mi aranizda
evet bizde de kan uyuşmazlığı var doktor doğumdan sonra 72 saat içinde yapılacak dedi. Ablamın ilk doğumunda da doğumdan sonra yapılmıştı.

evet bizde de kan uyuşmazlığı var doktor doğumdan sonra 72 saat içinde yapılacak dedi. Ablamın ilk doğumunda da doğumdan sonra yapılmıştı.
7. Ayda da yapiliyirmus ikisinide yaptirirsaniz iyi olur demisti saglik ocagindaki hemsire

Benim bildiğim 4 lü tarama yapılıyor bende oğlumda yaptırmıştım detaylı kontrol ediyolar kaburgalar mesane eller ayaklar falan filan iç rahatlatma cinsiyette yüzde yüz kesin sonuç gibi vede renkli baktıkları için video ve renkli resmini alabiliyosun bebişinin eğlenceli biyandan aslında:KK46::KK76:
yok canım benim dediğim 4 lü kan testti onada tarama deniyor ya onun için öyle yazdım

evet canım insan evladı olunca cinsiyetiyle hiç ilgilenmiyor, sağlığı ruh hali ahlakı davranışları..ve mutluluğu elbette.. sadece bunları görüyor.. 2.ye hamileyim belki de bu yüzden aklıma bile gelmiyor acaba cinsiyeti ne diye:) eşim de öyle ben de.. Rabbim hayırlı evlat sağlıklı evlat versin.. ne verirse kabulüm..

Kesinlikle katılıyorum canım. Bizim ilk olduğu için biraz merak var hani bir şey görünce insan almak istiyo :) ama Rabbim neyi uygun gördüyse şüphem yok ki o en hayırlısıdır :)

Canim o daha buyuktur ya bu bana o kadr buyuk gelmedi sigar gibi insalalh :) napalim hep hastalik tahlil ilacmi konusucz bunlarida konusuczki gecsin zaman :KK70:
Dimi ama yaa artık alışverişleri pusetleri ne bilim küvetlerini minik minik patiklerini konuşalım yaa zaman çabuk geçsin

Evet canım.. karın ağrısı yaşıyorum çok. doktora sorunca bişey yok diyor ama karnımın içinde yara var gibi acıyor. sen de mi karın ağrısı çekenlerdensin. bir sorun mu var?
Benim doktorumda hersey normal diyor kahverengi lekelenmem olmustu 2 gundur yok ama neden ağriyor anlamiyorum

Selam kizlar dun aksamdan beri gecmeyen basagrim var bugunde cok siddetli degil ama agri var uzaniyorum. Eczaneye gittim azonce tansiyonumu olcturdum 13e7cikti normalde hamile degilken dusuktu..eczaci kiz parol icebilirsin dedi. Bende yarin gidecegim doktora ulasmaya calistim ama malesef cikmadi..limonlu su yaptim tansiyo dussun diye uzaniyorum.. sizin onerileriniz tecrubeleriniz nedir. Tehlikeli bi durummu sizce ?? Yarin sabahta kontrolum var cok endiseliyim :(

Selam kizlar dun aksamdan beri gecmeyen basagrim var bugunde cok siddetli degil ama agri var uzaniyorum. Eczaneye gittim azonce tansiyonumu olcturdum 13e7cikti normalde hamile degilken dusuktu..eczaci kiz parol icebilirsin dedi. Bende yarin gidecegim doktora ulasmaya calistim ama malesef cikmadi..limonlu su yaptim tansiyo dussun diye uzaniyorum.. sizin onerileriniz tecrubeleriniz nedir. Tehlikeli bi durummu sizce ?? Yarin sabahta kontrolum var cok endiseliyim :KK43:
Endişelencek bişey yok. bende çok yaşıyorum.hemde hiç olmadığı kadar şiddetli. ama çok normal .. kan akışımız hızlandı çünkü.. endişe etme parol içebilirsin evet. ama oda geçirmiyor şiddetlendikten sonra.. sabır.. çok geçmi olsun..

Endişelencek bişey yok. bende çok yaşıyorum.hemde hiç olmadığı kadar şiddetli. ama çok normal .. kan akışımız hızlandı çünkü.. endişe etme parol içebilirsin evet. ama oda geçirmiyor şiddetlendikten sonra.. sabır.. çok geçmi olsun..
Çok tesekkur ederim biraz olsun icimi rahatlattin.. bebegime bisi olcak diye cok korkuyorumm.. Yarin hayirlisi ile bi gorseydimm..

teşekkür ederim ama bulantilarim çok fazla balı ve tatlı olan hiç birşeyi ağzıma alamıyorum limonda tansiyon düşürüyo kaldım
Bende alamiyorum canim ama sabahlari yiyemiyorm aksam bal cikolata kadr agir degil inan bi kac kasik ye rahatlicksn :*

Kizceler biz inek sutu aldk tanidiktan 5ltrede ilk defa kaynattim ben annem yaprdi ama ben bilmiyorm simdi dolaba kaldrdam ne kadar surede tuketmek gerek :/ sizce dahami saglikli?

Cnm istanbul neresinde,bizim hasranenin kendi bünyesinde var oyüzden sıkıntı yok
Canım hocaların genelde Nişantaşı'nda özel muayeneleri bende Rıza Madazlı'dan aldım randevu en iyisi o diyorlar gidecek olanlara belki bir fikir olur...Sen hangi hastaneye dewam ediyorsun canm

Kizceler biz inek sutu aldk tanidiktan 5ltrede ilk defa kaynattim ben annem yaprdi ama ben bilmiyorm simdi dolaba kaldrdam ne kadar surede tuketmek gerek :/ sizce dahami saglikli?

ben hamilelikte pastörize sütün daha güvenli olduğunu hatırlıyorum sanki ama emin değilim.ilk bebeğimde cam şişede günlük süt olarak satılanlardan içiyordum.Ama yoğurt ve peynir yeterince yersen süte gerek yok ve daha sağlıklı.Bu sefer ev yapımı yoğurda ağırlık vermeyi düşünüyorum.

ben hamilelikte pastörize sütün daha güvenli olduğunu hatırlıyorum sanki ama emin değilim.ilk bebeğimde cam şişede günlük süt olarak satılanlardan içiyordum.Ama yoğurt ve peynir yeterince yersen süte gerek yok ve daha sağlıklı.Bu sefer ev yapımı yoğurda ağırlık vermeyi düşünüyorum.
Ay bilmiyormki canim bakiniyorm nete anlamadim hangisi saglikli ama sagilmis taze sut kaynatilmasi daha iyi degilmidir bilemedimki canim iyi diyosunda benm doktor gunde tam 1 ltre sut iciceksin diyo yoksa peynir yogurt yiyorm ama sute onem veriyo ondn:KK43:

Ay bilmiyormki canim bakiniyorm nete anlamadim hangisi saglikli ama sagilmis taze sut kaynatilmasi daha iyi degilmidir bilemedimki canim iyi diyosunda benm doktor gunde tam 1 ltre sut iciceksin diyo yoksa peynir yogurt yiyorm ama sute onem veriyo ondn:KK43:
günlük pastorize almalisin canim pismemis sutte yavas isindigi icin saatlerce kaynatsan olduremeyecegin mikroplar ve tulbentle suzsende arindiramayacagin pislikler var. Brusella vs... den bahsetmiyorum bile.

Back