2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canim 7 haftaya kadar bildirmen gerekiyordu diye biliyorum git biran once bildir benim 3 martta tetenoz asim var..
Bende bildirmedim hastane de yapmıyorlar mi aşıyı? Sağlık ocağında ki hemşirenin eli pek bi ağır :)

ne güzel yazmışsın anlatılmaz yaşanır :) gerçekten öyleydi.. evet bir arkadaşım da söyledi bundan sonra bölge bölge gösterir aynı tadı alamazsın diye.. tecrübelilerden öğreneceğimiz çok şey var :) bende biraz araştırdım elevitle ilgili olumsuz şeyler gördüm hep.. inşallah yoktur benim içtiğimde inan korka korka içiyorum insan ne yapacağını şaşırıyor kefir marketlerde satılıyor bazı markaların, mayasını bulamam heralde ama hazır satılanlardan içsem olur mu ?? sağol canım tavsiyen için denemekte fayda var..

bana naneli sakız iyi geliyor bir de elma.. bunları da denemeni tavsiye ederim, elmayı normalde hiç aramam yemem ama şimdi iyi geliyor..
canım naneli sakız denedim dolgum düştü :) o yüzden dolgunun devamı düşmesin diye çiğnemiyorum.elma bana da iyi geliyor fakat ekşi elma seviyorum o da kabız yapıyor bugün biraz daha iyiyim fakat yemek yiyemiyorum.yediğim tek şey yoğurt o da bitti akşama kadar azar azar yiyip idare edecem artık. Rabbim yavrularımızı bağışlasın inşallah

Kızlar ben saglıkocagına kaydımı hala aldırmadım aşılar hangı ayda başlıyor saglık ocağından mı çağırıyorlar bu konu hakkında bilgisi olan varmı aranızda

ben hiç gitmedim sağlık ocağına telefonla aradı onlar bütün bilgileri verdim kayıt yaptılar. bazı tarihler verdi bana tahlil için aşı için onları not aldım o tarihlerde gidicem inşallah. mesela 4 mayıs tetanoz aşısının 1. dozunu yapacaklarmış bir daha ki ay 2. dozu.. bu şekilde takip ediyorlar..

canım bağcılar meydanda hospitalist hastanesinde sevtap hanım... o kadar çok hastası varki anlatamam... herkes ve bende dahil olmak üzere çok memnunum... çok güzel ilgileniyor
teşekkür ederim önerileriniz için bunları da araştırıcam...bende bir de miyom var o yüzden doktor işini çok etraflıca araştırıyorum iyi bir doktor olması şart.. inşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz yavrularımıza..

Kızlar ben saglıkocagına kaydımı hala aldırmadım aşılar hangı ayda başlıyor saglık ocağından mı çağırıyorlar bu konu hakkında bilgisi olan varmı aranızda
canım bende bu hafta gittim doğum kaydını yaptırdım.üç ay dolmadan gitmek gerekiyormuş.sanırım hemşire sıkıntı yaşıyor haber verilmemesi durumunda.hem tetanoz aşılarını dozunu sağlık ocağında olucaz.

şuan 11. haftamın içindeyim, 9. haftadan sonra mide bulantıları mide ağrısı ve yanmalara dönmeye başladı ve çok şükür onlarda geçti ara ara yokluyor ama uzun sürmüyor. Yalnız son zamanlarda baş ağrılarım fena bir şekilde tutmuş durumda allah yardımcımız olsun

Günaydın güzel anneler nasılsınız bugün bir sorum olacaktı karın ağrısı yaşayan varmı
Evet canım.. karın ağrısı yaşıyorum çok. doktora sorunca bişey yok diyor ama karnımın içinde yara var gibi acıyor. sen de mi karın ağrısı çekenlerdensin. bir sorun mu var?

Yarın gidicem zaten tekrar sorayım teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için. Ilk defa duydum şaşırdım. Yarın bende doktordan edindiğim bilgiyi sizlerle paylasirim
RIca ederim cnm.bende doktor isteyince bu testi ilk defa duymustum cok sukur benim test iyi cikti.

O zaman balat derim,tabi beklentiler farklı,geçmiş olsun cnm

Benim bulantılar geçti derken iki gündür yine zortladı ve halsiz düşürdü iki gündür yatıyorum mağlesef

Herhafta degisen belirtiler ve bebeginizin bedeninize verdigi degisim varligini gun gectikce daha da hissetmek harika otesiHamile gunlugu yada haftaligi tutan varmi.bugun 11haftamizi bitirdik 12.haftadan gun alicaz.haftaya ikili tarama testimiz var.sanki zamn yavas ilerliyor diyorum bazen ama hizli geciyor.3-4 ayda dogsa hemen dedigim oluyor :)bu hafta basagrisi basladi ensemden.birde kasiklarimda hissediyorum degisimleri baski hissi var En mucizevi varligi tasiyoruz hersey kolay olmuyor :)cok konustum yaw

Canım bende nisanda gidicem bende salı gunu yaptrdım genelde 5 ayda yapıyorlar tetanoz asısı daha zamanın var yanı ama kayıt actırmanda fayda var canım müsait bir zamanında hallet istersen
Işler yogun olunca cok zorlanıyoruz. Ya haklısın benim biran önce halletmem lazım bu işi

arkadaşlar merhaba 11+4 haftadayım boğazım şişti napsam iyi gelir ilaç kullanmak istemiyorum

sen ihmal etme canım en kısa zamanda gidip kaydını yaptır. tetanoz aşılaırn için onlar sana tarih verecekler.. doğumdan sonra bebişlerin aşılarıda orada yaptırılıyor.

Hımm anladın canım ist dönüyorum şuan zaten yaptırcagm inşallah

sen ihmal etme canım en kısa zamanda gidip kaydını yaptır. tetanoz aşılaırn için onlar sana tarih verecekler.. doğumdan sonra bebişlerin aşılarıda orada yaptırılıyor.
Aynen canım ya öyleymiş yaptırcam inşallah :) zor olcak ama bebegım için

Başagrisi dun aksamdan beri hala devam ediyo ama az once biraz azaldi gibi,yarin doktor randuvum var cok sabirsizlaniyorumm..

arkadaşlar merhaba 11+4 haftadayım boğazım şişti napsam iyi gelir ilaç kullanmak istemiyorum
bende oyleydim canm esim eczaneye gitti ilac vermemis bal yesin demis araara bal yedim kasikla gecti simdi iyiyim tavsiye ederim ama yer yemez birz yumusatsada bi iki gune tam geciriyo hemen beklme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…