- 4 Eylül 2012
- 1.402
- 689
- 123
Bende bildirmedim hastane de yapmıyorlar mi aşıyı? Sağlık ocağında ki hemşirenin eli pek bi ağır :)Canim 7 haftaya kadar bildirmen gerekiyordu diye biliyorum git biran once bildir benim 3 martta tetenoz asim var..
canım hayırlı olsun 12.haftadaki muayene anlatılmaz yaşanır:) o kadar muayeneye girdim ama sadece onu unutamıyorum:) gerçek kıpır kıpır bir bebek ve bütününü görmek çok güzel:) bundan sonra büyüyecek annesi inşallah, doktor bölge bölge bakacak artık... elevit bunu doğruluyor canım, firma da kabul etmiş yani, decavitle ilgili birşey duymadım ben. kefir mayası bulabilirsen kefir içmeni öneririm hem barsaklara hem bağışıklığa şifa gibi, süt ürünlerinde birincil tavsiye edilen ürün..
canım naneli sakız denedim dolgum düştü :) o yüzden dolgunun devamı düşmesin diye çiğnemiyorum.elma bana da iyi geliyor fakat ekşi elma seviyorum o da kabız yapıyorbana naneli sakız iyi geliyor bir de elma.. bunları da denemeni tavsiye ederim, elmayı normalde hiç aramam yemem ama şimdi iyi geliyor..
Kızlar ben saglıkocagına kaydımı hala aldırmadım aşılar hangı ayda başlıyor saglık ocağından mı çağırıyorlar bu konu hakkında bilgisi olan varmı aranızda
Balat or ahayim hastanesi doktor necin şençoban şiddetle tavsiye ederim arkadaş gibi bir doktor 5 yıl önce bir doğum yaptık beraber doğumun sayesinde o kadar kolay olduki onu çok seviyorum yılların doktoru haseki hastanesinin zamanlarının doktoru tavsiye ederim arkadaşım.
teşekkür ederim önerileriniz için bunları da araştırıcam...bende bir de miyom var o yüzden doktor işini çok etraflıca araştırıyorum iyi bir doktor olması şart.. inşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz yavrularımıza..canım bağcılar meydanda hospitalist hastanesinde sevtap hanım... o kadar çok hastası varki anlatamam... herkes ve bende dahil olmak üzere çok memnunum... çok güzel ilgileniyor
canım bende bu hafta gittim doğum kaydını yaptırdım.üç ay dolmadan gitmek gerekiyormuş.sanırım hemşire sıkıntı yaşıyor haber verilmemesi durumunda.hem tetanoz aşılarını dozunu sağlık ocağında olucaz.Kızlar ben saglıkocagına kaydımı hala aldırmadım aşılar hangı ayda başlıyor saglık ocağından mı çağırıyorlar bu konu hakkında bilgisi olan varmı aranızda
şuan 11. haftamın içindeyim, 9. haftadan sonra mide bulantıları mide ağrısı ve yanmalara dönmeye başladı ve çok şükür onlarda geçti ara ara yokluyor ama uzun sürmüyor. Yalnız son zamanlarda baş ağrılarım fena bir şekilde tutmuş durumda allah yardımcımız olsunSelam bayanlar,bende tam bunu yazacaktım 1 haftadır ölüyorum mide ağrısından bulantılar geçti sadece arada bi yokluyor ama bu mide ağrı ve yanması beni mahvetti sanki öğleden sonra mide birşey yerleştiriyolar akşam yatana kadar geğirmekten ölüyorum yaa mineralli su içiyorum biraz rahatlatıyo ama çare değil ne yapıcaz bilmiyorum
Evet canım.. karın ağrısı yaşıyorum çok. doktora sorunca bişey yok diyor ama karnımın içinde yara var gibi acıyor. sen de mi karın ağrısı çekenlerdensin. bir sorun mu var?Günaydın güzel anneler nasılsınız bugün bir sorum olacaktı karın ağrısı yaşayan varmı
RIca ederim cnm.bende doktor isteyince bu testi ilk defa duymustum cok sukur benim test iyi cikti.Yarın gidicem zaten tekrar sorayım teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için. Ilk defa duydum şaşırdım. Yarın bende doktordan edindiğim bilgiyi sizlerle paylasirim
teşekkür ederim önerileriniz için bunları da araştırıcam...bende bir de miyom var o yüzden doktor işini çok etraflıca araştırıyorum iyi bir doktor olması şart.. inşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz yavrularımıza..
şuan 11. haftamın içindeyim, 9. haftadan sonra mide bulantıları mide ağrısı ve yanmalara dönmeye başladı ve çok şükür onlarda geçti ara ara yokluyor ama uzun sürmüyor. Yalnız son zamanlarda baş ağrılarım fena bir şekilde tutmuş durumda allah yardımcımız olsun
teşekkür ederm :)Saglik ocagina gidip hamile oldunu bildir onlar sana ne zaman gelcegini soylerler mesela benim 4. Ayin sonunda asim var
Işler yogun olunca cok zorlanıyoruz. Ya haklısın benim biran önce halletmem lazım bu işiCanım bende nisanda gidicem bende salı gunu yaptrdım genelde 5 ayda yapıyorlar tetanoz asısı daha zamanın var yanı ama kayıt actırmanda fayda var canım müsait bir zamanında hallet istersen
Teşekkür ederim arkadaslar hepinize. Sagolun halledicem inşallahCanim 7 haftaya kadar bildirmen gerekiyordu diye biliyorum git biran once bildir benim 3 martta tetenoz asim var..
sen ihmal etme canım en kısa zamanda gidip kaydını yaptır. tetanoz aşılaırn için onlar sana tarih verecekler.. doğumdan sonra bebişlerin aşılarıda orada yaptırılıyor.Kızlar ben saglıkocagına kaydımı hala aldırmadım aşılar hangı ayda başlıyor saglık ocağından mı çağırıyorlar bu konu hakkında bilgisi olan varmı aranızda
Hımm anladın canım ist dönüyorum şuan zaten yaptırcagm inşallahcanım bende bu hafta gittim doğum kaydını yaptırdım.üç ay dolmadan gitmek gerekiyormuş.sanırım hemşire sıkıntı yaşıyor haber verilmemesi durumunda.hem tetanoz aşılarını dozunu sağlık ocağında olucaz.
Aynen canım ya öyleymiş yaptırcam inşallah :) zor olcak ama bebegım içinsen ihmal etme canım en kısa zamanda gidip kaydını yaptır. tetanoz aşılaırn için onlar sana tarih verecekler.. doğumdan sonra bebişlerin aşılarıda orada yaptırılıyor.
Başagrisi dun aksamdan beri hala devam ediyo ama az once biraz azaldi gibi,yarin doktor randuvum var cok sabirsizlaniyorumm..Herhafta degisen belirtiler ve bebeginizin bedeninize verdigi degisim varligini gun gectikce daha da hissetmek harika otesiHamile gunlugu yada haftaligi tutan varmi.bugun 11haftamizi bitirdik 12.haftadan gun alicaz.haftaya ikili tarama testimiz var.sanki zamn yavas ilerliyor diyorum bazen ama hizli geciyor.3-4 ayda dogsa hemen dedigim oluyor :)bu hafta basagrisi basladi ensemden.birde kasiklarimda hissediyorum degisimleri baski hissi var En mucizevi varligi tasiyoruz hersey kolay olmuyor :)cok konustum yaw
bende oyleydim canm esim eczaneye gitti ilac vermemis bal yesin demis araara bal yedim kasikla gecti simdi iyiyim tavsiye ederim ama yer yemez birz yumusatsada bi iki gune tam geciriyo hemen beklme :)arkadaşlar merhaba 11+4 haftadayım boğazım şişti napsam iyi gelir ilaç kullanmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?