Cnm bağcılar gibi bir yerden bahsediyorsun ve muayne ücreti 20 tl den bahsediyorsun tabiki kalabalık olur,zaten bağcılarda 5 kadından 4 tanesi mutlaka hamiledir kalabalık bir şehir,eğer yakınsan yine bağcılarda ama tam teşekküllü bir hastane ve gelmiş geçmiş oradaki en klas ve harika bir hastane medipol üniversitesi hastanesi oraya gitmeni tavsiye ederim,bağcılar meydandaki hiç bir tıp merkezi bana güven vermiyor,çoğu kadın bir şekilde sezeryan oluyor son anda yinede siz bilirsiniz.ben asla tercih etmem annem orada oturuyor bende önceden oturuyordun bir kere gitmiş değilim tabiki benim görüşüm.sağlıklı günlerben bağcılar meydanda hospitalist hastanesinde sevtap hanıma gidiyorum... sgklı muayene ücreti 20 tl... normal doğumda 300tl.... taramaları bilmiyorum... zaten taramalarıda yaptırmıycam
Canım benimki daha 10 haftalık. Bugün gittim hatta kendiminkine de kız dedim nubuna bakarak ama doktor orası bacak dedi. Valla ilk olduğu için hiç gark etmez. Ben hayırlısını diliyorum. Allah bize evlat nasip etmiş bir de kız erkek pazarlığı yapmak istemiyorum :) hayırlı imanlı olsunlar da doğduktan sonra cinsiyeti hiç fark etmiyo diyo herkes :)
Bizde de var uyuşmazlık
Benim ilk hamileligim coombs diye bi tahlil istedi bu testi arastirdm bende anneile bebegin kani birbirine karistimi diye bakiliyrmus karisirsa sorun oluyrmus zaten 7. Ayda vurulunan igne ilk gebeliktevurunnak lazm ki diger gebeliklerde skinti olmasin diyeBizden de istemedi. Ikinci ve üçüncü bebekte herhangi bir sorun olmasın diye doğumdan sonra anneye iğne yapılır herhangi bir problem yok onun dışında dedi ki bende öyle bilirim testi falan ilk defa duydum
canim benim aynenn devamm hcg cok salgilaniyo beKızlar bulantılarınız ne alemde? Geçenler azalanlar var mı?
canim sokak genis ama olduki yazin kalabalik arabaya koyar sahilefln gotururz oyle ya da en fazla bos sahalaracanım bu arabaları kullanmak için sokağınız caddeniz uygun mu? bizim kapalı otoparkta dairelerimizin depoları var oraya koyuyoruz ve oğlan sürerek çıkarıyor, yoksa taşımak imkansız. bir de üniv kampüsü gbi bi yerde oturuyoruz o yüzden sürecek yer çok ama ankarada olsak hayatta düşünmezdik. almak isteyene hemen söylüyorum bunları:)
Bendede var bel agrisida oluyr buyudugu icin sanirimGünaydın güzel anneler nasılsınız bugün bir sorum olacaktı karın ağrısı yaşayan varmı
AyniBu da benim gobusss bak teyzesiEki Görüntüle 1431708
Oyy masallah canm ayni benm gobis erkekmi :)Bu da benim gobusss bak teyzesiEki Görüntüle 1431708
İnş.öyledir çok korkuyorum intte.farkli seyler yaziyoBendede var bel agrisida oluyr buyudugu icin sanirim
bulantılar arttı kızlaraz önce öğürmekten burnum kanadı. biraz karker yiyim dedim iyi geldi.bi de uykum gelse çok daha iyi olacak. benim gibi uykusu kaçan yok mu?
Kasık agrım ve baş agrım var canm sbhta az bşey miğde bulantsı akşamlarda mğde yanmam var:/Günaydın güzel anneler nasılsınız bugün bir sorum olacaktı karın ağrısı yaşayan varmı
acaba testlerinde yani kan testinde bişi mi gördü? nt? için derken?kızlarrr merhaba ....şimdi içime bi kurt düştü....
dün kontrolumuz vardı...doktor şimdilik herşey yolunda dedi bebeğim de kıpır kıpır dı..
şuan 9+6 haftalık...
2 hafta sonraya beni başka bi bolume yolladı nt için sonrada kan vercem 2li test için....
şimdi arkadaşa konuştum aramızda 3 hafta var ama o sadece kan vermiş.. başka bölüme yönlendirmemış ..ve aynı doktr
sizde nasıl yapıldı...
Kasık ağrilarim gecti cok sukurde o mide bulantisindan ben neler cektim 8 kilo verdim karin agrisi basladi simdideKasık agrım ve baş agrım var canm sbhta az bşey miğde bulantsı akşamlarda mğde yanmam var:/
Bnde çektmcanm 3kilo verdm bende . ALLAH Yardmcmz olsunKasık ağrilarim gecti cok sukurde o mide bulantisindan ben neler cektim 8 kilo verdim karin agrisi basladi simdide
günaydın güzel anneler nasılsınız? dün doktora gidebildim sonunda.. öncelikle söyliyim bebişimizin cinsiyetini söylemedi doktorumuz henüz belli değil dedi. ama o kadar güzeldi ki anlatamam maşallah çok hareketliydi elleri kolları yüzünü net bir şekilde gördük.. el salladı bize hatta 5 parmağını bile net bir şekildi gördük, midesini omurgasını gösterdi doktor çok sağlıklı dedi.. çok duygulandım ağladım.. baştan popoya 6 cm dedi. dünden beri hamile olduğumun farkına vardım sanki kıpır kıpır hareketlerini görünce yavrumun.. bu kadarını tahmin etmiyordum çünkü belki hareket eder görürüz diyordum ama yavrum hiç durmadıhiç farkında olmadan o an kıza benziyor dedim.. nasıl benzettim bilmiyorum ama sanki kız gibiydi.. Rabbim hayırlısını versin.. kan tahlillerimi de götürmüştüm değerlerim baya düşük çıkmıştı beslenmeme dikkat etmediğim için doktorum çok kızdı.. özellikle et ve balık yiceksin dedi.ayrıca tabi süt peynir yoğurt.. ben hiçbirini yemiyordum doğru düzgün, üzüldüm bende bebeğime zarar veriyorum diye decavit verdi.. kullanan var mı? bide bu vitaminlerle ilgili acayip şeyler yazıyor nette domuz yağı varmış içlerinde diye.. araştıran bilen varsa bana da söyleyin nolur.. dün ve bugün içtim ama içim hiç rahat değil.. çok uzun yazdım galiba eee siz nasılsınız bebişler nasıl cinsiyetler belli oldu mu?? çok sık giremiyorum siteye ama hep aklımda dualarımdasınız
drunun ultrason cıhazı ense kalınlıgını ölçemıyordur benım dr da baska bölume gonderdı ense kalınlıgını ölçemedıgımız ıcın dedı cıhazı ölçmüyormus merak edılıcek bırsey yok canımkızlarrr merhaba ....şimdi içime bi kurt düştü....
dün kontrolumuz vardı...doktor şimdilik herşey yolunda dedi bebeğim de kıpır kıpır dı..
şuan 9+6 haftalık...
2 hafta sonraya beni başka bi bolume yolladı nt için sonrada kan vercem 2li test için....
şimdi arkadaşa konuştum aramızda 3 hafta var ama o sadece kan vermiş.. başka bölüme yönlendirmemış ..ve aynı doktr
sizde nasıl yapıldı...
Canim belli olmuyor ayaklaryla kapatmis nubunu :*Bu da benım yavrum kızlar cınsıyet tahmın edebılıkcekler yaZarsa sevirim
Aminnnn bide bende kahverengi lekelenme oldu 2 gundur yok sukur ama korkusu yetti bana her vc ye giderken korkudan oluyorumBnde çektmcanm 3kilo verdm bende . ALLAH Yardmcmz olsun
Evet erkek canim oglusss:))Ayni
Oyy masallah canm ayni benm gobis erkekmi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?