Artık hayırlısı cnım 11nde randevum var 13 haftam doldugunda oZaman bakar soylerız dedi saglıkla buyusunde yavrum bekiceZ artık tek sabırsızlandıgım biran önce onun için alısverişe baslamakCanim belli olmuyor ayaklaryla kapatmis nubunu :*
canim benim aynenn devamm hcg cok salgilaniyo be
canim sokak genis ama olduki yazin kalabalik arabaya koyar sahilefln gotururz oyle ya da en fazla bos sahalara
Kizlarr hic dsari cikamiyorum avmlere giremiyorum 5 dkk ayakta dursam vucudumu hemen sicak basiyoo ve pat yere dusuyorum tansiypnum dusuyo bayiliyorum napicm ben varmi benm gibi olan
bu hafta gittiğimde özellikler sordum artık 3 lü testti çok güvenilir bulmadıklarını 2 li ve 4 lü taramanın daha sağlıklı olduğunu söyledi dr ayrıca 2 li temiz gelirse 4 lü yapmıyoruz dedi. biliyordum ama yinede sordum sonuçta 2 . ci gebeliğim.Bir ay sonrki randevunda doktor 4 lü tarama testi yapacağım dedi mi, bana 4 lü tarama yapacakmış, 2 li tarama sıkıntısız cıktı, bi de 4 lü tarama için erken değil mi dye düşünüyorum,tedirgin oldum. Benden başka 4 lü tarama testi için doktoru gün veren oldu mu acaba aramızda?
Maşallah yaa 14.hafta içindeymişsin baba o kadar çok uzak geliyoki günler geçmek bilmiyo bulantılar ha azaldı derken 2 gündür tavan yaptı ama çıkarma yok çok şükür,allah yardımcın olsun bşde öğretmensin işin çok zor,ha bide bebeğin ağustosta doğar büyük ihtimallebennnnn okulda 40 dk dersın sadece 20 dk sı ayakta durabiliyorum.. Bayılacak gibi oluyorum gözlerim fln kararıyor.. napicam nasıl geçecek bilemiyorum
Cnm istanbul neresinde,bizim hasranenin kendi bünyesinde var oyüzden sıkıntı yokKizlar selamlar...umarim hersey iyi gidiyodur...ben bugun 20. Haftada yapilan ayrintili ultrason icin randevu aldim.Ozellikle istanbulda olanlarin simdiden almalarini tavsiye ederim cunku bu konuda uzaman prof.lar bikac tane ve onlarinda randevulari aylar oncesinde doluyo ve fiyatlarda cok ucuk malesef 500tl bizim dr...ama napalim bizim kuzular icin deger di mi ama
Benim bildiğim 4 lü tarama yapılıyor bende oğlumda yaptırmıştım detaylı kontrol ediyolar kaburgalar mesane eller ayaklar falan filan iç rahatlatma cinsiyette yüzde yüz kesin sonuç gibi vede renkli baktıkları için video ve renkli resmini alabiliyosun bebişinin eğlenceli biyandan aslındabu hafta gittiğimde özellikler sordum artık 3 lü testti çok güvenilir bulmadıklarını 2 li ve 4 lü taramanın daha sağlıklı olduğunu söyledi dr ayrıca 2 li temiz gelirse 4 lü yapmıyoruz dedi. biliyordum ama yinede sordum sonuçta 2 . ci gebeliğim.
şimdi tabi sen bilirsin ama 2 li normal çıktıktan sonra 4 5 li neyse ne gerek varmış onu çözemedim ki oğlumdada 3 lü tarama yapılmıştı ozamanda 2 li güvenilir değildi neyse aynı şeyleri ozaman gittiğim prof ta söylemişti yani sen bilirsin ama boşuna para ödemekten başka bir şey değil gibi geldi bana
Kyamam canm ben evdeym senin isin daha zorbennnnn okulda 40 dk dersın sadece 20 dk sı ayakta durabiliyorum.. Bayılacak gibi oluyorum gözlerim fln kararıyor.. napicam nasıl geçecek bilemiyorum
Olurmu canım seninle alakası yok kendini kötü hissetme biz böyle konuşuyoruz diye herkes düşüncesinde özgür doğru olanı savunmak zorundayız Sen bir anne olarak en doğru kararı vereceğine eminim biz tartışsak ta bize söz düşmez bu konuyla alakalı arkadasın ve benim fikrimiz bu umarım aydınlatanilmişizdir seniÇok fazla okuyamadim ama sanırım bu tartışmaya sebep benim. Öncelikle böyle bir tartışmaya sebep olduğum için özür diliyorum. Benim ilk gebeliğim ve cok heyecanliyim. Önce tarama testlerini sadece engellimi değil mi diye yapılır sanıyordum okudum araştırdım bilgilendim kulaktan dolma şeyleri bir kenara bıraktım. Allah tan gelen tabi ki başla göz üstüne. Ama bilmek varsa imkan tedbir almak ve o duruma hazırlanmak var. Evet doktorlarin bazilari artık para peşinde kim iyi kim kötü bilemiyorsun ama sirf 3 kurus da fazla alayim diye kimsenin canina da kast etmezler. Sonucta onlar kadar bilgili degiliz ve evet simdi onlar belirli donemlerde belirli testler istiyorlarsa elbet bir bildikleri vardir.Allah iyi insanlarla karsilastirsin diye dua ediyorum hep herkese. vicdan a gelince o çok ayrı bi mesele. Lütfen uzamasin. Bana verdiğiniz bilgi için tekrar teşekkür ederim.
canım bizimki cipe sığmıyor onu diyeyim:) kayınbiraderime bir market çekilişinden çıkmış, evden dışarı çıkaramadılar hiç:) belki boyları değişiyorsa o zaman olur tabi, bebeler doğdu da akülü arabalarını konuşuyoruz iyi mi
Saglik ocagina gidip hamile oldunu bildir onlar sana ne zaman gelcegini soylerler mesela benim 4. Ayin sonunda asim varKızlar ben saglıkocagına kaydımı hala aldırmadım aşılar hangı ayda başlıyor saglık ocağından mı çağırıyorlar bu konu hakkında bilgisi olan varmı aranızda
Canım bende nisanda gidicem bende salı gunu yaptrdım genelde 5 ayda yapıyorlar tetanoz asısı daha zamanın var yanı ama kayıt actırmanda fayda var canım müsait bir zamanında hallet istersenKızlar ben saglıkocagına kaydımı hala aldırmadım aşılar hangı ayda başlıyor saglık ocağından mı çağırıyorlar bu konu hakkında bilgisi olan varmı aranızda
allah kolaylik versin canimmerhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum. bu hafta zamanım ev bakmakla geçti. artık ailemiz büyüdüğü için daha geniş bir eve geçmeye karar verdik ama bu beni çok zorlayacak gibi görünüyor. bu hafta taşınma işimiz var umarım kazasız belasız atlatırım. hepinizi öpüyorum...
allah kolaylik versin canim
Canim 7 haftaya kadar bildirmen gerekiyordu diye biliyorum git biran once bildir benim 3 martta tetenoz asim var..Kızlar ben saglıkocagına kaydımı hala aldırmadım aşılar hangı ayda başlıyor saglık ocağından mı çağırıyorlar bu konu hakkında bilgisi olan varmı aranızda
Yarın gidicem zaten tekrar sorayım teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için. Ilk defa duydum şaşırdım. Yarın bende doktordan edindiğim bilgiyi sizlerle paylasirimBenim ilk hamileligim coombs diye bi tahlil istedi bu testi arastirdm bende anneile bebegin kani birbirine karistimi diye bakiliyrmus karisirsa sorun oluyrmus zaten 7. Ayda vurulunan igne ilk gebeliktevurunnak lazm ki diger gebeliklerde skinti olmasin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?