Bence erkek 2. Fotoda dik. Gördüm sanki, bi de alnı daha düzse erkek diyolar, düz seninNuba göre cinsiyet tahmini yapan arkadaslar yorumlarınızı bekliyorum
Ben kızımda sanırım hiçbişey almadım:) karnım şişmedi hiç ama bu şimdiden çok fena. Ben de yarın alıcam bişeyler ve tabi en önemlisi iç çamaşırı çok rahatsız ediyo. Güle güle giy aldıklarını cnmKizlarrr gobus iyic cikti artik yeni ciciler alma zamani dedim dun attim kendimi alisverise tabi hayal kirikliklari cok bisey bulamadim olan magazalara baktim sadece( koca sehirde bir gebe magazasi bulamadim neyse avm ye gittim bi tek lcw ve c&a satiyo dediler fiyatlar uygun cok pahali degiller... bi kac taytla kot aldim ama kesinlikle c&a da bi kot etek buldum hmde 9.90 di imkani olanlar kesinlikle gitsin alsin cok tatli duruyooo:))) eski pantolonlarimi rafa kaldiridm artikkk oglusum rahat etsin
teşekür ederim canım tahminini icin:)Bence erkek 2. Fotoda dik. Gördüm sanki, bi de alnı daha düzse erkek diyolar, düz senin
Teşekkürler canim daha guzelleri sana olsun bu bile mutluluk sebebi agzim kulaklarimda:))Ben kızımda sanırım hiçbişey almadım:) karnım şişmedi hiç ama bu şimdiden çok fena. Ben de yarın alıcam bişeyler ve tabi en önemlisi iç çamaşırı çok rahatsız ediyo. Güle güle giy aldıklarını cnm
Inşallah Allah hepimize herkese bebeklerini sağ salim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Bulantilar dan kusmalardan pek tadını çikaramasam da geçecek inşallah :)Hayırlısı ile kucağına sağlıkla güzellikle alırsın İNŞALLAH,ilk hamileliğin keyfini çıkarın 2.de hamile olduğunu bile anlamıyorsun:))kendini dinlemene vakit kalmıyor:)
Ay canım ne kadar net , ne kadar tatlı çıkmış:) maaşallahTa taaa biz :)
Sanki erkek cnm ama nubu tam seçemedim bîşeyi benzettim ama:)
Canım bu şenlik bi durum degil kesin yaptırman lazım kendini riske armamalıdır bence yaptır. Zararı olmazÖyle de olsa Kıyamam ben. Ihtimallerle de dogurana kadar kafam karissin istemiyorum. Herkes yavrusu sağlıklı olsun ister tabi ki Allah kimseyi evladiyla sinamasin. Çok oluyormuş böyle bir kaç arkadaşım da bahsetti bu şekilde down sendromlu bekleyip sağlıklı bebekleri olmuş. Sanırım bende yaptirmicam baya araştırdım bakalım artık hayirlisi
Nr kadarlık bi tahmınle soyledı cnm resmını eklesene nubundan bakalım sen baktınmı nub a cıkıntı gozukuomı yukarı dogrucnm cinsiyeti söyledi ama tam olarak emin değil sanırım yinede erkek dedi buna inanmalı mıyım kararsızım :)
Cnm benim 11+5 te 4,9 cnm çok normal seninki de, inşallah böyle devam ederlerİnşallah canım sende sağlıkla kucağına al inşallah. 11 . Haftada olanlar bebeğimin boyu 4.5 cm sizin kaç su an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?