2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar çok berbat bi 10 gün geçirdim, burdan da uzak kaldım , çünkü olumsuz şeyler okuyunca kötü etkileniyordum. Açık pembe akıntı gibi bişeyler oldu, arada kana döner gibi ama hiç pedi dolduracak gibi diil, 2 damla falan. Neyse kendi Dr um yurtdışındaydı, burda maltepe üni hastanesi var yakında ona gittim, rahim etrafında kanama var diye karından 2 dk bakıp beni yatırdılar , progestana başlayıp kıpırdamadan yattım günlerce, haftasonu Dr um geldi gittim alttan inanılmaz detaylı baktı hani aletle falan o derece. Ve sonuç, rahim ağzım kapalı kanama falan yok herşey normal sadece akıntılarım gözüküyomuş çok da normal dedi fitil verdi, progestanı kesti ve burayı iyi okuyun yatma! Dedi düşecek bebek yatmayla falan engellenmez, gerçek bi kanama olmadıkça yatma verilmez dedi dikkatli ol, iyi beslen , hatta saçını falan boyat :) dedi nasıl moral oldu anlatamam, ve ben 2 gündür dikkatlice hayatıma devam ediyorum çok şükür o yatağa bağlı kalmak birilerine muhtaç olmak ne berbat bişeymiş ( yani çok uzattım ama kızlar Dr çok önemli, doğru düzgün muayene etmeden teşhis koyuyorlar, çok şanslıyım Dr um kızma hamileyken de hep rahatlattı beni süper bi insan

Ben de çok berbat rüyalar görüyorum, her gece çok da moralim bozuluyo biraz psikolojik ama yine de rahatlıyım diye dedeme okuttum bugün hoca da kendisi:)

Kizlarrr gobus iyic cikti artik yeni ciciler alma zamani dedim dun attim kendimi alisverise tabi hayal kirikliklari cok bisey bulamadim olan magazalara baktim sadece( koca sehirde bir gebe magazasi bulamadim neyse avm ye gittim bi tek lcw ve c&a satiyo dediler fiyatlar uygun cok pahali degiller... bi kac taytla kot aldim ama kesinlikle c&a da bi kot etek buldum hmde 9.90 di imkani olanlar kesinlikle gitsin alsin cok tatli duruyooo:))) eski pantolonlarimi rafa kaldiridm artikkk oglusum rahat etsin

resmi doğru ekliyormuyum bilemedim yaa

Eklentiler

• 20150223_181758.jpg
    63,2 KB · Görüntüleme: 98
Ben kızımda sanırım hiçbişey almadım:) karnım şişmedi hiç ama bu şimdiden çok fena. Ben de yarın alıcam bişeyler ve tabi en önemlisi iç çamaşırı çok rahatsız ediyo. Güle güle giy aldıklarını cnm

Teşekkürler canim daha guzelleri sana olsun bu bile mutluluk sebebi agzim kulaklarimda:))

Hayırlısı ile kucağına sağlıkla güzellikle alırsın İNŞALLAH,ilk hamileliğin keyfini çıkarın 2.de hamile olduğunu bile anlamıyorsun:))kendini dinlemene vakit kalmıyor:)
Inşallah Allah hepimize herkese bebeklerini sağ salim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Bulantilar dan kusmalardan pek tadını çikaramasam da geçecek inşallah :)

Ewt yaa sanki yürümeyi öğrenmiş karnimda:) doktor dik konumda gosterince ayakta gibi duruodu :)

Canım bu şenlik bi durum degil kesin yaptırman lazım kendini riske armamalıdır bence yaptır. Zararı olmaz

Benim Dr um 2 li istemiyo 5. Ayda 4 lü istiyo.bana da mantıklı geliyo çünkü bu çok erken bi test sonra bebek değişebiliyo

cnm cinsiyeti söyledi ama tam olarak emin değil sanırım yinede erkek dedi buna inanmalı mıyım kararsızım :)
Nr kadarlık bi tahmınle soyledı cnm resmını eklesene nubundan bakalım sen baktınmı nub a cıkıntı gozukuomı yukarı dogru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…