- 28 Ekim 2011
- 235
- 104
- 323
Bende ilk bebeğimi kaybettim.sabır ve çaresizlik neymiş ozaman anladım.rabbim alnımıza ne yazdıysa onu yasayacağız .o yüzden bol bol dua edelim ki Rabbim güzel yazılar yazsın.her kontrole gideceğim gece zor uyuyorum dün gecede öyle bi gece oldu.iyi Düşünelim iyi olsun canım.Gunaydın:) bugün öğleden sonra bizim de ikili testimiz var. 12+3 deyiz. Ama önceki bebeğimi kaybetmenin korkusuyla hala rahat olamıyorum.acaba bi sorun çıkar mı diye:| Allah evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inş.
Kim Korkmaz ki ??? Elbette herkes korkuyo.ama yapacak bişey yok.sorunları erkenden bilip ona göre hazırlanmak önlem almak gerekir.allah kimseyi Minicik bebeğiyle sınamasın ...Kızlar bebeginde sorun çıkıcqk diye korkuyomsnz hiç msela tarama testlerinde falan
Bizde eşit kalamiyoruz ilk zamanlar denedik kaynanam oglu annemlerde kalinca kiskaniyor.En son anneme bi ton laf soktu ben de artik onlarda kalmiyorum o da bizimkilerde.Bebek olunca da 2 gundn fazla kalmam diyorum.Zaten gittigimiz 10 gün.O da bozuluyo en cok onlarda kalmamiz lazimmis.Cok sinirleniyorum.
ben de başlayacağım canım, uzman bir arkadaşıma sordum 3 ay tam bitsin sonra başla dedi, daha öncesinden yapmıyordum pilates, hamilelikle başlamak sorun olur mu dedim olmaz dedi, ama çok hafif tempoda ve asla nefesi hızlandıracak bir hareket yapmadan dedi..Merhabalar arkdslar
umarim herkes ve bebekleri iyidir.
bizim de ilk randevumuza uc gun kaldi.cogunuz bikac defa gordunuz yavrularinizi.bn henuz goremedim. Neyse uc gun daha sabredicez artik....
sbahlari ac karnina sfran cikaryorum. Yataktan kalkar kalkmaz. Su gunleri atalatip sagligima kavusacagim ve istahla yemek yiyecegim gunleri hasretle bekliyorum....
ayrica arkdslar bn haftada uc gun pilatese baslamak istiyorum. Aranizda baslayan yaa baslayacak olanlar var mii acaba???
Günaydın canlar. Cinsiyetleri öğrenenler ne şanslı. Erkenden öğrenmek güzel bir şey insan merak ediyor . Tabi ki önce sağlıklı olmaları. Rabbim tüm bebişleri el mani ismi ile korusun. Ben de bugün 2 li tarama için gideceğim. Ultrasonda bebişimi de görürüm inşallah. Cinsiyet konusunda tahmin yapacağını sanmıyorum. Yapsa da zaten güvenmem. bir önceki hamileliğimde 14 ve 16. haftada erkek demişti hatta bir de pipi resmi çekip vermişti. Adam prof ama bu kınuda yeterli değil sanırım. Hayırlısı bakalım. Ben keseden ve nub dan bir tahmin yürütmeye çalışacağım bakalım. Öğrenenler kaçıncı haftada öğrendi yazabilirler mi:)
ben kız diyorum canım. Kesesi yuvarlak olunca kız derler. Nub çıkıntısını çok anlayamadım.Eki Görüntüle 1428102 Kızlar cinsiyet tahmini yaparsınız lutfen
Eki Görüntüle 1428102 Kızlar cinsiyet tahmini yaparsınız lutfen
tsk ederim canimben kız diyorum canım. Kesesi yuvarlak olunca kız derler. Nub çıkıntısını çok anlayamadım.
Amin canm inşallhKim Korkmaz ki ??? Elbette herkes korkuyo.ama yapacak bişey yok.sorunları erkenden bilip ona göre hazırlanmak önlem almak gerekir.allah kimseyi Minicik bebeğiyle sınamasın ...
teyzesi yesin kız onu sen ne istiyorsun gönlünden geçen netsk ederim canim
canım geçmiş olsun. benim yengem günlerce kanama yaşadı sürekli yattı. sonra çok şükür geçti bebeği 1 yaşını doldurdu :) inşallah darısı sana olur. içiini ferah tut psikolojin iyi olsun ki bebişin de iyi olsun tatlım :) bol bol dua et.Kızlar Merhaba.. Bir haftadır giremedim, kötü bir hafta geçirdim. Geçtiğimiz hafta düşük tehlikesi yaşadım..Toparlanıp geldim işteyim, çalışıyorum. Ama her an, dokunsanız ağlıcak gibiyim.. Kanamadan sonra hastanede yattık bi süre , sonra evde istirahat ettik. Bebeğimin sesinide duyduk.Bırakmamış beni.. İnşallah tabi.. Yarın ikili test için randevumuz var. Korkuyorum.Çünkü şöyle bir şey duydum, bebek sağlıksızsa da düşebilir,düşük tehlikesi yaşanabilir.Kafam öyle bi karışık ki..Allahım nolur ona bişey olmasın ve sapasağlam sağlıkla gelsin..
Maşallah.. İnşallah tek isteğim o ..Ediyorum, sizde edin olur mu.. Allahım kimseyi çaresiz bırakmasın..canım geçmiş olsun. benim yengem günlerce kanama yaşadı sürekli yattı. sonra çok şükür geçti bebeği 1 yaşını doldurdu :) inşallah darısı sana olur. içiini ferah tut psikolojin iyi olsun ki bebişin de iyi olsun tatlım :) bol bol dua et.
Bence kizzzzz kesen yuvarlakkEki Görüntüle 1428153 Ya kızlar yeni hastaneden. Geldim Buda benim topik sizce cinsiyeti ne ?
Öylemi oluyormuş ki valla çok heyecanlı kızlar bi görseniz kıpır kıpır kocaman olmuş maşallah ultrasonda heyecandan ölecektimBence kizzzzz kesen yuvarlakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?