canım internette ultrason görüntülerine baktım erken söyleyende var ama tam net olarak 15-16 haftalarda diye biliyorum bunu bende çok merak ediyorum :)merhaba kızlar birşey sorucam sizlere cinsiyeti nezaman öğrendiniz........benim öğrenmeye nekadar kaldı acaba ;???
cnm daha çok erken bende çok merak ediyorum ama15-16 da net tabi bebek gösterirseKızlar salı gunu doktor randevum var ozman 10+3 olucaz inş cinsiyeti ögrenen arkadaslar bu zmanlarda mı ögrendıler cunku bıkac arkadas 11 haftasında ogrendi doktor net olarak görür mü ya da bir tahminde bulunabilir mi sizce
O kadar uzuyacagını sanmıyorum canım ondan önce söylüyorlar 15-16. Haftada tam cinsel organı olusmus oluyor bazı doktorlar onu beklıyo kesin sonuc için ama cogu doktor önceden söylüyor salı doktoruma sorucam bi tahminde buluncakmı yoksa daha erken mı dicek yazarım yine siZlerecnm daha çok erken bende çok merak ediyorum ama15-16 da net tabi bebek gösterirse
bende yarın gidiyorum canım sorayım bende belki bellidir :) zaman gecmiyo sanki banaO kadar uzuyacagını sanmıyorum canım ondan önce söylüyorlar 15-16. Haftada tam cinsel organı olusmus oluyor bazı doktorlar onu beklıyo kesin sonuc için ama cogu doktor önceden söylüyor salı doktoruma sorucam bi tahminde buluncakmı yoksa daha erken mı dicek yazarım yine siZlere
Sor canım inş belli olur onu artık kızım yada oglum diye sevmek istiyorum ismini söylemek istiyorum ondan gerci saglıklı olsunlarda bekleriz bir ay daha gerekirse güZel ama sabırsız bekleyişler bunlarbende yarın gidiyorum canım sorayım bende belki bellidir :) zaman gecmiyo sanki bana
Sor canım inş belli olur onu artık kızım yada oglum diye sevmek istiyorum ismini söylemek istiyorum ondan gerci saglıklı olsunlarda bekleriz bir ay daha gerekirse güZel ama sabırsız bekleyişler bunlar
tuz kullanıyorsan biraz azalt cnm ben tuzu çok kullandım mı oluyo bende deKızlar bende son 2-3 gundur inanılmaz başağrısı başladı acaba demir ilacına başladım ondan olabilir mi?
Gecmis olsun tekrar gittinmi dr a son durum nedir
canım geçmiş olsun sonra kesildi mi kanama?
Dün akşam kesildi. Şimdi doktora gittik yine. Bebek iyiymiş çok şükür yarın detaylı kontrol için doktora gideceğiz. Ilgin için çok teşekkürler...
Çift rahimli olabilirmısın ..Dr bna diğer Rahmi'n adet goruyor olabilir demişti ..bnmde bebek sagda ama karşılamalar solda
Aynı durumu B'nde yaşadım parça falanda gelmişti ,Dr a gitmek bni daha çok yoruyordu dinlen bence ,yat sol tarafına ,çok ayakta kalma geçer inş ..ama 2 yada 3gün sonra yeniden sana en yakın hastaneye git kalp atışlarını gor cnm ,endişe etme
geçmiş olsun canım kanama zor hakkaten, inşallah tekrarlamaz bu sondur
Cok sevindim allahim korusun yavrularimiziIlgin için teşekkür ederim. Şimdi yine hastahaneye gittik. Kanamam durmustu zaten ama bebeği merak ettik. Bebekte bir sıkıntı yokmuş çok şükür. Iyiymis suan kalbi atıyor. Yarın detaylı kontrol için doktora gideceğim o zaman net birsey söylerler...
Cok sevindim allahim korusun yavrularimizi
aaaa bu angelsound u araştırıcM.. bn de çok evham yapıyorum.. doktor kontrolü de 3 haftada bir olunca çok zor oluyor beklemekMerhaba anneler,
Bana bi arkadasım hediye olarak Angelsound almıştı. 10+3 ten beri bebeğin kalp atışını duyabiliyorum. 2-3 günde bir falan dinleyip,merakımı gideriyorum.çok takıntı yapmadan kullanırım derseniz,tavsiye ederim.fiyatı da çok uygun.
Bundan önceki randevum 7.haftadaydı. sonraki için 12.haftada gel dedi doktorum.yani 5 hafta sonra : \ 28 şubatta. Bu hafta biraz vesvese yapınca ben de semt polikliniğine gittim. 14 tlye 10 dk da ultrasonda bebeğimi görüp geldim ; )
Bu haftalarda sabır cidden zor
canım angelsound için internetten baktım sadece e bebekte varmış orda da tükenmiş lütfen arkadaşına nerden aldığını sorar mısın?Merhaba anneler,
Bana bi arkadasım hediye olarak Angelsound almıştı. 10+3 ten beri bebeğin kalp atışını duyabiliyorum. 2-3 günde bir falan dinleyip,merakımı gideriyorum.çok takıntı yapmadan kullanırım derseniz,tavsiye ederim.fiyatı da çok uygun.
Bundan önceki randevum 7.haftadaydı. sonraki için 12.haftada gel dedi doktorum.yani 5 hafta sonra : \ 28 şubatta. Bu hafta biraz vesvese yapınca ben de semt polikliniğine gittim. 14 tlye 10 dk da ultrasonda bebeğimi görüp geldim ; )
Bu haftalarda sabır cidden zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?