2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Gunaydin canim bebek hareketide olabikir canim gece gunde ben hissetdim cikolata yemistim baloncuk patlar gibi hissetdim.canim bu arada ilaclarin ismi biri decavit digeri vegaferon ilaclar aksam gelsigi icin yazamadim.
Tsk ederim canim

Kızlarr bulantıları gecen var mı? Mahvoldum ben yaaaa hep yatıyorum gaz ve bulantı karısımı bır durumum var...lıkır lıkır su ıcmeyı ozledım :(:(:(

Selam. Ben yeni boyattım saçlarımı. Bitkisel boya kullandırttım. Dibe pek değmesin dedim ama valla değdi. Çok yanma falan olmadı. Kuaförüm 3 aydan sonra yapıyoruz dedi. Ben 11. haftamdaydım ama açıkcası doktorum en başından organik ya da bitkisel boya yaptırabilirsin, çok dert etme dedi. Başka doktorlar farklı görüşe sahip olabilirler ama bebeğe pek dokunduğunu zannetmiyorum. Yine de sen bilirsin.
Cnm cvbin icin tsk ederim.simdilik yapmayi pek dusunmuyorum ama ilerleyen zamanlarda kararim ne olur bilemem tabi. Sen iyi cesaret etmissin ama :)

Kizlar biraz once disarda ayagim burkuldu dustum agri kanama yok sukur ama korkuyorum bebegime bisey olmamistir demi cok sert de dusmedim ama endiseliyim pazartesi doktora gitcem ama nsl gececek bu iki guuunnn :KK43:
geçen gün bn de evde dengemi kaybedip düşmüştüm.. dün doktordaydım çok şükür herşey yolunda .. snn de kanaman veya ağrın yoksa endişe etme bebişini strese sokma arkadaşım ☺️

13 haftalik hamileyim ve grip oldum sizlerden olan varmi nasil atlattiniz

bennnnn :( 4 gündür yorgan döşek yatıyordum bugün toparlandım biraz. valla pek de bir şey yapamadım. doktorum ilaç 12 saatten fazla ateş olmadığı sürece kesinlikle alma dedi. günde 1 fincan ıhlamur, elma kabuğu, tarçın limon kaynatıp içtim. 2 3 kez ballı sıcak süt öksürüge dönüşmesin diye. bir de portakal kivi gibi meyveler. 1 kez parol içtim ateş başlamıştı kesti hemen. ve hep yattım. inşallah sen de bir an önce iyileşirsin çok geçmiş olsun

Bende suan cok kotu grip oldum burunlatim tikali nefes alamiyordum gece mecburen kalktim burun spreyi sıktim ins bebege bir zarari olmadan atlatiriz canim

canım daha yeni iyileşiyorum ben de ve salı doktora gittiğimde burun spreyinin kesinlikle yasak olduğunu söyledi. onun yerine ılık suya tuz koyup burnuma pipetle çekip tekizledim burnumu sürekli bence sen de onu dene

geçen gün bn de evde dengemi kaybedip düşmüştüm.. dün doktordaydım çok şükür herşey yolunda .. snn de kanaman veya ağrın yoksa endişe etme bebişini strese sokma arkadaşım ☺️
Allah razi olsun rahatlattin icin Rabbime emanet bebeklerimiz kar da buzda deil bildin duz yolda dustum Allah tan yuz ustu dusmedim sukur hersey yolunda gibi pazartesi zaten doktora gitcektim bebegimi gorup rahatlicam insAllah

Kızlarr bulantıları gecen var mı? Mahvoldum ben yaaaa hep yatıyorum gaz ve bulantı karısımı bır durumum var...lıkır lıkır su ıcmeyı ozledım :KK43::KK43::KK43:
Canım 12. haftanın sonunda bitiyor genelde ama senin hiç mi azalma yok...ben de şu an berbat durumdayım,dediğin gibi gaz ve bulantı mahvetti beni.kusarken bile bir afedersin öğürtülerimle midemdeki gaz ve asit bir anda çıkıyor...ben gün sayıyorum resmen.inş seninki de geçecektir

Canım 12. haftanın sonunda bitiyor genelde ama senin hiç mi azalma yok...ben de şu an berbat durumdayım,dediğin gibi gaz ve bulantı mahvetti beni.kusarken bile bir afedersin öğürtülerimle midemdeki gaz ve asit bir anda çıkıyor...ben gün sayıyorum resmen.inş seninki de geçecektir
Yok ya azalmadı yanı hep aklım orda hep mıdem bı karısık vazıyette... Bugun hıc kusmadım gercı ınsallah azalıyordur.... Ayva yazmıs bır arkadas gercekten ayva bastırıyor sende dene...

arkadaslar karnımda biraz ağrı var ve endişeleniyorum dua edin lütfen bi sorun olmasın :( :(

Kızlar 3 gün sonra dr kontrolüm ve 2li test randevum vardı. Cinsiyetini de söyleyebilirim demişti doktorum. Heyecanla beklerken bu sabah yine biraz kanamam oldu , bu 3. oluyor. Ilk gebeliğimde de kanamalarım oluyordu. Hatta bir keresinde 15 dk süren düşük yapar gibi bir kanamam olmuştu 8. haftada. Parça bile düşürdüm ama mucizevi bir şekilde bebeğimi kaybetmediğimizi öğrendik hastanede. Off çok kötü günlerdi.... O zaman cinsiyeti kesin kız demişlerdi. Kızlar bu tür durumlarda daha güçlü olup tutunuyormuş. Erkek olsa düşerdi büyük ihtimalle demişti dr. Öyle de oldu, kızım 2 yaşında şimdi..

Bebeğimi etkileyen bir yerde değilmiş Allahtan bu seferki kanama. Progestan ve 2 gün istirahat verdi doktorum tekrar. Yatıyorum yine, mide bulantılarım da cabası!! :KK61:

Cinsiyeti de %100 değil ama kız gibi dedi. En azından bu vesileyle onu öğrenmiş oldum:KK66:

Kızlar 3 gün sonra dr kontrolüm ve 2li test randevum vardı. Cinsiyetini de söyleyebilirim demişti doktorum. Heyecanla beklerken bu sabah yine biraz kanamam oldu , bu 3. oluyor. Ilk gebeliğimde de kanamalarım oluyordu. Hatta bir keresinde 15 dk süren düşük yapar gibi bir kanamam olmuştu 8. haftada. Parça bile düşürdüm ama mucizevi bir şekilde bebeğimi kaybetmediğimizi öğrendik hastanede. Off çok kötü günlerdi.... O zaman cinsiyeti kesin kız demişlerdi. Kızlar bu tür durumlarda daha güçlü olup tutunuyormuş. Erkek olsa düşerdi büyük ihtimalle demişti dr. Öyle de oldu, kızım 2 yaşında şimdi..

Bebeğimi etkileyen bir yerde değilmiş Allahtan bu seferki kanama. Progestan ve 2 gün istirahat verdi doktorum tekrar. Yatıyorum yine, mide bulantılarım da cabası!! :KK61:

Cinsiyeti de %100 değil ama kız gibi dedi. En azından bu vesileyle onu öğrenmiş oldum:KK66:

gecmiş olsun inşallah bi sorun sıkıntı olmaz Rabbim sana bağışlasın bebeğini

Artik idrarimi yaptigimda kasiklarimda baski hissediyorum siskinlik oluyor sanirim bu rahimin hizli sekilde buyumesinden benm gibi yasiyan varmi

kizlar dun ikili teste gittik ense olcumu 1.35 burun kemigi 1.85 cikti boyu 5.65mm di minnakimin...ultrasona gore bebisim iyi imis...kan verdim carsamba cikacak...dr. cinsiyet konusuna hic girmedi 1 ay sonra dedi ama ben deli gibi kizim olacak diye hissediyorum...cok mutluluk verici bir andi ultrasonda masallah o hali cok duygulandirdi...
kizlar perinotologa giden arkadaslar ne kadar ucret odediniz muayene 250+kan 210 verdim var mi perinotologa gidenler...

kizlar dun ikili teste gittik ense olcumu 1.35 burun kemigi 1.85 cikti boyu 5.65mm di minnakimin...ultrasona gore bebisim iyi imis...kan verdim carsamba cikacak...dr. cinsiyet konusuna hic girmedi 1 ay sonra dedi ama ben deli gibi kizim olacak diye hissediyorum...cok mutluluk verici bir andi ultrasonda masallah o hali cok duygulandirdi...
kizlar perinotologa giden arkadaslar ne kadar ucret odediniz muayene 250+kan 210 verdim var mi perinotologa gidenler...
Neden perinatologa gidiyorsun bir sorunmu var?

Back