bende inatla hissetmek imkansız diyen biriydim taki 4 gün öncesine kadar resmen bir şey dürtüyor sağ tarafımı barmakla vurursunya aynı öyle benimde günde bi kere falan başta yok cnm dedim ama gaz değil çok eminin o zaman ne şimdi sende yazınca acaba dahada güçlendi...Günaydın kızlar
Bu gece Karnım içinde birsey hareket ettiğini hissettim sanki göz segirmesi gibi Karnımın sol tarafina pit pit bişey değiyor gibiydi gerçekten segirmemi yoksa yavrucugum muydu anlayamadım
Amin inşallah canim seninde en kisa zamanda hayirlisiyla tekrar hamile kalırsınVe nolur dualarinizdan eksik etmeyin ismim özlem.insallah Allahın izni sizinde dualarinizla bu yanan Yüreğimin yerini Rabbim en kisa zamanda sevinçle doldurur.Rabbim hepinizede bebeklerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.
Canım hangi bitki caylarini önerdi ?
proluton vermedimi sana iğne aslında o hemen kesiyor kanamayı gerçi vermediyse de ver diyemezsinde.
aman yat kalkma ayağa fazla 2 hafta çok isteharat ettim bende Allaha emanet inş. kanaman durur insan görünce o kırmızıyı siniri bozuluyor
bEnde gecen sağlık ocagina kayit yptırdım tansiyonumu ölçtü 9 a5 cikti benimki herzamn düşük ama cok sukur bana zarari yokbenimde düşüyor maalesef bulantım sabah kalkar kalkmaz oluyo.kusuyorum hemensanırım ben alıştım düşük tansiyona.uzanınca yada bişeyler atıştırınca geçiyo.geçmiş olsun.
O segirmeleri ben de hissediyordum da konduramiyordum demek ki bebisim ben burdayim diyormuş çok mutlu oldum :)Kizlar soylemeden gecemeyecegim.2. Yada .3. Gebeligi olanlarin gobisleri daha once cikiyor ve bebegin hareketlerini daha erken hissediyorlar hareket dediysem segrime gibi 11.12. Haftalarda hissetmeniz normal bana doktorum dedi ve ben hissediyorum
Canım bulantıların tamamen geçmiş olur kötü düşünme bende myleyim 1gğn bulantım olmayınca kötü oluyorum için rahat etsin istiyosn bı görün dr
Bu testler in garantisi yok canım ..dşyelimki kotu bir sonuç öğrendin ..ki inan kotu sonuç alıpta sağlıklı olan kaç tane bebek var ..hamileliklerınız mahfoluyor ...7ay boyunca yaşadıkları sıkıntı stres ..2yaşına gelincede daha az üzülmeyeceksinki ..bi farkı yok ..hep dua etmek lazım Rabbim sağlılklı sıhhatli sekilde ver diyeBenim de asla (büyük se konuşmayayım ama) aldırmak gibi bir düşüncem olmaz. Fakat 2 li yi de 3 lu yu de yaptırıcam. eğer bir sorun varsa baştan bilmek doğduktan hemen sonra bile ona göre eğitime başlamak hem kendimizi eğitmek hem de bebegimizi. Çünkü diğer türlü varsa bi sıkıntı en az 1 2 yaşına kadar hiçbir şey anlamayacagiz neredeyse. gördüğümüz belirtileri de yakistiramayacagiz. bem böyle düşündüğüm için yaptırıcam her şeyini. ama sonuçta karar anne ve babanın
Cnm inş tez elden hayırlısıyla tekrar hamile kalırsın ..Selam arkadaşlar ben 10 haftalık gebeiken cok az bi kanama aşırı bel agrisi gebelik belirtilerinin kaybolması ve arada karnima bıçak gibi saplanan çok kısa süren agridan sonra hemen doktora gittim vee bebegimin kalbinin durduğunu söyledi doktor:'''((o an neye uğradığımi şaşırdım ve o kadar uzuldumki sanki gözümden gözyaşı yerine kan aktı o an...Ben yasadim Rabbim kimseye yasatmasin insalla.Bana sabır ve iyi dileklerde bulunan tum arkaslardan Allah razı olsun.
Tevekkül et be canım neden bukadar telaşlısın ..rahat olmbiraz ..onu karnına koyan sen değilsin ,tutacak olan da. Sen değilsin ,bişiy olmaz inş :)merhaba hanımlar.
ben arada yazdıklarınızı takip ediyordum 9+2yim.. 7.hafta başlayan aşırı mide bulantım vardı.birşeyler yiyemiyordum yesem bile cok cok az cünkü hemen midem bulanıyordu ve cıkartıyordum. ve sürekli halsizdim yatıyordum..son iki gündür midem bulantım azalmıstı cıkartmadım hiç dün foruma girip bakayaım demiştim bi arkadasın bebeginin kalbinin durdugunu okudumallah sabırlar versin inş arkadasım sanada..sonrada bu konuyu biraz merak edip arastırdım bebegin kalbi durunca hamilelik belirtileride sanırım ortadan kalkıyormus öyle yazılmıs genelde.. ve bende korku başladı dünden beri aglıyorum ya birşey olduysa diye normal kontrolume 10 gün var daha.ama haftaya gidecegim bu panikle nasıl vakit gecirecegimide bilmiyorum.. aksamdan beri de belim ve karnım agrıyor adet olacakmısım gibi..gerci sabah kalktıgımda midem bulandı cıkardım ama afedersnz midem boş olunca balgam gibi cıktı acaba ben kendi kendimemi bulansın diye hissettim onu da bilmiyorum
artık iyice panik olmaya başladım bana da dua edin arkadaslar ne olur birşey olmasın kimsenin bebişine rabbim saglıklı sıhhatli hepimizin kucagına versin..
Benim ilk hamilelikten önce çikolata kistim vardi.Doktor bebek buyudukca kistin yok olacağini söyledi.Doğumdan sonra baktı kist falan yoktu.ben de bulantılar bazı günler tavan yapıyor çocuğumla ilgilenemiyorum o derece, bazı günlerde kısmen daha iyi oluyorum bulantı ve başağrısı daha az oluyo.... 12 haftaya kadar inişli çıkışlı devam eder diye düşünüyorum...
benim kafama takılan biriki konu var, belki bilgisi olan vardır.
1- rahmim yani bebek sanki çok yukarda gibi geliyor bana sanki kaburgalarımı falan sıkıştırıyor. kızımda böyle olmamıştı sanki.. bu sefer çok yukarıda duruyor gibi geliyor. neden acaba?
2- bende doğumdan sonra çikolata kisti tespit edildi. ama bu zamana kadar çok şükür bi sıkıntı yaşamadım. allaha çok şükür gebe kaldım. ama bana ne gibi bi sıkıntısı olabilir acaba? yada olur mu?
dr sordum gebelik bı kistlerin en iyi tedavisi dedi. ama test için devletten de randevu aldım o dr da iki tane kistin var 1 sorun değil de 2.... sorun olur gibi demek istedi sanki.. nasıl bir sorun olabilir acaba? nette baktım ama benim durumuma uyan bir şey bulamadım...
Ben birsey olacagini zannetmiyorum icinde bulundugu sivi onu koruyor canim.Zaten cok sert düsmemissin birde kanama vs yokmus.Oğlum benim karnima bazen cok sert tekme atıyor.Bi sorun olmadi cok sukurKizlar biraz once disarda ayagim burkuldu dustum agri kanama yok sukur ama korkuyorum bebegime bisey olmamistir demi cok sert de dusmedim ama endiseliyim pazartesi doktora gitcem ama nsl gececek bu iki guuunnn
Icim rahatladi biraz da olsa cok sagolBenim ilk hamilelikten önce çikolata kistim vardi.Doktor bebek buyudukca kistin yok olacağini söyledi.Doğumdan sonra baktı kist falan yoktu.
Ben birsey olacagini zannetmiyorum icinde bulundugu sivi onu koruyor canim.Zaten cok sert düsmemissin birde kanama vs yokmus.Oğlum benim karnima bazen cok sert tekme atıyor.Bi sorun olmadi cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?