2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Günaydın kızlar
Bu gece Karnım içinde birsey hareket ettiğini hissettim sanki göz segirmesi gibi Karnımın sol tarafina pit pit bişey değiyor gibiydi gerçekten segirmemi yoksa yavrucugum muydu anlayamadım
bende inatla hissetmek imkansız diyen biriydim taki 4 gün öncesine kadar resmen bir şey dürtüyor sağ tarafımı barmakla vurursunya aynı öyle benimde günde bi kere falan başta yok cnm dedim ama gaz değil çok eminin o zaman ne şimdi sende yazınca acaba dahada güçlendi...
bu arada anneme dedim bunu olabilir dedi eğer hareketi hissediyorsan erkektir buda dedi :) hayırlısı bakalım.

kızlar birde genelde 4 cü ayda göbek çıkıyor ve sanırım ilk gebeliklerde daha geç çıkıyor 2 cilerde daha erken.
demek istediğim şuki 15 16 haftalarda bir bakıcaksınız birden pırtlamış göbiş tamda bahar ayı olucak ay çok heycanlı. tabi yazı ve sıcağı düşününce değil de o sıcaklarda ne etcez bilmem rabbim yardımcımız olsun...

Kizlar ben geceleri yatamaz oldum ates basiyo ellerim ayaklarim yanıyo sanki agzim dilim kuruyo ayni durumu yasayan var mi???

Amin inşallah canim seninde en kisa zamanda hayirlisiyla tekrar hamile kalırsın

Kizlar soylemeden gecemeyecegim.2. Yada .3. Gebeligi olanlarin gobisleri daha once cikiyor ve bebegin hareketlerini daha erken hissediyorlar hareket dediysem segrime gibi 11.12. Haftalarda hissetmeniz normal bana doktorum dedi ve ben hissediyorum

Ben ilk bebegimde 18. haftada hissettim ikincide 15 ve su anda ucuncunun deneyimi ayrica artik vucudun daha hassas olmasindan dolayi net bir sekilde hissediyorum. Butun gun icinde 2 veya 3 defa boyle minicik bir tekme hissi :) Hem 8cm gecmis bir bebek kendini belli edicek kadar dokunabilir dedi doktorum.

o kırmızıyı her gördüğümde sinirlerim tepeme çıkıyor. kıyafetim hiç kalmadı karnım cidden çıktı artık mecbur bugün alışverişe çıktım şimdi geldim yatıyorum. İnş sorun olmaz şimdilik sadece progestan kullanıyorum kanamam şimdilik yok çok şükür. Allah bir daha yaşatmasın

Herkese merhaba 9 haftalık olduk bugün..bu sabah kalktığımda sol tarafımda birşeyler hissettim pıtır pıtır kalp gibi anlamaya çalıştım kesildi acaba minigim olabilir mi ilk defa oldu böyle

Canim
benimde düşüyor maalesef bulantım sabah kalkar kalkmaz oluyo.kusuyorum hemen sanırım ben alıştım düşük tansiyona.uzanınca yada bişeyler atıştırınca geçiyo.geçmiş olsun.
bEnde gecen sağlık ocagina kayit yptırdım tansiyonumu ölçtü 9 a5 cikti benimki herzamn düşük ama cok sukur bana zarari yok

Kizlar soylemeden gecemeyecegim.2. Yada .3. Gebeligi olanlarin gobisleri daha once cikiyor ve bebegin hareketlerini daha erken hissediyorlar hareket dediysem segrime gibi 11.12. Haftalarda hissetmeniz normal bana doktorum dedi ve ben hissediyorum
O segirmeleri ben de hissediyordum da konduramiyordum demek ki bebisim ben burdayim diyormuş çok mutlu oldum :)

Bu testler in garantisi yok canım ..dşyelimki kotu bir sonuç öğrendin ..ki inan kotu sonuç alıpta sağlıklı olan kaç tane bebek var ..hamileliklerınız mahfoluyor ...7ay boyunca yaşadıkları sıkıntı stres ..2yaşına gelincede daha az üzülmeyeceksinki ..bi farkı yok ..hep dua etmek lazım Rabbim sağlılklı sıhhatli sekilde ver diye

Kizlar biraz once disarda ayagim burkuldu dustum agri kanama yok sukur ama korkuyorum bebegime bisey olmamistir demi cok sert de dusmedim ama endiseliyim pazartesi doktora gitcem ama nsl gececek bu iki guuunnn

Cnm inş tez elden hayırlısıyla tekrar hamile kalırsın ..

Tevekkül et be canım neden bukadar telaşlısın ..rahat olmbiraz ..onu karnına koyan sen değilsin ,tutacak olan da. Sen değilsin ,bişiy olmaz inş :)

Benim ilk hamilelikten önce çikolata kistim vardi.Doktor bebek buyudukca kistin yok olacağini söyledi.Doğumdan sonra baktı kist falan yoktu.

Kizlar biraz once disarda ayagim burkuldu dustum agri kanama yok sukur ama korkuyorum bebegime bisey olmamistir demi cok sert de dusmedim ama endiseliyim pazartesi doktora gitcem ama nsl gececek bu iki guuunnn
Ben birsey olacagini zannetmiyorum icinde bulundugu sivi onu koruyor canim.Zaten cok sert düsmemissin birde kanama vs yokmus.Oğlum benim karnima bazen cok sert tekme atıyor.Bi sorun olmadi cok sukur

nasıl uykum var anlatamam. bari cumartesileri çalışıyor olmasaydım şimdi evde tatlı bi şekerleme yapardım. miss

Icim r
Icim rahatladi biraz da olsa cok sagol

13 haftalik hamileyim ve grip oldum sizlerden olan varmi nasil atlattiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…