2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Iyi akşamlar
Hangi ilaçları verdi doktor bana ferumfort demir ilacı ile elevit vitamin verdi
Ecopirinede 14 haftaya kadar devam Borak dedi
Folikasitite bırak dedi
Canim banada kan ilaci ve vitamin verdi elevit degil ama baska bi marka ilac supheli oldugu icin yazmiyoruz dedi doktor elevit icin.domuz jelatini var diyolar.folik asitide birak dedi doguma kadar bunlari kullanicaksin dedi.

Bütün kontrolden gelen arkadaşlarımız inşallah bebişlerine sağlıkla kavuşurlar; minik kuzucukların hepsinin resimleri çok güzel; ben cinsiyetten anlamam ama herkesin gönlündeki hayırlı olsun inş; benim de ikili testim 5 martta kısmetse ; herkese çok sevgiler minikler bol sağlıkla büyüsün inş ; kanaması olan arkadaşlar da tez zamanda atlatırlar inş sağlıkla hamileliklerimiz devam eder

ikili tarama ne zaman yapılıyor pazartesi kontrollerim var ac gelmemi söylemişti doktor testlerin yapılacak dedi acaba ikili de dahil olur mu arkadaslar cevap yazabilir misiniz ?

Hayirlisi olsun insallah.ssen anliyomusun canim cinsiyet tahmininden?
Hayırlısı yok ama bebıse bakar bakmax oyle geldı ıcımdrn kızkardesım hamıle 12 haftada rrkek bu dedım oyle kıx daha narın oluyor :) erkek olunca farklı

Canim banada kan ilaci ve vitamin verdi elevit degil ama baska bi marka ilac supheli oldugu icin yazmiyoruz dedi doktor elevit icin.domuz jelatini var diyolar.folik asitide birak dedi doguma kadar bunlari kullanicaksin dedi.
Canim tsk ederim bilgin için hangi marka önerdi doktorun birde doktorunun adı ne

Hayırlısı yok ama bebıse bakar bakmax oyle geldı ıcımdrn kızkardesım hamıle 12 haftada rrkek bu dedım oyle kıx daha narın oluyor :) erkek olunca farklı
Evet dogru soyluyorsun canm kizlar daha narin ultrasn resmide olsa kendini belli ediyor :)))

Canim hangi ilaci ya di ismini bilmiyorum ilaclarida yarin alicaz bugun alamadik isimlerini yazarim yarin.osmaniye yenihayat hast mehmet temele gidiyorum.
Tsk ederim canım mehmet temeli duymuştum çok iyi bir doktor yarın ilacın adını yazarsan çok sevinirim bir tablet hap yutmustum az önce istifra edip çıkarmaya çalıştım inşallah çıkmıştır midede ne varsa çıktı o domuz jelatini yüzünden nelerden vazgeçtim yine çıktı karşıma böyle birşeye nasıl izin veriyorlar Türkiye de aklım almiyor

iyi aksamlarr yaa göbişlerinizz büyümeye basladı mııı ben biraz sabırsızlanıyorum :)
Benim biraz belli olmaya başladı.
27sinde 2li testim var sonra artık alışverişe başlıycam ufak ufak, çünkü göğüsler büyüdü bel kalınlaştı eski kıyafetler dar geliyor. Alt için tayt giyiyorum Dikişsiz olanlardan lastiksiz olduğundan çok rahat oluyor tavsiye ederim. Kış başında kaban almıştım krovaze kapanıyor. en alt düğmeyi bazen kapatmıyorum ama parçalar üst üste bindiğinden göbeğim açıkta kalmıyor.
Birde yemek yedikten sonra 3-4 saat benim midem taş gibi olup şişiyor. Böyle parmakla falan bastırılmayacak kadar sert oluyor. Nedenini bilen var mı?
Bulantılarımda açken ve yemekten 1-2 saat sonra mide yanması ile birlikte oluyor. Yiyebiliyor ama pişman oluyorum. Emdiğim süt burnumdan geldi derler ya o hesap. Acıkmak bir dert yemek yemek ayrı dert. Elma iyi geliyor bazen meyveye veriyorum kendimi 1 elma 1 armut 2 dilim peynirden oluşan öğünlerim oluyor artık.

Aynen canim nasil izin veriyorlar bende anlamiyorum.yarin mutlaka yazarm ilaclari alinca.

evet evet cnm elevitte domuz jelatini var ve hala bazı dr veriyorlar...
arkadaşlar kışlık hamile kıyafeti almamanızı tavsiye ederim nacizene, 4 aya kadar evde ki kıyafetlerle idare edilir bence yazın büyüyecek göbekler özellikle üst grubu yazlık tercih edebilirsiniz,soğuklarda üzerine normal hırka ile kombinleyerek. hamile kot pantolonu zaten 4 mevsim onda sıkıntı yok. ama yaz sıcaklarında kotta giymek istemeyeceksiniz kumaş tercih edilebilir, çalışanlar soğuk günlerde belki altına tayt yada çorap takviyesiyle..
benim ilk hamileliğimden kıyafetlerim var birmiktar, ama kışlık çoğunlukta... yazlık capri,tayt ve tşhirt alırım biter gider...,.
daha çok masraflar çıkacak bakın görün, kesenin ağzı açıldı artık :)
allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, bunlar tatlı telaşlar :)

Bu gün çarşıdan geçerken baktım yaz kreasyonlar gelmiş bile zaten. Çok tarzım olmasada bir kaç t-shirt beğendim. Ama asıl ben İnternetten lazer baskı yapan yerden kendi kreasyonumu yapmak istiyorum ama neye göre seçicem bedeni bilemiyorum
Gerçi 13. ay kış olan memleket burası , havalar ısınırsa alırım o zamanki ölçülerime göre.

ilk hamileliğimde ben 36 bedendim, kıyafetlerimi de 36 beden aldım. 8-9 aylarda dın dın olmuşlardı :) normal bedeninden bir beden büyük seçebilirsin. şimdi 38 bedenim bende 40 beden mi alıcam yaa ufff :)
ilk hamileliğimde bir gun iç çamaşırı almak için bir dükkana girdim bakıyorum işte pamuklu olsun rahat olsun falan ee son zzamanlarım 25 kilo almışım baya büyük bedenlere bakıyorum yani :) yanımda bi kız belirdi 18 yaşlarında çıtı pıtı çamaşır bakıyorum yardımcı olur musun dedi görevliye, görevli de benim baktıklarımı gösterdi bak bunlar pamuklu falan diye.. kız da demez mi yok yok ben küçük bakıyorum... birde el harekti böyle iter gibi... haspaamm yaa bende 54 kg idim bekarken...hem gülerim hemde kızarım hatırladıkça :)
bir de bişi daha aklıma geldi mesela teninize değen çamaşırlarınız da baskı olmamasına dikkat edebilirsiniz. kansorejen diye biliyorum. özellikle yeni doğan kıoyafetleri alırkende baskılı almayın aman ha!

Evet pamuklu olması önemli bebek için organik kumaş ve boyasız almayı düşünüyorum özellikle ilk 12 ay için. Renkli olanları üstüne giydiririm.
Bakalım heyecan büyük. Kıyafet almak sonrasında bebeğe kıyafet almak için planlar çok. Bir an önce belli olsa da cinsiyet alsak.

Inşallah allah gönlüne göre versin

Selam arkadaşlar 2 gün önce doktora gittim maalesef bebegimin kalbi durmuş. Artık eylül annesi degilim sizin hakkınızda en hayırlısı olur insallah.hepiniz sağlıcakla bebeklerinizi kucaklariniza alırsınız insallah.benimki buraya kadarmış demek nasipten öteye gidilmezmis.bugun kürtaj olmaya gideceğim hakkınızı helal edin hoscakalin...

ALLAH ım yardımcın olsun arkadaşım.tez vakitte sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alman nasip olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…