- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
Nefes darlığı için gerçekten erken daha, umarım önemli birşey değildir. Preeklampsi gibi bir düşüncesi olduysa doktorunun ki hatta diğer arkadaşlara da söyleyim, tansiyon çok önemli hamilelikte, lütfen düzenli tansiyonunuzu ölçün. Sen de ihmal etme, lütfen sabah akşam ölç canım. Tuzu da olabildiğince azalt, ben hiç kullanmıyorum mesela, zor oluyor ama alışıyor insan :)
İnşallah hep böyle seyreder canım. Benim de bu civarda gidiyor tansiyonum ama ben ağır preeklampsi nedeniyle kayıp yaşadığım için nefrolojiye de takip oluyorum ve 13/9 u geçerse ilaç başlayacaklarını söylediler. Umarım gerek kalmaz.haklısın o yüzden şüphelendim ben de, dün sorun yaşamadım mesela.. pazar tekrar doktora soracağım bakalım onun yaklaşımı nasıl olacak. tansiyonum da çokşükür genelde düşük seyrediyor, dün 12/8 idi, normaldi yani, tuzu da dediğin gibi minimuma indirmek lazım..
Geçmiş olsun canım, bir belirtin yoksa bir şey olduğunu sanmam ama için rahat etmiyorsa git doktoruna, Allah şifa versin.Kızlar selam,
Umarım herkes iyidir, herşey yolundadır.. Ben bu sabah evde mutfaktan su alıp salona geçerken birden dengemi kaybettim ayağım kaydı su bardağını düşürmeyeyim derken dizlerimin üstüne düşüverdim.. Hep bir acı olmadı ama içim hiç rahat değil.. Acaba bebişe bşi olmuş mudur? Bi doktora görünsem mi? Normal randevum cuma günüydü ama beklemeden gitsem mi?
Bu haftalarda azalması normal canım sıkıntı etme minigin annesini üzmek istemiyor demekki :)
Rabbim senide bebeğinide korusun canımGüzel anneler miniğimle ben hastanedeyiz.sabah azcık kanamam oldu.doktor hastanede yatmam gerektiğini söyledi .dualarınızı esirgemeyin.
canım ya keşke özel sektördede hamilelere izin verseler
Allah yardımcınız olsun canım, keşke sizlere de izin verseler, evden çıkılacak gibi değil hava
merhaba bende 10+3 haftalık hamileyim gecen hafta kahverengi leke ile acile gittim bebeğim iyi iğne yaptılar dinlenmemi önerdiler. 2 mart kontrolüm var zaman geçmiyor. Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Onunla çok ilgisi var.Su çok önce hiç desteği olmayanlardan takıyorum gece de çıkarmıyorum hiç sizin kalmadı.burda birisi yazmıştı takmasanız sizle diye bende o günden beri takıyorum.mustela internette gördüm bende alıp ara ara kullanmaya başlıyayım bari, sutyen evde bende takmıyorum yatarken fln rahatsız eder diye özellikle sabahları sızlıyor
Evet genişlediğin için oluyor canım, cildini nemlendir bence.Keşke ama ülkemiz daha o seviyeye gelemedi.özel sektöre de yaptırım zorunluluğu koyulmalı aslında.biz göremedik ama inşallah çocuklarımız görür . buarada benim göğüslerim kaşınıyordu zaten,dünden beride bel bölgemin yanları kaşınmaya başladı.belim kalınlaşıyor ondan mı acaba
Evet canim bende 11haftanin icindeyken. Bendede oluyodu, simdi 12.haftanin icindeyim hicbise yok hissetmiyomm ve biranonce kontrolumun gelmesini bekliyorum..Kızlar vajinal ağrıları olanlar var mı? Bildiğin cinsel organım sızlıyor ya sinsi sinsi 2 gündür. Rahimin genişlemesine mi bağlı ki acep?
Güzel anneler miniğimle ben hastanedeyiz.sabah azcık kanamam oldu.doktor hastanede yatmam gerektiğini söyledi .dualarınızı esirgemeyin.
Ben de şu anda 11. haftanın içindeyim ve çok ağrıyor. Ara ara gelip geçen bir ağrı sinsi sinsi ama çok gıcık! Doktora sorarsan bana da bilgi verir misin canım?Evet canim bende 11haftanin icindeyken. Bendede oluyodu, simdi 12.haftanin icindeyim hicbise yok hissetmiyomm ve biranonce kontrolumun gelmesini bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?