Canım bi hafta oncesine kadar benimde sizliyodu.bu hafta geçti çok şükür.evde sutyen takmiyodum bu hafta takmaya başladım onun etkiside ilabilir .takınca geçti.şimdilik bisey durmuyorum ama göğüsler daha çabuk büyüüp kocaman oldular sürmek lazım aslında.Ben mustela kullanacağım bi kaç ay sonra.bu arada kızlar göğüslerim çok sızlıyor krem yağ fln kullanmaya başlamadım sizler neler kullanıyorsunuz ?
Benimkide sizliyor canim bende kullanmiyorum bisey.emziren annwler bilir goguslerine sut gelorde sizlar ya ayni oun gibi sizliyor.bu arada kızlar göğüslerim çok sızlıyor krem yağ fln kullanmaya başlamadım sizler neler kullanıyorsunuz ?
canım samsunda okular tatil değil mi, tatil olduğunda engelli hamile ve emzikli annelere de tatil oluyorgünaydın hatunlar, karlı ve buz gibi bir samsun sabahında yine işe sağsalim gelebildim çok şükür.ne güzel cinsiyet öğrenmeye bile başlamışsınız.bende okuyamadım tam sidelya2011 e ne oldu bilemiyorum ama umarım kötü bir durum yoktur.ALLAH ım yardımcısı olsun.bu arada 2k1 imzandaki yazın çok etkileyici,gözlerim doldu okurken
Sağol canım. Oğlumu kaybettiğim zaman o kadar çok şey okudum ki, gönlümü ferahlatmak için. Onlardan biri..günaydın hatunlar, karlı ve buz gibi bir samsun sabahında yine işe sağsalim gelebildim çok şükür.ne güzel cinsiyet öğrenmeye bile başlamışsınız.bende okuyamadım tam sidelya2011 e ne oldu bilemiyorum ama umarım kötü bir durum yoktur.ALLAH ım yardımcısı olsun.bu arada 2k1 imzandaki yazın çok etkileyici,gözlerim doldu okurken
mustela internette gördüm bende alıp ara ara kullanmaya başlıyayım bari, sutyen evde bende takmıyorum yatarken fln rahatsız eder diye özellikle sabahları sızlıyorCanım bi hafta oncesine kadar benimde sizliyodu.bu hafta geçti çok şükür.evde sutyen takmiyodum bu hafta takmaya başladım onun etkiside ilabilir .takınca geçti.şimdilik bisey durmuyorum ama göğüsler daha çabuk büyüüp kocaman oldular sürmek lazım aslında.Ben mustela kullanacağım bi kaç ay sonra.
amin arkadaşım. ALLAH ım sabır versin.cennettedir meleğin,inşallah orda kavuşursunuz.Sağol canım. Oğlumu kaybettiğim zaman o kadar çok şey okudum ki, gönlümü ferahlatmak için. Onlardan biri..
İnşallah orada kavuşacağız. Allah kimseyi evladıyla sınamasın.
evet okullar tatil ama engelli hamile ve emzikli annelerin de tatil olduğunu ilk defa senden duydum.nerden öğrendin canım?canım samsunda okular tatil değil mi, tatil olduğunda engelli hamile ve emzikli annelere de tatil oluyor
Canım okullar tatil olunca hamile ve engelli memurlara da idari izin olur. Yaşdığın ilin valiliğinin sitesini takip et. Ben de idari izinliyim.amin arkadaşım. ALLAH ım sabır versin.cennettedir meleğin,inşallah orda kavuşursunuz.
Amin canım Allah razı olsun
evet okullar tatil ama engelli hamile ve emzikli annelerin de tatil olduğunu ilk defa senden duydum.nerden öğrendin canım?
amin arkadaşım. ALLAH ım sabır versin.cennettedir meleğin,inşallah orda kavuşursunuz.
evet okullar tatil ama engelli hamile ve emzikli annelerin de tatil olduğunu ilk defa senden duydum.nerden öğrendin canım?
Daha cok erken damarlarinin attigini hissediyorsun ilk cocukta 17haftadan erken hissedilmiyo 2.cocuk icin 15.haftada hisseden oluyomusKizlar ben 9+5 gunluk hamileyim ve dun sanki icimden bisey kaydi yuzdu gibi oldu sizce bu haftalarda hissedilirmi bebek hareketleri gaz demeyin gaz degildi eminim
gözün aydın, çok şükür sorun yok :) çok sık doktor değiştirmek yorar seni, onun için referanslara güven :)Günaydın kızlar dün doktoru aradım gittim, trdeki doktorun preeklempsiden şüphelendiğini anladı sanırım, bu haftalarda bebeğin annenin böbrek karaciğer fonksiyonlarını etkilemesi imkansız, yaşadıkların gayet normal çalışıyorsun evde çocuk var yoruluyorsun daha fazla dinlen dedi.. çokşükür evde yardımcım var yatılı, ben sadece yemeği yapıyorum ama yine de ilk hamilelikteki gibi yatıp dinlenemiyorum tabi. tahlil de bakmadı, baksam da normal çıkacağına eminim dedi, ultrasonda bebeğe baktık ultrasonu malesef kötü ya, detaylıca göremedim bebişimi, 4 cm olmuş maşallah, herşey normal dedi, kalp atışlarını dinletmek istedi dinlemek istemediğimi söyledim, itiraz etmedi, sadece nereden duydun zararlı olduğunu dedi, trdeki doktorumun bahsettiği makaleleri söyledim, bişey demedi..
pazar günü başka bi doktora gidecem, onu da beğenmezsem bir doktor adı daha duydum ona gidecem.daha doktorumu bulamadım:))
Samsun
Valimiz Sayın İbrahim ŞAHİN, olumsuz hava şartlarından dolayı 17 Şubat 2015 Salı ve 18 Şubat 2015 Çarşamba günü il genelinde tüm okulların iki gün tatil edildiğini açıkladı.
Valimiz Sayın İbrahim ŞAHİN, İl genelinde yoğun kar yağışı nedeniyle oluşan olumsuz hava şartlarından dolayı, ilkokul, ortaokul ve liselerin 17 Şubat Salı ve 18 Şubat Çarşamba günü iki gün tatil edildiğini açıkladı.
Valimiz Sayın İbrahim ŞAHİN ayrıca, aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağını ifade etti.
ben göğüs, göbek, popo hepsine bebek yağı kullanıyorum. ilerleyen dönem için mustelaya gececeğim.bu arada kızlar göğüslerim çok sızlıyor krem yağ fln kullanmaya başlamadım sizler neler kullanıyorsunuz ?
Allah yardımcınız olsun canım, keşke sizlere de izin verseler, evden çıkılacak gibi değil havaAnladım canım ama bende özel de çalışıyorum. hamile,emzikşi dinlemiyor özel sektör malesef
Canım preeklampsiden neden şüphelendi ki doktor bu kadar erken bir dönemde? Tansiyonda problem mi var?
canım ya keşke özel sektördede hamilelere izin verselerAnladım canım ama bende özel de çalışıyorum. hamile,emzikşi dinlemiyor özel sektör malesef
gözün aydın, çok şükür sorun yok :) çok sık doktor değiştirmek yorar seni, onun için referanslara güven :)
Nefes darlığı için gerçekten erken daha, umarım önemli birşey değildir. Preeklampsi gibi bir düşüncesi olduysa doktorunun ki hatta diğer arkadaşlara da söyleyim, tansiyon çok önemli hamilelikte, lütfen düzenli tansiyonunuzu ölçün. Sen de ihmal etme, lütfen sabah akşam ölç canım. Tuzu da olabildiğince azalt, ben hiç kullanmıyorum mesela, zor oluyor ama alışıyor insan :)yok canım akşamları hazım sorunu nefes alma sorunu yaşıyorum ellerimde ve ayaklarımda şişlik hissediyorum bunu söyledim türkiyeden tanıdığım doktora, beni baya endişelendirdi.. buradaki doktor da bir o kadar rahat.. ortasını bulamadım henüz:) sırada 2 doktor daha var, onları deneyeceğim. tansiyonum da normal. dün salata yemedim yemeği de bariz azalttım aslında zaten çok yemiyordum ama demek daha az yemem lazım, öyle nefes sorunları vs olmadı. tuzu da artık rafine tuz hiç kullanmayacağım, kristalize tuz aldım öğütücülü, ondan kullanıcam. ayak ve ellerimde yanma hissi var aslında, o da kan basıncının artmasından dedi doktor. kendisi benden önce söyledi ellerin ayakların çok daha sıcaktır şimdi dedi, hakkaten öyle. bakalım bir sıkıntı yok şimdilik inşallah sağsalim bitirebilirim şu süreci..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?