hayırlısı cnm genelde annenin rüyasına gelirmiş ama allah gönlüne göre versinballı limonu yapıyorum o gerçekten iyi geliyor teşekkür ederim. öğretmenim ve malesef pek dinlenebilecek bir okulda çalışmiyorumbugün ogleden sonra doktor kontrolüm var sorucam bakalım ne diyecek. bitki çaylarını da özellikle ıhlamuru sormayı düşünüyorum tabi meleğimi görüp unutmazsam bu arada dün gece minicik elleri olan bir kız çocuğu emzirip uyutuyorum okadar tatlıydi ki bakalım cinsiyetine birşey diyecek mi doktorum
günaydın TEKİRDAĞ da da kar yağıyor....Hoşbuldum sağolasın
Günaydın herkese kocaelide kar yağıyo
uff seni çok iyi anlıyorum ilk hamileliğimde çalışıyordum. servisle şirkete gidene kadar içim dışıma çıkıyordu resmen.. yol boyunca kendini sk sık aşağıya inince şorr diye kusuyordum. ne hissettiğini biliyorum o yüzden... dua etsinler üzerlerine yapmıyordum :)Günaydın kızlar...
Mide bulantılarım azaldı derken dün markette reyonların arasında yığılıp kaldım. Öylece oturdum geçmesini bekledim ve kustum. Rezil oldum. Dünden beri forum çok ilerlemiş. Ben bugün yine dinlenicem. Umarım artkk geçer bu bulantılar
supermıs tebrikler... bemencikte göstermiş paşamm :) bakalım bizimkiler gösterecek mi?Kiiizlarrr can dostlarimm yoldaslarimm topigin ikinci erkek bebegi geliyoo doktor gordugu gibi ekrani acti aaa bu bi erkek bebek dedi annem inanmadi dedi bu haftada belli olurmuki dedi ben soylemem kolay kolay ama Her bebek gostermiyo bu direkt acmis gosteriyodedipipiyi gorenleri gorelimm 2015 senesi erkek senesii :)
Erkekse oluyo canimda kiz icin kesin soylemiyolr genelde gostermiyo bu daha 11+4te doktor dedi cok net acmjs gosteriyo dedi :*12. haftada belli oluyormuymuş ya şoklardayım
ayyy az kaldı ozaman, çatlıyorum bende meraktan
Bence cinsiyetini bilsen de üzülürsün, bilmesen de.. Ama bunların ötesinde kayıp üzerine düşünmek yerine doğması üzerine düşünmek daha pozitif. İyi düşün iyi olsun, kötüyü çekme bence.günaydın hamişler ben cinsiyetini öğrenmek istemiyorum 7. aya kadar eğer o zamana kadar bişey olurda kaybedersem cinsiyetini bilirsem daha çok üzülürüm gibi geliyor. eşimde zamanı geldiğinde ben öğrenmek istiyorum sana söylemem diyor. onun bilmesi beni meraklandırıcak ama. sizce çok saçma mı düşünüyorum?
Allah hayırlı uğurlu etsin,Erkekse oluyo canimda kiz icin kesin soylemiyolr genelde gostermiyo bu daha 11+4te doktor dedi cok net acmjs gosteriyo dedi :*
allah cümlemize hayırlı evlatlat yetiştirmeyi nasip etsin. allah utandırmasın inşallahBende oyle dusunurdum canim ama ben net gormesem soylemem kesin dedi degismez ondan bide tek tek gosterdi dedi burda cok net gordugunz gibi dedi bak buda baska fotosu ayaklarini ayri orasini ayri gosterdi ama ben korkuyorm bu ulkede neler oluyo bi erkek evlat nasl buyutulr(((
Doktorda oyle dedi aacar acmaz aa dedi o da o kadr beklemiyodu acmis bizi bekliyo kucuk adam dedi kizda ddse erkekde dese allahin mucizesi ne guzel duygulr rabbim olmayan herkese nasip etsin
Bende oyle dusunurdum canim ama ben net gormesem soylemem kesin dedi degismez ondan bide tek tek gosterdi dedi burda cok net gordugunz gibi dedi bak buda baska fotosu ayaklarini ayri orasini ayri gosterdi ama ben korkuyorm bu ulkede neler oluyo bi erkek evlat nasl buyutulr(((
Canim gozun aydin cok sevindim hayriyla gelsin insallah annesine:))Kiiizlarrr can dostlarimm yoldaslarimm topigin ikinci erkek bebegi geliyoo doktor gordugu gibi ekrani acti aaa bu bi erkek bebek dedi annem inanmadi dedi bu haftada belli olurmuki dedi ben soylemem kolay kolay ama Her bebek gostermiyo bu direkt acmis gosteriyodedipipiyi gorenleri gorelimm 2015 senesi erkek senesii :)
Ohh bu haber de super oldu cinsiyetin uzerine canim allah yasatmasin bi dahaDun geldiler ailece konstk her seyi dedim kiraya cikicz yoksa yapamam dedim esim bunh yazdi gece dddm cocugum icin sana son sans"Madem evliligimizi kurtarmak doğacak bebeğimizin hayatini kurtarmak evimizi değiştirmekle olucak eyvallah taşınalım kendimize yeni bir hayat kuralım yeni bir sayfa acip bu yasananlari unutalim sana yazdığım msjida içimden gelerek yazmadım sen beni çok iyi taniyosun benim sana ve bebegize olan sevgim kordugum bu düğümü hiçbir şey bozamaz toparla kendini don evine en kısa zamanda bulalım bir ev tasinalim biz bunları haketmiyoruz cevremizdekiler yüzünden çektiğimiz yeter daha fazla cekmeyelim
hayırlısı cnm genelde annenin rüyasına gelirmiş ama allah gönlüne göre versin
günaydın TEKİRDAĞ da da kar yağıyor....
uff seni çok iyi anlıyorum ilk hamileliğimde çalışıyordum. servisle şirkete gidene kadar içim dışıma çıkıyordu resmen.. yol boyunca kendini sk sık aşağıya inince şorr diye kusuyordum. ne hissettiğini biliyorum o yüzden... dua etsinler üzerlerine yapmıyordum :)
şimdide kanamam oldu. bildiğin kıpkırmızı. dr gidiyorum şimdidua edin nolur
Allah yardincin olsun canim hayirli haberlerle gel dualarla bekliyoruzşimdide kanamam oldu. bildiğin kıpkırmızı. dr gidiyorum şimdidua edin nolur
Merhaba arkadaşlar, 11.haftaya girdik bugün ama Karnım çok şiş. Sanırım haftasonu alışverişe çıkacağım. Iç Karnım mi dar benim anlamadım? Tuvalete de çıkıyorum. O türlü sıkıntılar da yok. Ama 3degil 4 aylık görünüyorum..
şimdide kanamam oldu. bildiğin kıpkırmızı. dr gidiyorum şimdidua edin nolur
canim panik yapma inş bir sorun yoktur hayırlı haberlerle dön inşallahşimdide kanamam oldu. bildiğin kıpkırmızı. dr gidiyorum şimdidua edin nolur
bende aynıyım zaten göbeğim vardı şimdi daha kocaman oldu sanki.. kot pantolonlarım çok sıkıyor artık, kilo almamama rağmen. yarın doktor kontrolüm inşallah olumlu geçsin sonrasında bende alıcam hamile pantolonu.. üzülüyorum çok sıkıyor zarar veriyor bebeğime diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?