2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişlerini:)

Teşekkür ederiz tatlım.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. :) Sende inşallah sağlıkla kucağına alırsın..

Arkadaşlar midem çok kotu agriyo agri sirtima vuruyor.ne onerirsiniz bazen dayanilmaz oluyor.yardimlarinizi bekliyorum.

Canim benim once kahverengi leke geldi igne vuruldum sonra ultrasonda kwse etrafinda kanama cikti tekrar igne vuruldum progestan hap kullaniyorum smdi dinlenmediym cuma gunu kontrolde cikcak bakalm gecmismi sen ne kullaniyosun
Canım benim tüp bebek olduğu için progesteron baştan bu yana kullanıyordum cumartesi bıraktım şimdi iğne verdi işte yarın başka bir doktora gideceğim bu doktora ilk defa gittim leke falan yok şükür çok çok az silince geldi

Arkadaşlar midem çok kotu agriyo agri sirtima vuruyor.ne onerirsiniz bazen dayanilmaz oluyor.yardimlarinizi bekliyorum.

Kendini kesinlikle aç bırakma, gerekirse yarım saatte bir mideni bastıracak besinler al.

Midene gaz yapacak gıdalardan uzak dur, her gıdadan yemek zorunda değiliz, aynı besin grubundan yediğin gıdalarla yemediğinin açığını kapatırsın.

Haklisin canim inan artik kafami toplayamiyormki bende naptigimi sasirdim bebegimindusunucem bundan sonra insallah yarin bebegim iyidir esim babamla konusucakmis ne dicekse artk

Iyiki yanimdasiniz guzel dilekleriniz icin tesekkr ederm arkadaslar

çok geçmiş olsun... lütfen ıhlamuru cok kaçırma, malum bitki çaylarının da ilaç etkisi var.... bir de burnunu temızlemen için bir tarif vereceğim, mutlaka uygula.
1.5 su bardaği kaynamış suya 2 çay kasiği tuz ve bir iki damla bebe şampuanı damlat. günde 4-5 kere burnuna ıyıce çekip temizle... bu solusyon ile burnundaki şişkinlik ve tıkanıklık azalacak.

bir de içebildiğin kadar su iç daha çabuk toparlarsın... ve tabi ki yatmak en iyisi....
acil şifalar diliyorum.

tsk ederimmm iki gündür mide bulantım da arttı zaten Rabbim yardımcımız olsun sağ salim almayı nasip etsin inşallah...

canını sıkma kafana bişey takmaya çalış canım bebekte sorun yoktur allah izniyle merak etme

Ben havuç suyu iciyorum çok iyi geliyor migde ağrılarına ..esimde migde ağrısını havuç suyuyla yendi

slm bende öyleyim 6 aylık hamile gibiyim yürüyüşüm bile ister istemez degişti sdorduklarında kaçaylık diye utancımdan ne dicemişaşırıyorum bu 3.gebelik hepsinden fazla şişti bu

Arkadaşlar bende 10+1 günlük hamileyim, baştan beri hep bulantım vardı ama çıkarma yoktu, bu hafta çıkarmaya başladım ama garip ki migde bulantım önceki kadar yok egilince yada ansızın biranda kusuyorum. Garip değil mi? Bu haftalarda azalması gerekirken ben yeni yeni çıkarıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…