2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Hadi gözün aydın Allah tamına erdirsin kaç gün gecikmen oldu benim 3 gün varken reglime 105 çıktı yarın yine ölçüm olacak korkma rabbimize emanet miniklerimiz...

Hadi gözün aydın Allah tamına erdirsin kaç gün gecikmen oldu benim 3 gün varken reglime 105 çıktı yarın yine ölçüm olacak korkma rabbimize emanet miniklerimiz...

Allah razı olsun canım inşallah hepimizin tamamına erdirsin Rabbim... aslında gecikmem oldu diyemem bugün yarın olurum diye bekliyordum, tam günleriydi yani.... sat 25 kasım benim... şimdi iki haftalık mı oluyor yoksa sat a göre mi hesaplıcaz kafam karıştı :) sen yarın gidiceksin ne güzel ben cumartesiyi bekliyorum :S

Olumsuz hiçbir şey düşünme... Ne mutlu sana bebeğin seninle ve inşallah sağlıkla da kucağına alacaksın... Tebrikler...

silik de olsa çift çizgiyi gördük gibi, bat yarın, haftasonu regl olmazsam haftaya dr gitmeyi planlıyorum. sat 29 kasımdı bu arada

Hesap yaptım hemen
Bat a göre güzel kan değerlerimiz vallah ben aklıma kötü bir şey getirmiyorum ve bol bol uzanıyorum...
Şuan tam 4 haftalık hamileyiz sat göre hesaplanır...

hoşbuldum, amin hepimizi inşallah:) gerçi ben daha kan testi falan yaptırmadım ama
Yaptır istersen bi kaç sonra gerçi test pozifse doğrudur daha anlaşılıyor bence kan da ve insan daha çok inanıyor gebe olduğuna bence tabi :)

Yaptır istersen bi kaç sonra gerçi test pozifse doğrudur daha anlaşılıyor bence kan da ve insan daha çok inanıyor gebe olduğuna bence tabi :)

Evet kesinlikle, kan sonucu çıkınca içi iyice rahatlıyor insanın, ben de gidince keseyi de göreyim hem diye sonraki haftayı düşünmüştüm ama karar veremedim henüz. daha doğrusu sabretmekte zorlanacağım

eşimde bende eylül doğumluyuz, bu yüzden eylül annesi olmayı isterdim ama Rabbim ağustos a kısmet etti. Hayırlı ise sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inş

çok güzel Allah tamına erdirsin inş. Benimde yarın tekralanıcak kan testtim çok artmış değerin

Ever canım ertesi gün iki katina cikdi bende korkuyorum yarin tekrar sağlık ocagna gdip kan vericem ama o da pazartesi ye cikacak birdaha

Ever canım ertesi gün iki katina cikdi bende korkuyorum yarin tekrar sağlık ocagna gdip kan vericem ama o da pazartesi ye cikacak birdaha
Aklına kötü yü getirme inşallah güzel olur herşey bende yarın gidicem kan vermeye 1 saatte çıkıyor benimki ama olmazsa hastaneye git istersen hemen alırsın sonuçu

Olumsuz hiçbir şey düşünme... Ne mutlu sana bebeğin seninle ve inşallah sağlıkla da kucağına alacaksın... Tebrikler...

Düşünmemeye çalışıyorum.. Dua ediyorum hep.. Bu defa olacak inşallah Allah'ın izniyle yürekten inanıyorum. İnşallah Allah hepimizin yüzünü güldürsün

Hesap yaptım hemen
Bat a göre güzel kan değerlerimiz vallah ben aklıma kötü bir şey getirmiyorum ve bol bol uzanıyorum...
Şuan tam 4 haftalık hamileyiz sat göre hesaplanır...

Ayy güzel dimi nasıl seviniyorum böyle şeyler duyunca hamilelik takvimini eklemek istiyorum ama ona bile korkuyorum biraz daha bekliyim filan diyorum kendime... bugün sonucunu yaz merak ediyorum inşallah sonuç iyi çıkar.. bende yarın gidicem çok heyecanlıyım

dün yazmıştım çift çizgiyi gördüm diye ama bu sabah regl oldum ben.. neyse kısmet diyelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…