Hadi gözün aydın Allah tamına erdirsin kaç gün gecikmen oldu benim 3 gün varken reglime 105 çıktı yarın yine ölçüm olacak korkma rabbimize emanet miniklerimiz...merhaba kızlar, çok heyecanlıyım.. bi kaç gündür çok fazla kasık ağrılarım vardı adet sancısı gibi.. kistlerim var onlar ağrı yapıyordur diye düşünüyordum. iş arkadaşım ısrar etti acile gidip test yaptırdım belki idrar yolu enfeksiyonudur diye, doktordan gebelik testide istedim, bu ay hiç umudum olmamasına rağmen! geçen ay gebelik beklerken kistlerle karşılaşınca çok üzülmüştüm çünkü.. yine de gelmişken yaptırayım dedim ve sonuç beta hcg 275.86 çıktı :) şok oldum bi yandan çok seviniyorum bi yandan ödüm kopuyor bişey olacak devamı gelmicek diye, geçen şubat ayında düşük yapmıştım eylül annesi olacaktım olmadıkısmette belkide 2015 eylül annesi olmak var.. 2 gün sonra kan testi yaptırıcam yine değerimin iki katına çıkıp çıkmadığına bakılcak... 2 gün nasıl geçer... bi yandan kistleri düşünüyorum bi yandan tiroid hastasıyım onu düşünüyorum.. ya değer artmazsa ...??? Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah hepimize, hepinize hayırlı olsun Allah hayırlı sonuçlandırsın...
Hadi gözün aydın Allah tamına erdirsin kaç gün gecikmen oldu benim 3 gün varken reglime 105 çıktı yarın yine ölçüm olacak korkma rabbimize emanet miniklerimiz...
merhaba kızlar, çok heyecanlıyım.. bi kaç gündür çok fazla kasık ağrılarım vardı adet sancısı gibi.. kistlerim var onlar ağrı yapıyordur diye düşünüyordum. iş arkadaşım ısrar etti acile gidip test yaptırdım belki idrar yolu enfeksiyonudur diye, doktordan gebelik testide istedim, bu ay hiç umudum olmamasına rağmen! geçen ay gebelik beklerken kistlerle karşılaşınca çok üzülmüştüm çünkü.. yine de gelmişken yaptırayım dedim ve sonuç beta hcg 275.86 çıktı :) şok oldum bi yandan çok seviniyorum bi yandan ödüm kopuyor bişey olacak devamı gelmicek diye, geçen şubat ayında düşük yapmıştım eylül annesi olacaktım olmadıkısmette belkide 2015 eylül annesi olmak var.. 2 gün sonra kan testi yaptırıcam yine değerimin iki katına çıkıp çıkmadığına bakılcak... 2 gün nasıl geçer... bi yandan kistleri düşünüyorum bi yandan tiroid hastasıyım onu düşünüyorum.. ya değer artmazsa ...??? Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah hepimize, hepinize hayırlı olsun Allah hayırlı sonuçlandırsın...
Hesap yaptım hemenAllah razı olsun canım inşallah hepimizin tamamına erdirsin Rabbim... aslında gecikmem oldu diyemem bugün yarın olurum diye bekliyordum, tam günleriydi yani.... sat 25 kasım benim... şimdi iki haftalık mı oluyor yoksa sat a göre mi hesaplıcaz kafam karıştı :) sen yarın gidiceksin ne güzel ben cumartesiyi bekliyorum :S
Allah tamamına erdirsin hg aramıza...silik de olsa çift çizgiyi gördük gibi, bat yarın, haftasonu regl olmazsam haftaya dr gitmeyi planlıyorum. sat 29 kasımdı bu arada
hoşbuldum, amin hepimizi inşallah:) gerçi ben daha kan testi falan yaptırmadım amaAllah tamamına erdirsin hg aramıza...
Yaptır istersen bi kaç sonra gerçi test pozifse doğrudur daha anlaşılıyor bence kan da ve insan daha çok inanıyor gebe olduğuna bence tabi :)hoşbuldum, amin hepimizi inşallah:) gerçi ben daha kan testi falan yaptırmadım ama
Yaptır istersen bi kaç sonra gerçi test pozifse doğrudur daha anlaşılıyor bence kan da ve insan daha çok inanıyor gebe olduğuna bence tabi :)
Kızlar merhaba bende bugun ıdrar testınde sılık bır cızgı gorunce kan testı yaptırayım dedm beta hcg 33.05 cıktı.... Galıba bende Eylul annesı adayıyım
Dun regl olmam lazmdı olmadım bır hafta once mınık bır kanamam olmus yerlesme kanamasıymıs megerKaçıncı günündü canım?
çok güzel Allah tamına erdirsin inş. Benimde yarın tekralanıcak kan testtim çok artmış değerinKızlar bende pazartesi günü öğrendim ilk kan 133cikdi ertesi gün 269 çıktı
sat 28 kasim di kasik agrilarim oluyor
çok güzel Allah tamına erdirsin inş. Benimde yarın tekralanıcak kan testtim çok artmış değerin
Aklına kötü yü getirme inşallah güzel olur herşey bende yarın gidicem kan vermeye 1 saatte çıkıyor benimki ama olmazsa hastaneye git istersen hemen alırsın sonuçuEver canım ertesi gün iki katina cikdi bende korkuyorum yarin tekrar sağlık ocagna gdip kan vericem ama o da pazartesi ye cikacak birdaha
Olumsuz hiçbir şey düşünme... Ne mutlu sana bebeğin seninle ve inşallah sağlıkla da kucağına alacaksın... Tebrikler...
Hesap yaptım hemen
Bat a göre güzel kan değerlerimiz vallah ben aklıma kötü bir şey getirmiyorum ve bol bol uzanıyorum...
Şuan tam 4 haftalık hamileyiz sat göre hesaplanır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?