2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
merhaba,
bende tüp bebek tedavisi gördüm.11 aralıkta transferim oldu.dün ilk kan sonucuma göre hamileyim :) ama tabi tüp bebek hamileleri,anneleri anlarlar beni endişe bizim için devam ediyor.10 gün sonra doktorla ilk randevum var.işalah bir aksilik çıkmadan ilerleyebilirim.

Bende Eylül annesi olacağım galiba :) 2 hafta 3 günlük hamileyim... Ama kan testini tekrarlamam gerekiyor. Aşılama ile hamile kaldım.. İçimde hep bir korku ya değerlerim düşerse ( inanın sevinemiyorum bile...

Bende Eylül annesi olacağım galiba :) 2 hafta 3 günlük hamileyim... Ama kan testini tekrarlamam gerekiyor. Aşılama ile hamile kaldım.. İçimde hep bir korku ya değerlerim düşerse ( inanın sevinemiyorum bile...
canım benim aynen bnde seninle aynıdurumdayım.bende dün öğrendim tabiki sevindim ama hep bi tedirginlik var .aşılama da tüp bebek gibi hemen öğrendiğin için tüm aşamaları takip ediyorsun.Normal yolla hamile kalanlar direk keseyi görüyorlar.İnşaalh senin içinde benim içinde güzel olur kesemizi sonrasında kalp atışlarını görmek nasip olur sağlıklı bir şekilde Eylül annesi oluruz inşallahh

İnşallah canım inşallahh. Normal gebelik olsaydı kafa rahat olurdu aaa bi bakmışssın 1 ayı geçmiş hamilesin :) ama bizde öyle değil maalesef... 4. haftada mı keseyi görmeye gidiyorsun?

İnşallah canım inşallahh. Normal gebelik olsaydı kafa rahat olurdu aaa bi bakmışssın 1 ayı geçmiş hamilesin :) ama bizde öyle değil maalesef... 4. haftada mı keseyi görmeye gidiyorsun?
canım benm 11 aralıkta transferim oldu ben çok hafta hesabı yapamıorum ama tüp bebekte transferden iki hafta öncesinden itibaren sayıyolarmış.bu şekilde yarın 4 hafta olmuş oluyor ama doktor falan şu kadarlık demedi telefonda.sadece 10 gün sonra kontrole çağırdı.2 ocak randevu aldım.senin aşılaman hangi tarihte oldu

Amaninnn haberler gelmeye basladi yavas yavas cok heyecanli, hamileler tebrik ediorum ins muvaffak olursunuz. Asilama ya da tup bebek bekleyenler enerjinizi, algilarinizi ve dusuncelerinizi olumlu yonde gudulemeye calisin lutfen. Inanin kizlar inanin olacak..))

inşallah sağ salim kucağına alırsın canım, içini ferah tutmaya çalış.

Merhaba.. ben de dün hamile öğrenenlerdenim. kısmetse eylülde bebeğimi kucağıma alıcam :)

hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah

hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah

bende artık beklemedeyim. hayırlısıyla 2015 yılının ilk günleri bebek haberleriyle şenlenir inşallah :)

inşallaaaahhh

içini ferah tut canım, hayırlısıyla hiçbirşey olmaz sağ salim doğar inşallah.

Bir 2014 eylül annesi olarak hepinizi tebrik ederim :) uzun ama zevkli bir yolculuktasiniz bu süreçte ne yaşarsanız yaşayın hamileliginizin ve bebeginizin tadini cikarmaya calisin Allah sağsalim kucaginiza almayi nasip etsin

merhaba kızlar öncelikle tüm hamişlerin gözü aydı ve rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasib etsin.. bende 2 aylık deneme sonucunda malesef hamile kalamadım Allah kısmet ederde bu ay hamile kalırsam bende eylül annesi olacağım inşallah ben ve bekleyen herkes bu ay mutlu haberleri alırız

Valla benim de 8 Aralıkta oldu aşılamam. Döllenme o gün mü oldu ondan sonraki ilişkilerde mi oldu bilemiyom bende :))) beni daha doktor çağırmadı bir daha test yaptırıcam o zaman bişey söyler sanırım. Bende aşılama tarihine göre 2 hafta 3 günlük diyorum herkese :)

Selam kızlar bende dün öğrendim eylül annesi olucam nasipse artık bol bebişli sağlıklı hayırlı güzel bi eylül topiğii olması dileği ile...
Amandam inş cnm ya 2 mizde Eylül annesi olucaz

Aralık ayı tüp bebek ve aşılama yolculuğunda görüştüğüm arkadaşlarım hadi sizleride bekliyoorrruuuzzzz

ilk gebeliğimi 16 eylül de düşükle kaybettim o zamandan beri bekliyoruz sabırla:/ benim de bat 29 aralık kırmızılar gelmezse ben de eylül annesi olucam inşallah. Mevlam cümlemize nasip etsin inşallah.

Selam kızlar bende dün öğrendim eylül annesi olucam nasipse artık bol bebişli sağlıklı hayırlı güzel bi eylül topiğii olması dileği ile...
Amandam inş cnm ya 2 mizde Eylül annesi olucaz

Aralık ayı tüp bebek ve aşılama yolculuğunda görüştüğüm arkadaşlarım hadi sizleride bekliyoorrruuuzzzz

Heyyy sizleri burada görmek ne güzelll...
savha ben bu topiği görünce atladım hemen... Umutsuz olmak istemiyorum inşallah 30 Aralık da Kadrolu olarak katılmak nasip olur arasına. Hayırlısı Canım...

Heyyy sizleri burada görmek ne güzelll...
savha ben bu topiği görünce atladım hemen... Umutsuz olmak istemiyorum inşallah 30 Aralık da Kadrolu olarak katılmak nasip olur arasına. Hayırlısı Canım...
canım benim umutsuz olma zaten rabbim emeklerinin karşılığını verir elbet bol bol dua et taktir rabbimizin....
Anammm kaldı 5 gün hafta sonu zaten çabuk geçer gerisi su gibi zaten hoop salı

merhaba kızlar, çok heyecanlıyım.. bi kaç gündür çok fazla kasık ağrılarım vardı adet sancısı gibi.. kistlerim var onlar ağrı yapıyordur diye düşünüyordum. iş arkadaşım ısrar etti acile gidip test yaptırdım belki idrar yolu enfeksiyonudur diye, doktordan gebelik testide istedim, bu ay hiç umudum olmamasına rağmen! geçen ay gebelik beklerken kistlerle karşılaşınca çok üzülmüştüm çünkü.. yine de gelmişken yaptırayım dedim ve sonuç beta hcg 275.86 çıktı :) şok oldum bi yandan çok seviniyorum bi yandan ödüm kopuyor bişey olacak devamı gelmicek diye, geçen şubat ayında düşük yapmıştım eylül annesi olacaktım olmadı kısmette belkide 2015 eylül annesi olmak var.. 2 gün sonra kan testi yaptırıcam yine değerimin iki katına çıkıp çıkmadığına bakılcak... 2 gün nasıl geçer... bi yandan kistleri düşünüyorum bi yandan tiroid hastasıyım onu düşünüyorum.. ya değer artmazsa ...??? Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah hepimize, hepinize hayırlı olsun Allah hayırlı sonuçlandırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…