- 24 Aralık 2014
- 1.145
- 1.322
- 78
- 34
merhaba,
bende tüp bebek tedavisi gördüm.11 aralıkta transferim oldu.dün ilk kan sonucuma göre hamileyim :) ama tabi tüp bebek hamileleri,anneleri anlarlar beni endişe bizim için devam ediyor.10 gün sonra doktorla ilk randevum var.işalah bir aksilik çıkmadan ilerleyebilirim.
canım benim aynen bnde seninle aynıdurumdayım.bende dün öğrendim tabiki sevindim ama hep bi tedirginlik var .aşılama da tüp bebek gibi hemen öğrendiğin için tüm aşamaları takip ediyorsun.Normal yolla hamile kalanlar direk keseyi görüyorlar.İnşaalh senin içinde benim içinde güzel olur kesemizi sonrasında kalp atışlarını görmek nasip olur sağlıklı bir şekilde Eylül annesi oluruz inşallahhBende Eylül annesi olacağım galiba :) 2 hafta 3 günlük hamileyim... Ama kan testini tekrarlamam gerekiyor. Aşılama ile hamile kaldım.. İçimde hep bir korku ya değerlerim düşerse( inanın sevinemiyorum bile...
canım benim aynen bnde seninle aynıdurumdayım.bende dün öğrendim tabiki sevindim ama hep bi tedirginlik var .aşılama da tüp bebek gibi hemen öğrendiğin için tüm aşamaları takip ediyorsun.Normal yolla hamile kalanlar direk keseyi görüyorlar.İnşaalh senin içinde benim içinde güzel olur kesemizi sonrasında kalp atışlarını görmek nasip olur sağlıklı bir şekilde Eylül annesi oluruz inşallahh
canım benm 11 aralıkta transferim oldu ben çok hafta hesabı yapamıorum ama tüp bebekte transferden iki hafta öncesinden itibaren sayıyolarmış.bu şekilde yarın 4 hafta olmuş oluyor ama doktor falan şu kadarlık demedi telefonda.sadece 10 gün sonra kontrole çağırdı.2 ocak randevu aldım.senin aşılaman hangi tarihte olduİnşallah canım inşallahh. Normal gebelik olsaydı kafa rahat olurdu aaa bi bakmışssın 1 ayı geçmiş hamilesin :) ama bizde öyle değil maalesef... 4. haftada mı keseyi görmeye gidiyorsun?
Slm arkadaşlar gönlümüzde ki duaları Allah hakkımızda hayırlı eylesin.
Bende eylül annesi olucam inş sat 25 kasım hamileyim fakat düşük riski var tsh da 9 çıktı doktorlar çok korkutuyor beyni gelişmeye blir diye. 4.5 yıldır ilk defa hamile oldum hem mutlu hemde endişeliyim
Merhaba.. ben de dün hamile öğrenenlerdenim. kısmetse eylülde bebeğimi kucağıma alıcam :)
merhaba,
bende tüp bebek tedavisi gördüm.11 aralıkta transferim oldu.dün ilk kan sonucuma göre hamileyim :) ama tabi tüp bebek hamileleri,anneleri anlarlar beni endişe bizim için devam ediyor.10 gün sonra doktorla ilk randevum var.işalah bir aksilik çıkmadan ilerleyebilirim.
bende artık beklemedeyim. hayırlısıyla 2015 yılının ilk günleri bebek haberleriyle şenlenir inşallah :)
Bende Eylül annesi olacağım galiba :) 2 hafta 3 günlük hamileyim... Ama kan testini tekrarlamam gerekiyor. Aşılama ile hamile kaldım.. İçimde hep bir korku ya değerlerim düşerse( inanın sevinemiyorum bile...
canım benm 11 aralıkta transferim oldu ben çok hafta hesabı yapamıorum ama tüp bebekte transferden iki hafta öncesinden itibaren sayıyolarmış.bu şekilde yarın 4 hafta olmuş oluyor ama doktor falan şu kadarlık demedi telefonda.sadece 10 gün sonra kontrole çağırdı.2 ocak randevu aldım.senin aşılaman hangi tarihte oldu
Selam kızlar bende dün öğrendim eylül annesi olucam nasipse artık bol bebişli sağlıklı hayırlı güzel bi eylül topiğii olması dileği ile...
Amandam inş cnm ya 2 mizde Eylül annesi olucaz
Aralık ayı tüp bebek ve aşılama yolculuğunda görüştüğüm arkadaşlarım hadi sizleride bekliyoorrruuuzzzz
canım benim umutsuz olma zaten rabbim emeklerinin karşılığını verir elbet bol bol dua et taktir rabbimizin....Heyyy sizleri burada görmek ne güzelll...
savha ben bu topiği görünce atladım hemen... Umutsuz olmak istemiyorum inşallah 30 Aralık da Kadrolu olarak katılmak nasip olur arasına. Hayırlısı Canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?