Canim benim cok sevindim senin adina masallah bebisine.kocaman olmusmu yaramaz hareket ediyomuydu merak ediyorum seninle ayniyiz :)bende haftaya gidicem.inş canım. öncelikle sağlıklı olsun da gerisini Allah gönlüne göre versin canım :)
amin inş. canım ya benim ilk bebeğim bu, cinsiyet zaten hiiiiiiç önemli değil allah sağlık versin de. ilk cinsiyet öğrenen olarak tebriklerinş canım. öncelikle sağlıklı olsun da gerisini Allah gönlüne göre versin canım :)
aaaaa çok güzel bi haber bu erkekse erkektir o yanılma payı erkeklerde daha az sağlıcakla inş.kızlar merhaba şimdi dr dan çıktım. ikili tarama testi için sıra bekliyorum. aç tok farketmiyor. Cinsiyetine %90 erkek dedi :) yanılacağımı sanmıyorum ama görücez dedi :) çok mutluyum. bugün 5 cm olmuşuz. 3 marta randevu verdi bir dahaki sefere. benden havadisler böyle :)
yok be güzelim ben oğlumda daha çok kustum yemekten önce sonra her gebelik farklı ama cinsiyetle alakası yok bence.Ayy canım cok sevındım masllah kocaman olmus bebegın inş kucaklarımızda sagsaglım alırız.senın bulantın falan oluyormuydu canm çünkü söyle bir söylentı var erkek bebege hamıle olan annelerde gebelıkde mıde bulantısı kısma durumları olmuyormus ilk dönemler rahhat geciyormus tabi ne kadar dogrudur bilemicem
canım denk gelemiyoruz bi nasılsın ?Gerçekten miii? Daha çok midesi bulanmayan anne adayı istiyorumşaka bir yana kaygılarım hafifliyor. Dünyadaki tek bulantisoz anne ben değilmisim. Herhalde ben küçükken çok Türk filmi izlemişim
Canim benim cok sevindim senin adina masallah bebisine.kocaman olmusmu yaramaz hareket ediyomuydu merak ediyorum seninle ayniyiz :)bende haftaya gidicem.
aaaaa çok güzel bi haber bu erkekse erkektir o yanılma payı erkeklerde daha az sağlıcakla inş.
ilk sen öğrendim topikte cinsiyeti ekleyimmi erkek diye listeye kesinleşsinmi ?
yok be güzelim ben oğlumda daha çok kustum yemekten önce sonra her gebelik farklı ama cinsiyetle alakası yok bence.
O kadar erken belli oluyormuymus keske benimkini de söylese doktor ama benimki ketum[/QUOTE][QUOTE="Sidelya2011, post: 39388795, member: 647396"söylese merhaba şimdi dr dan çıktım. ikili tarama testi için sıra bekliyorum. aç tok farketmiyor. Cinsiyetine %90 erkek dedi :) yanılacağımı sanmıyorum ama görücez dedi :) çok mutluyum. bugün 5 cm olmuşuz. 3 marta randevu verdi bir dahaki sefere. benden havadisler böyle :)
amin inş. canım ya benim ilk bebeğim bu, cinsiyet zaten hiiiiiiç önemli değil allah sağlık versin de. ilk cinsiyet öğrenen olarak tebrikler
Amin canim.hem merakliyim hem kaygiliyim insallah hersey yolundadir.hareketlerini hissediyormusun canim?kendisi pek bir yaramaz. ense kalınlığını ölçmek için 15 dk bekledik. durmuyor yerinde :)))) eller kollar sürekli hareket halinde :))) inş sende hayırlı haberlerle dönersin canım
Günde;
- 3×1 lamictal (100 mg)
- 3×1 progestan (100 mg)
- 1 tane folbiol (5 mg)
- 1 tane cleaxane iğne
Lamictal epilepsi için diğerleri gebelik...
canım denk gelemiyoruz bi nasılsın ?
bulantı zaten artık olmaz benim bile bu hafta çok aza indi çıkarmıyorum şükür artık hormonlarımız oturdu nerdeyse artık daha da gönül rahatlığı ile tadını çıkarabilirsin.
Amin canim.hem merakliyim hem kaygiliyim insallah hersey yolundadir.hareketlerini hissediyormusun canim?
Gerçekten miii? Daha çok midesi bulanmayan anne adayı istiyorumşaka bir yana kaygılarım hafifliyor. Dünyadaki tek bulantisoz anne ben değilmisim. Herhalde ben küçükken çok Türk filmi izlemişim
Annem de hamileliklerinde hiç bulantı yaşamamış ama... Ben mi şartlandım, midem bulanacak, kusacağım falan diye bilmiyorum ki.. 2-3 gündür hepten yatıştı. Gerçi gebelik.org sitesinde 10. haftada mide şikayetleriniz yatışmaya başlar yazıyor ama. Bilemedim.. Kontrole mi gitsem acaba diye düşünüyorum.
ay ne güzel bu gün buluşma günü hecok sukur tatlim ben iyiyim de bebis nasil bugun gorecegiz. Saat 16.00 da randevumuz var bebegimle. Goreyim hemen rahatlayacagim. Benim hic bulantim olmadi ki canim. Zaten gebelik belirtim de yoktu biliyorsun.siz nasilsiniz bakalım? Lekelenmeler geçti mi canım?
Bencedee yoktur her bünye,her hamilelik,her bebek farklıdır biçok insandan böyle bişey duydugum için sormak ıstedim erkek gebeliği gecirmiş annelere banada mantıklı gelmemişti hayırlısıyla gelsin yavrularımız ben Allahtan saglıklı hayırlı evlat dilemiştim hiç cinsiyet dilemedim gelsin yavrum saglıkla da gerisi boşaaaaa çok güzel bi haber bu erkekse erkektir o yanılma payı erkeklerde daha az sağlıcakla inş.
ilk sen öğrendim topikte cinsiyeti ekleyimmi erkek diye listeye kesinleşsinmi ?
yok be güzelim ben oğlumda daha çok kustum yemekten önce sonra her gebelik farklı ama cinsiyetle alakası yok bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?