2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
inş canım. öncelikle sağlıklı olsun da gerisini Allah gönlüne göre versin canım :)
Canim benim cok sevindim senin adina masallah bebisine.kocaman olmusmu yaramaz hareket ediyomuydu merak ediyorum seninle ayniyiz :)bende haftaya gidicem.

[QUOTE="Sidelya2011, post: 39388795, member: 647396"söylese merhaba şimdi dr dan çıktım. ikili tarama testi için sıra bekliyorum. aç tok farketmiyor. Cinsiyetine %90 erkek dedi :) yanılacağımı sanmıyorum ama görücez dedi :) çok mutluyum. bugün 5 cm olmuşuz. 3 marta randevu verdi bir dahaki sefere. benden havadisler böyle :)[/QUOTE]
O kadar erken belli oluyormuymus keske benimkini de söylese doktor ama benimki ketum

kızlar bi çoğunuz endişe ediyorsunuz çatlaklar için ve sanırım iyi de para ödüyeceksiniz tabii siz bilirsiniz ama naçizane fikrim oğlumda hiç çatlamadım dr um istersen badem yağı kullanabilirsin ama çatlıcaksan yine çatlarsın demişti sadece bacak kısımlarımda yırtıklar olmuş oda kilo verince gitti çünkü 21 kilo aldım haa avantajın neydi 46 kilo ile hamile kalmıştım. Demem o ki çatlıcaksanız zaten olacak bu tamamen sizin bünyenizle alakalı umarım kimsede oluşmaz tabi...

aaaaa çok güzel bi haber bu erkekse erkektir o yanılma payı erkeklerde daha az sağlıcakla inş.
ilk sen öğrendim topikte cinsiyeti ekleyimmi erkek diye listeye kesinleşsinmi ?
yok be güzelim ben oğlumda daha çok kustum yemekten önce sonra her gebelik farklı ama cinsiyetle alakası yok bence.

Gerçekten miii? Daha çok midesi bulanmayan anne adayı istiyorum şaka bir yana kaygılarım hafifliyor. Dünyadaki tek bulantisoz anne ben değilmisim. Herhalde ben küçükken çok Türk filmi izlemişim
canım denk gelemiyoruz bi nasılsın ?
bulantı zaten artık olmaz benim bile bu hafta çok aza indi çıkarmıyorum şükür artık hormonlarımız oturdu nerdeyse artık daha da gönül rahatlığı ile tadını çıkarabilirsin.

Canim benim cok sevindim senin adina masallah bebisine.kocaman olmusmu yaramaz hareket ediyomuydu merak ediyorum seninle ayniyiz :)bende haftaya gidicem.

kendisi pek bir yaramaz. ense kalınlığını ölçmek için 15 dk bekledik. durmuyor yerinde :)))) eller kollar sürekli hareket halinde :))) inş sende hayırlı haberlerle dönersin canım

çok sağol canım :) ekle istersen, eğer olur da değişirse haber veririm ama değişeceğini hiç sanmıyorum net konuştu dr :) erkekler daha erken belli oluyor dedi, dediğin gibi cnm :)

O kadar erken belli oluyormuymus keske benimkini de söylese doktor ama benimki ketum[/QUOTE]

ben de beklemiyordum ama erkek çocuk daha erken belli oluyor dedi :)

kendisi pek bir yaramaz. ense kalınlığını ölçmek için 15 dk bekledik. durmuyor yerinde :)))) eller kollar sürekli hareket halinde :))) inş sende hayırlı haberlerle dönersin canım
Amin canim.hem merakliyim hem kaygiliyim insallah hersey yolundadir.hareketlerini hissediyormusun canim?

Günde;
- 3×1 lamictal (100 mg)
- 3×1 progestan (100 mg)
- 1 tane folbiol (5 mg)
- 1 tane cleaxane iğne
Lamictal epilepsi için diğerleri gebelik...

Allah kolaylık versin canım akılda tutması bile zor, iğne de mi gebelik için? düşük riskin mi var?

cok sukur tatlim ben iyiyim de bebis nasil bugun gorecegiz. Saat 16.00 da randevumuz var bebegimle. Goreyim hemen rahatlayacagim. Benim hic bulantim olmadi ki canim. Zaten gebelik belirtim de yoktu biliyorsun. siz nasilsiniz bakalım? Lekelenmeler geçti mi canım?

Amin canim.hem merakliyim hem kaygiliyim insallah hersey yolundadir.hareketlerini hissediyormusun canim?

hemüz hissedemiyorum canım. bazen inanılmaz batma oluyor sadece. dr 1.5 ay sonra hissetmeye başlarsın dedi yani 4.5-5 aylıkken :) umarım senin de hersey yolundadır canım. önce sağlık... bir arkadaşıma 6 ay boyunca erkek demişler sonra kız olduğu ortaya çıkmış. söylüyorlar cinsiyetini ama işte yinede beklemekte yarar var cnm :)

Gerçekten miii? Daha çok midesi bulanmayan anne adayı istiyorum şaka bir yana kaygılarım hafifliyor. Dünyadaki tek bulantisoz anne ben değilmisim. Herhalde ben küçükken çok Türk filmi izlemişim

az önce işyerinden biriyle konuşuyorum bulantılarımın bugün daha da arttığını söyleyince o da hamileliğinde hiç yaşamadığını çok tuhaf geldiğini söyledi, çok normal yani:)
türk filmlerinde bi de gebe olduklarını bulantı ve baş dönmesiyle anlıyorlar ya çok gülüyorum :)

gayet normal hiç endişe etmeyin hatta sevinin ben bugün iyice ne yiyip de bastıracağımı şaşırdım, çubuk kraker alsın diye birini gönderdim markete, tuzlu sirkeli iğrenç bi pirinç krakeri almış gelmiş tadına baktım belki kraker diye iyidir diye, daha da fena oldum..

ay ne güzel bu gün buluşma günü he
iyiyiz bizde şükür 1 hafta yattım dinlendim ama bu hafta mecbur ayaklandım olmuyor çocuk var eş var açlar inş. bi sıkıntı olmaz bu hareketliliğim. lekelenmem uzun sürmedi pazar kanama oldu 2 hafta önce yani pazartesi akşam beyaz akıntıyı gördüm oda çok daha insanı pozitif yapıyor tabi... bulantılarda azaldı ya keyfim daha iyi

Bencedee yoktur her bünye,her hamilelik,her bebek farklıdır biçok insandan böyle bişey duydugum için sormak ıstedim erkek gebeliği gecirmiş annelere banada mantıklı gelmemişti hayırlısıyla gelsin yavrularımız ben Allahtan saglıklı hayırlı evlat dilemiştim hiç cinsiyet dilemedim gelsin yavrum saglıkla da gerisi boş

ay benim eş yarın gidiyor yurt dışına onun için benim kontrol taaa kaldı haftaya cumaya gerçi çarşamba gel demişti ama şimdi sizler teker teker gidince bi tuhaf oldum göresim geldi meleğimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…