2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canm bende de cok sukur hıc bulantı olmadı sadece uyku yapıyo yavrum bana cok sanslıyız yanı vesvese yapma kendıne tadını cıkar bu durumumuzun

Bir yanım öyle diyor tatlım ama bir yanım kaygı üretiyor. Tabi benim gibi anne adaylarının olduğunu bilmek ayrı güzel. Umarım miniklerimiz doğunca da bu kadar uslu olurlar teşekkürler cevabın ve desteğin için ;-)

günaydın, progestan kullanmama rağmen kahverengi lekelenmem devam ediyor.ilişki yasağımızda var.benim gibi kahverengi lekesi devam eden var mı ?

çok geçmiş olsun canım, inşallah bir daha sorun olmaz.. bolca dinlen.. zor haftalar geçtikten sonra hamileliğin tadını çıkaracağız inşallah:)

çok geçmiş olsun canım, inşallah bir daha sorun olmaz.. bolca dinlen.. zor haftalar geçtikten sonra hamileliğin tadını çıkaracağız inşallah:)

7 hap ve iğne ne için?

ben yaklaşık 1 yıldır omega 3 kullanıyorum, kilo vermeye çalıştığım dönemde de omega 3 kullandım, hatta kullanmadığım zamana göre daha hızlı kilo verdim, aslında kilo yapan omega 3 değildir muhtemelen başka bişeydir..

sırt ağrısı bende de çok oluyor canım yatıp dinlenince geçiyor

günaydın, progestan kullanmama rağmen kahverengi lekelenmem devam ediyor.ilişki yasağımızda var.benim gibi kahverengi lekesi devam eden var mı ?

benim ilk hamileliğimde 13.haftaya kadar devam etmişti, kahverengi olduktan sonra endişe etme, progestan kullanıp istirahat da ediyorsan zaten elinden geleni yapıyorsun demektir.. inşallah geçer yakın zamanda..

bence de çatlayacağı varsa çatlıyor genetik biraz galiba, annemin 3 doğumdan tek çatlağı yok, ne lierac ne başka bişi:) ben de lierac kullandım bebeyağı da kullanıyordum bazen, ama düzenli kullanmadım açıkcası, kaşıntım çok oluyordu ama çatlağım çokşükür olmadı. inşallah bunda da olmaz..

Canım benim de randevum 27 şubatta. 7 aya kadar kontroller her ay oluyor. 7. ve 8. ayda 15 günde bir. 9. hafta doğuma kadar her hafta kontrol var. ama biz 1 ay sabredemiyoruz. ben kontrolden 15 gün sonra dayanamadım başka hastaneye gittim. bir aksilik var mı diye. ama aslında doktora çok gitmek de doğru değil. kontrolden konrole doktorun dediği zamanlarda gidecem bir daha

bu arada ikili teste 140 tl fiyat aldım kızlar beylikdüzü medilife da, yarın başka yere gidicem orayada sorucam

sizin 30-40 tl fark ödediğiniz tahlillere burada 900 tl ye denk gelen para bayıldım acaba 2li test bana kaça patlayacak acaba trye gidiş geliş mi yapsam valla nerdeyse aynı fiyata gelir mesela geçen trye gidiş dönüş biletim kan tahlilinden daha ucuzdu

benim ilk hamileliğimde 13.haftaya kadar devam etmişti, kahverengi olduktan sonra endişe etme, progestan kullanıp istirahat da ediyorsan zaten elinden geleni yapıyorsun demektir.. inşallah geçer yakın zamanda..

sanırım sorunum istirahat edemem.masa başında çalışıyorum ama çok yoğunum.evden işede 45 dakika vasıtayla gidip geliyorum.inşallah benimde 13 haftadan sonra geçer

Kızlar kilo durumlarınız nasıl ben bir kilo aldım galiba bende anlamAdıgım bişekilde şişkinlik hissi var göbegim cok cabuk çıktı sizde durumlar nasıl

ben de 1 kilo almış görünüyorum, sadece pantolonlarımın en üst düğmesi kapanmıyor artık, etekler elbiseler vs sorun yok şimdilik hiç anlaşılmıyor, oğlumda da 25.haftadan sonra geçebilmiştim gebelik kıyafetlerine, millet aaa sen hamile miydin diye tepki vermeye başlamıştı anca o zamandan sonra:))

günaydın arkadaşlar, herkes omega haplarından bahsediyor. doktorum da bana ilk kontrolde omega hapı önerdi. özellikle de balık yiyemiyorsan dedi. benim çok şükğr bulantılarım yok ama herşeyi yiyemiyorum ve iştahsızlık var. bade4m ceviz yemeye çalışıyorum ama yinede içim rahat etmediğinden omega hapını kullanıyorum. yarın randevum var ve doktorumu değiştirdim bide ona fikrini sorucam bu hususta. gerçi 1. trimester dönemi de bitiyor

sanırım sorunum istirahat edemem.masa başında çalışıyorum ama çok yoğunum.evden işede 45 dakika vasıtayla gidip geliyorum.inşallah benimde 13 haftadan sonra geçer

benim önce lekelenme peşinden kanama olmuştu, lekelenmeler devam ettiği sürece de doktor rapor vermişti, 4 hafta evde yatmıştım araya bayram da girince.. sana da rapor verselerdi ben kamuda olduğum için sıkıntı olmamıştı amirlerim de çok anlayıışlıydı işimiz çok yoğun vs stresli olduğu için hiç itiraz etmediler kendileri de bildiği için..bence bi sor doktora canım, dinlenmek en güzel çare oluyor..

canım ben sabahları çiftlik yumurtası yiyip 1 çay bardağı ceviz yediğimde dahi omega 3 takviyesi kullanıyordum hamilelik öncesinde.. günlük 2-3 gr saf omega 3 girmeli vücudumuza, ama malesef yediğimiz şeylerde o kadar kaliteli omega 3 yok, o nedenle fazla olur diye düşünme

Düzeltme yapmak istedim. Aşağıda yanlışlıkla 4.hafta demişim. 4.aydan itibaren önemlidir yazmak istemiştim.

teşekkürler,doktoruma sorayım . malesef özeldeyim ve alternatifim olmadığı için de kolay kolay rapor alamıyorum ama bu zaruri bir durum

çok doğru diyorsun canım, haklısın. işte beslenmeye dikkat etmek istiyor insan ama ben yumurta falan yiyemiyorum midem çok rahatsız oluyor. sürekli çıkarma durumum yok ama mutfağa girmek, buzdolabını açmak çok zor geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…