2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar günaydın.Benim 2 oğlum var .Allah nasip ederse bir de kızım olsun istiyorum.Önceki iki gebeliğimdede bulantıdan ölüyordum.Maşallah bunda henüz yok.Merak ettiğim sizin başladımı bulantılarınız.

Gunaydin
Eylul annesi olucam bende Allah in izniyle.sat 29 kasim.4ocakta kan testinde 1471 cikti.keseyi gorur gibiyim dedi doktor.ayin12-13 gel kalp atisini dinleyelim dedi.ikinci cocugum olacak insallah

TsIZ, post: 38739396, member: 407827"]Bende daha hâlâ dr'a gitmeyenlerdenim.. Gaz bendede oluyo, kızıma hamileyken yürümeye korkardım, şimdi hamile olduğumu unutuyorum nerdeyse.. Kızım 2 yaşında 12 kg, günün 24 saatinin en az 5 saati kucagimda, otururken hep kucagimda:) gece uykuları hâlâ düzensiz, sı k sık uyaniyo, emiyo, inşallah bu hafta biraktirmayi düşünüyorum yani gece gündüz çok yoruluyorum ole dinlemeye pek vaktim olmuyo, şu bi haftadır günlük 3-4 saatlik uykuyla duruyorum, bugunumuze şükür.. Hâlâ hangi dr'a gideceğim konusunda bi fikrim yok :/ Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin, sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah..[/QUOTE]
Benim de oglum 17 aylik 11.5 kilo. Ister istemez onu kaldiriyorum. Ise git gel camasir di bulasikti cok yoruldum. Kanamam olunca annemler geldi yardim efiyorlar raporluyum.....

Gunaydin
Eylul annesi olucam bende Allah in izniyle.sat 29 kasim.4ocakta kan testinde 1471 cikti.keseyi gorur gibiyim dedi doktor.ayin12-13 gel kalp atisini dinleyelim dedi.ikinci cocugum olacak insallah
Hayirli olsun benim de 2. Olucak kismetse. Benim sat 8.12.2014. Dun hcg m 1917 idi keseyide gorduk. 2 hafta sonra kalp atisi icin gidicem

cevabını kendin vermişsin canım ne tedavi ne bişey rabbim diledi ve verdi. aynen bu müjdeli haberi dileyen her kardeşime almayı nasip etsin..

Be
bendede yok bulanti

Merhaba ilk bebeğime hamilym tecrübeli anneleri burda görmek ne güzel her konuda bilgi var bu sayfayı çok seviyorum :)

benim sabahları özellikle midem aşırı bulanıyor. ama yemek yedikten sonra daha iyi oluyorum. vücudumun hamile kaldıktan sonra açlığa tahammülü yok nedense. benim gibi olan var mı acaba?

Günaydın güzel anneler :) hala kalp atışlarını duyan yok sanırım... merakla bekliyorum.. bu arada benim akşamları yemekten sonra midem bulanıyor sabahları hiç bir şey yok :) karnım benim de şiş ki her zaman öyledir.. onun dışında hep bi yatma isteği evde iş yapmıyım, işe gelmiyim benden iyisi yok.. nereye kadar böyle devam edecek bilmiyorum valla :) Allah sonumuzu hayır eylesin :)

kızlar bu arada birşey sorucam. Hamilelikte ağda konusunda ne düşünüyorsunuz ????

ben cmt günü gidicem doktorum duyarız geldiğinde dedi :) daha henüz grupta duyan yok ... zaman geçmiyor cmt olmuyor

ben cmt günü gidicem doktorum duyarız geldiğinde dedi :) daha henüz grupta duyan yok ... zaman geçmiyor cmt olmuyor
inşallah duyarsın canım :) sen duyarsan bizde ona göre gideriz doktora benim normalde haftaya cumartesi gitmem gerekiyor ama sabredemiyorum...

tmm cnm mutlaka yazıcam, gruptan bir arkadaş bugün gidecek ondanda güzel haberler bekliyorum :)
umarımm hepimiz duyarız en kısa zamanda ...

Merhaba Arkadaşlar,
Benim de ultrason randevum 10 gün sonra. Umarım herşey yolundadır. Hamile olan forumdaki diğer arkadaşları da tebrik ediyorum. Haberleşmek üzere :)

benimde sabahları birşey yok dediğin gibi akşam yemekten sonra bulanıyo ama hafif.yani yemeği bitiremiyorum yemek zorunda olduğum için yiyorum.meyve yiyorum akşamları zorla gerçi normalde de meyve yiyen bi insan değildim.ben zayıf olduğum içn karnımda bi şişlik yok.ama aynı şekilde işe gelmiyim evde sürekli uzanıyım bi iş yapmıyım istiyorum :)

Arkadaşlar, kaçıncı haftanızdan itibaren mide bulantılarınız başladı? Bende normalde düşük tansiyon ve kansızlık var o yüzden çok yoğun mide bulantısı yaşayacağımı düşünüyorum. Kaç gün sonra başlayacak merak ediyorum. Şu an 4.hafta 5.günümdeyim. İşe nasıl gideceğim diye düşünmeye başladım bile.

benimde hiç midem bulanmıyor iştahsızlığımda yok kokularda rahatsız etmıyor bana bunlar garipler gelmiyor değil arkadaşlar

sadece uyku halim var bide işe gitmeyim hiç yataktan çıkmayım durumu ...

yalnız değilmişim bakıyorum bir çok arkadaşımız bizim gibi :) ben meyve yemek süt içmek sağlıklı beslenmek istiyorum ama yapamıyorum... her gün diyorum ki bugün başlıcam yemem gereken şeyleri yicem ama gün bitiyor yine aynı.. bi düzen oturtmak lazım bebişler için ama nasıl ??? canım hiç sağlıklı besinleri istemiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…