2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Benimde cok agrida ya neden acaba resmen bir sag bir sola kıvrandım

Kızlar kaç kişiyiz şurada ve hemen hemen hepimizde kanama leke oluyor çok merak ediyorum nedir bu ya yediğimiz içtiğimiz birşeylerdenmi nedir bu
Bendeki açıklama rahimle plasenta arasındaki uyumsuzluk. İki farklı bölgede kanama var. Biri akamayan bir yerde birikmiş. diğeri atılabilen bir yerde. Şu an iyiyim ama. Ciddi düşük tehdidi teşhisi doktorun. Ama bu doğana kadar mı tehdit bilmiyorum

Cnm bendede oluyor genelde ortam kuru olunca daha bi tikaniyor aksam yatmadan once burnunun icine vazelin surrr

neler denemedim ki canım. şuan kadın doğum dr umun bulunduğu hastahanede kulak burun boğaza göründüm doğumdan sonra ameliyat önerdi. bakalım canım. ağızdan nefes almaya devam :)

hepimiz için hayırlısı olsun çok değişik duygular içindeyim.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Aklıma gelen tek şey pronatal elevit vitamin. Belki arada maden suyu alabilirsin. Ayranla karıştırsan? Ama çok beslenemiyorum diye dert etme. Sonra telafi edersin. Sabah kalkmadan ya da her miden kötü olacak gibi olduğunda badem, bir parça tuzlu peynir gibi şeyler ağza atmayı denedin mi?

Gunaydinn kizlar umarim hastaneye gidecek annlerdenn hayirli haberlerimizi aliriz... Bide az once bi arkadasimin dogum yaptigini ogrendim. Eger kurtaj olmasaydim bende bu ayda doguracaktim içim bi tuaf oldu Allahimm hepimize yavrumuzu saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin insaAllah.. Amin.

Stres bu donemde ciddi sorun hanimlar .en ufak seyi kurcalayip kafaya takmayalim.relax relax hersey olacagina varir.iyi dusunun iyi olsun

Düşük önleyici iğne derken hangi iğneden söz ediyorsunuz? adını da söyleyebilirsen çok sevinirim.
P harfi ile basliyordu burda yazdiklari icin bende tavsiye edeyim dedim ...bilenler varsa yazssin cicislerrr

Günaydın canım allah hayırlısını versin üzülme.allah bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin..

Hayırlı olsun bebeğin canım..doktora gittinmi akıntı normal gebelikte ama sen genede takibi bırakma derim.

Saglik ocaginda ebeyle gorustum simdi 6 kilo fazlam var cok yemekte yemiyorum tuz zaten yasak kullanmiyorum. peki bu odemse odemi nasil aticaz bi bilgin var mi? Isin tuhafi daha 3 aylik evliyim millet yanlis dusuncek
:) bol su içmek ve tuzu azaltmak gerek,limonlu su falanda ödem attırıyormuş.. denek lazım..

ben vinalac immunitum başladım kızlar,kullanan var mı başka?içinde zencefilde olduğundan bulantıyı da bastırıyor bi nebze..

P harfi ile basliyordu burda yazdiklari icin bende tavsiye edeyim dedim ...bilenler varsa yazssin cicislerrr
P harfiyle başlayan bir iğne var. O da yoğun projestron hormonu içeren yağlı bir iğne. Acaba onu mu kastediyorsun? Bildiğim kadarıyla en azından mantığımın söylediği kadarıyla düşük engelleyici diye yapılan bir iğne olamaz. Zaten bir düşük sürecini de uzatmak bence sağlıklı olmayabilir. Yani düşmesi gerekiyorsa (genetik faktörler, gelişme kusurları vs) engellemek iyi olmayabilir. Vücudun kendini acil toparlaması ve tekrar hamileliğe hazır olması için önemlidir. Ama başka sebeplerden kaynaklanan tehditlerde (rahim ağzı kapalı olup bebeğin gelişimi sağlıklı ilerliyorsa) projestron ve bazı takviyelerle bunun engellemesine çalışabilinir.

Evet o iğneyi ben hemen tehdit sonrası oldum. Şimdi sadece vajinal takviye kullanıyorum. Nedense haftada bir vermedi.
benim knamayla beraber parçada düştü yaklaşık 2 hafta önce sonrasındada hemen iğne ve progestan günde 3 kez kullanmaya başladım doktor tavsiyesiyle şimdi sadece leke kaldı bazen açık kahverengi bazen koyu bakalım İNŞALLAH tamamen kesilir 9. haftadayım bu arada bebişimin durumu iyi çok şükür.......hepimize geçmiş olsun umarım sağlıkla kucağımıza alırız bebelerimizi......

Çok geçmiş olsun. O düşen parça neymiş peki? Kan pıhtıları olmasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…