sağol canım sana da geçmiş olsun.. ben bi yerde okudum ne kadar doğru bilmiyorum ama artan kan hacminden dolayı baş ağrısı olur diye yazıyordu. bir çok sitede de bu haftalarda baş ağrısı normal diye yazıyor.. galiba hamileliğin her haftası için ağrıyacak bir yerlerimiz olacak :) hep diyoruz ya bebişler iyi olsun da razıyız çekmeye, Allah kolaylık versin hepimize canım..canım benm çok geçmiş olsun.. benmde 6-8 hafta arası mide bulantısı ,8 den sonra da kasık ve baş ağrısı başladı, dün benim de çıldırcak gibiydi, bugün hafif ağrıyor , hızlı hareket etmiyorum artcak gibi geliyor,gayet yavaş hareketler..acaba baş neden ağrıyor?????
evet su bile acı:))Sağol cnm oğlumda çok ama çok rahat bi hamilelik geçirmiştim ama 23 yaşındaydım ozman yaşında etkisi vardır sanırım bu daha ağır bütün gün bulantım var mesela bakalım haa birde lekenin ce kız bebiş olurmuş görücez artık....
Ay evet ya bende kendimi ağır grip gibi hissediyorum sürekli bi yerlerim ağrıyor ağzımın tadı hayla yok su bile içmek istemiyorum.
Ooo maş kocaman olmuş meleğin haftasınla uyumlu benimde 3 cm di pazartesi günü. Bende 2 hafta sonra gidicem ikili testte...
Ama çok güzel di demi hareketleri :)
dimi her hafta hatta her gün farklı uyanıyor insan:)hamilelik hastalık değil tabiki ama bu şekilde ben de hasta gibi hissediyorum :) inş geçer yakın zamanda. geçen haftalarda hiç böyle olmadım. ne zaman 10. haftanın ortadına geldim böyle oldum. yarın 11 haftalık olucaz. bakalım 11 bana neler yaşatacak :)
Canım hiç bulantı olmadı mı sende de? Ara ara o baş ağrısı bende de oluyor.
aminn,aynen Allaha emanetler..Evet canım. Alışmaya çalışıyor sanırım.ben biraz endiselendim o yuzden yazayim dedim. Insan korkuyor ilk bebegi olunca benim gibi bir de... Rabbim bebeklerimizi korusun insallah..
Bende 1 kilo vermişim zor bi iki hafta geçirdim..Cnm bizlerde vejeteryan gibi et yiyemiyoz kibulanti tiksinti kokular almis basini gidiyor.pek bi sey yiyemiyorum bir haftadir. 1 kilo verdim bile
bebişler iyi olsun çekicez tabi, o değilde kocama sürekli diyorumki benden sıkılma olurmu.. Çünkü ben sıkıldım kendimden dnç olmak istiyorum, ağrıssız,bulantısız olmak istiyorum ama olamıyorum...Bu halime de bin şükür ama böyle hayal etmediğim için üzülüyorum birazsağol canım sana da geçmiş olsun.. ben bi yerde okudum ne kadar doğru bilmiyorum ama artan kan hacminden dolayı baş ağrısı olur diye yazıyordu. bir çok sitede de bu haftalarda baş ağrısı normal diye yazıyor.. galiba hamileliğin her haftası için ağrıyacak bir yerlerimiz olacak :) hep diyoruz ya bebişler iyi olsun da razıyız çekmeye, Allah kolaylık versin hepimize canım..
bebişler iyi olsun çekicez tabi, o değilde kocama sürekli diyorumki benden sıkılma olurmu.. Çünkü ben sıkıldım kendimden dnç olmak istiyorum, ağrıssız,bulantısız olmak istiyorum ama olamıyorum...Bu halime de bin şükür ama böyle hayal etmediğim için üzülüyorum biraz
ayyyyy,, ne güzel söylemişsin..çok doğru diyosun hiçbir şey kolaylıkla olmuyor maalesef..teşekkür ederim,söylediklerin iyi geldi.hiç üzülme canım bir kaç hafta sonra çok daha iyi olucaz inşallah.. hamileliğin en rahat dönemiymiş 2. trimester dönemi.. eşin sıkılır mı hiç onun yavrusunu dünyaya getirceksin inşallah bu aranızda çok daha büyük bir bağ oluşturacak.. bebeğiniz için çektiğin sıkıntıları gördükçe eminim o da üzülüyordur.. biraz sabretmemiz lazım sadece.. hiçbirşey kolay olmuyor hayatta hele anne olmanın zor olması çok normal.. mükafatı çok büyük çünkü...
Normal canımgünaydın güzel annelersizlerde de oluyor mu acaba? benim sağ kasık kısmı bi de göbeğimin alt kısmına kadar ağrı var arada şiş batar gibi ağrı oluyor.sizde de oluyo mu? normal mi acaba?
sizin ki terazi burcu olabilir cünkü eylül 20 den sonra terazihanımlar gittiğiniz hastanelerle doğum ücretlerinizi konuştunuz mu? ne kadar diyorlar?
sezeryan: 1750 tl normal doğum 1500 tl dediler. çok ama ya düşürmek için ne yapmalı acaba?
birde eylulde doğacaksa bu bıcırların burcu başak oluyor değil mi?
Dün sağlık ocağındaydım,aile hekimiyle konuştumewet sanırım dr göre değişiyor 2 li tarama için gün vermişti dr zaten ben başkadır gitmeyi düşünüyorum bakalım canım hayırlısı ins
Birşey sorucam bayanlar daha 2 hafta var ama benim içimi kemirip duruyor ikili test olayı..
Ben yaptirmiycam diyorum çünkü eğer bi sorun çıksa bebeğim de onu aldırmak istemem ben çünkü o testlerde sıkıntısı olup doğduktan sonra sağlıklı olan çok duydum hem bi hastalığı olsa dahi onlar bizim meleklerimiz..
Peki sizler yaptircak mısınız? ben kararsız kaldım bir yandanda yaptırıp içim rahat etsin istiyorum
ben vejeteryan değilim,ama doktorum folio isimli hap verdiGuzel hamisler :) aranizda et yemeyen vejeteryan olan varmi ? Ben malesef vejeteryanim ve sadece folik asit kullaniyorm kafama takildi da arti bisey kullanmam gerekirmi ? Omega3 , balik yagi vs . :s
İyi diyelim iyi olsun canim migde bulantilar biktiriyor bazen.yok canim benim ikinci bebegim olucak insallah bor kizim var.Sağol cnm ya şükür beyaz akıntıya döndü sanırım iğne hemen etki yaptı ama 3 gündür yatıyorum çok fazla ayağa kalkmıyor um .
Sen nasılsın eşin ne alemde 3 cübebişti karıştırmıyorum demi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?