- 1 Kasım 2012
- 415
- 123
- 83
canım benm çok geçmiş olsun.. benmde 6-8 hafta arası mide bulantısı ,8 den sonra da kasık ve baş ağrısı başladı, dün benim de çıldırcak gibiydi, bugün hafif ağrıyor , hızlı hareket etmiyorum artcak gibi geliyor,gayet yavaş hareketler..acaba baş neden ağrıyor?????Merhaba hanımlar, dün bütün gün şiddetli baş ağrısı çektim ensemden vuruyormuş gibi hissediyordum bugün de biraz var.. işteyim ve çok zorlanıyorum o yüzden.. kafamı tutacak halim kalmadı iki gündür.. netten araştırdım bu haftalarda baş ağrısı olması çok normal yazıyor. sizde de var mı?? mide bulantım yok ama baş ağrım oldu benimde.. çok iyiyim diye diye kendime nazar ettim resmen ya
Hehe ya sanırım hamilelikle alakası var birde çoook rüya görüyorum...
Bakalım sürpriz yumurtalardan ne çıkıcak
Hayırlısı be
İlkmi senin ? Bende kı gördüm rüyamda ama bakalım 5 haftacık daha beklicez :)
Degerleri yukseltmek icin galiba bu ilac? Ben erken gittim 4.haftada once 80 lerde iki gun sonra 300 e yakindi.Bu hafta muayene olacagim ins. bakalim.Cevap icin tesekkurler
Değeri yükseltmek için değil de duşuk tehlikesini önlemek için arkadaşım . Bu hafta keseni bile görebilirsin bence baya yukselmiştir değerlerin çunku güzel gebeliğin olsun inşallahDegerleri yukseltmek icin galiba bu ilac? Ben erken gittim 4.haftada once 80 lerde iki gun sonra 300 e yakindi.Bu hafta muayene olacagim ins. bakalim.Cevap icin tesekkurler
Benim iki kiz kardeşim var onlar da meraktan oluyor sabah bi kalkiyorum mesajlar basliyor rüyamda kiz gördüm erkek gördüm diye :) Senin oğlunu resimlerde görmüştüm Allah bagislasin iki gebeliğin arasında fark var mi belirtilerde falan?
Canim evet bizim bilinçaltı oyun yapıyor heraldehayırlı si ikiz olsun biri kiz biri erkek olsun
geçicek işallah, bi kitap okuyorum orda diyorki ; hamilelik bir hastalık değildir:))) değil tabi ama ben kendimi hasta gibi hissediyorum..baş ağrım bugün başladımide bulantım hsla devam ediyor. kendimi hiç iyi hissetmiyorum. en azından baş ağrım yok diye kendimi teselli ediyordum o da başladı. nolur çabucak geçsin bu günlerrrrrrrrrrr
Sivilceler zaten aldı başını gitti de. Bu değişik bişey. Derinin altında sanki kan uyuşmuş gibi duruyo. bakalım hayırlısı :)Benimde sivilce doldu anlatamam. ergen oldummmmmmmm
hayırlısı tabi o da geçicek..sabır:)Sivilceler zaten aldı başını gitti de. Bu değişik bişey. Derinin altında sanki kan uyuşmuş gibi duruyo. bakalım hayırlısı :)
İnşallah canım. Bebişler iyi olsun da. annelerini çirkinleştirsinler razıyım :):)hayırlısı tabi o da geçicek..sabır:)
Hicbisey yaramiyo canimtuzlu peynir yada leblebi denedin mi canım
Guzel hamisler :) aranizda et yemeyen vejeteryan olan varmi ? Ben malesef vejeteryanim ve sadece folik asit kullaniyorm kafama takildi da arti bisey kullanmam gerekirmi ? Omega3 , balik yagi vs . :s
Guzel hamisler :) aranizda et yemeyen vejeteryan olan varmi ? Ben malesef vejeteryanim ve sadece folik asit kullaniyorm kafama takildi da arti bisey kullanmam gerekirmi ? Omega3 , balik yagi vs . :s
ikili test kandan bakılan bir tahlil herhangi bir sakıncası yok canimBugün bende doktora gittim yaramaz artık hareket ediyordu 33.3 mm olmuş 2 hafta sonra gel ikili test yapalım dedi ikili testin zararı var mi
cok gecmis olsun cok sükür önemli bişi yokmus:) kac haftalıksın savha?iyi akşamlar kızlar biz eve döndük dün de kendi dr ma gittim plesanta aşşağı yerleşmiş kanamamın sebebi oymuş şükür bebeğim iyi bi sorun yok dinleniceksin bol bol dedi iğne vuruldum şuan iyiyim şükür bugün lekemde baya azaldı baya korkuttu bizi miniğim geçmiş olsun dileyen arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun...
yeni gelen arkadalar hg listeye ekledim hepinizi...
Sağol cnm oğlumda çok ama çok rahat bi hamilelik geçirmiştim ama 23 yaşındaydım ozman yaşında etkisi vardır sanırım bu daha ağır bütün gün bulantım var mesela bakalım haa birde lekenin ce kız bebiş olurmuş görücez artık....Benim iki kiz kardeşim var onlar da meraktan oluyor sabah bi kalkiyorum mesajlar basliyor rüyamda kiz gördüm erkek gördüm diye :) Senin oğlunu resimlerde görmüştüm Allah bagislasin iki gebeliğin arasında fark var mi belirtilerde falan?
Ay evet ya bende kendimi ağır grip gibi hissediyorum sürekli bi yerlerim ağrıyor ağzımın tadı hayla yok su bile içmek istemiyorum.geçicek işallah, bi kitap okuyorum orda diyorki ; hamilelik bir hastalık değildir:))) değil tabi ama ben kendimi hasta gibi hissediyorum..
Ooo maş kocaman olmuş meleğin haftasınla uyumlu benimde 3 cm di pazartesi günü. Bende 2 hafta sonra gidicem ikili testte...Bugün bende doktora gittim yaramaz artık hareket ediyordu 33.3 mm olmuş 2 hafta sonra gel ikili test yapalım dedi ikili testin zararı var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?