Merhaba gecen hafta dr gittigimde dr verdi progestani. Kan degerin kac cikti .Merhaba, 6+4 teyim. Progestandan bahsetmissiniz ne zamandan beri kullaniyorsunuz? Ben folik asit kullaniyorum suan sadece. 4.haftada vermisti dr. Kan testi harici muayene olmadim henüz. Bu hafta randevum var.
Gecmiyor gecmiyorr bugnde cok kustm hic iyi degilimmmooooff doktor ilactan yanada degilKzlr nasilsiniz migde bulantisi ne zaman gececek ya
Merhaba gecen hafta dr gittigimde dr verdi progestani. Kan degerin kac cikti .
Kizlarrr hangi ilac gecirir bunu yaa benim bi kac haftayi idre edecek takatim kalmadiki :'(
Hastaneden geldim şükür sıkıntı yok kese çok saglıklı görünüyor hatta hafif kalp atışı var dedi progestan verdi sabah akşam içicem umarım herşey yolunda gider ama ilk gördüğümde çok korktum çok şükür şuan ki halime
Benimde sivilce doldu anlatamam. ergen oldummmmmmmmYaaaa beni nasıl rahatlattın anlatamam eşim doktora gidelim dedi ama ben bekleyelim dedim. Gitmeyelim o zaman. Inşallah seninki gibi gecer. Acayip çirkinleştim. Yüzüm bunlardan dolu
tuzlu peynir yada leblebi denedin mi canımKizlarrr hangi ilac gecirir bunu yaa benim bi kac haftayi idre edecek takatim kalmadiki :'(
bende kahverengi lekelenme olduğu için progestana başladım.öyle birşey olmasaydı sadece folik asitle devam edecektim ama lekelenme düşük tehditi olduğu için önlem amaçlı başlattı doktorum.Merhaba, 6+4 teyim. Progestandan bahsetmissiniz ne zamandan beri kullaniyorsunuz? Ben folik asit kullaniyorum suan sadece. 4.haftada vermisti dr. Kan testi harici muayene olmadim henüz. Bu hafta randevum var.
evet başak olucaklar:)) fiyatı daha sormadım, odalarını da gezmeyi düşünüyorum hatta doğum odası ve yatcağım oda:)hanımlar gittiğiniz hastanelerle doğum ücretlerinizi konuştunuz mu? ne kadar diyorlar?
sezeryan: 1750 tl normal doğum 1500 tl dediler. çok ama ya düşürmek için ne yapmalı acaba?
birde eylulde doğacaksa bu bıcırların burcu başak oluyor değil mi?
evet gezmelisin canım mutlaka. ben ilk doğumumu da aynı hastanede yaptığım için gezmedim. 3 sene önce sezeryanı 1000 tl ye olmuştk 1750 tl çok geldi vallaevet başak olucaklar:)) fiyatı daha sormadım, odalarını da gezmeyi düşünüyorum hatta doğum odası ve yatcağım oda:)
hanımlar gittiğiniz hastanelerle doğum ücretlerinizi konuştunuz mu? ne kadar diyorlar?
sezeryan: 1750 tl normal doğum 1500 tl dediler. çok ama ya düşürmek için ne yapmalı acaba?
birde eylulde doğacaksa bu bıcırların burcu başak oluyor değil mi?
çok tabii..evet gezmelisin canım mutlaka. ben ilk doğumumu da aynı hastanede yaptığım için gezmedim. 3 sene önce sezeryanı 1000 tl ye olmuştk 1750 tl çok geldi valla
çok iyimiş fiyatlar ya.2 hastahane dolaştım. birinde normal doğum 600 sezeryan 1000. diğerinde normal: 400 sezaryan 800. odalar tek kişilik. yenidoğan yoğunbakımı vs herşeyi mevcut
Ben 16 ay once epidurel normal dogum yaptim ozel hastenede malesef bizim burda devlette epidurel normal dogum yapmiyorlar 650 ye yaptim bakalim simdiki fiyat neçok iyimiş fiyatlar ya.
yenidoğan yoğun bakımı falan olmadan olmaz zaten çok öenmli.. devlette istemiyorum, buradaki özel hastanelerinde hepsinde fiyatlar aşağı yukarı böyle
Merhaba hanımlar, dün bütün gün şiddetli baş ağrısı çektim ensemden vuruyormuş gibi hissediyordum bugün de biraz var.. işteyim ve çok zorlanıyorum o yüzden.. kafamı tutacak halim kalmadı iki gündür.. netten araştırdım bu haftalarda baş ağrısı olması çok normal yazıyor. sizde de var mı?? mide bulantım yok ama baş ağrım oldu benimde.. çok iyiyim diye diye kendime nazar ettim resmen ya
Abim ve eşi İngilteredeler. Diğer akrabalarımdan Almanya'da olanlar var. Avrupa nın doktorlarını çok acımasız buluyorlar. Doktorumla randevularımı anlatıyorum hayretle dinliyorlar. Emin olabilirsin ki Türkiyede kadın doğumculardan çok çok kaliteli olanlar var. Benim kadın doğum doktorumu 100000000000000 tane avrupalı doktora değişmem.hanımlar selamlar, 1 haftadır türkiyedeydim, dün döndüm, gitmişken doktora da gittim, kalp atışlarını gördük çokşükür..
doktorum enteresan birşey söyledi, kalp atışlarını artık dinlemediklerini, çünkü son araştırmalarda bebeğin dinleme sırasında yüksek ısıya maruz kaldığını ve anomalilerin buna bağlı olarak artmış olabileceğinin ortaya çıktığını anlattı.. burada da doktor dinlemek isterse reddetmemi istedi.. sadece 2 sn dinletti ve kapattı... kan tahlili istedi, sonuçlar çıktı ama kendisine gösteremeden döndük buraya malesef..
muayenede bir de lutein kist gördü, 12.haftada kendiliğinden kayboluyormuş, ama sen yolculuk da yapacaksın riske atmayalım diyerek progestan verdi.. böyle bir kist görülen oldu mu aranızda? burada da doktora gideceğim bakalım görecekler mi? hiç güvenmiyorum buradaki doktorlara malesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?