2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Merhaba, 6+4 teyim. Progestandan bahsetmissiniz ne zamandan beri kullaniyorsunuz? Ben folik asit kullaniyorum suan sadece. 4.haftada vermisti dr. Kan testi harici muayene olmadim henüz. Bu hafta randevum var.
Merhaba gecen hafta dr gittigimde dr verdi progestani. Kan degerin kac cikti .

Kizlarrr hangi ilac gecirir bunu yaa benim bi kac haftayi idre edecek takatim kalmadiki :'(

Merhaba gecen hafta dr gittigimde dr verdi progestani. Kan degerin kac cikti .

Degerleri yukseltmek icin galiba bu ilac? Ben erken gittim 4.haftada once 80 lerde iki gun sonra 300 e yakindi.Bu hafta muayene olacagim ins. bakalim.Cevap icin tesekkurler

Hastaneden geldim şükür sıkıntı yok kese çok saglıklı görünüyor hatta hafif kalp atışı var dedi progestan verdi sabah akşam içicem umarım herşey yolunda gider ama ilk gördüğümde çok korktum çok şükür şuan ki halime

geçmiş olsun canım. Allah bir daha göstermesin

hanımlar gittiğiniz hastanelerle doğum ücretlerinizi konuştunuz mu? ne kadar diyorlar?
sezeryan: 1750 tl normal doğum 1500 tl dediler. çok ama ya düşürmek için ne yapmalı acaba?

birde eylulde doğacaksa bu bıcırların burcu başak oluyor değil mi?

Merhaba, 6+4 teyim. Progestandan bahsetmissiniz ne zamandan beri kullaniyorsunuz? Ben folik asit kullaniyorum suan sadece. 4.haftada vermisti dr. Kan testi harici muayene olmadim henüz. Bu hafta randevum var.
bende kahverengi lekelenme olduğu için progestana başladım.öyle birşey olmasaydı sadece folik asitle devam edecektim ama lekelenme düşük tehditi olduğu için önlem amaçlı başlattı doktorum.

evet başak olucaklar:)) fiyatı daha sormadım, odalarını da gezmeyi düşünüyorum hatta doğum odası ve yatcağım oda:)

evet başak olucaklar:)) fiyatı daha sormadım, odalarını da gezmeyi düşünüyorum hatta doğum odası ve yatcağım oda:)
evet gezmelisin canım mutlaka. ben ilk doğumumu da aynı hastanede yaptığım için gezmedim. 3 sene önce sezeryanı 1000 tl ye olmuştk 1750 tl çok geldi valla

2 hastahane dolaştım. birinde normal doğum 600 sezeryan 1000. diğerinde normal: 400 sezaryan 800. odalar tek kişilik. yenidoğan yoğunbakımı vs herşeyi mevcut

2 hastahane dolaştım. birinde normal doğum 600 sezeryan 1000. diğerinde normal: 400 sezaryan 800. odalar tek kişilik. yenidoğan yoğunbakımı vs herşeyi mevcut
çok iyimiş fiyatlar ya.
yenidoğan yoğun bakımı falan olmadan olmaz zaten çok öenmli.. devlette istemiyorum, buradaki özel hastanelerinde hepsinde fiyatlar aşağı yukarı böyle

Merhaba hanımlar, dün bütün gün şiddetli baş ağrısı çektim ensemden vuruyormuş gibi hissediyordum bugün de biraz var.. işteyim ve çok zorlanıyorum o yüzden.. kafamı tutacak halim kalmadı iki gündür.. netten araştırdım bu haftalarda baş ağrısı olması çok normal yazıyor. sizde de var mı?? mide bulantım yok ama baş ağrım oldu benimde.. çok iyiyim diye diye kendime nazar ettim resmen ya

çok iyimiş fiyatlar ya.
yenidoğan yoğun bakımı falan olmadan olmaz zaten çok öenmli.. devlette istemiyorum, buradaki özel hastanelerinde hepsinde fiyatlar aşağı yukarı böyle
Ben 16 ay once epidurel normal dogum yaptim ozel hastenede malesef bizim burda devlette epidurel normal dogum yapmiyorlar 650 ye yaptim bakalim simdiki fiyat ne

baş ağrım bugün başladı mide bulantım hsla devam ediyor. kendimi hiç iyi hissetmiyorum. en azından baş ağrım yok diye kendimi teselli ediyordum o da başladı. nolur çabucak geçsin bu günlerrrrrrrrrrr

Abim ve eşi İngilteredeler. Diğer akrabalarımdan Almanya'da olanlar var. Avrupa nın doktorlarını çok acımasız buluyorlar. Doktorumla randevularımı anlatıyorum hayretle dinliyorlar. Emin olabilirsin ki Türkiyede kadın doğumculardan çok çok kaliteli olanlar var. Benim kadın doğum doktorumu 100000000000000 tane avrupalı doktora değişmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…