- 22 Ekim 2012
- 448
- 57
- 73
Arkadaşım geçmiş olsun.bisey olmaz inşallah.biz turkiyede senin hiç güvenmedigin o doktorlara gidiyoruz.öyle demesen iyiydi.çünkü cidden iyi doktorlar var.hanımlar selamlar, 1 haftadır türkiyedeydim, dün döndüm, gitmişken doktora da gittim, kalp atışlarını gördük çokşükür..
doktorum enteresan birşey söyledi, kalp atışlarını artık dinlemediklerini, çünkü son araştırmalarda bebeğin dinleme sırasında yüksek ısıya maruz kaldığını ve anomalilerin buna bağlı olarak artmış olabileceğinin ortaya çıktığını anlattı.. burada da doktor dinlemek isterse reddetmemi istedi.. sadece 2 sn dinletti ve kapattı... kan tahlili istedi, sonuçlar çıktı ama kendisine gösteremeden döndük buraya malesef..
muayenede bir de lutein kist gördü, 12.haftada kendiliğinden kayboluyormuş, ama sen yolculuk da yapacaksın riske atmayalım diyerek progestan verdi.. böyle bir kist görülen oldu mu aranızda? burada da doktora gideceğim bakalım görecekler mi? hiç güvenmiyorum buradaki doktorlara malesef..
Gunaydin cefakar gebeler. Isten izin alıp eve geldim gene dinleniyorum. Mide iflas etti.
Canım kullanmıyorum ki onu. Kustuktan sonra oldu bunlar. Düşük riskin felan yok dedi doktor gerek görmedi bilmiyorumCnm o kızarıklıklar progestandan olabiliyormuş
Sanırım :/Hmm cnm anladım ,ozaman çok zorlandığın için oldu belkide ,
Canım inşşallah .. aynen ben de öyle duydum aslında ilaç fayda etmiyomş pek. Alllah annesine bağışlasın o yumuk bebişi. Darısı bizlere inşallah. Hayırlısı olsun :)Canim ya benim de Dr ilaç kullanmadan daha iyi dedi. Zaten ilaç kullansan da yine kusarsin boşuna kimyasal almayalim demişti. Leblebi epey iyi geldi bana bi dene istersen. Mesela bir arkadasim var simdi kişi oldu çok şükür 6 ay hem bulantisi hem de kanaması vardi her seferinde gitti bu sefer bebek dedik. İste Dr ona denemedik bulanti ilaci birakmadi hatta kemoterapi hastalarinin kullandigi bir ilaci verdi en son yine de bana misin demedi. Ama simdi dünya güzeli bir kizi var yumuk yumuk :) biz de saglikla bebeklerimizi aliriz ins tek tesellim bu :)
Canım inşşallah .. aynen ben de öyle duydum aslında ilaç fayda etmiyomş pek. Alllah annesine bağışlasın o yumuk bebişi. Darısı bizlere inşallah. Hayırlısı olsun :)Canim ya benim de Dr ilaç kullanmadan daha iyi dedi. Zaten ilaç kullansan da yine kusarsin boşuna kimyasal almayalim demişti. Leblebi epey iyi geldi bana bi dene istersen. Mesela bir arkadasim var simdi kişi oldu çok şükür 6 ay hem bulantisi hem de kanaması vardi her seferinde gitti bu sefer bebek dedik. İste Dr ona denemedik bulanti ilaci birakmadi hatta kemoterapi hastalarinin kullandigi bir ilaci verdi en son yine de bana misin demedi. Ama simdi dünya güzeli bir kizi var yumuk yumuk :) biz de saglikla bebeklerimizi aliriz ins tek tesellim bu :)
Bana da öyle geldi canım. Zorlanmaktan kesin. Nerdeyse altıma kaçırcam ya tövbeeee o kadar kötü oluyorum yani :):):)Bir arkadaş kizarikliklar progestandan olabilir demiş ama bende hic kullanmadim zorlamaktan bizimkisi sanirim.
Bana da öyle geldi canım. Zorlanmaktan kesin. Nerdeyse altıma kaçırcam ya tövbeeee o kadar kötü oluyorum yani :):):)
durumu falan olurmu bu işin hemen kullanmaya başla o ilaç ı progestan ı burda hemen hemen hepimiz kullanıyoruz geç kaldıktan sonra çaresi yok canımTmm cnm doktoruma sordum dönsün, duruma göre başlım. 3 gün rapor verdi zatenzaten
Bugün randevum canım heyecanla bekliyorum daha bebeği bile göremedik hayırlısı inşallahkeseyi gördük,bu cuma kalp atışı için gidicem..önceki kötü sonuçtan dolayı bu hamileliğimin keyfini yaşayamıyorum,hep tedirginim.hayırlısı tabii..senin nasıl gidiyor..kalp atışını duydunmu?
Arkadaşım geçmiş olsun.bisey olmaz inşallah.biz turkiyede senin hiç güvenmedigin o doktorlara gidiyoruz.öyle demesen iyiydi.çünkü cidden iyi doktorlar var.
Ben Varım canım. Buyur??Kizlar aranizda benim gibi polikistik overli olan var mi. Varsa eğer birşey danisacagim...
Canim seker ilaci kullanıyor muydun.ben kullaniyorum ve bugün birakicam. Buradakilerin deneyimlerini merak ettim.Ben Varım canım. Buyur??
hanımlar selamlar, 1 haftadır türkiyedeydim, dün döndüm, gitmişken doktora da gittim, kalp atışlarını gördük çokşükür..
doktorum enteresan birşey söyledi, kalp atışlarını artık dinlemediklerini, çünkü son araştırmalarda bebeğin dinleme sırasında yüksek ısıya maruz kaldığını ve anomalilerin buna bağlı olarak artmış olabileceğinin ortaya çıktığını anlattı.. burada da doktor dinlemek isterse reddetmemi istedi.. sadece 2 sn dinletti ve kapattı... kan tahlili istedi, sonuçlar çıktı ama kendisine gösteremeden döndük buraya malesef..
muayenede bir de lutein kist gördü, 12.haftada kendiliğinden kayboluyormuş, ama sen yolculuk da yapacaksın riske atmayalım diyerek progestan verdi.. böyle bir kist görülen oldu mu aranızda? burada da doktora gideceğim bakalım görecekler mi? hiç güvenmiyorum buradaki doktorlara malesef..
Merhaba
Luteum kisti bende var canım. Korkulacak bir şey değil. Bebeğim sağ tarafımda, sol yumurtalığımda ise en son ölçümde 4cm ölçülmüş olan luteum kistim var. Hamilelikle çıktı kendisi :) aslında işlevsel bir kistmiş. Önceki gebeliğimde de vardı ve hamileliğim ilerledikçe küçülüyordu. İşlevi de bebeği besliyormuş öyle demişti doktorum. Sadece sol tarafımda batma ve sancım biraz fazla oluyor ama doktorum bir riski olmadığını söyledi. Tabii takip altında olmalı büyümesi küçülmesi kontrol edilmeliymiş. Her kontrolde bebeğimle birlikte sevgili kistimin de fotoğrafı ile dönüyorum, o da miniğim gibi ölçülüp biçiliyor :)
Sen yanlış anladın o yurtdışında ordaki doktorlara diyor guvenmiyorum dieArkadaşım geçmiş olsun.bisey olmaz inşallah.biz turkiyede senin hiç güvenmedigin o doktorlara gidiyoruz.öyle demesen iyiydi.çünkü cidden iyi doktorlar var.
Hayir cnm kullanmiyorum cunku daha once bi cik doktora gittim pco icin ve hicbiri onermedi degerler normal ciktigi icin cnm.Canim seker ilaci kullanıyor muydun
Canım ben onu Bayağı bi önce kullandım. Hamilelikten önce kullanıyordum maalesef canım.Canim seker ilaci kullanıyor muydun.ben kullaniyorum ve bugün birakicam. Buradakilerin deneyimlerini merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?