- 12 Ağustos 2014
- 265
- 102
- 53
- 34
Dikkat et canım uzan dinlen düşük ilacı progestan mı verdi sanaEvet cnm , bu arada sabah kanamam başladıdoktor düşük önleyici ilaç verdi. Fakat kendi doktoruma soramdan henüz. Sorup ilaca başlıcam. Herşeyin hayırlısı. Hsonu hem uzun yolculuk yaptım hem de üzüldüm. Sanırım onlar da tetikledi.
Evet cnm, kullanım mıDikkat et canım uzan dinlen düşük ilacı progestan mı verdi sana
Kullan canım ben dahil buradaki bir çok kişi önlem olarak kullanıyo bence hemen başlamalısın inş bi sorun olmaz bebeğini kucağına alırsın ama önlem almakta fayda varEvet cnm, kullanım mı
Tmm cnm doktoruma sordum dönsün, duruma göre başlım. 3 gün rapor verdi zatenzatenKullan canım ben dahil buradaki bir çok kişi önlem olarak kullanıyo bence hemen başlamalısın inş bi sorun olmaz bebeğini kucağına alırsın ama önlem almakta fayda var
dinlen o zmn canım ayaklarının altına yastık koy biraz yüksekte kalsın inş hiç bişey olmaz dualarımız seninle.Tmm cnm doktoruma sordum dönsün, duruma göre başlım. 3 gün rapor verdi zatenzaten
Kizlar aranizda benim gibi polikistik overli olan var mi. Varsa eğer birşey danisacagim...
Canim seker ilaci kullaniyor muydun. Ben kullanıyorum ama bugün birakicam .bir sorun olur mu merak ediyorum.bunu danismak istedimevet canım bende var pko, inşallah danışacağın konu hk bilgim vardır
Canim seker ilaci kullaniyor muydun. Ben kullanıyorum ama bugün birakicam .bir sorun olur mu merak ediyorum.bunu danismak istedim
Doktorum dun birakmami söyledi. Nette arastirdim kimisi 3. Aya kadar kullandirmis kimisi tüm hamilelik boyunca kimisi de hemen biraktirmis. Kafam karisti benimde ama birakicam bebeğim rabbime emanet. Tsk ederim cevap verdiğin için.yok canım ben hiç kullanmadım şeker ilacı, doktor ne diyor ilacı bırakman konusunda, bence ona danış öyle bırak ya da devam et
Doktorum dun birakmami söyledi. Nette arastirdim kimisi 3. Aya kadar kullandirmis kimisi tüm hamilelik boyunca kimisi de hemen biraktirmis. Kafam karisti benimde ama birakicam bebeğim rabbime emanet. Tsk ederim cevap verdiğin için.
Bugün güne dehşet baş ağrısıyla uyandım migren gözlerine vurdu napicam(
Bayanlar gece kahverengi hafif lekelenme olmuş şimdi hasteneye geldim merakla bekliyorum inşallah birşey olmaz
Brn varim cnm. İnsallah bildigim bi soru olurKizlar aranizda benim gibi polikistik overli olan var mi. Varsa eğer birşey danisacagim...
Gecmid olsun cnm endiselenme bende de geven pazst gunu oldu en son.sadece dikkat et ayakts pek durma.doktordasin bize ysz mutlaka.insallah hersey yolundadir cnm endiselenme.Bayanlar gece kahverengi hafif lekelenme olmuş şimdi hasteneye geldim merakla bekliyorum inşallah birşey olmaz
Eylül anneleri tablosunu nerden görüyoruz biliyor musun canim
İnş hayirli haberlerle gelirsin.Bayanlar gece kahverengi hafif lekelenme olmuş şimdi hasteneye geldim merakla bekliyorum inşallah birşey olmaz
Canim seker ilaci kullanıyor muydunBrn varim cnm. İnsallah bildigim bi soru olursorsbilirsin cnm
Canim seker ilaci kullanıyor muydun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?