ılk 1.sayfada listeEylül anneleri tablosunu nerden görüyoruz biliyor musun canim
Eylül anneleri tablosunu nerden görüyoruz biliyor musun canim
Tsk ederimIlk sayfadan canım.
Tsk ederimılk 1.sayfada liste
Hayırlı olsunnnMerhaba bende eylul annesi olcm nasipse 7+5 gunluk hamileyim
Aynwn cnm darisi san a olsun :)Tuğba çok sevindim ..duymuşsun en sonunda kalp atışını ..duyunca insan bi rahatlıyor ..
kızlar merhaba, uzun zamandır ağda konusunda kararsızdım bugün gittim ağda yaptırdım. merak eden arkadaşlar vardı. evet acısı fazla ama sonuç güzel :)
Kızlar ya hep söylerlerdi de başa gelmeden anlamıyo insan hakkaten :) hamilelik kılların köklerini güçlendiriyo galiba Kaş bıyık alırken bile acayip canım yanıyo ve çabucak çıkıyo yine :) nasıl gitcek bu iş 9 ay merak ediyorum :)
Kizlar kafam cok karisti elisanin pozitif cikmasi ne demek ?
günaydın canım,, benimde 2 gün önce adet günümdü, tüm gece kasığım ağrıdı ama eçti sonra..vücut alışmaya çalışıyor:))Günaydın arkadaşlar. Bugün itibari ile 9+0 olduk ve 2. Adet donemini atlatmış oldum. Yalnız adet gunlerimde kasık ve bel ağrım oldu. Lekelenme yoktu, ağrı da hayatımı etkileyecek kadar çok değildi. Ama oldu ve arkadaşlardan benden gün olarak arkada olanlar için yazmak istedim. Ben endişelendim siz endişelenmeyin arkadaşlar
canım çok geçmiş olsun,,başını bağla parol iç ve biri viksle ovsun..benm öyle geçiyor, birazda uzan, tabi imkan dahilindeyse bunlar..Bugün güne dehşet baş ağrısıyla uyandım migren gözlerine vurdu napicam(
Evet cnm , bu arada sabah kanamam başladıiki testi de aynı yere mi yaptırdın canım????
sıhhatler olsun o zamanben de gitmek istiyorum bacaklarım için çok uzadılar artık gitmenin sakıncası var mı? perşembe günü unutmazsam doktoruma bi sorayım
Kızlar ya hep söylerlerdi de başa gelmeden anlamıyo insan hakkaten :) hamilelik kılların köklerini güçlendiriyo galiba Kaş bıyık alırken bile acayip canım yanıyo ve çabucak çıkıyo yine :) nasıl gitcek bu iş 9 ay merak ediyorum :)
iyi akşamlar kızlar biz eve döndük dün de kendi dr ma gittim plesanta aşşağı yerleşmiş kanamamın sebebi oymuş şükür bebeğim iyi bi sorun yok dinleniceksin bol bol dedi iğne vuruldum şuan iyiyim şükür bugün lekemde baya azaldı baya korkuttu bizi miniğim geçmiş olsun dileyen arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun...
yeni gelen arkadalar hg listeye ekledim hepinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?