2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Günaydın arkadaşlar. Bugün itibari ile 9+0 olduk ve 2. Adet donemini atlatmış oldum. Yalnız adet gunlerimde kasık ve bel ağrım oldu. Lekelenme yoktu, ağrı da hayatımı etkileyecek kadar çok değildi. Ama oldu ve arkadaşlardan benden gün olarak arkada olanlar için yazmak istedim. Ben endişelendim siz endişelenmeyin arkadaşlar

kızlar merhaba, uzun zamandır ağda konusunda kararsızdım bugün gittim ağda yaptırdım. merak eden arkadaşlar vardı. evet acısı fazla ama sonuç güzel :)

aynen ben de kararsızdım cok, dün gittim yaptırdım, rahatladım, içimden de sürekli inşallah bebeğime bişey olmaz die dua ettim

benim de aksine daha az acıdı, bi de ben çok acıyacak diye kendimi şartlandırmıştım, korktuğum kadar olmadı, inşallah gelecek aylarda da böyle olur

Günaydın Kızlar,

Güzel birgün olsun inş doktora gidecek arkadaşlar inş hayırlı haberlerle dönersiniz :)

Kizlar kafam cok karisti elisanin pozitif cikmasi ne demek ?

canım bence endişelenmene gerek yok, elisa bi test yöntemi demek yani bağışıklık sistemiyle ilgili hastalıkların tespiti için elisa testi yapılıyor, hamilelikte yapılan elisa testleri de genelde hepatit b ve hepatit c ile alakalı ama pozitif çıkması demek illaki hastalığın sende var olduğu anlamına gelmiyor olabilir, daha önce geçirdiysen ya da aşı olduysan da pozitif çıkabilir.. Mesela benim negatif çıktı, doktorum bu hastalıkların yok ama bağışıklığın da yok dedi, ki bağışıklığımın olmaması da kötü bişey aslında. Sonuçlarını doktora zaten götüreceksin, o zaman doğru şekilde bilgilendirir seni, canını sıkma, inşallah bi sorun yoktur, çok geçmiş olsun..

Bugün güne dehşet baş ağrısıyla uyandım migren gözlerine vurdu napicam (

günaydın canım,, benimde 2 gün önce adet günümdü, tüm gece kasığım ağrıdı ama eçti sonra..vücut alışmaya çalışıyor:))

iki testi de aynı yere mi yaptırdın canım????
Evet cnm , bu arada sabah kanamam başladı doktor düşük önleyici ilaç verdi. Fakat kendi doktoruma soramdan henüz. Sorup ilaca başlıcam. Herşeyin hayırlısı. Hsonu hem uzun yolculuk yaptım hem de üzüldüm. Sanırım onlar da tetikledi.

sıhhatler olsun o zaman ben de gitmek istiyorum bacaklarım için çok uzadılar artık gitmenin sakıncası var mı? perşembe günü unutmazsam doktoruma bi sorayım

sakıncası var deyip yaptırmayan da var, 9 ay boyunca yaptırıp birşey olmayan da :) kesin birsey diyemem canım yine de dr una sor bence

ben ağda ile almadığım zaman sürekli kaşıma isteği oluyor e bu da yara yapıyor tabii herkesin bünyesi ayrı cnm. sende daha az acırken bende daha fazla acıyor da olabilir :) ilerleyen aylarda göbeklerden dolayı birsey yapamıcaz zaten oraya en iyisi ağda :))

çok geçmiş olsun canım... Allah bir daha yaşatmasın

hanımlar selamlar, 1 haftadır türkiyedeydim, dün döndüm, gitmişken doktora da gittim, kalp atışlarını gördük çokşükür..
doktorum enteresan birşey söyledi, kalp atışlarını artık dinlemediklerini, çünkü son araştırmalarda bebeğin dinleme sırasında yüksek ısıya maruz kaldığını ve anomalilerin buna bağlı olarak artmış olabileceğinin ortaya çıktığını anlattı.. burada da doktor dinlemek isterse reddetmemi istedi.. sadece 2 sn dinletti ve kapattı... kan tahlili istedi, sonuçlar çıktı ama kendisine gösteremeden döndük buraya malesef..

muayenede bir de lutein kist gördü, 12.haftada kendiliğinden kayboluyormuş, ama sen yolculuk da yapacaksın riske atmayalım diyerek progestan verdi.. böyle bir kist görülen oldu mu aranızda? burada da doktora gideceğim bakalım görecekler mi? hiç güvenmiyorum buradaki doktorlara malesef..

merhaba arkkadaşlar takipteyim fazla yazamıyorum dikkatimi çekti birçok kişi aynı şeyi yaşamışız 8. haftanın içindeyim 10 gündür kanamam vardı kahverengi çamurumsuya döndü bu sırada doktora 3 kez gittim kalp atışlarında sorun yok çok şükür gittiğim farklı bir doktor kese aşağı uzamnış deyip tam ümidimiz kesti ama bir gün sonra gittiğim özeldeki doktor herşey yolunda dedi....bu arada parça bile düştü o kadar yoğun kanamam da oldu ama şimdi iyiyiz RABBİME şükür bugün evime döndüm ve kendi doktoruma gideceğim leke şeklinde kahverengi açık akıntıya dönen akıntım için ve bebşin durumu için görüşeceğim sadece RABBİM e bıraktım o verir o alır nasipte yiyecek ekmeği varsa olur ...sadece rahatlamak için ve rahatlatmak için yazdım sonra yine görüşürüz geçmiş olsun hepimize....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…