Yok canım 5+3te gittim keseyi gördük 8 mm idi 10 gün sonraya randevu verdi doktorum ve bir hafta geriden geldiğini söyledi ama tabi boş gebelik konusunda da açık kapı bıraktı. Olabilir de olmayabilir de ama henüz erken yorum yapmak için dedi. Yarın görücez bakalım sonucu. Rabbim hayırla sonuçlandırsın inşallahHm daha kalp atışlarını duymadın mı sen .
İnş bi sorun olmaz bebeğin seninle olsun insan çok üzülüyor ama herşey Allah tan güzel haberlerle gel inş. Cnm
Benim doktorum da aynen sorun olmadığını söyledi progestan 200 mg verdi her ihtimale karşı sabah akşamValla canım benden de gelıyor ama doktor kırmızı olmadıkca cok korkmaya gerek yok dedı ben ondan bıraz rahatladım ama sımdı herkes panık olunca bende bı korktum.pazar gunu bızde korktuk gıttık ama kesede falan kanama gozukmedı sıkıntı yok dedi birde internette bu zmanlar için şey okudum. Artık yumurtladgımz yumurta tamamen döllenmeyi bitirip artık görevini plesantaya devrediyormus.bunlarda devretme kanamalarıymıs
Yarın hayırlı haberlerle gel cnm inş bende 100 luk progestan kullanıorum ayy su tehlıkeli zmanları bı atlatsak sorunsuz sonra cınsıyet,alısverıs,dogum muhabbetlerıne gırıselım inş ozmanlar cok yakın olsun Rabbim lütfenBenim doktorum da aynen sorun olmadığını söyledi progestan 200 mg verdi her ihtimale karşı sabah akşam
Amiiiinnnn inşallah canım çok teşekkür ederim ve hakkaten o günleri görmeye çok ihtiyacım varYarın hayırlı haberlerle gel cnm inş bende 100 luk progestan kullanıorum ayy su tehlıkeli zmanları bı atlatsak sorunsuz sonra cınsıyet,alısverıs,dogum muhabbetlerıne gırıselım inş ozmanlar cok yakın olsun Rabbim lütfen
Ağrıların hafifse sorun yok canım rahim genişliyor ya ondan oluyormuş Sıkma sen canını bebeğin iyi inşallah Allah'ın izniyleKahverengi akıntılar bni baya korkutuyor ..ya birde sizdede oluyorum bilmiyorum bnm kasıklarım rahmim agrıyor ,o zamandan sonra akıntı artıyor sanki
Cnm bugün iyi olduğunu öğrendim ..giderken hep dua ettim Rabb'ime tevekkül ettim ,hayırlısı olsun inş .Ağrıların hafifse sorun yok canım rahim genişliyor ya ondan oluyormuş Sıkma sen canını bebeğin iyi inşallah Allah'ın izniyle
gözün aydın cnm. geç döllenmeden dolayı olabilir canım.kızlar bizde c.tesi kalp atışlarımzı duyduk çok şükür.. nasıl güzel bir duyguymuş rabbim herkese nasip etsin.. gerçi doktor çok kısa tuttu 3 saniye duyduk duymadık ama o bile yetti.. :)
ama şimdiye kadar 3 doktora gittim üçüde farklı tarıhler söyledi hep. geçen haftaki 6+3 sün demişti bir hafta sonra gittim farklı doktor bu sefer yine 6+4sün dedi. anlamadım gitti. hamılelık takvımne göre 8.haftada olmam gerek ama bir türlü ilerleyemedim :) neyse bebeğim sağlıklı şükür gerisini takmyorum o yuzden..
bu arada benım bulantılar azaldı gibi kızlar inşallah bu kadardır kısa sürmüştür.. yoksa bebeğimi sasğlıklı besleyemezdim hiçbişey yıyemyodum.. bu haftada cagırdı doktor hem tekrar kalp atışlarını duyucaz hemde şeker testine bakıcak..böyle işte.. bir de ben de acayip bir yanma bunalma durumu var.çok üşüyen bır ınsan oldugum halde. sizde de varmı aynı durum kızlar? normal mi acaba?
valla kış bebeği olacaklar çok kıyafet ihtiyacı olacak.. bir iki değil ki pahalılar bideayy arkadaşlar ya cinsiyetler merak edilmeye başlandı bende bebeğimi merak ediyorum bir bilseniz, cici cici kıyafetlere bakmak istiyorum ama işte alsan bi dert , ama çok güzeller ya
yumurtlama gününden önce nasıl hamile kalınıyor ki anlamadım benKızlar her yerde yumurtlama gününden önce hamile kalınırsa kız sonra kalınırsa erkek yazıyor. Bunun tutmama ihtimali yok mudur hiç.ben önce hamile kaldım ama gönlüm hayırlı bir erkek istiyo.
inşallah super olmuş böyle bir dr bulman. benimde ilki sezaryan ikincisi de yüksek ihtimal öyle olacakTabii normal doğum olma ihtimali var. Doktorların zorlayacağını hiç sanmıyorum. Normal doğum deneme taraftarı olan çok az doktor var. Diğerleri ölürsün,masada kalırsın vs diyerek korkutuyor hamileleri ve yapmıyorlar normal doğum. Ben ssvd yapan bir doktor buldum. Bir engel çıkmazsa normal doğum deneyeceğiz.
keşke benimde öyle olsa. ilk zamanlar dikişlerden bebek bakmak çok zor oluyoröncelikle merhaba bizim bir ablamiz ilk dogumunda sezeryan ile bi kızı oldu 2 inci dogumunda normal doğumla erkek çocuğu oldu.yani olmaz diye birşey yok Rabbim inşallah hepimizi hayırla kurtarsın..
benimde öyle böyle değil feciydiler. bugun sakinlediler ama yarın ne olur bilememKızlar ya bu göğüs ağrısı beni öldürüyo sizdede hala devam ediyomu etrafımda hamile çok var ama hiç birinin ki bu kadar değil
hani nerede o linki bişiyı mesaj atsanız yada tam adıcanım bende baktım az önce ama onun ismini 2015 eylül anneleri yapsan daha iyi olmaz mı?
benim de öyle ya kızım bile anne ellerin çok soğuk diyorBirde kızlar ben çok usuyorum hastami olcam elim Ayağım hep buz
keseyi gördük,bu cuma kalp atışı için gidicem..önceki kötü sonuçtan dolayı bu hamileliğimin keyfini yaşayamıyorum,hep tedirginim.hayırlısı tabii..senin nasıl gidiyor..kalp atışını duydunmu?bebeğinin gelişimi nasıl şuan canım kesen, kalp atışı???
günaydın :)Günaydın kızlar
Eylül anneleri tablosunu nerden görüyoruz biliyor musun canimgünaydın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?