2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Hm daha kalp atışlarını duymadın mı sen .
İnş bi sorun olmaz bebeğin seninle olsun insan çok üzülüyor ama herşey Allah tan güzel haberlerle gel inş. Cnm
Yok canım 5+3te gittim keseyi gördük 8 mm idi 10 gün sonraya randevu verdi doktorum ve bir hafta geriden geldiğini söyledi ama tabi boş gebelik konusunda da açık kapı bıraktı. Olabilir de olmayabilir de ama henüz erken yorum yapmak için dedi. Yarın görücez bakalım sonucu. Rabbim hayırla sonuçlandırsın inşallah ömrümden ömür gitti valla 10 gündür

Benim doktorum da aynen sorun olmadığını söyledi progestan 200 mg verdi her ihtimale karşı sabah akşam

Kahverengi akıntılar bni baya korkutuyor ..ya birde sizdede oluyorum bilmiyorum bnm kasıklarım rahmim agrıyor ,o zamandan sonra akıntı artıyor sanki

Benim doktorum da aynen sorun olmadığını söyledi progestan 200 mg verdi her ihtimale karşı sabah akşam
Yarın hayırlı haberlerle gel cnm inş bende 100 luk progestan kullanıorum ayy su tehlıkeli zmanları bı atlatsak sorunsuz sonra cınsıyet,alısverıs,dogum muhabbetlerıne gırıselım inş ozmanlar cok yakın olsun Rabbim lütfen

Amiiiinnnn inşallah canım çok teşekkür ederim ve hakkaten o günleri görmeye çok ihtiyacım var hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Kahverengi akıntılar bni baya korkutuyor ..ya birde sizdede oluyorum bilmiyorum bnm kasıklarım rahmim agrıyor ,o zamandan sonra akıntı artıyor sanki
Ağrıların hafifse sorun yok canım rahim genişliyor ya ondan oluyormuş Sıkma sen canını bebeğin iyi inşallah Allah'ın izniyle

Birde kızlar ben çok usuyorum hastami olcam elim Ayağım hep buz

Ağrıların hafifse sorun yok canım rahim genişliyor ya ondan oluyormuş Sıkma sen canını bebeğin iyi inşallah Allah'ın izniyle
Cnm bugün iyi olduğunu öğrendim ..giderken hep dua ettim Rabb'ime tevekkül ettim ,hayırlısı olsun inş .
Ağrılarım şiddetli hiç olmadı hafifimi hissedilir

Bu progesteron B'nde çok baş dönmesi yapıyor ..eşim diyoki ne küllanıyosan bnada ver kaç gündür sende kafa yaptı diyo

gözün aydın cnm. geç döllenmeden dolayı olabilir canım.
ben de normalde üşüyen bi tipim yani şimdi daha da çok üşüyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy arkadaşlar ya cinsiyetler merak edilmeye başlandı bende bebeğimi merak ediyorum bir bilseniz, cici cici kıyafetlere bakmak istiyorum ama işte alsan bi dert , ama çok güzeller ya
valla kış bebeği olacaklar çok kıyafet ihtiyacı olacak.. bir iki değil ki pahalılar bide

Kızlar her yerde yumurtlama gününden önce hamile kalınırsa kız sonra kalınırsa erkek yazıyor. Bunun tutmama ihtimali yok mudur hiç.ben önce hamile kaldım ama gönlüm hayırlı bir erkek istiyo.
yumurtlama gününden önce nasıl hamile kalınıyor ki anlamadım ben

inşallah super olmuş böyle bir dr bulman. benimde ilki sezaryan ikincisi de yüksek ihtimal öyle olacak
öncelikle merhaba bizim bir ablamiz ilk dogumunda sezeryan ile bi kızı oldu 2 inci dogumunda normal doğumla erkek çocuğu oldu.yani olmaz diye birşey yok Rabbim inşallah hepimizi hayırla kurtarsın..
keşke benimde öyle olsa. ilk zamanlar dikişlerden bebek bakmak çok zor oluyor
Kızlar ya bu göğüs ağrısı beni öldürüyo sizdede hala devam ediyomu etrafımda hamile çok var ama hiç birinin ki bu kadar değil
benimde öyle böyle değil feciydiler. bugun sakinlediler ama yarın ne olur bilemem

bebeğinin gelişimi nasıl şuan canım kesen, kalp atışı???
keseyi gördük,bu cuma kalp atışı için gidicem..önceki kötü sonuçtan dolayı bu hamileliğimin keyfini yaşayamıyorum,hep tedirginim.hayırlısı tabii..senin nasıl gidiyor..kalp atışını duydunmu?

Iyı geceler kızlar sırekli takıpteyım ama fazla yazamıyorum masallah neguzel yavas yavas buyuyo bebişler bızde bugun pıtpıtları duyduk 6+3 gunlükmüşüz cok şükür saglıkla dogar inş miniklerımız Buarada benımde ıkıncı bebegım inş kuzım 17 aylık ılk hamıleliğimde kaybetmiştim kalbı durmustu uzerınden 3 sene gecmesine ragmen hep bı endişe var Allahım korusun inş kanpıhtılasmam var iğne vuruyorum hergün kızımda ilk yapmaya basladıgımda bıtermi 9 ay vur vur nereye kadar demiştim bıttı gıttı ilk defa iğne olucak olanlar varsa korkmayın olup bıtıcek ilk zamanlar morarma oluyo sonra alışıyo sanırım kalmıyo Buarada ilk gebeliğim asılama kızım tup bebektı bu miniğim kendılınden geldi cok şükür gece gece cok yazdım inş vakıt buldukca yazarım saglıklı mutlu bır hamilelik gecırelim hepimiz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…