sağol cnm evet en az 12 15 haftaya kadar çok dikkat etmek gerekiyormuş iyice anladım çok büyük tecrübe oldu bu benim için 2 ci gebeliğim ama ilkinde hiç bu tarz sıkıntılar yaşamamıştım umarım son olur bu bir daha o kırmızı pembe yada kahve lekeleri görmem kimse de görmesin hatta...
Sevda geçmiş olsun cnm inş bundan sonra hiç sıkıntı yasamazsın ,aşağıya yerleştiyse daha çok dinlen ..inş sıkıntı olmazsağol cnm evet en az 12 15 haftaya kadar çok dikkat etmek gerekiyormuş iyice anladım çok büyük tecrübe oldu bu benim için 2 ci gebeliğim ama ilkinde hiç bu tarz sıkıntılar yaşamamıştım umarım son olur bu bir daha o kırmızı pembe yada kahve lekeleri görmem kimse de görmesin hatta...
MaalesefSenin lekelerin geçmedimi cnm hiç ?
Bnmde baya kanamam oldu Cumartesi günü acile gittik ..kalp atışları bi hareket vardı sadece ..bak bugün kalp atışlarını dinledim ,bişiy olmamış ravbbim düşmesine izin vermemiş ..inş sende aklına en kötüyü getirme ..ben kendimi yedim bitirdim kaç güngözün aydın can cazım kanamadan sonra ilk randevum perşembe banada dua edın bebısıme bısı olmamıs olsun
Tuğba çok sevindim ..duymuşsun en sonunda kalp atışını ..duyunca insan bi rahatlıyor ..Haklisin cnm
ben sana dedim kuzum stres yapma sen kendini yeyip bitiriyosun..Bnmde baya kanamam oldu Cumartesi günü acile gittik ..kalp atışları bi hareket vardı sadece ..bak bugün kalp atışlarını dinledim ,bişiy olmamış ravbbim düşmesine izin vermemiş ..inş sende aklına en kötüyü getirme ..ben kendimi yedim bitirdim kaç gün
Canım senın lekelenmelerın ne tenk oluyor kırmızı mıBen de uzun zamandır görüyorum be canım yarın benim de doktor randevum. Gündüz aklımda gece rüyalarımda uğraşıyorum bebeğimlehayırlı sonuçlar alırım inşallah yarın dua edin nolur hamilelerin duaları kabul olurmuş
geçmiş olsun cnm. eğer tekrar dışarı atmadıysa kanaman bitmiş canım . herhangi bir ağrın ve kanaman yoksa sıkıntı yok demeksağol canım kanama ne demek ahh canım hemde cok 2 haftadır en son gıttımde kesenın arkasındaydı bu hafta benden kanam gelmedı ama içeride neler oluyor bilmiyorum tabı. Rabbım tüm dualarımızı kabul buyursun
Cnm okadar kotu bir huyum varki ...ben en kötüyü düşünürüm hep ,ya olursa diye ..sonrada tabi bu düşündüğüm şeye biryerden sonra inanıyorum ..ben sana dedim kuzum stres yapma sen kendini yeyip bitiriyosun..
hoş geldin canım. tekrar geçmiş olsun.iyi akşamlar kızlar biz eve döndük dün de kendi dr ma gittim plesanta aşşağı yerleşmiş kanamamın sebebi oymuş şükür bebeğim iyi bi sorun yok dinleniceksin bol bol dedi iğne vuruldum şuan iyiyim şükür bugün lekemde baya azaldı baya korkuttu bizi miniğim geçmiş olsun dileyen arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun...
yeni gelen arkadalar hg listeye ekledim hepinizi...
Yok canım kahverengi hatta çamurumsu kırmızı değilCanım senın lekelenmelerın ne tenk oluyor kırmızı mı
özelden mesaj atmıştım fakat listede göremedim kendimiiyi akşamlar kızlar biz eve döndük dün de kendi dr ma gittim plesanta aşşağı yerleşmiş kanamamın sebebi oymuş şükür bebeğim iyi bi sorun yok dinleniceksin bol bol dedi iğne vuruldum şuan iyiyim şükür bugün lekemde baya azaldı baya korkuttu bizi miniğim geçmiş olsun dileyen arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun...
yeni gelen arkadalar hg listeye ekledim hepinizi...
canım geçen hafta benim de çamurumsu geliyodu progestan hap ve proluton iğne kullanıyorum Allahıma şükürler olsun bu hafta gelmedi. en son pazar geldi. bildiğin çamur gibi gelince çok korktum doktorumu aradım korkma kırmızı gelmedikçe endişe etme ilaçlarını kullan bol bol yat dinlen lavabo dışında kalkma dedi.dediklerini uyguladım ve çok şükür iyiyiz. perşembe randevum var inşallah herşey yolundadır.Yok canım kahverengi hatta çamurumsu kırmızı değil
Ben de yarın görücem inşallah bebeğimi canım ama benim Beta hcg değerim düzenli katlanmıyo oyüZden boş gebelik ihtimalim var oyüZden de doktoruma gitmeyi hem çok istiyorum hem hiç istemiyorumcanım geçen hafta benim de çamurumsu geliyodu progestan hap ve proluton iğne kullanıyorum Allahıma şükürler olsun bu hafta gelmedi. en son pazar geldi. bildiğin çamur gibi gelince çok korktum doktorumu aradım korkma kırmızı gelmedikçe endişe etme ilaçlarını kullan bol bol yat dinlen lavabo dışında kalkma dedi.dediklerini uyguladım ve çok şükür iyiyiz. perşembe randevum var inşallah herşey yolundadır.
Ekledim akşam cnm hepinizi ben yine bakayım ama.özelden mesaj atmıştım fakat listede göremedim kendimi
burdan yazayım istersen.
muhtemel doğum tarihi 19/09/2015
son adetim 12/12/2014
Rabbim kısmet ederse ilk bebeğim olacak :)
Hm daha kalp atışlarını duymadın mı sen .Ben de yarın görücem inşallah bebeğimi canım ama benim Beta hcg değerim düzenli katlanmıyo oyüZden boş gebelik ihtimalim var oyüZden de doktoruma gitmeyi hem çok istiyorum hem hiç istemiyorum
Valla canım benden de gelıyor ama doktor kırmızı olmadıkca cok korkmaya gerek yok dedı ben ondan bıraz rahatladım ama sımdı herkes panık olunca bende bı korktum.pazar gunu bızde korktuk gıttık ama kesede falan kanama gozukmedı sıkıntı yok dedi birde internette bu zmanlar için şey okudum. Artık yumurtladgımz yumurta tamamen döllenmeyi bitirip artık görevini plesantaya devrediyormus.bunlarda devretme kanamalarıymısYok canım kahverengi hatta çamurumsu kırmızı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?