2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Cok gecmis olsun allah ikinizede saglik versin tekrarini yasatmasin hersey onlar icin

Sevda geçmiş olsun cnm inş bundan sonra hiç sıkıntı yasamazsın ,aşağıya yerleştiyse daha çok dinlen ..inş sıkıntı olmaz

Kızlar progestan akıntıyı etkilıyormu ,akıntım koyu sarı turuncu gibi bugün ,korktum açıkçası ,kanamam durmuştu dün bembeyazdı ,birde progestanı kullandığın saatin düzenli olması aynı saatlerde olması önemlimi

gözün aydın can cazım kanamadan sonra ilk randevum perşembe banada dua edın bebısıme bısı olmamıs olsun
Bnmde baya kanamam oldu Cumartesi günü acile gittik ..kalp atışları bi hareket vardı sadece ..bak bugün kalp atışlarını dinledim ,bişiy olmamış ravbbim düşmesine izin vermemiş ..inş sende aklına en kötüyü getirme ..ben kendimi yedim bitirdim kaç gün

Kızlar progestern akıntının rengini etkiliyormu ,koyu sarınturuncu gibi yimemiş kanama oluyor içerde acaba

ben sana dedim kuzum stres yapma sen kendini yeyip bitiriyosun..

Canım senın lekelenmelerın ne tenk oluyor kırmızı mı

geçmiş olsun cnm. eğer tekrar dışarı atmadıysa kanaman bitmiş canım . herhangi bir ağrın ve kanaman yoksa sıkıntı yok demek tekrar geçmiş olsun cnm yarın güzel haberlerle gel inşallah.

ben sana dedim kuzum stres yapma sen kendini yeyip bitiriyosun..
Cnm okadar kotu bir huyum varki ...ben en kötüyü düşünürüm hep ,ya olursa diye ..sonrada tabi bu düşündüğüm şeye biryerden sonra inanıyorum ..
Dün inan doktora giderken kesin düştü kürtaja gidiyorum diye gittim ,..şükürler olsun ,bişiy yokmuş

hoş geldin canım. tekrar geçmiş olsun.

özelden mesaj atmıştım fakat listede göremedim kendimi
burdan yazayım istersen.
muhtemel doğum tarihi 19/09/2015
son adetim 12/12/2014
Rabbim kısmet ederse ilk bebeğim olacak :)

Yok canım kahverengi hatta çamurumsu kırmızı değil
canım geçen hafta benim de çamurumsu geliyodu progestan hap ve proluton iğne kullanıyorum Allahıma şükürler olsun bu hafta gelmedi. en son pazar geldi. bildiğin çamur gibi gelince çok korktum doktorumu aradım korkma kırmızı gelmedikçe endişe etme ilaçlarını kullan bol bol yat dinlen lavabo dışında kalkma dedi.dediklerini uyguladım ve çok şükür iyiyiz. perşembe randevum var inşallah herşey yolundadır.

Ben de yarın görücem inşallah bebeğimi canım ama benim Beta hcg değerim düzenli katlanmıyo oyüZden boş gebelik ihtimalim var oyüZden de doktoruma gitmeyi hem çok istiyorum hem hiç istemiyorum

özelden mesaj atmıştım fakat listede göremedim kendimi
burdan yazayım istersen.
muhtemel doğum tarihi 19/09/2015
son adetim 12/12/2014
Rabbim kısmet ederse ilk bebeğim olacak :)
Ekledim akşam cnm hepinizi ben yine bakayım ama.

Ben de yarın görücem inşallah bebeğimi canım ama benim Beta hcg değerim düzenli katlanmıyo oyüZden boş gebelik ihtimalim var oyüZden de doktoruma gitmeyi hem çok istiyorum hem hiç istemiyorum
Hm daha kalp atışlarını duymadın mı sen .
İnş bi sorun olmaz bebeğin seninle olsun insan çok üzülüyor ama herşey Allah tan güzel haberlerle gel inş. Cnm

Yok canım kahverengi hatta çamurumsu kırmızı değil
Valla canım benden de gelıyor ama doktor kırmızı olmadıkca cok korkmaya gerek yok dedı ben ondan bıraz rahatladım ama sımdı herkes panık olunca bende bı korktum.pazar gunu bızde korktuk gıttık ama kesede falan kanama gozukmedı sıkıntı yok dedi birde internette bu zmanlar için şey okudum. Artık yumurtladgımz yumurta tamamen döllenmeyi bitirip artık görevini plesantaya devrediyormus.bunlarda devretme kanamalarıymıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…