2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Hayir canim kesinlikle kucuk degil benim doktorumda gormemiz gerekiyodu cokta iyi gorduk dedi yani normal buldu keseyi suandada hep kesesi duzgun keyfi yerinde diyo normal yani o haftada o kadar icin rahatlattiysa sevindm

canımmmm çoookkkk geçmiş olsun. benim de mide bulantılarım bugün daha fazla umarım bir an önce normale döneriz. Allah acil şifalar versin canım
Sagoln kizlar desteginiz icin inanin bi serum bu kadarmi iyi gelir dedigim gibi yeniden dogmus gibi hissediyorm hepinzden allah razi olsun :)

Arkadaşlar bugün kontrole gittim :) Çok güzel bebeğim tam da haftası ile bir gidiyor 6+6 ve kalp atışlarını duydum bu bir muzice başka birşey olamaz Rabbim sen nasıl güzel bi duygu yaşatıyorsun bize şükürler olsun.. Ve isteyen herkese nasip etsin aminnnn ve çok güzel haber gebelik eğitimi varmış doğum evind eonlara katılacağım inşallah öğrendiklerimi siiznle de paylaşmak isterim

cnm tahir beye ben bugüne randevu aldım bakalım ne diyecek.rapor yazar diyolar bebeğe ve annelere çok nem veriyomuş.diğerlerini de bildiğim iyi oldu saolasınnn

Geçmiş olsun canım, yardımım olduysa ne ala.

Bizim hastanedede varsa ben tembelligimden gitmiyorm canim

Kizlar hepinize guzel dilek ve dualariniz icin cok tesekkur ederim benmde dualarm sizLerle iyiyim ben haber vermek istedim

Kızlar her yerde yumurtlama gününden önce hamile kalınırsa kız sonra kalınırsa erkek yazıyor. Bunun tutmama ihtimali yok mudur hiç.ben önce hamile kaldım ama gönlüm hayırlı bir erkek istiyo.

İlk gebeliğimde tam yumurtlama gününde oldu ve bebeğim erkek. Bunda da tam yumurtlama gününde oldu. Erkek olduğunu hissediyorum.
Okuduğuma göre xy kromozomlu spermler çok hızlı oluyor .Yumurtlama gününde önce bu spermler ulaşıyor yumurtaya. xx ise yavaş ve yumurtlamadan önce birliktelik olmalı. Anca ulaşıyorlar

Anladım tamam bakayım ama grup için isim istiyor

Kızlar bir sorum olacaktı.
ilk doğumu sezeryan olupta ikincinin normal doğum olma ihtimali var mı?
doktor normal doğum için zorlar mı?bilginiz var mı bu konuda?

Tabii normal doğum olma ihtimali var. Doktorların zorlayacağını hiç sanmıyorum. Normal doğum deneme taraftarı olan çok az doktor var. Diğerleri ölürsün,masada kalırsın vs diyerek korkutuyor hamileleri ve yapmıyorlar normal doğum. Ben ssvd yapan bir doktor buldum. Bir engel çıkmazsa normal doğum deneyeceğiz.

öncelikle merhaba bizim bir ablamiz ilk dogumunda sezeryan ile bi kızı oldu 2 inci dogumunda normal doğumla erkek çocuğu oldu.yani olmaz diye birşey yok Rabbim inşallah hepimizi hayırla kurtarsın..

maşallah maşallah ya, rabbim sağlıklı evlatları nasip etsin bize, çok sevindim canım. her bebeğin doğacağı bir zaman var derler ya öyle oluyor muhakkak bende hiç beklemediğim bi anda oldu , kaçıncı hafta da gitsek cinsiyet için

[QUOTEurcu1251, post: 39203795, member: 595511"]Kızlar bebekte kalp atışı görmek yeterlimi illa duymakmi gerekir.. Ben 5 haftada duydum 6 haftada gördüm sadece duyamadik bu hafta perşembe tedirginim duymassak die[/QUOTE]
canim dün bizde Dr gittik 6 hafta 3 günlükmüş bebisim gördük kalp atışını Dr onermedi canım dinlemeyi çok erken dönemde dinlenir otizm olma riski daha yüksek dedi haftaya tekrar gidecez kismetse

Bizim hastanedede varsa ben tembelligimden gitmiyorm canim
benim ilk gebeliğim belki de ondan heveslendim vaktim olur da gidebilirim inşallah bence bilinçli anne bilinçli bi toplum demektir bebeğimle ilgili herşeyi öğrenmeye hazırım. Sen de git annesi üşenme :)

Arkadaşlar, doktorlar projestron seviyemizi bilmeden progestan ya da crinone gibi ilaçları neden veriyorlar biliyor musunuz? Projestron fazlası diye bir durum oluşabilir mi?
benimki tup bebek olduğu için ben hep kullandım rahim duvarını kalinlastiriyormus bide kanama olmasın diye kullanılıyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…