- 22 Ekim 2011
- 158
- 20
- 118
ben de merak etmiyor değilim, erkek gibi hissediyorum hatta onu severken yavrucum oğluşum diye sevmeye başladım istemsiz yanikız çocuklarını çok sevmeme rağmen erkek hissediyorum,çin takviminde de erkek çıktı,sağlıklı olsunlar da cinsiyet çok da önemli değil aslında. çünkü çok uğraştık olması için aşılama tüp bebek hsg histeroskopi derken yavrum kendiliğinden gelmek istedi. Rabbim in en büyük lütfu bize,o yüzden her an her dakika şükrediyorum. Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu nasip etsin,bizlerin de yavrularını bağışlasın inşAllah.
Birşey sorucam bayanlar daha 2 hafta var ama benim içimi kemirip duruyor ikili test olayı..
Ben yaptirmiycam diyorum çünkü eğer bi sorun çıksa bebeğim de onu aldırmak istemem ben çünkü o testlerde sıkıntısı olup doğduktan sonra sağlıklı olan çok duydum hem bi hastalığı olsa dahi onlar bizim meleklerimiz..
Peki sizler yaptircak mısınız? ben kararsız kaldım bir yandanda yaptırıp içim rahat etsin istiyorum
ben de merak etmiyor değilim, erkek gibi hissediyorum hatta onu severken yavrucum oğluşum diye sevmeye başladım istemsiz yanikız çocuklarını çok sevmeme rağmen erkek hissediyorum,çin takviminde de erkek çıktı,sağlıklı olsunlar da cinsiyet çok da önemli değil aslında. çünkü çok uğraştık olması için aşılama tüp bebek hsg histeroskopi derken yavrum kendiliğinden gelmek istedi. Rabbim in en büyük lütfu bize,o yüzden her an her dakika şükrediyorum. Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu nasip etsin,bizlerin de yavrularını bağışlasın inşAllah.
Amin evladın hastalığı hiç birşeye benzemiyor ama çok zor karar vernek o konuda bende hic öğrenmeme taraftari gibiyimBen yaptiricam canim. Genetik sikintilarim var kendi rahatsizliklarim var en azindan bir sikinti cikarsa inş cikmaz tedbirini almaya calisirim. Yoksa bebeğimden vazgeçme düşüncesi bile çok üzücü ama hayat bu belli olmuyor. Rabbim evlatlarimizla sinamasin.
Amin evladın hastalığı hiç birşeye benzemiyor ama çok zor karar vernek o konuda bende hic öğrenmeme taraftari gibiyim
Bende kızım diyesim geliyor hep ama hayırlısı olsun tabi ama eşimin arkadaşı bile sizin kızınız olcak diyor benimde Çin takviminde kız çıkıyor hatta annen yüzük falına baktı ondada kız çıktı bakalım hayırlısı artikben de merak etmiyor değilim, erkek gibi hissediyorum hatta onu severken yavrucum oğluşum diye sevmeye başladım istemsiz yanikız çocuklarını çok sevmeme rağmen erkek hissediyorum,çin takviminde de erkek çıktı,sağlıklı olsunlar da cinsiyet çok da önemli değil aslında. çünkü çok uğraştık olması için aşılama tüp bebek hsg histeroskopi derken yavrum kendiliğinden gelmek istedi. Rabbim in en büyük lütfu bize,o yüzden her an her dakika şükrediyorum. Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu nasip etsin,bizlerin de yavrularını bağışlasın inşAllah.
İnşallah makaleler okudum yapılması yönünde hep ama doktorumunda görüşünü alicamTabi ki sizin tercihiniz saygi duyarim keşke bütün bebisler saglikla dogsa. İnş icinizi rahatlatacak bir karar alirsiniz. Annelik şimdiden zormus bunu anladim.
ewet sanırım dr göre değişiyor 2 li tarama için gün vermişti dr zaten ben başkadır gitmeyi düşünüyorum bakalım canım hayırlısı insMerhaba canım dr bana şu testleri verdi
Hemogram
HBA1C
Glukoz açlık
Glukoz (tokluk 1 saat) ( Önceki gebeliğimde, gebelik şekerim olduğu için, şeker testi verdi)
Vitamin b12
AST
ALT
Ferritin
FSH
FT4(free T4)
HBS AG (ECLİA)
Anti HIV Combi (ECLİA)
Anti HCV (ECLİA)
TIT(Tam idrar tahlili)
Toksoplazma Igm
Rubella Ig (kızamıkçık)
ilk hamilelğimde hatırladığım kadarıyla
b 12
hemogram
Eclia testleri verilmişti tek
sanırım doktoruna göre değişiyor.
Ayy kıyamam. Allah yardımcın olsun. Sorunsuz sıkıntısız biter hamileliğin inşallah, sağlıkla kucağına alırsın evladını.Amin. Benim diyabetim de var mecburen ona da ilaç kullanıyorum çok fazla olur dedi Dr. Hatta tiroid ilacimi 1 aylik kesti deneyip bakalim dedi bazen hamster gibi hissediyorum kendimi.
Ayy kıyamam. Allah yardımcın olsun. Sorunsuz sıkıntısız biter hamileliğin inşallah, sağlıkla kucağına alırsın evladını.
Hepimiz inşallah :)
Gunaydin kızlar
Ayy canim ya amin inş hepimizin gönlünce olsun :) oooo sizde epey erkek çocuk var bir kiz olursa var ya ah ne prenses olur kuzu. Benim esiminde bir kiz bir erkek kardeşi var biz 3 kiz kardeşiz. İnş anneme cekmisimdir :) Hep iki dünyada da göz nuru saglikli hayirli bir evlat diye dua ediyorum inş hayirlisi kizdir :) Hayatimda hic birseyi bu kadar merak etmedim valla mide bulantimi unutturdun Allah razi olsun ne diyeyim.
canım yaa inşallah kızdır seninki Allah gönlüne göre verir inşallah :) evet eğer kız olursa benimki daha doğmadan prenses yaptılar, herkesin çocuğu kıymetli tabi ama kız olursa herkesin ilki olacak.. güzel şeyler düşün hep bulantıların geçsin inşallah.. kız olursa alacağın elbiseleri düşün, insanın yüzü bi anda gülüyor farkında olmadan :) :)
Hayırlı olsun bebeğin allah kucağına almayı nasip etsin..
Kızlar her yerde yumurtlama gününden önce hamile kalınırsa kız sonra kalınırsa erkek yazıyor. Bunun tutmama ihtimali yok mudur hiç.ben önce hamile kaldım ama gönlüm hayırlı bir erkek istiyo.
Canım ben aynı zamanda 2013 eylül annesiyim,ve bizim de facede grubumuz var...şimdi inş 2015 eylül grubu da ilerde olur,orda da sizlerle arkadaş oluruzBir de ben birşeyi hep yazıcam ama fırsat olmadı ya da herkesin farklı konusu var diye yazmadım ama önemli bence :)
Benim ablam 2010 Nisan Annelerindendi.. O zamanlar başladılar bizim gibi yazışmaya.. Hiç kopmadılar.. Sonra çocuklar doğunca facebookta özel grup açıp ordan devam ettiler.. Ve 5 senedir hala görüşmeye dertleşmeye devam edıyolar.. Hatta İstanbulda buluşma bile organize ettiler :) Hep aynı yaşıt annesi oldukları için bırbırlerıne cok yardımcı oluyolardı.. Ne güzel bişey yani bu topikler çok daha kalıcı ve yardımcı olabılıyor.. İnşallah bizlerde o günleri görürüz birbirimizin çocuklarının büyüdüğü bu günlerimizi gülümsemeyle hatırlayacağımız günleri..
sagol canm benimm dinleniyorm bugun yeniden dogmus gibiyimm inan bi kac gun idare eder dedi dirildim resmen :))Çok geçmiş olsun. Dinlen bol bol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?