2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Amin inşalah allah hayırlısını versin kız erkek faretmiyor ki .

Ben yaptiricam canim. Genetik sikintilarim var kendi rahatsizliklarim var en azindan bir sikinti cikarsa inş cikmaz tedbirini almaya calisirim. Yoksa bebeğimden vazgeçme düşüncesi bile çok üzücü ama hayat bu belli olmuyor. Rabbim evlatlarimizla sinamasin.

Amin inş. Anneler hisseder diyorlar inş gonlunuzce olsun.

Amin evladın hastalığı hiç birşeye benzemiyor ama çok zor karar vernek o konuda bende hic öğrenmeme taraftari gibiyim

Amin evladın hastalığı hiç birşeye benzemiyor ama çok zor karar vernek o konuda bende hic öğrenmeme taraftari gibiyim

Tabi ki sizin tercihiniz saygi duyarim keşke bütün bebisler saglikla dogsa. İnş icinizi rahatlatacak bir karar alirsiniz. Annelik şimdiden zormus bunu anladim.

Bende kızım diyesim geliyor hep ama hayırlısı olsun tabi ama eşimin arkadaşı bile sizin kızınız olcak diyor benimde Çin takviminde kız çıkıyor hatta annen yüzük falına baktı ondada kız çıktı bakalım hayırlısı artik

Tabi ki sizin tercihiniz saygi duyarim keşke bütün bebisler saglikla dogsa. İnş icinizi rahatlatacak bir karar alirsiniz. Annelik şimdiden zormus bunu anladim.
İnşallah makaleler okudum yapılması yönünde hep ama doktorumunda görüşünü alicam

ewet sanırım dr göre değişiyor 2 li tarama için gün vermişti dr zaten ben başkadır gitmeyi düşünüyorum bakalım canım hayırlısı ins

Kızlar merhaba,
Dün gece gördüğüm rüyayı paylaşmak istiyorum. Uyandığımdan beri etkisindeyim.
İlk doğumum sezeryan. Rüyamda hastanede normal doğum yaptığımı gördüm hem de çok kolay oldu doğum ve kendi başımaydım. Doktor gelene kadar doğum bitmişti. Kordonu kesilmeden emzirdim bebeğimi hemen süt geldi. Gözlerini açtı ve bana dikti doğar doğmaz. Erkek bebekti. Dikiş yerlerime baktım hafif kanamıştı. Doktor açılan yerleri dikelim dedi bana. Sonra uyandım. O kadar canlı yaşadım ki rüyayı. Normal doğum yapabileceğime çok daha emin oldum. Kesinlikle doğumum rüyamdaki gibi gerçekleşecek. Kendim tuttum doğduğunda bebeğimi. Rüyada bile olsa muhteşem bir duyguydu. Allahım inşallah ikinci doğumumda nasip eder bana bu duyguyu.
Haftaya kontrol var. geçen hafta bebeği göremedik. Bu hafta göreceğiz kuzumu :)

Amin. Benim diyabetim de var mecburen ona da ilaç kullanıyorum çok fazla olur dedi Dr. Hatta tiroid ilacimi 1 aylik kesti deneyip bakalim dedi bazen hamster gibi hissediyorum kendimi.
Ayy kıyamam. Allah yardımcın olsun. Sorunsuz sıkıntısız biter hamileliğin inşallah, sağlıkla kucağına alırsın evladını.
Hepimiz inşallah :)

Ayy kıyamam. Allah yardımcın olsun. Sorunsuz sıkıntısız biter hamileliğin inşallah, sağlıkla kucağına alırsın evladını.
Hepimiz inşallah :)

Amin canim inşallah :) hepimiz için güzel günler olsun. Çok tesekkur ederim tüm iyi dileklerin için.

canım yaa inşallah kızdır seninki Allah gönlüne göre verir inşallah :) evet eğer kız olursa benimki daha doğmadan prenses yaptılar, herkesin çocuğu kıymetli tabi ama kız olursa herkesin ilki olacak.. güzel şeyler düşün hep bulantıların geçsin inşallah.. kız olursa alacağın elbiseleri düşün, insanın yüzü bi anda gülüyor farkında olmadan :) :)

Kızlar her yerde yumurtlama gününden önce hamile kalınırsa kız sonra kalınırsa erkek yazıyor. Bunun tutmama ihtimali yok mudur hiç.ben önce hamile kaldım ama gönlüm hayırlı bir erkek istiyo.

Amin cumlemizin inş :) kalp atislarini kaydetmistim çok kotu olduğunda acip acip bakiyorum yuzumde kocaman bir gulumsemeyle. Rabbim bütün kuzulari korusun inşallah.

Kızlar her yerde yumurtlama gününden önce hamile kalınırsa kız sonra kalınırsa erkek yazıyor. Bunun tutmama ihtimali yok mudur hiç.ben önce hamile kaldım ama gönlüm hayırlı bir erkek istiyo.

Tutma tutmama ihtimalini bilmiyorum ama Rabbim gönlünce nasip etsin.

Canım ben aynı zamanda 2013 eylül annesiyim,ve bizim de facede grubumuz var...şimdi inş 2015 eylül grubu da ilerde olur,orda da sizlerle arkadaş oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…