günaydın cnm hayırlı olsun. bende de sadece gece yatarken yanma oluyor özellikle ayaklarım yanıyor ü yüzden ayaklarımı dışarı çıkarıyorum. gündüz de çoüu zaman üşüyor :/ enteresan bi durum var. benim de bulantılar bi kaç gün sürdü fakat tiksinme ve başdönmesi en üst düzeyde. yemek yiyemiyorum. süt içemiyorumkızlar bizde c.tesi kalp atışlarımzı duyduk çok şükür.. nasıl güzel bir duyguymuş rabbim herkese nasip etsin.. gerçi doktor çok kısa tuttu 3 saniye duyduk duymadık ama o bile yetti.. :)
ama şimdiye kadar 3 doktora gittim üçüde farklı tarıhler söyledi hep. geçen haftaki 6+3 sün demişti bir hafta sonra gittim farklı doktor bu sefer yine 6+4sün dedi. anlamadım gitti. hamılelık takvımne göre 8.haftada olmam gerek ama bir türlü ilerleyemedim :) neyse bebeğim sağlıklı şükür gerisini takmyorum o yuzden..
bu arada benım bulantılar azaldı gibi kızlar inşallah bu kadardır kısa sürmüştür.. yoksa bebeğimi sasğlıklı besleyemezdim hiçbişey yıyemyodum.. bu haftada cagırdı doktor hem tekrar kalp atışlarını duyucaz hemde şeker testine bakıcak..böyle işte.. bir de ben de acayip bir yanma bunalma durumu var.çok üşüyen bır ınsan oldugum halde. sizde de varmı aynı durum kızlar? normal mi acaba?
ayyy çok hoşuma gitti biz de yapalım :) doğumdan sonra da görüşelimBir de ben birşeyi hep yazıcam ama fırsat olmadı ya da herkesin farklı konusu var diye yazmadım ama önemli bence :)
Benim ablam 2010 Nisan Annelerindendi.. O zamanlar başladılar bizim gibi yazışmaya.. Hiç kopmadılar.. Sonra çocuklar doğunca facebookta özel grup açıp ordan devam ettiler.. Ve 5 senedir hala görüşmeye dertleşmeye devam edıyolar.. Hatta İstanbulda buluşma bile organize ettiler :) Hep aynı yaşıt annesi oldukları için bırbırlerıne cok yardımcı oluyolardı.. Ne güzel bişey yani bu topikler çok daha kalıcı ve yardımcı olabılıyor.. İnşallah bizlerde o günleri görürüz birbirimizin çocuklarının büyüdüğü bu günlerimizi gülümsemeyle hatırlayacağımız günleri..
cuma günü çok erken olur dediğin gibi. benim kontrolüm 18 şubat (eşimin doğum günü :)) işte belki bir ihtimal öğrenebilirim diye düşünüyorum artık.. herhangi bir sıkıntı yoksa bir sonraki randevum 1 ay sonra olacak o zamana kadar da beklemek çok zor olur.. hayırlısı olsun sağlıklı olsun da merakla bekleyelim ne yapalım :)
teori içinde söyleyeceklerim mantıklı bir tarafı varmış en azından ultrason görüntüsüne göre fikir yürütülüyor.. ama doktorlar bile bu kadar çok yanılırken bizim anlayabileceğimizi hiç sanmıyorum.. hele ben zaten hiç anlamam :) doktora gittiğimde heyecandan o anda bile ekranda hiç birşey seçemiyorum kalbini bile doktor gösterdi yavrumun :)
cinsiyet hissetmiyordum ama herkes kız diye diye etkilendim galiba biraz artık kız gibi gelmeye başladı bana da.. sen ne hissediyorsun bakalım hislerimiz çıkacak mı??
Oncelikle hayirli olsun. Allah kucaginiza da almayi nasip etsin. Sahvaya özel mesaj atarsan daha kolay görebilir. Bir kaç gün burada olmayacaktı sanirim.Merhaba benimde adımı eklermisiniz 24 eylül doğum
Bir de ben birşeyi hep yazıcam ama fırsat olmadı ya da herkesin farklı konusu var diye yazmadım ama önemli bence :)
Benim ablam 2010 Nisan Annelerindendi.. O zamanlar başladılar bizim gibi yazışmaya.. Hiç kopmadılar.. Sonra çocuklar doğunca facebookta özel grup açıp ordan devam ettiler.. Ve 5 senedir hala görüşmeye dertleşmeye devam edıyolar.. Hatta İstanbulda buluşma bile organize ettiler :) Hep aynı yaşıt annesi oldukları için bırbırlerıne cok yardımcı oluyolardı.. Ne güzel bişey yani bu topikler çok daha kalıcı ve yardımcı olabılıyor.. İnşallah bizlerde o günleri görürüz birbirimizin çocuklarının büyüdüğü bu günlerimizi gülümsemeyle hatırlayacağımız günleri..
Oncelikle hayirli olsun. Allah kucaginiza da almayi nasip etsin. Sahvaya özel mesaj atarsan daha kolay görebilir. Bir kaç gün burada olmayacaktı sanirim.
Çok teşekkürler , Sizede hayırlı olsun inşalah.özelden mesaj atıım görünce ekler listeye çok heyecanlıyım :)
ayyy çok hoşuma gitti biz de yapalım :) doğumdan sonra da görüşelim
Bende hic anlayabileceğimi dusunmemekle birlikte içim kipir kipir oluyor. Dr a soylesem erken diyecek söylemesem icim içimi yiyecek ah bi bilsem de artik kizin oğlum desem. Kurabiye asabi kurabiye yukari çocuğum unlu mamuller gibi kaldi :)
Eğer 1 ay sonra cagirirsa dayanamam Esim de olmazsa başka bir Dr a gider sorariz dedi. Adam beni eylesin diye şekilden şekile giriyor.
Aslında kizim olsun çok istiyorum ama henüz bisey hissetmiyorum. Etrafim ikiye bölünmüş durumda çok kusuyorum diye kiz diyenler var ama bir arkadasim 4 ay serumla beslendi oğlu oldu başka bir tanesinin bir kez midesi bulanmadi kizi oldu. Eksi, tatli, tuzlu muhabbeti çok donuyor ama hic birini canim istemediği için yorumlayamiyoruz :) Rabbim hayirlisini nasip etsin ne desem bos.
evet cnm haklısın bizi en iyi biz anlarbizde eylül anneleri olarak bağlantıyı koparmayalım..bizi bizden başka kin anlayacak ki :)
Kendi ilk günlerim geldi aklima sanki aradan çok uzun zaman geçti :) testi yaptirdigimiz gün hayatimin en uzun 45 dakikasiydi. Heyecaniniz hic eksilmesin hep iyi haberler alalim inş.
evet cnm haklısın bizi en iyi biz anlarbağları koprmayalım. ben de taaaa 2012 de melekler mekanında biriyle tanıştım. onunla tel de görüşüyoz,faceden birbirimizi takip ediyoruz, Rabbim bağışlasın dondurulmuş embriyo ile hamile kaldı 3 aylık bebeği var :) geçen resimlerini yolladı çok şekerdi. bağları koparmamak sevinçleri üzüntüleri paylaşmak çok güzel bir duygu
ne güzel yazmışsın canım Allah gönlüne göre versin inşallah :) bizde durum farklı.. ablamda 2 erkek... eltimde 2 erkek.. hiç kız torun yok iki tarafta da hatta eşimin kız kardeşi de yok, 3 erkek kardeşler... bizimkilerin kız takıntısı o yüzden.. herhangi bir belirtiye göre filan fikir yürütmüyorlar yani tamamen istedikleri için :) diye diye benimde aklıma soktular.. amaann ilk çocuğumuz zaten aslında hiç farketmez Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de inşallah.. diyorum ama meraktan da ölüyorum
Amin inşalah hep güzel haberler duyalım..biz 7 aylık evliyiz ama eşimde bende çok istiyorduk bebeğimiz olsun :) ve şükür allah nasip edecek..Eşim ve ben hala inanamıyoruz kalp atışını duyduğumuzda ahh dünya bizim olacak.
benimde bir arkadaşım geçmiş yılların ağustos annelerinden onlarda hala görüşüyor.. hatta çocuklar 4-5 aylık olduklarında bir buluşma düzenlemişlerdi hepsinin kucağında çocuğuyla fotoğrafı sonra çocuklar babalarda öyle bir fotoğraf.. çocukların hepsi aynı dönemin.. o kadar hoş bir görüntü olmuş ki.. bende zaten ona çok özendiğim için buradayım.. dediğin gibi hep destek oluyorlar birbirlerine.. inşallah biz de öyle oluruz :)
ayyy çok hoşuma gitti biz de yapalım :) doğumdan sonra da görüşelim
Aaaa 7 ay ne güzel biz 3,5 yillik evliyiz Maşallah size. İki haftaya duyarsiniz inş ben 7+1 de duymuştum mutlaka kaydet dinleyip dinleyip gülümsüyorum evde.[/QUO
Nasıl kaydedeğim ki
işe gidiyorum rapor aldim cnm insallah geçecekCnm sadece cok ayakta durma kiminilerinde gelirmis bendede geliyo normal yanii. ..kirmizi gelirse cok muhim
Ben de ablamdan sonra hep hamile kalırsam giricem dıyodum ondan özendim :) gerçekten kadının kadından başka anlayanı yok o yüzden bu topiklerin çok faydalı olduğunu düşünüyorum. özellikle de aynı yaşlara gelınce cocuklarımız daha ıyı anlıcaz bence bunu..inşallah kalıcı oluruz biz de ne diyelim :) bir de burdan yazışmak yada takip etmek biraz zor oluyor ileriki dönemlerde bizimde bir grubumuz olur belki :) hem gizli olunca yazılanları kımse goremıyor gruptakılerden başka ablamdan bılıyorum :) o zamanları görelim de tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?