- 24 Aralık 2014
- 1.145
- 1.322
- 78
- 35
Selam kizlar mutlu pazarlarnasilsiniz bugun?kizlar bisi sorucam benimle ayni haftada olup bebeginin hareketini hisseden varmi?iki gundur degisik bisey hissediyorum cok farkli sizce minigimin hareketi olabilirmi
Valla ben tam bir buyuk limon yemisimdr bi zarari yok yaziyo netteBenimde canim limon istiyoorrr dun çeyrek kadar tukkettim
Seninki kız o zaman bende 2 kizimda yemistim.
benimde canım bol sarımsaklı mantı çekti kalktım yaptimda yiyorum
Bende disardaydim soguk vurdgu gibi midem bulandi dikkat etmek lazm aslinda canim yiyebiliyosan ne alaa ebnde baslarda hep sulu yemek istiyodu canim simdi agzima suremiyorm insallah bulantin olmazKızlarr. Hepimiz sağlıkla hamilelik sürecimizi gecirir, bebeklerimizi sağlıkla kucaklarız inşallah. Benim de inşAllah Eylülde olacak. Normal olsun istiyorum hayırlısıyla. Bugün çok ruzgar fırtına vardı dışarıdaydım bi süre ve cok kötü karnım mı kasıklsrımmı desem ağrım var halsizim bişi yemek istemiyorum. Bulantım yok ve turlu istiyor canım çokk
Benim 4 haftadr suruyo sanirim bi 4 hafta daha surucek canim inan benm pskolojim bozuldu kusmaktan bi sey yiyememekten ama sabredicez bebeklermz icin allah yardimcimiz olsunkızlar selam.. 6+6 günlük hamileyim.. bulantılarım çok şiddetli.. bu kdr erken bulantıların başlaması normal mi? bir de ne zmna kdr sürücek bi an evvel biter inş
O hisler bendede oluyo hatta acik kahverengi leke bendede geliyodu doktor birseyin yok ddiyor bol su iciyorum elden ne gelir bsska rabbim hayirlisini nasib etsin..bu arada kasik agrilari bendede oluyor sanki adet olacak misim gibi ama artik takmiyorum yiyecek ekmegi varsa gelir hemde gumbur gumburYa ferman sanki yok gibi hissediyorum içimde ,yo çok kotu bi duygu ,psikolojım okadar sıkıntılıydı sanki yarın kürtaj olacakmış gibi ..ya ne bileyi ağlıyorum çok kotu bişiy bu ya
Sağol canım bilgin için benim hiçbir fikrim yoktu bu konudaÜrolojiye idrar yolu enfeksiyonu için yollamiştır. Rubella çocukken geçirilen kızamıkçık hastalığınin adı. Çiğ sütle salamla yiyeceklerle hiç alakası yok.! Senin antikorun yüksek yani ya aşı olmuş ya da önceden hastaliği geçirmişsin. Sonuçta bağışıksin. Degerinde Sorun yok. Önemli olan bağışık olmayanların gebelikte rubella geçirmesi tehlikeli.
Vallai cnm sen kac haftaliksin bilmiyorum ama ben mumkun degil diyolar ama birsey var karnimda hissediyorum arada bir sik sik olmasada :)ilk kizimda hamileyken 5.ayda hissetmistim ama bu bebisimi erken hissettim gibi yoksa ben mi yanilyorumseninle aynı canım günümüz. bugünlerde sadece rahimimin büyüdüğünü hissediyorum. karnımda gerilme ve ağrı var canım. hareketlerini bu haftalarda hissetmemiz henüz mümkün değil canım
Vallai cnm sen kac haftaliksin bilmiyorum ama ben mumkun degil diyolar ama birsey var karnimda hissediyorum arada bir sik sik olmasada :)ilk kizimda hamileyken 5.ayda hissetmistim ama bu bebisimi erken hissettim gibi yoksa ben mi yanilyorum
Cnm kafam bi duman bu protestan B'nde kafa yaptı ,hamilelikten i yada anlamadım ,yazdığım msjı okudum kendime güldüm kafam ara ara gidip geliyor sankiFerideii, boşver burada yazılan ya da yazilmayanlari. Şimdi kendini düşün. Zaten endişelisin bir de buradaki takma. Şöyle bir yat uzan. Yok duramayacagim dersen söyle eşine seni bir kadın doğum acile götürsün. Yarın da kendi Dr.una gidersin.
Hayırlısı cnm ,hakkımızda hayırlısı olsun inş ,yatıyorum gün boyuncaferideei gecmiş olsun.kanaman olmasına üzüldüm ama bebeğin sağlıklıysa ne olursa olsun yasayacaktır.Üzme yavrunu.Benimde ilk gittiğimde kalp atısı yavasti bu durumda cogu zaman bebek ölüyor malesef ama benim bebeğim birhafta sonra kalp atisi hizlanmisti.O yüzden moralini bozma hayırlısı olsun
Hap yeterli geliyor canım herhangi birşey yiyip icmiorum oma özel olarak.Teşekkür ederim.sen degeri dusurmek icin dogal seylerde yapiyomusun yoksa hap yeterli oluyor mu
Benim de 12 sıkıntı yoktr dimi 10-15 arsı sınır değer demiş tahlil kağıdı ve 2 hafta sonra yenileyin yazmışÜrolojiye idrar yolu enfeksiyonu için yollamiştır. Rubella çocukken geçirilen kızamıkçık hastalığınin adı. Çiğ sütle salamla yiyeceklerle hiç alakası yok.! Senin antikorun yüksek yani ya aşı olmuş ya da önceden hastaliği geçirmişsin. Sonuçta bağışıksin. Degerinde Sorun yok. Önemli olan bağışık olmayanların gebelikte rubella geçirmesi tehlikeli.
Cnm ben kalp AAtışını duymadım ..acildeki Dr bi kıpırtı var ama duymamadım kalp atışı dedi 6+1di daha küçük belki atar dedi..bnm kafam bi dünya şimdi biraz daha iyiyim y,ya işte kan görüp gece doktora gidince ..çok kötüydü yani ..ya birde Cumartesi ..Dr yok hiçbiywrde ,araştırma devlette vardı bi en sonunda ..hayırlısı olsunCanm neden kendini bu kadar strese sokuyorsun,hem kendin ,hem bebeğin için stres yapmamalısın.ben geriki sayfalardada yazmıştım sana yine yazayım,benm önceki gebeliğimde bir pedi doldurup taşıran kanamam oldu ama bebeğim sağlıklı bir şekildebüyüdü sadece uzanıp dinlen ve Sıkma canını hiçbirşey düşünme,eğer o bebek yaşayacaksa kanama vs nolursa olsun hiçbir güç onu düşüremez.benm kanamam o kadar fazlaydıki doktor bile şaşırmıştı yani nasıl tutunmuş sana diye herseye rağmen kalbi pıt pıt atıyordu,böyle giderse kanamadan değil stresten bebeğine zarar vereceksin
Hangi değer anti.rubella var bunun da IGG ve IGM antikor değerleri var. Hangisi olduğuna bakıyorlar. Eğer senin değer bunlar degil de antijense önemli ,hastalığı yakin gecirmekle veya virusu yeni almakla ilgiliymis, tekrar calisilmasini ihmal etmeyin diyor Dr.lar.Benim de 12 sıkıntı yoktr dimi 10-15 arsı sınır değer demiş tahlil kağıdı ve 2 hafta sonra yenileyin yazmış
Benim de 5+5 te kalp atışı görülmedi. 3 gün sonra kahverengi leke olunca tekrar çağırdı Dr. O gün 6+1 olmuştum. Kesenin arkasında hafif bir kanama var dedi. Sonra sana söylediklerimi söyledi. O sırada o da nesi bir sürpriz vardı, kalbi atıyordu, gördük ve dinletti.Cnm kafam bi duman bu protestan B'nde kafa yaptı ,hamilelikten i yada anlamadım ,yazdığım msjı okudum kendime güldüm kafam ara ara gidip geliyor sankiYatıyorum zaten ,kahve rengi akıntım var az ,cnm dün zaten kanamam oldu baya yarım pes gece acil devlete gittik ..doktor dinlenmedi çarşamba gelirsin dedi B'nde yarın veya salı günü gidicem inş kalp atışı için ,doktor o zaman bi kıpırtı var ama kalp atışını duymamadım demişti ..6+1di ozaman ,nebiliyim belki gittiğimizde duyarız atıyorduk kalbi yada kürtaj olucak hayırlısı ne diyim
allah kolaylık versin hepimize.. gerçekten bulantı kısmı çok zormuş.. tez zamanda bitsin inşBenim 4 haftadr suruyo sanirim bi 4 hafta daha surucek canim inan benm pskolojim bozuldu kusmaktan bi sey yiyememekten ama sabredicez bebeklermz icin allah yardimcimiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?