2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Selam kizlar mutlu pazarlarnasilsiniz bugun?kizlar bisi sorucam benimle ayni haftada olup bebeginin hareketini hisseden varmi?iki gundur degisik bisey hissediyorum cok farkli sizce minigimin hareketi olabilirmi

seninle aynı canım günümüz. bugünlerde sadece rahimimin büyüdüğünü hissediyorum. karnımda gerilme ve ağrı var canım. hareketlerini bu haftalarda hissetmemiz henüz mümkün değil canım

Kızlarr. Hepimiz sağlıkla hamilelik sürecimizi gecirir, bebeklerimizi sağlıkla kucaklarız inşallah. Benim de inşAllah Eylülde olacak. Normal olsun istiyorum hayırlısıyla. Bugün çok ruzgar fırtına vardı dışarıdaydım bi süre ve cok kötü karnım mı kasıklsrımmı desem ağrım var halsizim bişi yemek istemiyorum. Bulantım yok ve turlu istiyor canım çokk

Ayy insallah evin ilk cocugu kiz hayirlidr derler isterm yaniii hayirli olsunda ananemde ruyasnda kiz gorms ama eksi yiyorm diye erkek diyolr
Seninki kız o zaman bende 2 kizimda yemistim.
benimde canım bol sarımsaklı mantı çekti kalktım yaptimda yiyorum

Bende disardaydim soguk vurdgu gibi midem bulandi dikkat etmek lazm aslinda canim yiyebiliyosan ne alaa ebnde baslarda hep sulu yemek istiyodu canim simdi agzima suremiyorm insallah bulantin olmaz

kızlar selam.. 6+6 günlük hamileyim.. bulantılarım çok şiddetli.. bu kdr erken bulantıların başlaması normal mi? bir de ne zmna kdr sürücek bi an evvel biter inş
Benim 4 haftadr suruyo sanirim bi 4 hafta daha surucek canim inan benm pskolojim bozuldu kusmaktan bi sey yiyememekten ama sabredicez bebeklermz icin allah yardimcimiz olsun

Ya ferman sanki yok gibi hissediyorum içimde ,yo çok kotu bi duygu ,psikolojım okadar sıkıntılıydı sanki yarın kürtaj olacakmış gibi ..ya ne bileyi ağlıyorum çok kotu bişiy bu ya
O hisler bendede oluyo hatta acik kahverengi leke bendede geliyodu doktor birseyin yok ddiyor bol su iciyorum elden ne gelir bsska rabbim hayirlisini nasib etsin..bu arada kasik agrilari bendede oluyor sanki adet olacak misim gibi ama artik takmiyorum yiyecek ekmegi varsa gelir hemde gumbur gumbur

Sağol canım bilgin için benim hiçbir fikrim yoktu bu konuda

seninle aynı canım günümüz. bugünlerde sadece rahimimin büyüdüğünü hissediyorum. karnımda gerilme ve ağrı var canım. hareketlerini bu haftalarda hissetmemiz henüz mümkün değil canım
Vallai cnm sen kac haftaliksin bilmiyorum ama ben mumkun degil diyolar ama birsey var karnimda hissediyorum arada bir sik sik olmasada :)ilk kizimda hamileyken 5.ayda hissetmistim ama bu bebisimi erken hissettim gibi yoksa ben mi yanilyorum

Bendede bi anda kasigimda cekilme gibi bi sey oluyo kayiyo gibi oyle bi sey hissediyorm bagirsak hareketleri degil cok ayri bi sey canm oylemi
Vallai cnm sen kac haftaliksin bilmiyorum ama ben mumkun degil diyolar ama birsey var karnimda hissediyorum arada bir sik sik olmasada :)ilk kizimda hamileyken 5.ayda hissetmistim ama bu bebisimi erken hissettim gibi yoksa ben mi yanilyorum

Cnm kafam bi duman bu protestan B'nde kafa yaptı ,hamilelikten i yada anlamadım ,yazdığım msjı okudum kendime güldüm kafam ara ara gidip geliyor sanki Yatıyorum zaten ,kahve rengi akıntım var az ,cnm dün zaten kanamam oldu baya yarım pes gece acil devlete gittik ..doktor dinlenmedi çarşamba gelirsin dedi B'nde yarın veya salı günü gidicem inş kalp atışı için ,doktor o zaman bi kıpırtı var ama kalp atışını duymamadım demişti ..6+1di ozaman ,nebiliyim belki gittiğimizde duyarız atıyorduk kalbi yada kürtaj olucak hayırlısı ne diyim

Hayırlısı cnm ,hakkımızda hayırlısı olsun inş ,yatıyorum gün boyunca

Benim de 12 sıkıntı yoktr dimi 10-15 arsı sınır değer demiş tahlil kağıdı ve 2 hafta sonra yenileyin yazmış

Cnm ben kalp AAtışını duymadım ..acildeki Dr bi kıpırtı var ama duymamadım kalp atışı dedi 6+1di daha küçük belki atar dedi..bnm kafam bi dünya şimdi biraz daha iyiyim y,ya işte kan görüp gece doktora gidince ..çok kötüydü yani ..ya birde Cumartesi ..Dr yok hiçbiywrde ,araştırma devlette vardı bi en sonunda ..hayırlısı olsun

Benim de 12 sıkıntı yoktr dimi 10-15 arsı sınır değer demiş tahlil kağıdı ve 2 hafta sonra yenileyin yazmış
Hangi değer anti.rubella var bunun da IGG ve IGM antikor değerleri var. Hangisi olduğuna bakıyorlar. Eğer senin değer bunlar degil de antijense önemli ,hastalığı yakin gecirmekle veya virusu yeni almakla ilgiliymis, tekrar calisilmasini ihmal etmeyin diyor Dr.lar.

Benim de 5+5 te kalp atışı görülmedi. 3 gün sonra kahverengi leke olunca tekrar çağırdı Dr. O gün 6+1 olmuştum. Kesenin arkasında hafif bir kanama var dedi. Sonra sana söylediklerimi söyledi. O sırada o da nesi bir sürpriz vardı, kalbi atıyordu, gördük ve dinletti.
Sen de sakin olmaya çalış. Darisi insallah senin de başına. ProgestanI kullan ve dinlen

Benim 4 haftadr suruyo sanirim bi 4 hafta daha surucek canim inan benm pskolojim bozuldu kusmaktan bi sey yiyememekten ama sabredicez bebeklermz icin allah yardimcimiz olsun
allah kolaylık versin hepimize.. gerçekten bulantı kısmı çok zormuş.. tez zamanda bitsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…