2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım ben honda civickullanıyorum bütün camlara filim taktirdim ön cam buna dahil içerisi gorunmuyor ohhh çok rahat bebek içinde memnunum önceden manuel vites kullanıyordum bunu otomatik aldık gayet bebekle rahat kliması çok iyi özellikle kış aylarında çok çabuk ısıtıyor yanlız yolculuk yaptığımda yan koltuğuna koyuyorum bebeğin koltuğunu şimdi yavaş yavaş sevmeye başladı artık uyuyor önceden uyumuyordu etraf izlemeleri arttıkça daha kolay oluyor tabi

Honda Civic haitcback kasa baktık canım
Sonra hafif yüksek olsun dedik sonuçta skoda yeti aldık
Bikaç kere eşimle çıktık henüz tek çıkmadım ama iyi araba Allah sağ salim kullanabilmeyi nasip etsin inşallah

Honda Civic haitcback kasa baktık canım
Sonra hafif yüksek olsun dedik sonuçta skoda yeti aldık
Bikaç kere eşimle çıktık henüz tek çıkmadım ama iyi araba Allah sağ salim kullanabilmeyi nasip etsin inşallah
Güle güle kullanın lastiğine taş gözünuze yaş değmesin canım neşeli sevinçli yolculuklariniz olsun

Sağol canım rabbim yavrunu bağışlasın uzun ömürler versin inşallah. Korkuyorum canım telkin edemiyorum kendimi hayırlısı Allahtan. İnşallah bende sağlıgıyla hayırlısıyla bebeğimi alırım kucağima.
öncelikle geçmiş olsun. Rabbim sağlıcakla kucağına versin inşallah. aynı kanamayı geçen sene ben de yaşamıştım düşük riskim vardı doktorum iğne verdi onları vurdum progestan ilaç kullandım sanırım 7.ayımda bırkamıştım. çalışıyorum dr um her defasında gerek gördükçe rapor yazdı heyet raporu verdi ıkı kez. Allahıma şükürler olsun bbebeğim şu an 5 aylık çektiğim o sıkıntılar geride kaldı.inşallah sen de seneye bu zamanlar bebeğinden bahsediyor olacaksın. sağlıcakla kal

öncelikle geçmiş olsun. Rabbim sağlıcakla kucağına versin inşallah. aynı kanamayı geçen sene ben de yaşamıştım düşük riskim vardı doktorum iğne verdi onları vurdum progestan ilaç kullandım sanırım 7.ayımda bırkamıştım. çalışıyorum dr um her defasında gerek gördükçe rapor yazdı heyet raporu verdi ıkı kez. Allahıma şükürler olsun bbebeğim şu an 5 aylık çektiğim o sıkıntılar geride kaldı.inşallah sen de seneye bu zamanlar bebeğinden bahsediyor olacaksın. sağlıcakla kal
Sagol cevabın icin Allah razi olsun. 25ocakta kurtaj oldum. Bu 3.kaybım. insallah 4.saglikla olur.

Sagol cevabın icin Allah razi olsun. 25ocakta kurtaj oldum. Bu 3.kaybım. insallah 4.saglikla olur.
Foruma bakarken sizin bu mesajinizi gördüm allah sabır versin öncelikle ama bende 3 düşükten sonra 4 defada meleğime kavustugum için yazmak istedim umudunuzu kaybetmeyin onun sağlıklı olacağına inanın allah sağlıklı bir evlat nasip etsin sizede

Foruma bakarken sizin bu mesajinizi gördüm allah sabır versin öncelikle ama bende 3 düşükten sonra 4 defada meleğime kavustugum için yazmak istedim umudunuzu kaybetmeyin onun sağlıklı olacağına inanın allah sağlıklı bir evlat nasip etsin sizede
Amin cok tesekkur ederim ilginize. Insallah bende saglikla kavusurum 4.de. Pihtilasma genetik vb testlerinizi yaptirmismiydiniz peki?

merhaba arkadaşlar ben 8+3 günlük hamileyim bulantılarım göğüs ağrılarım kesildi benim gibi olan var mı daha 5 gün önce acile gittim mide bulantım kesildi diye doktor baktı kalp atışı var dedi ama benim içimi yine korku sardı benim gibi olan var mı?gebelik belirtisi zamanla geçiyormu

merhaba arkadaşlar ben 8+3 günlük hamileyim bulantılarım göğüs ağrılarım kesildi benim gibi olan var mı daha 5 gün önce acile gittim mide bulantım kesildi diye doktor baktı kalp atışı var dedi ama benim içimi yine korku sardı benim gibi olan var mı?gebelik belirtisi zamanla geçiyormu
canim kisiye gore değişir kimi 8 9 ay bulanti cekiyir ben 12 haftaya kadr cektim ama reflum sonuna kadar surdu hatta azdi diyebilirim. icin rahat etmiyorsa dr git kafan rahatlasin yarim saatini almaz

Benim hic olmadi, normal. Kotu dusunmeyin.

Dört çocuğum var hiçbir şekilde ne bulanti ne aserme olmadı hiç takma keyfine bak neşeli hayeller kurmaya bak hayırlı olsun canım

Amin cok tesekkur ederim ilginize. Insallah bende saglikla kavusurum 4.de. Pihtilasma genetik vb testlerinizi yaptirmismiydiniz peki?
2. den sonra yaptırmıştım. kan pıhtılaşması vardı dediğiniz gibi.

3.de hamile olduğumu fark edene kadar gelisme geriliği başlamıştı o yüzden yaşamadı ama bu bebeğimde 5 haftalıkken başladık 37 haftamiz dolana kadar her gün iğne vuruldum ilk 3 ay hiç iş yapmadım son 2 buçuk ayda erken doğum riskim vardı yataktan bile kalkmadım ama şükür sonunda kucağıma aldım darısı size inşallah.

Sizinde mi pıhtılaşma var?

2. den sonra yaptırmıştım. kan pıhtılaşması vardı dediğiniz gibi.

3.de hamile olduğumu fark edene kadar gelisme geriliği başlamıştı o yüzden yaşamadı ama bu bebeğimde 5 haftalıkken başladık 37 haftamiz dolana kadar her gün iğne vuruldum ilk 3 ay hiç iş yapmadım son 2 buçuk ayda erken doğum riskim vardı yataktan bile kalkmadım ama şükür sonunda kucağıma aldım darısı size inşallah.

Sizinde mi pıhtılaşma var?
Allah uzun omurler versin Allah bagislasin insallah canim. Benim ilk kurtajda bebege pataloji ve bana pihtilasma testi yapilmisti pihtilasmada faktor 2 ve faktor 5 yapilmisti. Bu kurtajda tekrar tum testler yapiliyo. Pihtilama icin baska testlerde varmis sanirim. Bu kez onlarda yapiliyo. 1 aya cikacak sonuclar. Kurtaj yapan dr bisey cikmicak bence sizinki sans diyo.

Allah uzun omurler versin Allah bagislasin insallah canim. Benim ilk kurtajda bebege pataloji ve bana pihtilasma testi yapilmisti pihtilasmada faktor 2 ve faktor 5 yapilmisti. Bu kurtajda tekrar tum testler yapiliyo. Pihtilama icin baska testlerde varmis sanirim. Bu kez onlarda yapiliyo. 1 aya cikacak sonuclar. Kurtaj yapan dr bisey cikmicak bence sizinki sans diyo.
Amin.
Benim sonuçları detaylı hatırlamıyorum şuanda 3 sene oldu yaptirali..
benim 3 düşüğün arası cok yakındı oda beni hem psikolojik olarak yordu hemde rahmin kendisini toplamasına firsat kalmiyordu ama bebegimden önce 1 buçuk sene ara verdim hamile kaldığımda hem psikolojik hemde biyolojik olarak hazırdım sizede tavsiyem kendinize izin cerin biraz allah tez zamanda kucağınızı doldursun.

Kızlar demir damlası kullanmaya başladınız mı araştırmaktan bi hal oldum paraben içermeyen demir damlası bulamadım sizler de durum nedir

Kızlar demir damlası kullanmaya başladınız mı araştırmaktan bi hal oldum paraben içermeyen demir damlası bulamadım sizler de durum nedir
ben kullanmıyorum açıkcası 1 saat emzirmemm gerekıyor oglum feryad edıyor ne yapacagımı şaşırıyorum kan sayımı yapılmadan veriyorlar bana verdigi damlada paraben içeriyor

merhaba canım benim sadece 1 hafta sürdü bulantım. eşimin kuzeni hiç bulantı olmadan da hamilelik geçirdi. Şanslı saymak lazım kendimizi. :) ama benim ara ara çok az kasıklarımda sancım oluyor. ben de onu soracağım?

Arkadaşlar merhaba

Foruma üyeliğim vardı fakat takibe fırsatım olmuyordu.Bir kaç sorum olacak ;
Bebeklerinize uyku eğitimi verdiniz mi? Kızım son 10-15 gündür gece bile uyumuyor saat başı uyanıyor ciddi ciddi uyku eğitimi vermeyi düşünüyorum (kendim ya da profesyonel destek alarak). Zaten meme de uyuyor son dönemde özellikle uykuya dalarken gözlerini o kadar ovuşturuyor ki uyuyacaksa bile uyandırıyor kendini.Sizin bebeklerde var mı böyle birşey??

X