Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz küçücük bir şehirde yaşıyoruz burada sadece çocuk doktoru var o sebepten bir yere gidemiyoruz. Bakalım emziriyorum sadece. Henüz mama olayına girmedik kilo alımı sıkıntılı olursa mamaya geçicez. Benimki biberona zaten tepkili doğduğundan beri. ilk zamanlar sağdığım sütleri gece sütüm bitince biberonla verirdik isyan ederdi. Mama başlarsak ne yaparız bilmiyorum. Benim oğlm patatese de tepki verdi sanırım çarşamba gece poposunda kakanın değdiği her yer kabardı kızardı o akşam patates yemiştim. bakalım bir kere daha deneme yapıcam poposu iyileşince baya geçti. Salya azalmadı ama sanırım o slayanın bir kısmı da diş yüzünden. eli sürekli ağzında diş kaşıyor galiba. ayırt edemiyorum salya sebebini. ama kakada mukus durumu hafifledi eskiden neredeyse jel kıvamında yapıyordu artık daha akışkan ve mukuslaşma daha az gibi sanki. Bilmiyorum yada ben öyle düşünüyorum, düşünmek istiyorum.canim nasil gidiyor?salya gecti mi?
ben simdide tahillari kestim cok uzuluyorum.bir turlu duzelmiyor.su mama icin rapor cikardi doktor ama tadi kokmus balik gibi.bugun denedim ne tadino sevfo ne biberonu aldi.biberondan emmeyide bilmiyor.napi am bilmiyorum.cani sen alerjiye mi yoksa gastro.ve beslenmeye mi?
Buralardayım Can'ım ben, kızım 8 gün sonra 5.ayını bitiriyor teyzesi:)hanimlar nerdesiniz bebekler buyumustur artik biz anca 2.5 aylik olduk :)
ben hala ggoguslerımle ugrasom mastit amelıyatı oldum sonunda..şimdilkik cok skur daha ıyıyım bızde 3.5 aylıgızhanimlar nerdesiniz bebekler buyumustur artik biz anca 2.5 aylik olduk :)
Biz küçücük bir şehirde yaşıyoruz burada sadece çocuk doktoru var o sebepten bir yere gidemiyoruz. Bakalım emziriyorum sadece. Henüz mama olayına girmedik kilo alımı sıkıntılı olursa mamaya geçicez. Benimki biberona zaten tepkili doğduğundan beri. ilk zamanlar sağdığım sütleri gece sütüm bitince biberonla verirdik isyan ederdi. Mama başlarsak ne yaparız bilmiyorum. Benim oğlm patatese de tepki verdi sanırım çarşamba gece poposunda kakanın değdiği her yer kabardı kızardı o akşam patates yemiştim. bakalım bir kere daha deneme yapıcam poposu iyileşince baya geçti. Salya azalmadı ama sanırım o slayanın bir kısmı da diş yüzünden. eli sürekli ağzında diş kaşıyor galiba. ayırt edemiyorum salya sebebini. ama kakada mukus durumu hafifledi eskiden neredeyse jel kıvamında yapıyordu artık daha akışkan ve mukuslaşma daha az gibi sanki. Bilmiyorum yada ben öyle düşünüyorum, düşünmek istiyorum.
facebookta alerji ile yaşam platformu kapalı grubu var üye oldun mu oraya?
birde vegan tarifler diye bir sayfa var onu da beğen güzel tarifler var ben oradaki pankek tarifini glutensiz un ile denemeyi düşünüyorum pazar günü
bnde yapmadım.yapmicam da.bi arkdsm kızına yaptırmıştı rotada ki bi mikrop vücutta başka bi mikrop varmış.bazı bebeklerde olabiliyomus.eğer onla etkileşime geçerse aşının etkisi ile çocuk rota geçiriyordu.arkdsmin kizinda oldu.çocuk o sene 4 kez rota oldu.zayıfladı 1 aya yakın hast de yattı.arkdsmin ikincisi çocuğu var simdi 2 aylik.buna kesinlikle yaptirmam diyo.bnde bu hikâyeyi bildgmden yaptirmicam.bnce elzem degilHanımlar aranızda rota aşısı yaptırmayan var mı
Doktorum tavsiye etmedi bize bende yaptırmadım ama başka yaptırmayan var mı
Bende yaptirmadim icime sinmedi nedense yaptirmak.Hanımlar aranızda rota aşısı yaptırmayan var mı
canim bizde yaptirmadik.Hanımlar aranızda rota aşısı yaptırmayan var mı
Ben yaptırmadim bu benim dörtuncu çocuğum daha dün ilk defa dr kontrolüne gittik ishal için bilgi verdi ama illa yaptırin demedi. diş çıkaracaklari zaman ishal olduklarında etkili değilmis bende yaptırmayim dedim doktorda gerek yok o zaman dediHanımlar aranızda rota aşısı yaptırmayan var mı
Ben de yaptırmadım. Aşı uzmanı ve birkaç profesörle konuştuk onlarda emiyorsa yaptırmayın dediHanımlar aranızda rota aşısı yaptırmayan var mı
Bende yaptırmadım canım.gerek görmedim.Hanımlar aranızda rota aşısı yaptırmayan var mı
Canım dün gittim 3.ay izlemi vardı aşıyo sordum doktorla görüştüm bana yaptırma dermiş gibi his verdi bende yaptırmadım 1 yaşına kadar koruyormuş yalnız anne baba hemşire , doktorsa vb ise yaptırmalı dediHanımlar aranızda rota aşısı yaptırmayan var mı
ben hala ggoguslerımle ugrasom mastit amelıyatı oldum sonunda..şimdilkik cok skur daha ıyıyım bızde 3.5 aylıgız
Hanımlar aranızda rota aşısı yaptırmayan var mı
kakayı toparlıyoruz bariz mukusta azalma var ama kusma arttı. kullandığımız grip ilaçlarından mı bilmiyorum. doktora gidince sorucam. doktor bana sütün olduğu sürece ek gıda için acele etmeyelim dedi. tabi kilo alımıda takip edilecek ama 6. aya kadar bekliycez sanırım. bizim burada zaten 3 çocuk doktoru var biz birine gittik beğenmedik bu 2.si teşhisi koydu tedavi yöntemlerine bakış açısıda hoşumuza gitti ama alerji artarsa ist.a yada ankaraya gidicez mecbur. gaitada gizli kan bakıldı sadece oda pozitif çıktı zaten. deri testi bizede yapılmadı henüz.uyeyim canim.bizim bazen lop oluyor bazen epey sulu.mamayi biraktim ben doktor rapor cikardi bize.
pirinc ununs katip vereyim diyorum.
4 aylik olduktan sonra tabi.
a.im sizin gaita tahlilinde bisey cikmismiydi?bize deri testi yapmadilar.3 farkli doktora gittik..
Hanımlar merhaba kızım dogdudundaa sütüm az geliyodu ama şimdi sadece anne sutu veriyorum ve elimde aptamil 1 numara mama var yaridan fazla kullanan varsa ucretsiz verebilirim. Ankara keçiören de oturuyorum