2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Merhaba kizlar ben sutumu sagiyorum kizim.gece gogsumu zor tutuyor biberonla veriyorum bendr 2gündür sutum beyax gıbı degil suyla karışmış gibi acik renkli geliyor boylr olan varmi
Canım diyetisyen baba demişti ki ilk gelen süt şekerli süt mu ne imiş tekrar emzirecegim zaman aynı göğsü ver o zaman besleyici süt geliyor demişti yanlış bilgi vermiş olmayim

Canım ben kendime de evde tohumu sıcak suya koyuyorum 5 dk bekliyorum içiyorum
Tohumu ikea dan aldigim bi suzgec é koyuyorum

Kardesimle ayni yerlerde ayni şekilde olduğu için büyük bi ihtimal ne yaziikki öyle sanirim çünkü genetik olma ihtimali çok yuksek simdilik ton farki kardeaimki kadar yok insallahta okadar ilerlemez rabbimden dilegim bi mucize olup iyileşmesi evet bebeklerde olma ihtimali yok gibi birşey çok dusuk ama iste ne yazikki sanirim öyle.kolsuz agop bey diye bi uzman varmis ondan randewu alicam nezamana alabilirim bilmiyorumnama sizi haberdar ederim inşallah iyi haberlerle

Hoff vay efendim sütüm azmış, bebeğim kucak istiyomuş, az uyuyomuş varsın sütüm az olsun varsın kucağımdan inmesin. Akşam ağlarken nasıl olduysa nefesini yuttu sonra bi süre -ki bana asır gb geldi o zaman dilimi- nefes almadı, napıcağımızı şaştık elim ayağım boşaldı. O kısacık anda onu kaybedersem nasıl yaşarım ben diye düşündüm yeni yeni normale dönüyorum. Allah kimseyi evladıyla sınamasın dermansız dert vermesin inşallah

Kızlar ben bugün doğum yaptım. Ayrıntıyı sonra anlatırım. Bebeğimi küveze aldılar. Ne olur dua edin iyi olsun kuzum
Allahım sağlık versin inş. Neden kuvöze aldılar ki canım? Epey de sona yakınmışsın

Aminnnn canım. Şimdi bütün hayatımız ona endekslendi. Allah korusun rabbim onu bizden almasın inş

Gecengun aynisi bizede oldu kafayi yiyecektim ne yapacagimi şaşırdım annemin yaptigi bisey vardi genzine bisey kacinca tukurugunu yutunca alnını ovalardi hemen yaptim ve duzeldi ama cok korktum rabbim evlatlarimizi korusun

Aptamil kullaniyorduk bugun sma aldim Aptamil gaz yapiyo dedilr kizimdada felaket gaz sikintimiz var acaba sma kulanan varmi kizim da kilo alma sorunumuzda oldugu icin hangisi iyi gelir acaba

Bir süre sma kullandım bebeğim de kabızlık yaptı 3-4 gün kakasını yapamadı sıkıntı yaşadık. Doktorun tavsiyesiyle similac kullanıyorum

Bazen bizim ki de memeyle kavga ederken genizine kaçıyor galiba o panikle ters ceviriyorim ne yapacağımı bilmiyorum
Allah izle evlatlarimiza sağ salim bakabilme gücü versin inşallah

Gecengun aynisi bizede oldu kafayi yiyecektim ne yapacagimi şaşırdım annemin yaptigi bisey vardi genzine bisey kacinca tukurugunu yutunca alnını ovalardi hemen yaptim ve duzeldi ama cok korktum rabbim evlatlarimizi korusun

İki kaşınin ortasını ablamlar da ovalar di bende yapıyorum

Hangi ulkedesin cnm

Kızlar bileniniz varsa yanıtlasın lütfen, lohusa psikolojim geçmeye başladı sanırım, kendi kendime beyin fırtınası yapar oldum şimdi herkes anne sütü, meme diye tutturup mama tü kaka diyor bir de üstüne mahalle baskısı uyguluyor ya, e çok düzenli beslendiğimi söyleyemem. Yani her gün her çeşit vitaminin mineralin vücuduma girmediğinden eminim. Süt ürünlerini tüketmek hiç içimden gelmiyor mesela. Ama mamalarda envai çeşit vitamin vs var. Bu durumda mama daha mantıklı olmuyor mu?? Yoksa ben sütüm az diye böyle düşünerek kendi kendimi mi avutuyorum

Anne sutu olusurken vucuttaki demir, vitamin, mineral vs kullaniliyor.duzgun beslenmediginde olan sana oluyor yani
O yuzden fakir annenin de zengin annenin de sutu bir derler ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…