- 13 Ağustos 2014
- 1.928
- 1.727
- 133
Ay benim kızda da uzayan sarılık oldu ya, 2,5 aylık olduk ama hâlâ çok hafif yüzünde var gibi:'( acaba ne kadar sürede geçer ki?
Canım diyetisyen baba demişti ki ilk gelen süt şekerli süt mu ne imiş tekrar emzirecegim zaman aynı göğsü ver o zaman besleyici süt geliyor demişti yanlış bilgi vermiş olmayimMerhaba kizlar ben sutumu sagiyorum kizim.gece gogsumu zor tutuyor biberonla veriyorum bendr 2gündür sutum beyax gıbı degil suyla karışmış gibi acik renkli geliyor boylr olan varmi
Arkadaşlar yardım.yurtdışında yaşıyorum ve burda rezene çayı yok bulamadım.bebeğimde felaket gaz sancısı var.bugün rezene tohumunu buldum.nasıl çayı demleniri de internetten buldum ancak bebeğime nasıl hazırlayacam ne kadar verecem hiç bilgim yok.yani nette yetişkinler için tarif yazıyor.var mı bir bilginiz öneriniz
Peki bebeğine veriyor musun canım ondan,veriyorsan ne kadar veriyorsun.günde kaç defa veriyorsunCanım ben kendime de evde tohumu sıcak suya koyuyorum 5 dk bekliyorum içiyorum
Tohumu ikea dan aldigim bi suzgec é koyuyorum
Kardesimle ayni yerlerde ayni şekilde olduğu için büyük bi ihtimal ne yaziikki öyle sanirim çünkü genetik olma ihtimali çok yuksek simdilik ton farki kardeaimki kadar yok insallahta okadar ilerlemez rabbimden dilegim bi mucize olup iyileşmesi evet bebeklerde olma ihtimali yok gibi birşey çok dusuk ama iste ne yazikki sanirim öyle.kolsuz agop bey diye bi uzman varmis ondan randewu alicam nezamana alabilirim bilmiyorumnama sizi haberdar ederim inşallah iyi haberlerleSarılıktan dolayı sarı vücudunun bir kısmı yawaş yavaş açılıyor inşallah sizinkide vitiligo değildir ne zaman doktora gideceksiniz buradan sonucu yazarmısınız çünkü bebekte vitiligo hiç duymadım
Allahım sağlık versin inş. Neden kuvöze aldılar ki canım? Epey de sona yakınmışsınKızlar ben bugün doğum yaptım. Ayrıntıyı sonra anlatırım. Bebeğimi küveze aldılar. Ne olur dua edin iyi olsun kuzum
Aminnnn canım. Şimdi bütün hayatımız ona endekslendi. Allah korusun rabbim onu bizden almasın inşHoff vay efendim sütüm azmış, bebeğim kucak istiyomuş, az uyuyomuş varsın sütüm az olsun varsın kucağımdan inmesin. Akşam ağlarken nasıl olduysa nefesini yuttu sonra bi süre -ki bana asır gb geldi o zaman dilimi- nefes almadı, napıcağımızı şaştık elim ayağım boşaldı. O kısacık anda onu kaybedersem nasıl yaşarım ben diye düşündümyeni yeni normale dönüyorum. Allah kimseyi evladıyla sınamasın dermansız dert vermesin inşallah
Gecengun aynisi bizede oldu kafayi yiyecektim ne yapacagimi şaşırdım annemin yaptigi bisey vardi genzine bisey kacinca tukurugunu yutunca alnını ovalardi hemen yaptim ve duzeldi ama cok korktum rabbim evlatlarimizi korusunHoff vay efendim sütüm azmış, bebeğim kucak istiyomuş, az uyuyomuş varsın sütüm az olsun varsın kucağımdan inmesin. Akşam ağlarken nasıl olduysa nefesini yuttu sonra bi süre -ki bana asır gb geldi o zaman dilimi- nefes almadı, napıcağımızı şaştık elim ayağım boşaldı. O kısacık anda onu kaybedersem nasıl yaşarım ben diye düşündümyeni yeni normale dönüyorum. Allah kimseyi evladıyla sınamasın dermansız dert vermesin inşallah
Aptamil kullaniyorduk bugun sma aldim Aptamil gaz yapiyo dedilr kizimdada felaket gaz sikintimiz var acaba sma kulanan varmi kizim da kilo alma sorunumuzda oldugu icin hangisi iyi gelir acaba
Peki bebeğine veriyor musun canım ondan,veriyorsan ne kadar veriyorsun.günde kaç defa veriyorsun
Hoff vay efendim sütüm azmış, bebeğim kucak istiyomuş, az uyuyomuş varsın sütüm az olsun varsın kucağımdan inmesin. Akşam ağlarken nasıl olduysa nefesini yuttu sonra bi süre -ki bana asır gb geldi o zaman dilimi- nefes almadı, napıcağımızı şaştık elim ayağım boşaldı. O kısacık anda onu kaybedersem nasıl yaşarım ben diye düşündümyeni yeni normale dönüyorum. Allah kimseyi evladıyla sınamasın dermansız dert vermesin inşallah
Gecengun aynisi bizede oldu kafayi yiyecektim ne yapacagimi şaşırdım annemin yaptigi bisey vardi genzine bisey kacinca tukurugunu yutunca alnını ovalardi hemen yaptim ve duzeldi ama cok korktum rabbim evlatlarimizi korusun
Hangi ulkedesin cnmArkadaşlar yardım.yurtdışında yaşıyorum ve burda rezene çayı yok bulamadım.bebeğimde felaket gaz sancısı var.bugün rezene tohumunu buldum.nasıl çayı demleniri de internetten buldum ancak bebeğime nasıl hazırlayacam ne kadar verecem hiç bilgim yok.yani nette yetişkinler için tarif yazıyor.var mı bir bilginiz öneriniz
Danimarka canımHangi ulkedesin cnm
Danimarka canım
Canim eczanelere bak bebekteki gaz icin bio suruplar oluyo rezeneli filan insallah bulursun bende fransadayim ben faydasini goruyorumDanimarka canım
Bakayım canım sağol.doktorumuza kaç kere söyledik ama hiç birşey tavsiye etmiyor bekleyin geçecek diyor ;(Canim eczanelere bak bebekteki gaz icin bio suruplar oluyo rezeneli filan insallah bulursun bende fransadayim ben faydasini goruyorum
Kızlar bileniniz varsa yanıtlasın lütfen, lohusa psikolojim geçmeye başladı sanırım, kendi kendime beyin fırtınası yapar oldumşimdi herkes anne sütü, meme diye tutturup mama tü kaka diyor bir de üstüne mahalle baskısı uyguluyor ya, e çok düzenli beslendiğimi söyleyemem. Yani her gün her çeşit vitaminin mineralin vücuduma girmediğinden eminim. Süt ürünlerini tüketmek hiç içimden gelmiyor mesela. Ama mamalarda envai çeşit vitamin vs var. Bu durumda mama daha mantıklı olmuyor mu?? Yoksa ben sütüm az diye böyle düşünerek kendi kendimi mi avutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?