2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kizlar bende bugun doktordan geldimde benimki sizinkinden 3 4 gun kucuk ama boyu 30mm dedi acaba boyu uzunmu olcak yoksa bi anormallikmi var kafam karisti cunku seninle ayni bi arkadasta 23mm yazmis graminida sormadm
Allah gücünü kuvvetini arttırsın canım hem hamilelik hemde dünya tatlısı bir yaramazla işin zor ☺

İyi haberlerine çok sevindim. Maşallah büyümüş fasulye :)

aynen cnm daha önceden geçirdiğini söylemiştin. iyi haberlerine çok sevindim canım... Allah ım sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin

Kizlar bende bugun doktordan geldimde benimki sizinkinden 3 4 gun kucuk ama boyu 30mm dedi acaba boyu uzunmu olcak yoksa bi anormallikmi var kafam karisti cunku seninle ayni bi arkadasta 23mm yazmis graminida sormadm

Ayy masallahh canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.. bende yarin o testi yaptircamm umarim benimkide iyi cikar..
Tsk ederim kızlar Allah bebislerimizin sağ salim kucağımiza almayi nasip eder inş.

Kızlar bahsettiğiniz hamilelik takvimine nerden bakılıyor ben telden girdiğim için mi görmüyorum

Amin canim benim.. gözün aydin. Allah duymayanlarada nasip etsin.. bol bol dinlen canim Bebislerimiz Allaha emanetler..

öncelikle gözün aydın canım bebişinin güzel haberlerini almışsın darısı başımıza inşallah.. benim de kontrolüm 18 şubatta ama burada okuyorum o tarihlerde bizimle aynı olanlar ikili test için gidiyor ben daha tahlilleri yaptırmadım bile.. doktorum en son gittiğimde tahlilleri yazdı 1 ay sonra yaptırıp gel dedi.. şimdi aklıma takıldı acaba geriden mi yapıyor takibi mi? çünkü herkes tahlillerini yaptırmış çoktan

cumartesi güzel haberler alırsın inşallah canım. ikinizde aynı konuya değinmişsiniz daha önce duymuştum ama tam bilmiyorum bu ikili test bebeğin zekasını her hangi bir sakatlığı var mı yok mu onu mu ölçüyor?? eğer öyleyse zaten bende yaptırmıcam, Allah'tan ne gelirse kabulüm.. tarihini kaçır mıyım diye strese girmem bari..

Günaydın kızlar, bugün de mutlu haberler almamız dileğiyle.. Bence kasıklarımıza ya da karnımıza giren ağrıların yorgunlukla da ilgisi var, normalde benim ağrım pek olmuyor ama dün işte baya yoruldum ve akşam sancılarım oldu. Çok erken saatte yatıp dinlendim, simdi iyiyim. Size de tavsiyem ağrınız olduğunda yatın dinlenin. Herkese mutlu günler, hayırlı cumalar

Hayırlı cumalar kızlar Allahım hakkımızda hayırlı olanı versin, herkesin gönlünden geçeni versin allah...

ben yıllardır tiroid hastasıyım canım.. yavaş çalışıyor uzun zamandır ilaç kullanıyorum. euthyrox 50 mg kullanıyorum günde iki adet yani 100 mg alıyorum.. hamilelik boyunca her ay tahlil yaptırıp çıkan değere göre ilacının dozunu ayarlayacak doktorun bunun için endokrinoloji uzmanına gitmeni öneririm, dahiliye doktorları bu konuda çok bilgili değiller bence.. ilacını mutlaka düzenli al çünkü şuan hormon kendimize yetmediği için bebeğimize de yetersiz kalıyor, bebek için çok önemli.. birde ilacını sabah aç karnına kullanacaksın ve özellikle kahvaltıdan en az yarım saat önce kullanman gerekiyor.. yoksa içip içmemenin hiçbir anlamı kalmıyor vaktiyle bu hatayı yapmıştım kahvaltıdan hemen önce içiyordum değerlerim çok yükselmişti her gün içmeme rağmen.. nacizane bilgilerimi yazdım umarım işine yarar.. düzenli kullandıktan sonra kafana takma inşallah bir şey olmaz.. geçmiş olsun canım..

evet kızlar bitti sonun da. allahim hiçbirinize bu acıyı tattirmasin inşallah.kurtaj ne menem bi şeymiş.son kez girip yazmak istedim.hayırlısıyla bebeklerinizi kucaginiza almanız dileğiyle...
Canım geçmiş olsun zor mu oldu, uyutmadılar mı yoksa allahım hayırlısıyla sağlıklı bir bebek nasip etsin üzülme inşallah en yakın zamanda anne olursun herşey gönlünce olsun

günaydın canım.. kesinlikle katılıyorum bu haftam çok yoğun geçti hep ayakta kaldım ve inanılmaz ağrılarım oldu, hem kasıklarımda hem de ani kramp şeklinde.. ağrısı olan arkadaşlar dinlenin kendinizi fazla yormayın inşallah kısa zamanda geçer.. sana da hayırlı cumalar :)

evet kızlar bitti sonun da. allahim hiçbirinize bu acıyı tattirmasin inşallah.kurtaj ne menem bi şeymiş.son kez girip yazmak istedim.hayırlısıyla bebeklerinizi kucaginiza almanız dileğiyle...

geçmiş olsun canım Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın sana da bol bol sabır versin.. inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız.. Allah'a emanet ol..

Evet canim endise etmemek lazm ama elde degil.benmde ara ara oluyor.acik kahve pembemsi sekilde.surekli gelicek mi diye tetikte olmakta yoruyo insani.birde bu akinti leke basladigindan beri bel agrim ve karin agrim var adet agrisi gibi.sanki adet kanamasi sokulecekte sokulemiyor gibi agrim var o biraz canimi sıkıyor

Çok teşekkürler cnm benim t3,t4,tsh normal sadece anti Tpo değerin üstünde, daha önce endokrniğe gitmiştim gebelik durumunda düşün doz ilaç vericem demişti.

Günaydın kızlar, dün gece cevap veren bayanlara çok tşk ederim, internette sorun olduğu için giremedim... kasık ağrılarım hala devam ediyor. dediğiniz gibi rahim büyüdüğü için herhalde. 9 unda dr a gidicem o zamana kadar beklemeye devam

Çok teşekkürler cnm benim t3,t4,tsh normal sadece anti Tpo değerin üstünde, daha önce endokrniğe gitmiştim gebelik durumunda düşün doz ilaç vericem demişti.

Anladım canım biraz daha farklı bir durum sonucundan haberdar et merak ettim nasıl bir tedavi uygulayacak doktor. tekrar geçmiş olsun canım.

Canim ayni durum bende de var ben zaten sürekli diyetisyen kontrolundeyim geçen muayene de o bile çok sasirdi fakat bunlarin odem olduğunu özellikle daha once troid sikintisi varsa normal olduğunu söyledi. Önemli olan yağ almamak zaten yoksa tartidaki her artis kilo değil üzülme daha çok stres olur daha cok sisersin. Bir de düzenli yemek yiyemedigimiz için ( bulanti, tiksinme fena bende) vücut aldiği her yiyeceği depolamaya calisiyor olabilir.

günaydın canım, ağrılar elbette normal de ben hala karnımın üstüne yatıyorum farkında olmadan, karnımın üstüne yatınca ağrıyor hemen düzeliyorum.. şuan da karnımın üstüne yatmak tehlikeli değil heralde dimi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…