- 21 Aralık 2012
- 198
- 162
- 123
Kizlar bende bugun doktordan geldimde benimki sizinkinden 3 4 gun kucuk ama boyu 30mm dedi acaba boyu uzunmu olcak yoksa bi anormallikmi var kafam karisti cunku seninle ayni bi arkadasta 23mm yazmis graminida sormadm
Allah gücünü kuvvetini arttırsın canım hem hamilelik hemde dünya tatlısı bir yaramazla işin zor ☺
İyi haberlerine çok sevindim. Maşallah büyümüş fasulye :)
aynen cnm daha önceden geçirdiğini söylemiştin. iyi haberlerine çok sevindim canım... Allah ım sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin
Kizlar bende bugun doktordan geldimde benimki sizinkinden 3 4 gun kucuk ama boyu 30mm dedi acaba boyu uzunmu olcak yoksa bi anormallikmi var kafam karisti cunku seninle ayni bi arkadasta 23mm yazmis graminida sormadm
Tsk ederim kızlar Allah bebislerimizin sağ salim kucağımiza almayi nasip eder inş.Ayy masallahh canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.. bende yarin o testi yaptircamm umarim benimkide iyi cikar..
Amin canim benim.. gözün aydin. Allah duymayanlarada nasip etsin.. bol bol dinlen canim Bebislerimiz Allaha emanetler..Allah'a emanetler dua edicez bir de kendimize dikkat edicez.
Bugün bir de kahverengi leke gelince Dr.umu aradım. USG yaptı hafif bir kanama gördü, pembe-kirmizi kanama bir de 10-15 dakikada bir şiddetli kasılma şeklinde agri olmadıkça endişe etme dedi,10 gün rapor verdi,progestan başladı. Bir de sürpriz var di Allah'im çok şükür kalp atimlarini duyduk. 6+1 de.
Rabbim sağlıkla devamını getirsin .hepimizin gebeliğinin.
öncelikle gözün aydın canım bebişinin güzel haberlerini almışsın darısı başımıza inşallah.. benim de kontrolüm 18 şubatta ama burada okuyorum o tarihlerde bizimle aynı olanlar ikili test için gidiyor ben daha tahlilleri yaptırmadım bile.. doktorum en son gittiğimde tahlilleri yazdı 1 ay sonra yaptırıp gel dedi.. şimdi aklıma takıldı acaba geriden mi yapıyor takibi mi? çünkü herkes tahlillerini yaptırmış çoktanBugun kontrolum vardııı 9 haftalık 23 mm lik miniğim gayet saglıklı cok sukur... 18 Subata doktorum randevu verdı ıkılı test ıcın, benım suan kafam karısık yaptırma dıyenler cok fazla ıkılı testı.... Her ne olursa olsun dogurcagım ıcın bende yaptırma taraftarı degılım ama bılmıyorumm kafam cok karısık... Rabbım bır sıkıntı vermesın ınsallah
Senin adına çok sevindim canım inş bizde cumartesi hayırlı haberini alırız bende testleri yaptırmayı düşünmüyorum zaten araştırdığımda kesin sonuç değilmiş sonuç ne olursa olsun zaten doğurucam o yüzden hiç strese gerek yok bence
benimde ilk üç ay en azından kilo almamam gerek benimde iştahım açık baya şuan 68 kiloyum 9. ayda ne olurum bilmiyomOfff benim bunları okurken bile midem bulandı . 2 haftada 3 kilo verdim makarnyla besleniyor sadece
Kızlar benim demirim düşük çıktıDr a gitmeden birkaç bişeye baktırdım.
Kolesterolüm yüksekdemirim düşük anti tpo yüksek
Tek tesellim hcg 4114 olmuş
Var mı troidlerinde problem olan? Dr um hamile kalırsan ilaç başlıcaz demişti.
Canım geçmiş olsun zor mu oldu, uyutmadılar mı yoksa allahım hayırlısıyla sağlıklı bir bebek nasip etsin üzülme inşallah en yakın zamanda anne olursun herşey gönlünce olsunevet kızlar bitti sonun da. allahim hiçbirinize bu acıyı tattirmasin inşallah.kurtaj ne menem bi şeymiş.son kez girip yazmak istedim.hayırlısıyla bebeklerinizi kucaginiza almanız dileğiyle...
Günaydın kızlar, bugün de mutlu haberler almamız dileğiyle.. Bence kasıklarımıza ya da karnımıza giren ağrıların yorgunlukla da ilgisi var, normalde benim ağrım pek olmuyor ama dün işte baya yoruldum ve akşam sancılarım oldu. Çok erken saatte yatıp dinlendim, simdi iyiyim. Size de tavsiyem ağrınız olduğunda yatın dinlenin. Herkese mutlu günler, hayırlı cumalar
evet kızlar bitti sonun da. allahim hiçbirinize bu acıyı tattirmasin inşallah.kurtaj ne menem bi şeymiş.son kez girip yazmak istedim.hayırlısıyla bebeklerinizi kucaginiza almanız dileğiyle...
Evet canim endise etmemek lazm ama elde degil.benmde ara ara oluyor.acik kahve pembemsi sekilde.surekli gelicek mi diye tetikte olmakta yoruyo insani.birde bu akinti leke basladigindan beri bel agrim ve karin agrim var adet agrisi gibi.sanki adet kanamasi sokulecekte sokulemiyor gibi agrim var o biraz canimi sıkıyorAra ara artiyor ve azaliyor cnm.mesela dun aksam biraz fazlaca geldi cok korktum.dun dr a gittim birsz fazla ayakta kaldim sanirim bi dr ayaklarim cok usudu ondan olabilir. Cnm evde de uzun sure ayakta kalma dikkat et.cunku zor elde ettik . Rabbim saglicakla kucagimixs versin insAllah. Sen nadil oldun? Agrin ve akintin devam efiyo mu? Ha bu arada dr um kahverengiden korkmayalim kirmizi gelirse korkalim dedi.o yuzden ilaclarimi xamaninda aliyorum zor da olsa endiselenmemeye calisiyorum. Cunku kanamasi olup da cocugunu kucagina alanlar bile var. Rabnim kismet etmisse illa ki veriyor. Biz yeter ki inancimizi kaybetmeyelim
Çok teşekkürler cnm benim t3,t4,tsh normal sadece anti Tpo değerin üstünde, daha önce endokrniğe gitmiştim gebelik durumunda düşün doz ilaç vericem demişti.ben yıllardır tiroid hastasıyım canım.. yavaş çalışıyor uzun zamandır ilaç kullanıyorum. euthyrox 50 mg kullanıyorum günde iki adet yani 100 mg alıyorum.. hamilelik boyunca her ay tahlil yaptırıp çıkan değere göre ilacının dozunu ayarlayacak doktorun bunun için endokrinoloji uzmanına gitmeni öneririm, dahiliye doktorları bu konuda çok bilgili değiller bence.. ilacını mutlaka düzenli al çünkü şuan hormon kendimize yetmediği için bebeğimize de yetersiz kalıyor, bebek için çok önemli.. birde ilacını sabah aç karnına kullanacaksın ve özellikle kahvaltıdan en az yarım saat önce kullanman gerekiyor.. yoksa içip içmemenin hiçbir anlamı kalmıyor vaktiyle bu hatayı yapmıştım kahvaltıdan hemen önce içiyordum değerlerim çok yükselmişti her gün içmeme rağmen.. nacizane bilgilerimi yazdım umarım işine yarar.. düzenli kullandıktan sonra kafana takma inşallah bir şey olmaz.. geçmiş olsun canım..
Çok teşekkürler cnm benim t3,t4,tsh normal sadece anti Tpo değerin üstünde, daha önce endokrniğe gitmiştim gebelik durumunda düşün doz ilaç vericem demişti.
Canim bende var sol kasigim aniden yataktan kalkinca yatakta dönerken vs ağrıyor dr. Sordugumda rahim buyudugu icin demisti genelde tek taraflı agri olurmus.
bu arada ben ilk hamile oldugumu ogrennce evde tartildim 70kilo idim ve bu aksam tartildim 74cikdim kızlar ekstra bir şey de yemiyor m.
Bugün kahvaltı bile yapmadim ac karnina folik asit içtm sonra saat iki gibi sütle bebe bisküvi yedim bi kase aksam da esim gelince biraz atistirdim. Asiri yetmediği m halde iki ayda 4kilo moralim bozuldu karnim catlamis gibi j.bj.baby yağ sürüyor dum dustan sonra bugün yne surdum
dertliyim yaniii
günaydın canım, ağrılar elbette normal de ben hala karnımın üstüne yatıyorum farkında olmadan, karnımın üstüne yatınca ağrıyor hemen düzeliyorum.. şuan da karnımın üstüne yatmak tehlikeli değil heralde dimi ??Günaydın kızlar, bugün de mutlu haberler almamız dileğiyle.. Bence kasıklarımıza ya da karnımıza giren ağrıların yorgunlukla da ilgisi var, normalde benim ağrım pek olmuyor ama dün işte baya yoruldum ve akşam sancılarım oldu. Çok erken saatte yatıp dinlendim, simdi iyiyim. Size de tavsiyem ağrınız olduğunda yatın dinlenin. Herkese mutlu günler, hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?