2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Haydi gözün aydın

Bayanlar ne kadar zamanda bir doktora gidiyorsunuz ben en son 23 ocakta gittim keseyi gördü sonra 1 ay sonra gel dedi yarın sabah özel bir hastaneye erkenden gidicem muayene olmaya randevusuz alırlar inşallah

Ben ayin ocağın 12 sinden beri 4 kez gittim. Pazartesi 5 olacak...

kalp atısını gorene kadar uc kez gıtım once kese sonra yıne kese sonra kAlp atısı sukur sımdı hersey yolundayda ayda bır ama kalp atısını gırdukten sonra ayda bır gıt

sidelya...Canım benim de bazen sağ bazen sol tarafa agri giriyor hatta bazen karın bölgesinin tamamında bile oluyor...bence normal bir durum çok şiddetli agri olmadığı surece...

Ara ara artiyor ve azaliyor cnm.mesela dun aksam biraz fazlaca geldi cok korktum.dun dr a gittim birsz fazla ayakta kaldim sanirim bi dr ayaklarim cok usudu ondan olabilir. Cnm evde de uzun sure ayakta kalma dikkat et.cunku zor elde ettik . Rabbim saglicakla kucagimixs versin insAllah. Sen nadil oldun? Agrin ve akintin devam efiyo mu? Ha bu arada dr um kahverengiden korkmayalim kirmizi gelirse korkalim dedi.o yuzden ilaclarimi xamaninda aliyorum zor da olsa endiselenmemeye calisiyorum. Cunku kanamasi olup da cocugunu kucagina alanlar bile var. Rabnim kismet etmisse illa ki veriyor. Biz yeter ki inancimizi kaybetmeyelim

Off sizi boyle okuyorum bende huylaniyorum kendimden
Allah'a emanetler dua edicez bir de kendimize dikkat edicez.
Bugün bir de kahverengi leke gelince Dr.umu aradım. USG yaptı hafif bir kanama gördü, pembe-kirmizi kanama bir de 10-15 dakikada bir şiddetli kasılma şeklinde agri olmadıkça endişe etme dedi,10 gün rapor verdi,progestan başladı. Bir de sürpriz var di Allah'im çok şükür kalp atimlarini duyduk. 6+1 de.
Rabbim sağlıkla devamını getirsin .hepimizin gebeliğinin.

benimle aynı haftada olup kasık ağrısı olan var mı kızlar ? batma tarzında oluyor

Canim bende var sol kasigim aniden yataktan kalkinca yatakta dönerken vs ağrıyor dr. Sordugumda rahim buyudugu icin demisti genelde tek taraflı agri olurmus.
bu arada ben ilk hamile oldugumu ogrennce evde tartildim 70kilo idim ve bu aksam tartildim 74cikdim kızlar ekstra bir şey de yemiyor m.
Bugün kahvaltı bile yapmadim ac karnina folik asit içtm sonra saat iki gibi sütle bebe bisküvi yedim bi kase aksam da esim gelince biraz atistirdim. Asiri yetmediği m halde iki ayda 4kilo moralim bozuldu karnim catlamis gibi j.bj.baby yağ sürüyor dum dustan sonra bugün yne surdum
dertliyim yaniii

vajınal baksaydı emın olurdunuz gobeklıysen altan bakmak en mantıklısı benım gobegım var ılk uc ay hep altan bakılır yoksa usten bebek gorunmuyor yaglardan
Bende biraz gobekliyim :) ilk şüpheyle gittiğimde ultrasonda göremedik kanda çıktı bugün kontrole gittim belirli belirsiz bir kararti gibi gördük 5 mm boyu :) kimseyi yaniltmak istemem tabi ama bebek daha küçükken yine de alttan bakılması sakıncalı degilmidir?

çok erken değilmi hem kilo hemde çatlama için ?
ayrıca boşver kilo alıcam diye sakın yememezlik etme yumurta süt yoğurt et balık bunlar bizim çok önemli bulantıların varsa tabi bilemem ama sağlıklı beslenmemiz lazım...
ben yumurtayı peyniri hiç sevmem ama düzenli olmasada gün aşırı yiyorum süt içmesem ayran yapıyorum vs gibi...
ani batmalar benimde oluyor sanırım normal rahim büyüdüğü için dün de nette okudum bu haftada çok çok normalmiş...

[QUOTE="lale189, post: 39133712, member: bundan sonrasına dikkat edersin içini ferah tut

hayır canım hıc sakıncası yok olsa drların cogu altan bakmazdı oyle bır rıske gırmezler

hayır canım hıc sakıncası yok olsa drların cogu altan bakmazdı oyle bır rıske gırmezler
Hmm geçen bi arkadaşım ultrasonda görünmezse alttan baktirma dedi de tereddüt ettim bende ama çok şükür gördük

Canım bu drların tercihi; benim ilk hamileliğimde 9. Hafta da dahi vajinal bakmıştı Dr um ki tüp bebekti; bu ikinci gebeliğim doğal yolla oldu çok şükür bu sefer de farklı bi Dr ama yine vajinal baktı net gözükmesi için tercih ediyorlar , bir sakıncası olsa zaten yapmazlar; usg cihazının girdiği yerin çok daha içi rahim duvarı, yani bebeğin tutulduğu yer canım yani orası rahmin içi, usg rahmin içine girmiyor

evet kızlar bitti sonun da. allahim hiçbirinize bu acıyı tattirmasin inşallah.kurtaj ne menem bi şeymiş.son kez girip yazmak istedim.hayırlısıyla bebeklerinizi kucaginiza almanız dileğiyle...

evet kızlar bitti sonun da. allahim hiçbirinize bu acıyı tattirmasin inşallah.kurtaj ne menem bi şeymiş.son kez girip yazmak istedim.hayırlısıyla bebeklerinizi kucaginiza almanız dileğiyle...
Canim cok geçmiş olsun
Rabbim en kısa zamanda kucagini doldursun
dua ve sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…